2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn
eşim işe gittiği için kalktım erkenden. onu uğurladım bir daha da yatmadım. gece de pek uyudum denemez çok sıcaktı :bbo: ilk defa bu evde terliyoruz garibimize gidiyo valla.
dün el ve ayaklarım o kadar ağrıdı ki eşim soğuk su yaptı bi leğene. ayaklarımı içine soktum 15 dk, biraz iyi geldi. hergün yapıcam artık. kızlar valla insanın neresi ağrıyosa canı ordadır ama el ve ayak ağrısı çok başka bişeymiş :bbo:

günaydın bijo :)
benım de kocam kalkarken yataktan uyandım ben de sabahın 8ınde pazar pazar.. bı de o kdr gec yattık nasıl yorgunum hala anlatamam..
bazılarımız öyle dediğin gibi şanslı kesimden oluo canım :)) ama yorgunluk, ağırlaşma, uyku problemleri hepimizin ortak..

günaydın canım
aa o da mı işe gitti pazar pazar? valla benden de çıkmadı hala 2 günlük temizliğin yorgunluğu. bugün el ense yapıcam yine beklesin ütüler. anam sen de dinlenmiyosun hiç, bari bugün dur biraz totonun üstünde

yok ya işe gitcek olsa keşke de uyandığıma değse zıpladı kalktı işte :)) kahvaltıyı fln da yaptık erkenden oturuoruz şimdi anca :))

evet tatlım çok hareket ettim 3 gündür ama denk geldi napayım ben de üstüste bu kadar olsun istemezdim...

leğene koyuyomussun sen ayaklarını ya da ben gunde 5 sefer fln dupşa gırıp dızlerımden asagıya buz gıbı su tutuyorum bır dakıka yoksa cayır cayır oluo ayaklarım valla benım de..

anaa pazar sabah 8 de kalkan adam akannehir çok nadir görülen bişeydir heralde ama çok sağlıklı ya di mi? ben de hayatım boyunca erken kalktım çok memnunum bu huyumdan..

ben de yapıyorum duştan çıkarken soğuk su olayını. hatta bazen boynumdan aşağı tutuyorum soğuk su. çok iyi oluyor. yorgun olduğun zamanlarda şu leğen işini de dene derim çok rahatlıyorsun sonrasında valla.

bir gün bir leğenim olursa yapacam canım söz :))

bizde sadece temızlık ıcın ıkı tane kova var zaten 42 numara ayaklarım sığmaz kovalara:roflol:

benim de temizlik amacı ile alınmış ama kullanılmamış küçük bi leğenim vardı ona yaptım. benden sonra eşim de kıskandı o da yaptı sığdı 42 numara ayakları seninki de sığardı yani neyse sonuçta soğuk su tutmak da bi yöntem.

sen odanın fotosunu koydun mu prop? hani mobilyalı halini?

yook canım koymadım.. daha perdesi takılmadı sadece jaluzisi var bıtmedı yanı odası.. ama koymayacam bıtınce de Fınfık la Lady benım fikirlerimi calıolar:roflol: ben ne alırsam aynısından alıolar.. gösteririm ben onlara :roflol::roflol:

doğduğunda koyarsın o zaman. herşey için çok geç olmuş olur -tatlicadiarzu-

Günaydın herkese,
Günaydın propcum bijocum nasılsınız?
Ay dün gece uyuyamadım hiç yediğim yemek midemi alt üst etti ölüyodum yaa az daha.Dün kocam 10da gelcem dedi aradım aradım teli kapalı deli oldum.neymiş şarjı bitmişşşşş.12.30da gelebildi beyimiz.Küsüm şimdi ona ben sinir etti beni çünkü.
İş teklifine gelince karşılıklı ağız aramışlar.eşimin maaşını fln öğrenmeye çalışmışlar şartlarını cart curt vs. adamlar bi meblağ söylemişler bakalım.Benimki de kağıt üzerinde sözleşmenizi teklifinizi yapın öyle gelin demiş:))))tövbe allahım bakalım ne olcak ben de bilmiyorum.Biraz daha merakla beklemeye devam yani.belirsiz şeyleir hiç sevmiyorum.Doğum üstü hiç de sırası değil resmen neyse bakalım.
Benimkini uyandırdım zorla uyansın.Anası uyanmış mutfaktan sesi gelior benimki duştan çıksın da içeri gideyim ne fenayım dimi:))))))neyse kızlar öperim çok sizi arada gelirim yine. zaten kahvaltıdan sonra da çıkar gideriz evimize inşallllllaaaaaaaaaaaahhhhh

asocum hakkınızda hayırlısı olsun canım :Saruboceq:

stres yaptın yaptın geçti gitti işte, evine gidicekmişsin az sonra. değdi mi o kadar sıkıntıya hıı?

bu ne marifet kız
kendini yormadan yap tatlım malum sıcaklarda hal kalmıyor insanda

sağol cnm düşündüğün için baya yoruldum dün,
ayak tabanlarım ağrıyor gece yürümekte ve yorgunluktan uyumakta çok zorluk çektim.
sanırım bir kaç gün bu şekilde devam eder yorgunluğum. misafirlerimizi yolcu etmeye gittik 1 saate yakın da öyle yürüdük eşimle, saat 11 e geliyordu serin serin iyi oldu. bundan sonra her akşam çıkalım dedim tamam dedi .) gerçi akşamcı olduğunda zor olur çıkmamız gece 12:30da geliyor.
Allahtan bugüne yemeğim kaldı hiçbişey yapmıcam yatıcam bol bol.
salı gnü randevum var doktorumla sabırsızlanıyorum kızımı görmek için.
eşim de bugün mesaide 4e kadar yalnızım yine..

gunaydin kizlarr nasilsiniz? opuyorumnanaktan iyi bi pazar gunu olmasi dilegi ile. dun turkiyeden hediye geldi bana annemden zemuszemus annem kendi ceyizinde yaptigi kanafice vardi onu benim ogluma pike takimi yapmis ama sahane olmus yaaa annecigimin ceyizinde kendi el emegi ile yapti cnm annecim. benden iki yas buyuk olan ablamda haziranda dogum yapmisti ayni onada kendi yaptigi kanefceden pike takimi yaptirmis ayy cok sansliyiz yaa en buyuk ablama maalesef kalmadi bisey ama onun zamanainda dusunememis demekki anacim. bide orgu ormus cok tatli sonra bi ara koyarim ciciler topigine kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…