2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendime hastaneye giderken kullanmak için çok tatlı bi valiz aldım carrefourre dan hastane çantam hazır yani, evde şu dev valizlerden vardı onu götürmek saçma geldi bana 1-2 gün için, dedim alim nasılsa senelerce kullanılıyo...

Nalancım çoooook geçmiş olsun. Dünü okurken gördüm göğüs altımda bişiler var demişsin, mantar mıymış. Çok da kaşıntı yapar o Ama bi haftaya kalmaz geçer merak etme mantar tedavisi çok hızlı etkilio.

Şekerin yüksek çıkmış, olabilir, ama tsh niye yuksek yaaa,, ılaclarını kulanıosun dımı aksatma sakın..

Şekerın yuksek cıkması demek bundan snr daha az kılo alcaksın demek olumlu yanından bak. Tuzu tamamen yasaklamıo ama bayag azaltıo, sbh domates salatalıga ya da haslanmıs yumurtaya fln tuz atma dıcek buyuk ihtimalle. Tuzu kes dıyebılır mı ya tatsız tuzsuz yemek mı yıcez aaaaa.. Ama dert etme ben de dıyet yapmaya calısıorum bak hep beraber dıyet yapınca daha rahat hallederız.. ama hamurişi ve ekmek kesılecek bak sen nası adapte olabılceksın bılmıorum :)) hallederiiiiizzzzzzzz...

bebişi gördün mü peki?

başım ağrıyo şu an, susuzluktan dilim damağıma yapıştı sabah, ama glikozlu su o kadar kötü değilmiş, ben rahat içtim yani, benim ilk kanımı aldıktan sonra 30 dakika kadar sonuç için beklettiler sonuç 110 nun altında çıkınca glikozlu suyu verdiler sonra bir saat daha bekledim...

eğer ilk alınan kanın sonucu yüksek çıksaymış, önce dr.a danışıyorlarmış eğer dr.um isterse hemen 50 lik yerine 100 lük yükleme yaptırabiliyormuş...

nerde ki senın evın? gercı ıstanbulu pek bılıo sayılmam da.. e ben de şişliden buraya yanı kagıthaneye tasınınca alısamadım bı turlu ne ortama ne de insanlara ama olsun napalım..

he valla mantarmış prop cum, hayatımda ilk defa mantar oldum nasıl becerdiysim, acayip kaşınıyo kaşıyıncada acıyordu, neyse o kolay olanı zaten onu kremini sürüp halletcezde bu şeker işi nasıl olcek bakalım ben asıl onu merak ediyorum..

internette araştırdım, eğer diyetle şekeri düşüremezsek insüline başlamak gerekiyormuş, inşallah rejimle kontrol altına alırız....

ya öncedende demiştim ya ben kendimde bi rahatsızlık olduğunu hissettim ama ne olduğunu çözemedim, böle rahat kilo almam normal değil çünki, troid hormonu azmış durumda zaten 25 gr kullanıyordum tsh hapını düşürmedi 50 gr geçtim yani nerdeyse o da yetmeyecek, ama dr. dedi zaten doğumdan sonra hemen endokrinolojiye gidip tahlillerini yaptır diye...

neyse ben doğum yapmadan rejime başlamış olcam, bölelikle doğumdan sonra daha çabuk kilo veririm ii oldu benim için, hep kötü tarafından bakmamak lazım tabi...

he bu arada tüm ilaçlarımı düzenli ve hiç aksatmadan kullanıyorum canım, çok dikkat ederim böle şeylere zaten, onun yükseleceği varmış demek...

bebeğimi görmedim prop cum muayene haftaya cumartesi, ben testi bu haftadan yaptırayım haftaya hazır olsun dedim, bi de haftaya c.tesi bebişin mobilyalarıda gelecek bi aksilik çıkmazsa onun için sıkışmayalım çok fazla diye bu haftadan yaptırdık...

anam o nasıl bi sıcak dışarda ya, salak carrefourre da klimaları çalıştırmamış bu havada delimiler neler ordada piştik, alışveriş mi yaptık dayakmı yedik belli değil yani...

amaaaaannn... neyse canım olcağı varmış.. yemekelrden beslenmeden fln etkılenmıodur dımı bu hormon, hanı ılac kullanmana ragmen duzelmıo dıye merak ettım.. ya da sekerını yukselten de o olabılırmıymıs? butun vucut baglantılı calısıo ya, bilemedım ben onu..

evet onu dıorum ben de yaparız dıyet yanı nedır kı, ben sana hergun salata tarıflerı verırım artık sen de bana zeytınyaglı tarıflerı verırsın oyle gecınıp gıderız :)) hamurıslerı de bekleyıversın doguma kadar..

Son düzenleme:
ay benım de kocam aradı kıyafet sıparısı verıo aksam ıcın dedım ne ıs ben gelmıım sımdı eve sen ofıse gel burdan gıderız dıyo hıc dusunmuo benım karım doolmusla gelcek ben onu alıp gelım arabayla nolcak dıye.. ahh ahhhhh.. neyse yemegımı yıyım de barı erkenden hava da serınlemıs olsun oyle cıkıyım artık..

ya dr.un demesine göre gizli troid varmış bende yani normalde bazılarında gebelik tetiklermiş troid hormonunu ondan yükselirmiş ama dr.un demesine göre bende öncedende varmış ama hiç bakılmadığı için fark edilmemiş,

hani anlatmıştım ya hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra beş kilo almıştım diye işte o kadar kiloyu bu hormon tavan yaptığı için almışım, eğer fark edilmezse gebelik düşükle sonuçlanıyormuş, yani mutlaka kontrol altına alınmalıymış...

