ben yemegımı de yedım.. duşa gırıyım sımdı sonra hazırlanıyım yavastan.. sankı benım dogum gunummus gıbı assolıst gıbı en sona kalmayım sonra :))) gorusuruz nalancım gece gırerım heralde belkı burda olursun..
selam kızlar..sabah doktora gitttim 960 gr.olmuş benim tosuncukdurumumuz da daha iyiymiş şimdilik bi sorun görünmüyor dedi doktor..bu arada şeker testinden de yüzümüzün akıyla çıktık o da normalmiş öle işte güzel haberler aldım keyfim yerinde:)))misafirim gelecek şimdi şaftım kaydı dünden beri ama dün temizlik bugünde ikram için bişeyelr yapim dedim yoruldum baya...
selam kızlarrr,
Bursadayım kaynana evinde bi bakiyim dedim nörüyonuz
Doktora gittik benim bebiş yüzünü 2 saniye gösterdi bidaha da göstermedi ama çok değişmişşşşşş çok tatlı olmuşş benim minnoş kızım:) içim rahatladı moralim düzeldi
hafta içi şeker yüklemem yapılcak aç karna gitmeme gerek yokmuş.yemek yedikten 3-4 saat sonra bile olabilir ille sabah gitmen gerek değil dedi doktorum. en azından boş mideye içmicem o şekerli suyukaydirigubbakcemile2
canım evet ya çok şükür. yok doğru anladım hatta sordum aç değil yani dimi dedim. evet ama yemek yer yemez de gelme yedikten sonra 3-4 saat geçsin dedi.yediklerin de ağır şeyler olmasın ama istersen aç da yaptırabilirsin sen bilirsin dedi.acıademde yaptırcam ben doktorun muaynehanesinde de yapılıyodu ama sigortayı etkilemesin diye acıbademde yaptırcaz. hafta içi gitcem bakalım pazartesi fln giderim aksilik çıkmazsa salı oda gelcek çünkügözünaydın cnm demek bebişin değişmiş, bak görümcene benzemicek demek...
bu kadar kişi şeker yüklemesi yaptırdı herkes aç ve susuz gitti, orda yanlış bi şi olmasın, bazıları akşam 10 dan sonra bazılarıda gece 12 den sonra bi şi yemeden içmeden gitti, umarım yanlış anlamamışındır cnm...
canım evet ya çok şükür. yok doğru anladım hatta sordum aç değil yani dimi dedim. evet ama yemek yer yemez de gelme yedikten sonra 3-4 saat geçsin dedi.yediklerin de ağır şeyler olmasın ama istersen aç da yaptırabilirsin sen bilirsin dedi.acıademde yaptırcam ben doktorun muaynehanesinde de yapılıyodu ama sigortayı etkilemesin diye acıbademde yaptırcaz. hafta içi gitcem bakalım pazartesi fln giderim aksilik çıkmazsa salı oda gelcek çünkü
Nalanım yemek yicez biz şimdi yiyim de gelim öpüyorum çok. bu saatte yemek yenmez ama napcan işte amaan aman
aman git atlat biran evvel, şekerle suyu dikip içme yavaş yavaş iç yoksa miden bulanabilir cnm..glikozu içtikten sonra beklemesi zor oluyo işte onun haricinde testi yaptırmakta bi şi yok, he bi de kollarını deşiyorlar biraz...
aaa kolları niye değişiyolar yaa kaç yerden kan alıyolar kiiiiii?? halletcez bakalım böğghh artık ne yapalım.afiyet olsun cnm, umarım yemekleri güzel yapmışlardırda miden kalkmaz, Allah sabır versin valla, neyse az kaldı sık dişini...
aaa kolları niye değişiyolar yaa kaç yerden kan alıyolar kiiiiii?? halletcez bakalım böğghh artık ne yapalım.
yedik cnm yemek fena değildi ya da ben çok açtım.kocam hala gelmedi uuf sıkıldım daraldım gelseyd bir
yaa 10da gelcem dedi ama yok daha oooff zaten uykum gelmeye başladı ama çok sıcakk.bizim odamız var ayrı zaten cnm ama bi gelsin de napmış bakalım.yerleşirsek napcaz her gün görüşmem ki. herkesin evş ayrı yolu ayrı kimseler kusura bakmasın kimseeeyyyle uğraşamam valla.valla benim iki ayrı koldan aldılar kanı, sende nasıl yaparlar bilmiyorum bebişim, aman halledersin nolcek....
ii aferin demek güzel yapmışlar yemeği, demek özlemişler seni...
geç gelecektir belkide olmadı benim uykum geldi der yatarsın sen ayrı bi oda hazırladıysalar tabi...
peki sizin bursaya yerleşme durumu olursa napcen bunlarla, zor olmicakmı?
yaa 10da gelcem dedi ama yok daha oooff zaten uykum gelmeye başladı ama çok sıcakk.bizim odamız var ayrı zaten cnm ama bi gelsin de napmış bakalım.yerleşirsek napcaz her gün görüşmem ki. herkesin evş ayrı yolu ayrı kimseler kusura bakmasın kimseeeyyyle uğraşamam valla.
bugün prop cumun sitesini şöle rahat rahat okudum kaç gündür girme fırsatım olmamıştı ve nerdeyse her ota poka bir yorum yaptım sayılır, canım arkadaşımı burdan tebrik etmek istedim gerçekten çok güzel dolu dolu bi site olmuş, kız bu kadar enerjiyi nirden buluyon sen ya...göz atmak isteyen arkadaşlar için sitenin linkini vereyimde merak etmesinler...
