- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
ya kendılerı karar vercek tabı de senınkı ucak yolculugu uzun yol havaalanı var gıt gelı var.. onlarınkı oyle degıl arabayla ıstedıklerı zmn cekerler kenara fln.. tabı ıclerı nası rahat etcekse..
yok canım almadım hazır değil.. gecelıklerı alıcaktım bu haftasonu o zaman bakıcaktım ona da ama vaktımız olmıcak galıba bugun de gezınce yrn sokaga cıkamam sanıyorum :)
evet yıne gezcem.. ayyy cok gezıorum kaynanam dalga gecıo oglan sımdıden alıstı gezmeye dıye :) sokak cocugu olmasa barı :) sen yıne de zorla ankara ısını degısıklık ıyı gelır sana da ne zamandır evdesın.. hazır odktorun bısı olmaz demıs yavas yavas gıdersınız ıste..
ben seni cok iyi anliyorum ben de ilk 3,4 ay senin gibiydim. patladim evde.. ama bence de kocan hakli ordan yap alisverisi, ne olur ne olmaz.. allaha sukur hersey yoluna girmis bi sIKINTI olmasin..
yollarda doğacak yavrucuk:)))evet aslında çok bunaldığım için bi yerlere gitmeyi bi kaç arkadaşımı görmeyi çok istiyorum alışverişde bahane işte onuda yapmış olurdum bakalım belki sırf ankaraya gitmeyelim diye bi yerlere gideriz şöyle bi haftasonu silifkeye anamura bi deniz kenarına bile gitsem ii gelecek aslında ...
canım zaten bişey olmasındanda korkuyor eşim az çok biliyor ankaraya gidince durmucam yerimde ama işte sende yaşamışsın mayıstan beri evdeyim ben tatlım haftasonu olunca bi tek işte arabayla bi yere gidiyoruz daha bi aydır onun haricinde hiç çıkmıyodum dolmuş otobüs hep yasaktı gelen giden de yok akrabalar hizmet sağlamken geliyolardı ama hasta olunca pek gelende olmadı çok bunaldım .(
canım boşver gitmeee sabret mersinden bak artıkkk benim arabayıda unutmaasempatiksalakcinni
yaa bu arada benim dün akşam iki göğsümden de süt geldi
aynı zamanda olmadı olmadı önce soldan geldi sonra 1-2 saat geçmiştir sağdan geldi
ay üff benim gelmedi ya.. gerci 7 aydan sonra gelirmis de,, ben emzirmek istiyorum uzun uzun.. bi de sutum olmazsa ne etcez
miracle anliyorum seni, ben de fransadayim yakinlarim uzakta ve simdi hepsi turkiyede zaten..
tercih tabiki size ait ama ben olsam gitmezdim yani... sadece yolla bitmicek cunku.. neyse.. siz bilirsiniz canim
kızlarrr napıyonuz prop hoşgeldinnn off sıcak gene bende evraklarımı hazırlıyorum hafta sonlrarı fatura evrak işi çok oluyor onları düzenliyorum ama canım hiç çalışmak istemiyor
size bişi sorcam ben bugün çok ilginçtir ki karnımın sağ üst köşesinde hissediyorum bebişin hareketlerini önceden alttan olurdu normal mi bu yani siz sürekli nasıl hissediyorsunuz hareketlerini yazarmısınız acepbilmiyorumkismile
1-2 kere gece gelmişti anlayamamıştım ama bu sefer hissettim
zaten üzerimdeki beyazdı hemen lekelenme oldu
ilk önce koyu sarı akıntı geldi sonra şeffaf olarak süt geldi
selam kızlar..sabah doktora gitttim 960 gr.olmuş benim tosuncukdurumumuz da daha iyiymiş şimdilik bi sorun görünmüyor dedi doktor..bu arada şeker testinden de yüzümüzün akıyla çıktık o da normalmiş öle işte güzel haberler aldım keyfim yerinde:)))misafirim gelecek şimdi şaftım kaydı dünden beri ama dün temizlik bugünde ikram için bişeyelr yapim dedim yoruldum baya...
aslında birçok şeyimiz hazır olmalı artık
o yüzden prop gibi bende birçok şeyi aldım
çünkü 7. aydada doğum olabiliyor 8.aydada doğumlar oluyor
hazır çokta ağırlaşmamışken eksikleri tamamlamak lazım diye düşünüyorum
aslında birçok şeyimiz hazır olmalı artık
o yüzden prop gibi bende birçok şeyi aldım
çünkü 7. aydada doğum olabiliyor 8.aydada doğumlar oluyor
hazır çokta ağırlaşmamışken eksikleri tamamlamak lazım diye düşünüyorum
kesinlikle erken hazırlık yapmak en iyisi ben daha bişey almadım ama bu ay içinde herşeyi tamamlansın istiyorum ağırlaşınca herşey çok zor olacak şimdi bile ayakta durunca çok yoruluyorum daha bebeklerin giysileri yıkanıp ütülenecek iş çok yani ne kadar erken o kadar iimiş..ben sadece ileriye dönük kıyafet almaya karşıyım daha şimiden seneye yazın giyecekleri şeyi almaya çünkü gelişimleri nasıl olacak belli değil ilk 3 aylık giysileri olsun yeter bence şimdilik sonra zaten çıkar alırız bedenine uygun bi şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?