Allahtan bizim dr. hemen kontrol altına aldı onu ve her ay testi tekrarlayıp kontrol altında tutuyor, 4 ü geçmemesi lazımmış...

dediğin gibi canım artık salata, zeytinyağlı ve sebze yemeklerine yönelcem ben, senin hiç ihtiyacın yok ama istersen sende bana katıl tabi...senden bol bol tarif alırım artık...

taxiye atla git kız bu sıcakta giyinip kuşanıp dolmuşlamı gitcen...

taxiye atla git kız bu sıcakta giyinip kuşanıp dolmuşlamı gitcen...

yok ustume gıycegım bluzu de ofıste gıyerım ustume normal t shırt gıyıp gıtcem :))) kız hem hamıle hem kokoş derler oyle bluz gıyıp dolmua bınsem ehueheuehuh:roflol: ayyy trafık vardır sımdı şişlide cmts aksam trafıgı valla taksıye bınsem normalde zaten 10 tutuo sımdı kesın 13-14 tutar valla kıyamam parama ben rahaztsız olsam fln tamam da yok ya kıyamam :))

Nalan dün Burberry Kids te bi palto beğendim bebeğe 650 TLy di.:roflol::roflol::roflol: arkadasımla hıc bozuntuya vermeden baska seylere de bakıp yavasta cıktık dışarı :roflol::roflol:

ay kocasının bütçesini nasılda düşünürmüş, kız sana bi haller oldu valla, baya bi tasarruflu olmaya başladın sen...

neyse orda giyinceksen sorun olmaz o zaman, valla size ii eğlenceler doğum gününde kurtlarınızı dökün bi güzel, ne hediye aldın arkadaşına, özel değilse söle tabi...

canım geçmiş olsun mantar geçer merak etme,şekerin yüksk çıkmış ama üzülme sıkı bir rejime gireriz arkadaşların dediği gibi biz seni burda her konuda destekleriz allah senide bebeğinide korusun canım benim

Nalan dün Burberry Kids te bi palto beğendim bebeğe 650 TLy di.:roflol::roflol::roflol: arkadasımla hıc bozuntuya vermeden baska seylere de bakıp yavasta cıktık dışarı :roflol::roflol:

yuuuuhhhhhh o ne öle ya, kürkten mi yapılmış altın işlemesimi var, anam çok şerefsiz bunlar ya el kadar paltoya ne işçilik ne kumaş var ki o kadar fiyat koyuyosun, suratıda kızarmıyordur o fiyatı koyarken...

biz öle bi kere eşimle marks&spencer a gitmiştik kaban bakmaya, bi baktım çok şirin bi kaban hani şu popo altına kadar olanlardan böle büyük düğmeleri felan var, etiketi bi çevirdim, 1.980 TL yazıyo, valla bir çıkışımız var ordan jet gibi, anam o kadar paraya ben komple gardrobumu baştan alırım, delimiler neler...

kız ben hep boyleyım. bazı seye verırım 3-5 mılyar bazen kıyamam 10 mılyona bıle.. benım gozumde degıosa eger o paraya harcarım ama hıc acımam :) ama eımın aılesı memnun bu huyumdan bı yerden kısıp bı yerden harcıosun dengelıosun dıolar :)))

ay ne özel olcak :) Mudo City den fotograf albumu aldım ,, cok suslu cok guzel bısı.. bızım kız da kokoşun onde gıdenı zaten tam uyacak :)) sen onu bı de kocama sor nalan. bız sımdı 15 kız çençençen konusup dururz bunlar ıkı uc erkek olcaklar patlarlar sıkıntıdan :))

çok saol cnm üzülmüyorumda beni nasıl bi rejim bekliyo onu merak ediyorum, şekersiz yaşarımda tuzsuz olursa nasıl olcak bilmiyorum, umarım ekmeği tamamıyla kesmez, salı günü görcem günümü yani...

hahahahahahah:roflol::roflol: hele marks and spencer kendını ne sanıosa salaklar.. burberry de sırf etıketı yuzunden ısta anacım nedır yoksa.. marka olmak boyle bişi :roflol::roflol:

ben yemegımı de yedım.. duşa gırıyım sımdı sonra hazırlanıyım yavastan.. sankı benım dogum gunummus gıbı assolıst gıbı en sona kalmayım sonra :))) gorusuruz nalancım gece gırerım heralde belkı burda olursun..

aynı benim gibisin valla bende öle yaparım bi yerden kısar öte yandan harcarım, aman biriktirsende harcıyorsun sonunda, zaten erkeğin cebinde öle fazla parası olmayacak yoksa başka şeylere yöneliyorlar hep biraz borç içinde olacaklar ki dışarı açılmaya cesaret edemesinler....

fotoraf albümü güzel fikir banada düğün hediyesi olarak almıştı bi arkadaşım baya işime yaradı sonradan valla...

aman boşver erkekler hep konuşacak bi şi ler bulurlar sıkılmazlar merak etme, siz kızlar keyfinize bakın, keşke benim arkadaşlarımda burda olsaydıda bizde görüşseydik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…