prop hem gezmek hemde yuzmek istiyoum.. çunku aşırı bunladım.. nefees alamıyorum artık... yuruyuşe bakırkoy sahılıne iniyorum ama orası bana yetmyor.. o kadar çok bunladım ki.. taşınmak istiyorum artık.. oldugum bölgeyı hıç sevmıyorum çunku... akşam burada yuruyuşe çıkmak bile çok sıkıcı gelıyor bana
Nalancım çoooook geçmiş olsun. Dünü okurken gördüm göğüs altımda bişiler var demişsin, mantar mıymış. Çok da kaşıntı yapar oAma bi haftaya kalmaz geçer merak etme mantar tedavisi çok hızlı etkilio.
Şekerin yüksek çıkmış, olabilir, ama tsh niye yuksek yaaa,, ılaclarını kulanıosun dımı aksatma sakın..
Şekerın yuksek cıkması demek bundan snr daha az kılo alcaksın demek olumlu yanından bak. Tuzu tamamen yasaklamıo ama bayag azaltıo, sbh domates salatalıga ya da haslanmıs yumurtaya fln tuz atma dıcek buyuk ihtimalle. Tuzu kes dıyebılır mı ya tatsız tuzsuz yemek mı yıcez aaaaa.. Ama dert etme ben de dıyet yapmaya calısıorum bak hep beraber dıyet yapınca daha rahat hallederız.. ama hamurişi ve ekmek kesılecek bak sen nası adapte olabılceksın bılmıorum :)) hallederiiiiizzzzzzzz...
bebişi gördün mü peki?
amaaaaannn... neyse canım olcağı varmış.. yemekelrden bezlenmeden fln etkılenmıodur dımı bu hormon, hanı ılac kullanmana ragmen duzelmıo dıye merak ettım.. ya da sekerını yukselten de o olabılırmıymıs? butun vucut baglantılı calısıo ya, bilemedım ben onu..
evet onu dıorum ben de yaparız dıyet yanı nedır kı, ben sana hergun salata tarıflerı verırım artık sen de bana zeytınyaglı tarıflerı verırsın oyle gecınıp gıderız :)) hamurıslerı de bekleyıversın doguma kadar..
ay benım de kocam aradı kıyafet sıparısı verıo aksam ıcın dedım ne ıs ben gelmıım sımdı eve sen ofıse gel burdan gıderız dıyohıc dusunmuo benım karım doolmusla gelcek ben onu alıp gelım arabayla nolcak dıye.. ahh ahhhhh.. neyse yemegımı yıyım de barı erkenden hava da serınlemıs olsun oyle cıkıyım artık..
taxiye atla git kız bu sıcakta giyinip kuşanıp dolmuşlamı gitcen...
yok ustume gıycegım bluzu de ofıste gıyerım ustume normal t shırt gıyıp gıtcem :))) kız hem hamıle hem kokoş derler oyle bluz gıyıp dolmua bınsem ehueheuehuh:roflol: ayyy trafık vardır sımdı şişlide cmts aksam trafıgı valla taksıye bınsem normalde zaten 10 tutuo sımdı kesın 13-14 tutar valla kıyamam paramaben rahaztsız olsam fln tamam da yok ya kıyamam :))
selam kızlar ben geldim, hemencecik geçmişe bi göz attım, nasılsınız bakim...
şeker yüklemem yapıldı prop cum ve maalesef yüksek çıktı
açlık 103 tokluk 174 müş, tsh ım da yükselmiş 1.60 dan 2.45 e çıkmış,
100 lük yüklemeye gerek görmedi dr.um hemen diyetisyene yönlendirdi, salı sabah 9 a randevumu aldım diyetisyenden bakalım ne diyecek, sıkı bi rejim verecek herhalde, neyse önemli olan sorunu bulup onu tedavi ettirebilmemiz, kızım ii olsunda gerisi önemli değil...
Cilt dr.unada gittim, mantar olmuş göğsümün altı ve yayılmaya başlamış, özel karışım losyon gibi bi şi verdi bi de krem 1 haftaya bir şeyin kalmaz dedi...
Bende durumlar böle....
Nalan dün Burberry Kids te bi palto beğendim bebeğe 650 TLy di.:roflol::roflol::roflol: arkadasımla hıc bozuntuya vermeden baska seylere de bakıp yavasta cıktık dışarı :roflol::roflol:
ay kocasının bütçesini nasılda düşünürmüş, kız sana bi haller oldu valla, baya bi tasarruflu olmaya başladın sen...
neyse orda giyinceksen sorun olmaz o zaman, valla size ii eğlenceler doğum gününde kurtlarınızı dökün bi güzel, ne hediye aldın arkadaşına, özel değilse söle tabi...
canım geçmiş olsunmantar geçer merak etme,şekerin yüksk çıkmış ama üzülme sıkı bir rejime gireriz arkadaşların dediği gibi biz seni burda her konuda destekleriz allah senide bebeğinide korusun canım benim
yuuuuhhhhhh o ne öle ya, kürkten mi yapılmış altın işlemesimi var, anam çok şerefsiz bunlar ya el kadar paltoya ne işçilik ne kumaş var ki o kadar fiyat koyuyosun, suratıda kızarmıyordur o fiyatı koyarken...
biz öle bi kere eşimle marks&spencer a gitmiştik kaban bakmaya, bi baktım çok şirin bi kaban hani şu popo altına kadar olanlardan böle büyük düğmeleri felan var, etiketi bi çevirdim, 1.980 TL yazıyo, valla bir çıkışımız var ordan jet gibi, anam o kadar paraya ben komple gardrobumu baştan alırım, delimiler neler...
kız ben hep boyleyım. bazı seye verırım 3-5 mılyar bazen kıyamam 10 mılyona bıle.. benım gozumde degıosa eger o paraya harcarım ama hıc acımam :) ama eımın aılesı memnun bu huyumdan bı yerden kısıp bı yerden harcıosun dengelıosun dıolar :)))
ay ne özel olcak :) Mudo City den fotograf albumu aldım ,, cok suslu cok guzel bısı.. bızım kız da kokoşun onde gıdenı zaten tam uyacak :)) sen onu bı de kocama sor nalan. bız sımdı 15 kız çençençen konusup dururz bunlar ıkı uc erkek olcaklar patlarlar sıkıntıdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?