günaydın bijo :)
benım de kocam kalkarken yataktan uyandım ben desabahın 8ınde pazar pazar.. bı de o kdr gec yattık nasıl yorgunum hala anlatamam..
bazılarımız öyle dediğin gibi şanslı kesimden oluo canım :)) ama yorgunluk, ağırlaşma, uyku problemleri hepimizin ortak..
günaydın canım
aa o da mı işe gitti pazar pazar? valla benden de çıkmadı hala 2 günlük temizliğin yorgunluğu. bugün el ense yapıcam yine beklesin ütüler. anam sen de dinlenmiyosun hiç, bari bugün dur biraz totonun üstünde
yok ya işe gitcek olsa keşke de uyandığıma değse zıpladı kalktı işte :)) kahvaltıyı fln da yaptık erkenden oturuoruz şimdi anca :))
evet tatlım çok hareket ettim 3 gündür ama denk geldi napayım ben de üstüste bu kadar olsun istemezdim...
leğene koyuyomussun sen ayaklarını ya da ben gunde 5 sefer fln dupşa gırıp dızlerımden asagıya buz gıbı su tutuyorum bır dakıka yoksa cayır cayır oluo ayaklarım valla benım de..
anaa pazar sabah 8 de kalkan adam akannehir çok nadir görülen bişeydir heralde ama çok sağlıklı ya di mi? ben de hayatım boyunca erken kalktım çok memnunum bu huyumdan..
ben de yapıyorum duştan çıkarken soğuk su olayını. hatta bazen boynumdan aşağı tutuyorum soğuk su. çok iyi oluyor. yorgun olduğun zamanlarda şu leğen işini de dene derim çok rahatlıyorsun sonrasında valla.
bir gün bir leğenim olursa yapacam canım söz :))
bizde sadece temızlık ıcın ıkı tane kova var zaten 42 numara ayaklarım sığmaz kovalara:roflol:
benim de temizlik amacı ile alınmış ama kullanılmamış küçük bi leğenim vardı ona yaptım. benden sonra eşim de kıskandı o da yaptı sığdı 42 numara ayakları seninki de sığardı yanineyse sonuçta soğuk su tutmak da bi yöntem.
sen odanın fotosunu koydun mu prop? hani mobilyalı halini?
yook canım koymadım.. daha perdesi takılmadı sadece jaluzisi var bıtmedı yanı odası.. ama koymayacam bıtınce de Fınfık la Lady benım fikirlerimi calıolar:roflol: ben ne alırsam aynısından alıolar.. gösteririm ben onlara :roflol::roflol:
bu ne marifet kız
kendini yormadan yap tatlım malum sıcaklarda hal kalmıyor insanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?