masallah ogluna kocaman olmus cnm
ya kizlar cnm sarma cekti ama evde maydonoz yok yaaa norvec dukkanindada satilmio maydonoz off yyaa acaba maydonozsuzda guzel olurmuki??
sabahtan beri dugun videolarimi izliyorum ne kadar zayifmisim yaa inanamiyorum simdiki halime 2 sene olmasina ragmen 40 yil olmus sanki evleneli valla hamilelik beni baya yaslandirdi galibaa kaydirigubbakcemile3
kesinlikle erken hazırlık yapmak en iyisi ben daha bişey almadım ama bu ay içinde herşeyi tamamlansın istiyorum ağırlaşınca herşey çok zor olacak şimdi bile ayakta durunca çok yoruluyorum daha bebeklerin giysileri yıkanıp ütülenecek iş çok yani ne kadar erken o kadar iimiş..ben sadece ileriye dönük kıyafet almaya karşıyım daha şimiden seneye yazın giyecekleri şeyi almaya çünkü gelişimleri nasıl olacak belli değil ilk 3 aylık giysileri olsun yeter bence şimdilik sonra zaten çıkar alırız bedenine uygun bi şekilde..
ay geldım pardon.. bı vıdeoya dalmısım..
mıracle en yakın arkadasım gelmıs ben yazı mı yazarım yaaaa :) yazacam ama bırazdan aklımda..
benım de hla bı suru eksıgım var canım, o kdr aldım yıne de eksık bıtmıo.. ama yarın kocam ısyan edıp cıkmıcak buyuk ihtimalle bakalım:)
olsun ama bizde senin okuyucu kitleniz bizide ihmal etme:))valla sen ii bile dayandın ben senden bu performansı beklemiyodum alışveriş diyetine girdiğinden beri almadın bişey afferin kız sana iradelisin :)))ben bugün bi bebek mğazasına baktım da bizim oda küçük die park beşik alayım diyordum ama park beşik mobilyadan daha çok yer kaplıyodu sanırım bende mobilya tarzı bi beşik alacam...
figen, bebegin hareketlerini ayni anda heryerde hissettigim oluyo bazen :) hem kafa, hem kol bacak giriyo cocuk.. git gide articak hareketleri daha yeni basliyoruz :)
sen dün görcektin beni :) sabahtan akşama kadar istinye park da gezip bütünnnnn çocuk mağazalarına girip çıkıp herşeyi tek tek inceleyip çöp bile almadım :)) kendımle gurur duyuyorum :)))
dun gece uykudan uyanıp ayaga kalktım cok kotu bı darbe aldım tekme mı kafa mı bılmıorum ama zıpladım yataktan cok kortum bısı oldu sandım uyku sersemı heraket edıomuş megersem :S
ay kiyamam yaa yerleri daraldigi icin oyle oluyo..
bi de benim canimi acitiyo bazen. karnima gogru tekmeleyince degil de, ic taraflara dogru tekme atiyo bazen, o zaman hafiften acitiyo sipa..
ay kiyamam yaa yerleri daraldigi icin oyle oluyo..
bi de benim canimi acitiyo bazen. karnima gogru tekmeleyince degil de, ic taraflara dogru tekme atiyo bazen, o zaman hafiften acitiyo sipa..
barays valla irade fln değil para yok valla öyle süreklı harca harca nereye kadar :S bebek kıyafetlerıne harcanan para haramdır derler bızıımkıler hep ben de hak vermeye basladım yanı begenmenın sonu yok.. ama bu cocuk buyucek, baska masrafları olcak. valla kalıcı seyler dısında artık kıyamıorum paraya2 yasına fln gelsın boyu kılosu sabıtlenmeye baslasın o zmn alırım daha cok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?