2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman girde serinle biraz, napcen şimdilik idare et bari böle, taşınma işi bi karara bağlanınca serinleme işinede bi el atarsın....

hepimiz öyleyiz asocum ben gece kalkıyorum öyle bir sıcaklıyorum ki duşa girip çıkıveriyorum anca öyle uyuyabiliyorum iki dk girip çıkıyorum sabunlanmak falan yok hemen kurulanıyorum cup yatağaa napcez uyuyamıyozz

tabi belkide kişiye göre değişiyordur ama dediğin gibi büyük rahatlıktır gerçekten, bende yaptırmak isterim ilerde...

kesinlikle tavsiye ederim :lepi:

kocişler alır sempatiksalakcinni ben bir arkadaşımla paylaşmıştım bana öyle demişti ohaoldumsmile :):) nasıl olcak leyn demiştimmmohaoldumsmile

:bbo: ben yaptırmam uğraşırım saatlerce de ona yaptırmam kavga çıkar valla sempatiksalakcinni

benim kuzenim hamişken kocasına oraya ağda yaptırmaya çalışmış adam şeyimi yırtacaktı nerdeyse diyordu...önceden nasıl çekeceğini felan göstermiş ama erkek ne anlar işte sonra bütün gün kanamış orası yazık...

kardeşim salak bi arkadaşıda, bi tanıdğının aklına uymuş, küvetin kenarına dökmüş ağdayı üstüne oturmuş sonra hızlı bi şekilde kalkacak kıllarda orda kalacakmış güya kalkamamış tabi orda yapışık kalmış salak, sonra annesi felan gelmiş sıcak su tutmuşlarda öle kurtulmuş ordan akıllı, len akıl var mantık var ne öle her söleneni ciddiye alıyorsun...

:):):) fık fıkk nolduuu mecbur kalınca yapcen çaresi yok kikikikkikikiksempatiksalakcinni

Yok yavrim ben yıllardır kuföre gitmem diye yırttım kendimi bir arkadaş beni ikna etti
İlk seferde çok utanmıştım ama sonrasında alışıyo insan
Birde günde kaç tane şey görüyorlar artık sadece ben mi açıyoum sanki diye kendi kendimi ikna ettim.
Ama kocam beni heç o halde görmedi 6 senedir hatta beni köse falan bile zannediyor olabilir sempatiksalakcinni
Ben kuaföre gimeye devam ederim boshayallersmile

valla kızlarr bendeee cok utanıyordummm çamaşırımı çıkarmasadan aldırıyorum kenarındann alıyo en azından açmak zorunda diilim cok rahat hele bide şu durumdaaa

çok güldüm köse lafına :):)

ayyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmm
töbe töbeee içim çok kötü oldu .
ayyokurken bende oramı tutuyorum sıkı sıkı nıyeseeee töbeeeeeee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

anammm koptummm :roflol::roflol::roflol::roflol:
karadeniz fıkrası gibiymiş nalan:roflol:

yok ben kocama yaptırırım yaptırmasına utanmam da sonuçta biz aynı yatağı paylaşıyoruz her şeyimiz ortada da yapamaz sinir olurum sonra ondan yaptırmam, yapabildiğim kadar kendim yapcem, sonra çaresine bakarız...

en iyisi kuaför tabii. ama herkes gidemiyor işte.
ben düğünden önce gitçektim cesaret edip gidememiştim.
şimdi gidermiyim hiç bilmiyorum .

benimde sürekli gittiğim bir kız var hep aynı kişiye gidince alışıyorsunn mesela başka birine git deseler gidemem alıştım artık o kızaaa

kızlar yaa benim göbek deliğimin alt tarafı koyu kahve olmuş çizgi yok gebek deliğimin altıı daha yeni farkettim gebek deliğim koybolmak üzere zatii kocaman oldu göbeğim

bijo arkadaşım çeker benim göbeğimi koyarızz topiğe son halini

yok yok tabiki sonuçta kocan insanın anasından babasından bile daha yakın oluyor yeri geldiğinde ancaakkk her halinide bilmese daha iyi bence bilmiyorumkismile

o beni hep güzel hatırlasın:roflol::roflol:

Bu havalarda ağda yaptırmakta zor anam ter akıyo herbi yanımızdan... Ama yinede en mantıklısı kuaför ne o öyle ya kocaya ağda yaptırılırmı? Hani bacak macak neysede o bölgeye yaptırılmaz ya insan tiksinir ne bilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…