Begüm benimki 10 yaşımdan beri hazır : Meriç...
Ay Begüm valla durumumuz hepten aynıymış :) Biz de ev arıyoruz şu anki evimiz çok küçük diye hayırlısı yaa
Tamam ben kazık yedim, ne hava atıyosunuz:)
çok merak ediyorum ya acaba ben de ödeyecek miyim ben de özel hastaneye sgklı olarak gidiyorum..
Valla Begüm en önemlisi smear testi, onu ihmal etmeyin de, gerisini kesin yaptırmışsınızdır zaten, hormon enzim idrar testleri fln.
Günaydın. Ben de yaklaşık 10 tane tahlıl yaptırdım, bi emekli maaşı tuttu valla tahliller inanılmaz pahalı, mümkün oldukça ekonomik yaptırmaya çalış SSk nın karşıladığı testler var içinde.
ya hic sormayin bendede gram bulanti kusma yok kafayi yiycem bir terslikvar diyekafamçokkarıştıgünaydın kızlar a.s.
dilemma canımm tebrik ederim. ayyy ne büyük bi şokk. sen kanama var die hastaneye gidiosun ikiz bebek görüosun :1hug: Allah ikisinide sağlıkla kucağına versin canım inşallah.
bulantısı olan arkadaşlar Allah size sabır versin. nasıl bişe olduğunu bilmiorum gerçi ama. yaa bi gram mı bulantı olmaz. iş yerimdekiler bulantı sağlıklı olmasına işaret dio. birisinin hiç bulantısı olmamış 4 aylıkken düşürmüş. zaten pimpiriğim şu aralar.millet delirtecek beni -tatlicadiarzu-
insallah öyledir canimgamyoncuiremsuYa Begüm ne takıosun milleti, çok hoşlarına gidio bizi korkutmak endişelendirmek. Benim de bir gıdım bulantım kusmam olmadı ama beni de bulantın yok kesin erkek diye korkutuolarTabi allah sağlıklısını versin de kız olsa çok şükela olur :)))
kızlar yaa biz bir yandan ev arıyoruz taşınmamız lazım:sinifsinif: dua edinde kesemize göre ii bi ev bulalım bebişimin hayrına yaa
hangi testleri istedi senden kızlar ya doktor nie bana hiç test yaptırmadı bir ben miyim bu durumda olan
günaydın kızlar a.s.
dilemma canımm tebrik ederim. ayyy ne büyük bi şokk. sen kanama var die hastaneye gidiosun ikiz bebek görüosun :1hug: Allah ikisinide sağlıkla kucağına versin canım inşallah.
bulantısı olan arkadaşlar Allah size sabır versin. nasıl bişe olduğunu bilmiorum gerçi ama. yaa bi gram mı bulantı olmaz. iş yerimdekiler bulantı sağlıklı olmasına işaret dio. birisinin hiç bulantısı olmamış 4 aylıkken düşürmüş. zaten pimpiriğim şu aralar.millet delirtecek beni -tatlicadiarzu-
kızlar yaa biz bir yandan ev arıyoruz taşınmamız lazım:sinifsinif: dua edinde kesemize göre ii bi ev bulalım bebişimin hayrına yaa
canım benden de 2 tüp kan alındı birde idrar. ne testi yaptı niçin yaptı bilmiorum. açıklamadı doktor
ya hic sormayin bendede gram bulanti kusma yok kafayi yiycem bir terslikvar diyekafamçokkarıştı
insallah öyledir canimgamyoncuiremsu
insallah bebegin kismetine bulursunuz uygun bir ev canimkaydirigubbakcemile5
saçmalamışlar canım sen sakın moralini bozma hiç bulantısı olmadan harika bir hamilelik ve akabinde sağlıklı bebekleri olan arkadaşlarım da var... her hamilelik bir olmaz senin bunda olmadi diye ikinci cocuğunda da olmayacak diye bir şey yokken sakın kıyaslatma kendini moralini boşuna bozmuş olursun.. Emin ol bulantı iyi birşey değil uyuyamıyom bile düşün artık yine d şükür
Smear testi rahim ağzı kanseri testi Begümcüm, parça alınarak bakılıyor, en pahalı test hem de diğerlerinini içinde. Valla ben bütün testlerımı yazıyım merak ediyorsanız: Tam kan sayımı, tam idrar sayımı, T3, T4 ve TSH ( tiroid hormonları) , CRP ( romatizmayla ilgili bişidi unuttum ), Elisa, Hepatit B-C, HIV, rubella ( kızamıkçık/ bu da çok önemli), toxoplazma ( çiğ etten ve kedi köpekten geçen bi virüs ), smear ve akıntı tahlili. Galiba bu kadar. Yasemin test istenmesi gerekiyor mutlaka çünkü ilk 3 ayda tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkların olabilir doktorunla bir konuş mutlaka, hiç mi test yapılmadı sana ?
