2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol hazalcım...canın çekiyosa bi defada maydonozsuz olsun tatlım ya sen yap ye çok kötü olacağını sanmıyorum...ya valla düğündeki halimizle alakamız yok tek sen değilsin yani bozma moralini :)

evet canim dogru diyorsun, 6 aya kadar almak lazim bence. cunku 6 ay yazanlari cogunlukla 4 aylikken giyebiliyorlarmis.. gelisimlerini bilmedigimiz icin gene de hazirlikli olmak lazim.. ben de oyle yaptim sayilir. ama sadece pijama turu aldim..

olsun ama bizde senin okuyucu kitleniz bizide ihmal etme:))valla sen ii bile dayandın ben senden bu performansı beklemiyodum alışveriş diyetine girdiğinden beri almadın bişey afferin kız sana iradelisin :)))ben bugün bi bebek mğazasına baktım da bizim oda küçük die park beşik alayım diyordum ama park beşik mobilyadan daha çok yer kaplıyodu sanırım bende mobilya tarzı bi beşik alacam...

figen, bebegin hareketlerini ayni anda heryerde hissettigim oluyo bazen :) hem kafa, hem kol bacak giriyo cocuk.. git gide articak hareketleri daha yeni basliyoruz :)

sen dün görcektin beni :) sabahtan akşama kadar istinye park da gezip bütünnnnn çocuk mağazalarına girip çıkıp herşeyi tek tek inceleyip çöp bile almadım :)) kendımle gurur duyuyorum :)))

figen, bebegin hareketlerini ayni anda heryerde hissettigim oluyo bazen :) hem kafa, hem kol bacak giriyo cocuk.. git gide articak hareketleri daha yeni basliyoruz :)

dun gece uykudan uyanıp ayaga kalktım cok kotu bı darbe aldım tekme mı kafa mı bılmıorum ama zıpladım yataktan cok kortum bısı oldu sandım uyku sersemı heraket edıomuş megersem :S

sen dün görcektin beni :) sabahtan akşama kadar istinye park da gezip bütünnnnn çocuk mağazalarına girip çıkıp herşeyi tek tek inceleyip çöp bile almadım :)) kendımle gurur duyuyorum :)))

gerçekten çok iradeli çıkmışsın tebrikler sanaa.s.

dun gece uykudan uyanıp ayaga kalktım cok kotu bı darbe aldım tekme mı kafa mı bılmıorum ama zıpladım yataktan cok kortum bısı oldu sandım uyku sersemı heraket edıomuş megersem :S

ay kiyamam yaa yerleri daraldigi icin oyle oluyo..
bi de benim canimi acitiyo bazen. karnima gogru tekmeleyince degil de, ic taraflara dogru tekme atiyo bazen, o zaman hafiften acitiyo sipa..

barays valla irade fln değil para yok valla öyle süreklı harca harca nereye kadar :S bebek kıyafetlerıne harcanan para haramdır derler bızıımkıler hep ben de hak vermeye basladım yanı begenmenın sonu yok.. ama bu cocuk buyucek, baska masrafları olcak. valla kalıcı seyler dısında artık kıyamıorum paraya 2 yasına fln gelsın boyu kılosu sabıtlenmeye baslasın o zmn alırım daha cok ...

haklısın ama bunu bilipte kendine hakim olamayabilirsinde :)
sen bunu başarmışsınkaydirigubbakcemile2

o zaman ıcımdekı alısverıs canavarını durdurabıldıgım ıcın yılın en kendıne hakım anne adayı ödulunu verıom kendıme :) alkışlar alkışşlarrr :))

slm kızlar nasılsınız... çok sıcak.................. dişa çıkmaya korkuyorum ya... denıze gıdecektık, kalabalık diye gıtmedık bugun.. p.tesi gidecegiz plaja.

kızlar ben birazdan çıkacam hepinizi öptüm
güzel hafta sonları geçirmeniz dileğiyleeeekaydirigubbakcemile2

bana ne dersınız bilmem ama hala almadım gibi bir şey. magazaya girip bakıp, qutlet te gidip daha uygun alırım diye hiçbir şey almadım.. gibi. sadece 6-7 adet zıbın vs. var.. bakıp bakıp almadan çıkıyorum her magazadan... bırazda hava serınlesın diye beklıyorum.. sıcakta gezmek istemıyorum.. hepsını bırden alınca epey yuklu harcama olacak...

en tenbel seçebilirsinzi benı.. isim konusunda da ise daha tam düşünmedik bile.. eşim sen bul diyor.. beraber karar verelım.. eyşan ismi ni düşünüyorum ama daha karar vermedım.

prop eşim evde.. onun yanında da intenete girmiyorum.. daha yenı çıktı... evdeyız.. tatıl yapıyoruz.. kendımızı akdenız sahıllerınde hayal ediyoruz.. :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…