2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

görüşürüz canım sana ii eğlenceler benim içinde eğlen ya...

evet makyajımı buzlukta yaptım :))) kapagı acıp onune gectım el aynam koydum karsıma :roflol::roflol: valla tavsıye ederım cok rahat oldu :roflol::roflol:

cıkıorum sımdı gorusuruz nalancım senın yerıne de eglenırız bız oğlumla

canım çok sevindim ne güzel herşeyin iyiymiş peki izin verdimi ankaraya gitmene?
bende perşembe akşam gittim doktora herşey iyi dedi yukarı çıkıyor dedi tahlillerimde temizmiş ama ben 1 kere dışarı çıkıp az az alışveriş yapmak için izin istedim vermedi :dilcikar: ayın 25 inde gel dedi ozaman 29-30 haftalık filan oluyor yukarı çıkmışmı tam ozaman bakarız durumuna göre tekrar sor bu soruyu bakarız ozaman ama şimdi yatmaya devam dedi dikkat et dedi lmaz: neyse artık bende verdim listeyi eşim ve görümcem sağolsun bütün herşeyi almış hepside çok güzel şeyler yani aşağı yukarı çanta hazır diğer önemlilerde hazır bitek pijama takımım tek göğüs açılanı almış pazartesi bende gidicem artık değiştirmeye kendim alırım gelirim (kaçamak yapıcam yani pazartesi) yarın çeker fotolarını koyarım cicilere
bi yatak uykuseti filan kaldı onlarında yeri hazır hemen doğum olduğu gün yada 3-5 gün önce getirtiriz kısmetse inşallah bide taşıma koltuğu artık ıvır zıvır var onlarıda ablam alıcakmış
e artık bizede yatmak kalıyor yerimseniben

selam kızlarrr,
Bursadayım kaynana evinde bi bakiyim dedim nörüyonuz
Doktora gittik benim bebiş yüzünü 2 saniye gösterdi bidaha da göstermedi ama çok değişmişşşşşş çok tatlı olmuşş benim minnoş kızım:) içim rahatladı moralim düzeldi
hafta içi şeker yüklemem yapılcak aç karna gitmeme gerek yokmuş.yemek yedikten 3-4 saat sonra bile olabilir ille sabah gitmen gerek değil dedi doktorum. en azından boş mideye içmicem o şekerli suyukaydirigubbakcemile2

gözünaydın cnm demek bebişin değişmiş, bak görümcene benzemicek demek...

bu kadar kişi şeker yüklemesi yaptırdı herkes aç ve susuz gitti, orda yanlış bi şi olmasın, bazıları akşam 10 dan sonra bazılarıda gece 12 den sonra bi şi yemeden içmeden gitti, umarım yanlış anlamamışındır cnm...

canım evet ya çok şükür. yok doğru anladım hatta sordum aç değil yani dimi dedim. evet ama yemek yer yemez de gelme yedikten sonra 3-4 saat geçsin dedi.yediklerin de ağır şeyler olmasın ama istersen aç da yaptırabilirsin sen bilirsin dedi.acıademde yaptırcam ben doktorun muaynehanesinde de yapılıyodu ama sigortayı etkilemesin diye acıbademde yaptırcaz. hafta içi gitcem bakalım pazartesi fln giderim aksilik çıkmazsa salı oda gelcek çünkü

Nalanım yemek yicez biz şimdi yiyim de gelim öpüyorum çok. bu saatte yemek yenmez ama napcan işte amaan aman

aman git atlat biran evvel, şekerle suyu dikip içme yavaş yavaş iç yoksa miden bulanabilir cnm..glikozu içtikten sonra beklemesi zor oluyo işte onun haricinde testi yaptırmakta bi şi yok, he bi de kollarını deşiyorlar biraz...

afiyet olsun cnm, umarım yemekleri güzel yapmışlardırda miden kalkmaz, Allah sabır versin valla, neyse az kaldı sık dişini...
aaa kolları niye değişiyolar yaa kaç yerden kan alıyolar kiiiiii?? halletcez bakalım böğghh artık ne yapalım.
yedik cnm yemek fena değildi ya da ben çok açtım.kocam hala gelmedi uuf sıkıldım daraldım gelseyd bir

valla benim iki ayrı koldan aldılar kanı, sende nasıl yaparlar bilmiyorum bebişim, aman halledersin nolcek....

