2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok merak ediyorum ya acaba ben de ödeyecek miyim ben de özel hastaneye sgklı olarak gidiyorum..

Ya her şehirde her hastahanede farklı fiyat veriyorlar, kim bilir, inşallah ödemezsin, bu bebecikler şimdiden çok masraflılar allah sonumuzu hayır etsin :)

Begüm benimki 10 yaşımdan beri hazır : Meriç...

ayyy benimde ne zamandır hazır. AYSİMA opuyorumnanaktan

Ay Begüm valla durumumuz hepten aynıymış :) Biz de ev arıyoruz şu anki evimiz çok küçük diye hayırlısı yaa

gerçektenmi canım :1hug: inşallah buluruz canım yakın zamanda isteğimize göre :Saruboceq:

Tamam ben kazık yedim, ne hava atıyosunuz:)

yok canım öle demedik. hamile merakı işte bize eksik test mi yapıolar die -tatlicadiarzu-

çok merak ediyorum ya acaba ben de ödeyecek miyim ben de özel hastaneye sgklı olarak gidiyorum..

gideceğin hastane sgk anlaşmalıysa almaması gerek canım galiba

Valla Begüm en önemlisi smear testi, onu ihmal etmeyin de, gerisini kesin yaptırmışsınızdır zaten, hormon enzim idrar testleri fln.

hangi testleri istedi senden kızlar ya doktor nie bana hiç test yaptırmadı bir ben miyim bu durumda olan

ya hic sormayin bendede gram bulanti kusma yok kafayi yiycem bir terslikvar diyekafamçokkarıştı
insallah öyledir canimgamyoncuiremsu
kızlar yaa biz bir yandan ev arıyoruz taşınmamız lazım:sinifsinif: dua edinde kesemize göre ii bi ev bulalım bebişimin hayrına yaa

insallah bebegin kismetine bulursunuz uygun bir ev canimkaydirigubbakcemile5

hangi testleri istedi senden kızlar ya doktor nie bana hiç test yaptırmadı bir ben miyim bu durumda olan

canım benden de 2 tüp kan alındı birde idrar. ne testi yaptı niçin yaptı bilmiorum. açıklamadı doktor

Son düzenleme:

saçmalamışlar canım sen sakın moralini bozma hiç bulantısı olmadan harika bir hamilelik ve akabinde sağlıklı bebekleri olan arkadaşlarım da var... her hamilelik bir olmaz senin bunda olmadi diye ikinci cocuğunda da olmayacak diye bir şey yokken sakın kıyaslatma kendini moralini boşuna bozmuş olursun.. Emin ol bulantı iyi birşey değil uyuyamıyom bile düşün artık yine d şükür

Smear testi rahim ağzı kanseri testi Begümcüm, parça alınarak bakılıyor, en pahalı test hem de diğerlerinini içinde. Valla ben bütün testlerımı yazıyım merak ediyorsanız: Tam kan sayımı, tam idrar sayımı, T3, T4 ve TSH ( tiroid hormonları) , CRP ( romatizmayla ilgili bişidi unuttum ), Elisa, Hepatit B-C, HIV, rubella ( kızamıkçık/ bu da çok önemli), toxoplazma ( çiğ etten ve kedi köpekten geçen bi virüs ), smear ve akıntı tahlili. Galiba bu kadar. Yasemin test istenmesi gerekiyor mutlaka çünkü ilk 3 ayda tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkların olabilir doktorunla bir konuş mutlaka, hiç mi test yapılmadı sana ?

canım benden de 2 tüp kan alındı birde idrar. ne testi yaptı niçin yaptı bilmiorum. açıklamadı doktor

Ay Begüm ben doktorun odasında 1 saat kalıyorum herşeyi soruyorum bezdirdim adamcağızı, sen hiç merak etmedin mi iki tüp kan alıyorlar napcaklar fln diye. Ben napcaklarını bilmeden tırnağımı bile vermem vallahi :))

ya hic sormayin bendede gram bulanti kusma yok kafayi yiycem bir terslikvar diyekafamçokkarıştı

insallah öyledir canimgamyoncuiremsu

insallah bebegin kismetine bulursunuz uygun bir ev canimkaydirigubbakcemile5

inşallahhhh canım yaa :1hug:

evet canım millete ne kolay gelio galiba oturduğu yerden yorum yapmak. karşıdakini hiç düşünmüyorlar. hepimizin bebişi sağlıkla gelicek inşallah :Saruboceq:

ayyy ne güzel yaa ne yapıldı niçin yapıldı herşeyi biliyorsun. doktor mu açıkladı tek tek canım sana

ya ben doktora fazladan soru sorunca dellenio sanki. yani ne biliiim kızar gibi hızlı hızlı cvp verio bilmiyorumkismile

canım ben her yıl smear yaptırırım hamileliğimden bir ay önce yaptırmıştım. bi de pimpirikli olduğum için check uplarımı da yaptırırım onuda çok yakın zamanda yaptırdım kan sayımı ve idrar testi tekrarlandı ama yazmış olduğun bir çok test yapılmadı c.tesi kontrolüm var Allahın izni ile herşey yolunda giderse bu sefer israr edicem.. daha önce de doktoruma söylediğimde henüz gerek yok demişti. ha bi de ben pıhtılaşma testleri de yaptırmıştım... bu sefer daha ısrarcı olucam ve yaptırmadığım testleri isteyecem zorla yaptırtcam valladelikafadulden

Doktora tek tek yazdırdım ne testleri yapılcak diye sonra sordum ne önemi var, eksik fazla çıkarsa nolur fln diye. Sonra eve gelince de internetten arattım tek tek okudum hepsini daha ayrıntılı olarak işte, aklıma bişi takıldığı zaman da muayene zamanıma daha 10 gün var doktoru arayıp soruyorum. Mesela geçen hafta grip gibi bişi oldum, uçuk çıktı kocaman fln hem kulak burun boğaz doktorumu aradım konuştum hem de jinekoloğu aradım. Ben çok pimpirikliyimdir, kendimi çok dinlerim, eğer böyle sorup öğrenmezsem kafayı yerim düşünmekten. Ama tavsiyem şudur ki imkanınız varsa siz de böyle olun, böylece yok şu mu yok şöyle mi diye düşünüp boşa üzülmemiş olursunuz kızlar.

Yaptır tabi Yasemin, ufacık bir bakteri, bi mikrop nelere neden oluyor, sen önceden herşeyin yolunda olduğunu bil böylece daha mutlu daha pozitif bir annecik olursun :)

Bende smear yeni yaptırmıştım tiroid zaten takip ediliyor rahatsızlığımdan dolayı o çok önemli kızlar onu doktorunuz söylemiyorsa bile siz sorun bebeğin beyin gelişimini etkiliyor normal değeri 4 ün altında olması gerekir bazı jinekologlar bunu 2 nin altında isterler seninki 6 dedi düşürmemiz lazım dedi o yüzden sizlerde önemseyin diğer kalanlarıda yaptırmam gerekiyor ama ssk hastanelerinde yapılmıyormuş ne yapıcam bilmiyorum

kızlar benm testlerim.Açlık kan şekeri ,üre/bun,kreatinin,LHD,ALT(SGPT),ÜST (SGOT),ıDRAR MıKRSKOPıSı , HEMOGRAM,COOMBS,HBSA(ELıSA),ANTıHCV,TSH.BUNLARDA GARıP OLAN TESTLER YK DMı GENELDE HEPSı ıSTENıLEN TESTLER

Başak benzer görünüyo testler bi gariplik yoktur rahat ol :) Ah siz kadınlar, pardon biz kadınlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…