Burcuname - Kadın, Hamilelik, Alışveriş, Aktivite, Mutfak ve daha fazlası...
ben geldim.. valla öldüm yorgunluktan artık direk geberip uyucam..
Aso sonucu ben de mrk ettım...
Nalan ilahi.. sayende reklamım oluyo canım.. ne enerjisi kız valla şu an sürünüyorum ama bu kıçımın yer görmedıgı 3. gun oldu artık surunmem cok normal bu hamıle halımle..
ay ben yatıorum sbh gorusuruz..
canim selam kusura bakma aniden islerim cikti gitmem gerekti sonrada misafirlerim geldi bu saat oldu benim buraya gelmemboshayallersmileselam zeyn
canim masallah büyümüs bebisinopuyorumnanaktanselam kızlar..sabah doktora gitttim 960 gr.olmuş benim tosuncukdurumumuz da daha iyiymiş şimdilik bi sorun görünmüyor dedi doktor..bu arada şeker testinden de yüzümüzün akıyla çıktık o da normalmiş öle işte güzel haberler aldım keyfim yerinde:)))misafirim gelecek şimdi şaftım kaydı dünden beri ama dün temizlik bugünde ikram için bişeyelr yapim dedim yoruldum baya...
canim bendede aynisi oluyor bir haftadan beri üst taraflarimda oynuyor oglusuma.skızlarrr napıyonuz prop hoşgeldinnn off sıcak gene bende evraklarımı hazırlıyorum hafta sonlrarı fatura evrak işi çok oluyor onları düzenliyorum ama canım hiç çalışmak istemiyor
size bişi sorcam ben bugün çok ilginçtir ki karnımın sağ üst köşesinde hissediyorum bebişin hareketlerini önceden alttan olurdu normal mi bu yani siz sürekli nasıl hissediyorsunuz hareketlerini yazarmısınız acepbilmiyorumkismile
hosgeldin canim hayirli olsun bebegina.s.slm kıslar,bende kasım annesiym ins.sezeryan olacagı ıcın en gec 10nunda beklyrs sız naslsnz
canim gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsinolumunekankayizsmileselam kızlar ben geldim, hemencecik geçmişe bi göz attım, nasılsınız bakim...
şeker yüklemem yapıldı prop cum ve maalesef yüksek çıktı
açlık 103 tokluk 174 müş, tsh ım da yükselmiş 1.60 dan 2.45 e çıkmış,
100 lük yüklemeye gerek görmedi dr.um hemen diyetisyene yönlendirdi, salı sabah 9 a randevumu aldım diyetisyenden bakalım ne diyecek, sıkı bi rejim verecek herhalde, neyse önemli olan sorunu bulup onu tedavi ettirebilmemiz, kızım ii olsunda gerisi önemli değil...
cilt dr.unada gittim, mantar olmuş göğsümün altı ve yayılmaya başlamış, özel karışım losyon gibi bi şi verdi bi de krem 1 haftaya bir şeyin kalmaz dedi...
bende durumlar böle....
canim demek kizin degismis sevindim senin adina cok kalicakmisin bursada:asigim:selam kızlarrr,
Bursadayım kaynana evinde bi bakiyim dedim nörüyonuz
Doktora gittik benim bebiş yüzünü 2 saniye gösterdi bidaha da göstermedi ama çok değişmişşşşşş çok tatlı olmuşş benim minnoş kızım:) içim rahatladı moralim düzeldi
hafta içi şeker yüklemem yapılcak aç karna gitmeme gerek yokmuş.yemek yedikten 3-4 saat sonra bile olabilir ille sabah gitmen gerek değil dedi doktorum. en azından boş mideye içmicem o şekerli suyukaydirigubbakcemile2
prop bugün bişey yazdım yazdım çıktım kusura bakma aniden misafirler geldi kapatmk zorunda kaldım...bende ölüyorum yorgunluktan saat 11 de gittiler misafirler canım çıktı...yarın öğlene kadar uyucam...hadi ii uykular sanada...görüşürüz canımm...
nalancım hiç canını sıkma biraz daha dikkatli olacaksın o kadar. bak dedim ya arkadaşımınki de 175 e fırlamıştı. neyse sonra 105 e kadar indirdi tokluğunu hem de diyetistensiz. tuzu kesti, günde toplam 5-6 dilim kepek ekmek yedi, meyveyi sayıyla yedi. kısaca yediklerinin şeker oranına çok dikkat etti düşürdü.şeker yüklemem yapıldı prop cum ve maalesef yüksek çıktı
açlık 103 tokluk 174 müş, tsh ım da yükselmiş 1.60 dan 2.45 e çıkmış,
cilt dr.unada gittim, mantar olmuş göğsümün altı ve yayılmaya başlamış, özel karışım losyon gibi bi şi verdi bi de krem 1 haftaya bir şeyin kalmaz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?