2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elimizde cep telı.. sureklı yazısıyoruz.. :))) hiç yanında ayırmadıgı telefonları.. ve süreklı mesaj yazıyor..
diyorum bırak şu emzıgı diye...

bızım de bılgısayarlar oyle.. işi bilg basındao ldugu ıcın evde de sureklı bılg basında oluo calısmaya da dvm edıo bazen de sırf takılıo fln..

offfff ne sıkıcı bir gün yaaaaaaaaa saatler geçiyor iş çok çizimler bana bakıyor bern onlara canım hiç istemiyor yapmak

denıze gırmek vardı.... bu sıcaklarda... yanıyroz evde.. terden yatak yastık kokuyor artık haa. bır gecede

öfff oyun oynadım geldım ama hala kocamın gelmesıne var..vakıt gecıremedım bı turlu.. aksam olsa da gıtsek denızın ortasına şöyle püfür püfür esse ohhhhh... piştim..

nalaaaaaaannn. şeker yuklemen mı yapılcaktı bugun sneın oyle bısı vardı dımı dun muydu yoksa :S nası gectı noldu..

prop neredekı denız kenarına gıdyorsunuz.. sız.. bende çok sıkıldım.. bugun kalabalık diye göturmedi benı denıze...

prop neredekı denız kenarına gıdyorsunuz.. sız.. bende çok sıkıldım.. bugun kalabalık diye göturmedi benı denıze...

biz noramlde bebek tarabya arası gıderız gezmeye de bugun doum gunune davetlıyız SuAda da.. adada olcaz yani kuruçeşme de püfür püfür esecek işalla yarabbimmmmm:Saruboceq:

sen yuzmeye mı gıtmek ıstıosun gezmeye mı?

biz sadece çaya gelecez zaten hamile yemek falan yapmasın diye misafirlerim daha yeni geliyolar eşim karşılamaya gitti iide bu saatte çaya mı gelinir ya öğleden sonra gelseydiniz ya da yemekten sonra valla ben bu insanları anlamıyorum sinir oldum sinir

miracle sakın yemek cıkarmaya kalkma yanı..madem cay dıye konusulmus cay olsun..

yapmadım zaten hayatım yemek falan sabah doktordan geldim bi börek yaptım tavuk göğsü tatlısı yaptım bi de hazır kurupasta falan aldık e şimdi tam yemek vakti burda olacaklar şaka gibiler öğleden sonra geliriz demişlerdi ...

bana tavuk göğsü fln deme şimdi lütfen, zaten diyete başlayalı ıkı gun oldu saolsun arkadasım gelırken bolu cıkolatası getırmıs cıkolata yedım bı suru guyya dıyetteyım :) allahtan baska turlu bozmadım dıyetı hıc bı cıkolata yedım fazladan ama yıne de bana boyle cezbedıcı tatlı ısımlerı soyleme sen :))

selam kızlar ben geldim, hemencecik geçmişe bi göz attım, nasılsınız bakim...

şeker yüklemem yapıldı prop cum ve maalesef yüksek çıktı

açlık 103 tokluk 174 müş, tsh ım da yükselmiş 1.60 dan 2.45 e çıkmış,

100 lük yüklemeye gerek görmedi dr.um hemen diyetisyene yönlendirdi, salı sabah 9 a randevumu aldım diyetisyenden bakalım ne diyecek, sıkı bi rejim verecek herhalde, neyse önemli olan sorunu bulup onu tedavi ettirebilmemiz, kızım ii olsunda gerisi önemli değil...

cilt dr.unada gittim, mantar olmuş göğsümün altı ve yayılmaya başlamış, özel karışım losyon gibi bi şi verdi bi de krem 1 haftaya bir şeyin kalmaz dedi...

bende durumlar böle....

prop hem gezmek hemde yuzmek istiyoum.. çunku aşırı bunladım.. nefees alamıyorum artık... yuruyuşe bakırkoy sahılıne iniyorum ama orası bana yetmyor.. o kadar çok bunladım ki.. taşınmak istiyorum artık.. oldugum bölgeyı hıç sevmıyorum çunku... akşam burada yuruyuşe çıkmak bile çok sıkıcı gelıyor bana

psikolojik midir nedir eve geldiğimden beri hep açım, nedenini anlamadım ama, bıraksalar hiç durmadan yerim yani...

anam hastaneye 9 a geliyordu girdik 11:30 da zor çıktık ordan bi carrefourre yaptık tabi orasıda yıkılıyordu yine ordan çıktık eve geldik saat 3, e-bebek mağazasına gidemedik bugün, inşallah yarın gideriz...

ya bu gıcık diyetisyen tuzu yasaklarmı acaba, şekersiz neysede ay tuzsuz yiyemem ki ben yemekleri, böööööggggggghhhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…