ii aferin demek güzel yapmışlar yemeği, demek özlemişler seni...

geç gelecektir belkide olmadı benim uykum geldi der yatarsın sen ayrı bi oda hazırladıysalar tabi...

peki sizin bursaya yerleşme durumu olursa napcen bunlarla, zor olmicakmı?

anam bu nassı bi sıcak ya nefes alınmıyo valla, klimalı odadan çıkmaya korkar oldum, dün yıkadığım çamaşırları az önce katladım şimdi onları kaldırmam lazım ama yatak odasına geçmeye cesaret edemiyorum valla, akşam belki biraz serin olur diye çamaşırları gündüz yıkamadım, baktım havanın serinleyeceği yok demin makinayı çalıştırdım...birazdan onları asmam gerekiyo, hoooooooooofffffffff......

yaa 10da gelcem dedi ama yok daha oooff zaten uykum gelmeye başladı ama çok sıcakk.bizim odamız var ayrı zaten cnm ama bi gelsin de napmış bakalım.yerleşirsek napcaz her gün görüşmem ki. herkesin evş ayrı yolu ayrı kimseler kusura bakmasın kimseeeyyyle uğraşamam valla.

bursanın maçı vardı sohbet ederken onu izlemişlerdir belki canım demin bitti, gelir birazdan belki, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, bak bende merak ettim şimdi, bize haber vermeyi unutma kararınız kesinleşince...

bugün prop cumun sitesini şöle rahat rahat okudum kaç gündür girme fırsatım olmamıştı ve nerdeyse her ota poka bir yorum yaptım sayılır, canım arkadaşımı burdan tebrik etmek istedim gerçekten çok güzel dolu dolu bi site olmuş, kız bu kadar enerjiyi nirden buluyon sen ya...göz atmak isteyen arkadaşlar için sitenin linkini vereyimde merak etmesinler...

Burcuname - Kadın, Hamilelik, Alışveriş, Aktivite, Mutfak ve daha fazlası...

ben geldim.. valla öldüm yorgunluktan artık direk geberip uyucam..
Aso sonucu ben de mrk ettım...
Nalan ilahi.. sayende reklamım oluyo canım.. ne enerjisi kız valla şu an sürünüyorum ama bu kıçımın yer görmedıgı 3. gun oldu artık surunmem cok normal bu hamıle halımle..
ay ben yatıorum sbh gorusuruz..

prop bugün bişey yazdım yazdım çıktım kusura bakma aniden misafirler geldi kapatmk zorunda kaldım...bende ölüyorum yorgunluktan saat 11 de gittiler misafirler canım çıktı...yarın öğlene kadar uyucam...hadi ii uykular sanada...görüşürüz canımm...

canim selam kusura bakma aniden islerim cikti gitmem gerekti sonrada misafirlerim geldi bu saat oldu benim buraya gelmemboshayallersmile
canim masallah büyümüs bebisinopuyorumnanaktan
canim bendede aynisi oluyor bir haftadan beri üst taraflarimda oynuyor oglusuma.s
slm kıslar,bende kasım annesiym ins.sezeryan olacagı ıcın en gec 10nunda beklyrs sız naslsnz
hosgeldin canim hayirli olsun bebegina.s.
canim gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsinolumunekankayizsmile
canim demek kizin degismis sevindim senin adina cok kalicakmisin bursada:asigim:

bugün bizede aniden misafirler geldi giremedim hamileykende misafir zor oluyor aksamlari ayaklarimin üstüne zor basiyorumakannehir

nalancım hiç canını sıkma biraz daha dikkatli olacaksın o kadar. bak dedim ya arkadaşımınki de 175 e fırlamıştı. neyse sonra 105 e kadar indirdi tokluğunu hem de diyetistensiz. tuzu kesti, günde toplam 5-6 dilim kepek ekmek yedi, meyveyi sayıyla yedi. kısaca yediklerinin şeker oranına çok dikkat etti düşürdü.
tiroid ve mantarın için de geçmiş olsun canım valla bazıları o kadar sorunsuz hamilelik geçiriyolar ki çok şaşırıyorum.. yine de allaha şükür şurda ne kadar kaldı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…