Ay Begüm ben doktorun odasında 1 saat kalıyorum herşeyi soruyorum bezdirdim adamcağızı, sen hiç merak etmedin mi iki tüp kan alıyorlar napcaklar fln diye. Ben napcaklarını bilmeden tırnağımı bile vermem vallahi :))
Smear testi rahim ağzı kanseri testi Begümcüm, parça alınarak bakılıyor, en pahalı test hem de diğerlerinini içinde. Valla ben bütün testlerımı yazıyım merak ediyorsanız: Tam kan sayımı, tam idrar sayımı, T3, T4 ve TSH ( tiroid hormonları) , CRP ( romatizmayla ilgili bişidi unuttum ), Elisa, Hepatit B-C, HIV, rubella ( kızamıkçık/ bu da çok önemli), toxoplazma ( çiğ etten ve kedi köpekten geçen bi virüs ), smear ve akıntı tahlili. Galiba bu kadar. Yasemin test istenmesi gerekiyor mutlaka çünkü ilk 3 ayda tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkların olabilir doktorunla bir konuş mutlaka, hiç mi test yapılmadı sana ?
canım ben her yıl smear yaptırırım hamileliğimden bir ay önce yaptırmıştım. bi de pimpirikli olduğum için check uplarımı da yaptırırım onuda çok yakın zamanda yaptırdım kan sayımı ve idrar testi tekrarlandı ama yazmış olduğun bir çok test yapılmadı c.tesi kontrolüm var Allahın izni ile herşey yolunda giderse bu sefer israr edicem.. daha önce de doktoruma söylediğimde henüz gerek yok demişti. ha bi de ben pıhtılaşma testleri de yaptırmıştım... bu sefer daha ısrarcı olucam ve yaptırmadığım testleri isteyecem zorla yaptırtcam valladelikafadulden
Bende smear yeni yaptırmıştım tiroid zaten takip ediliyor rahatsızlığımdan dolayı o çok önemli kızlar onu doktorunuz söylemiyorsa bile siz sorun bebeğin beyin gelişimini etkiliyor normal değeri 4 ün altında olması gerekir bazı jinekologlar bunu 2 nin altında isterler seninki 6 dedi düşürmemiz lazım dedi o yüzden sizlerde önemseyin diğer kalanlarıda yaptırmam gerekiyor ama ssk hastanelerinde yapılmıyormuş ne yapıcam bilmiyorumSmear testi rahim ağzı kanseri testi Begümcüm, parça alınarak bakılıyor, en pahalı test hem de diğerlerinini içinde. Valla ben bütün testlerımı yazıyım merak ediyorsanız: Tam kan sayımı, tam idrar sayımı, T3, T4 ve TSH ( tiroid hormonları) , CRP ( romatizmayla ilgili bişidi unuttum ), Elisa, Hepatit B-C, HIV, rubella ( kızamıkçık/ bu da çok önemli), toxoplazma ( çiğ etten ve kedi köpekten geçen bi virüs ), smear ve akıntı tahlili. Galiba bu kadar. Yasemin test istenmesi gerekiyor mutlaka çünkü ilk 3 ayda tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkların olabilir doktorunla bir konuş mutlaka, hiç mi test yapılmadı sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?