herkes.. herkes..herkes herkes herkes herkes herkes herkes herkes..
pardon takılmış..
hadi eklede bakalım bijocum
bende sıkıldım kocamı markete yolladım malzeme alsın tiramisu yapıcam cokacimcoook
ooh afiyet olsun şimdiden canım cokacimcoook
elime gelen birkaç parçayı çektim ekliyorum şimdi
güle güle kullanın hazal..
prop nasıl geçti doğum günü partisi, artık 2 gün yatarsın herhalde bu kadar yorgunluktan sonra...
nalan var ya pes sana :) ınsan hemen başlar dıyete sen ustune fırında makarna mı yapıosun :)) allah ıyılıgını versın, vedalaş tabii sen yavaştan.. ben valla sbh ıkı dılım kuru ekmekle beyaz peynır yemekten şiştim ben krem ve kaşar peynırlerıne taparım cunku ama onlar yasak dıyette :))
en erken de bız kalktık ama eve geldıgımızde 12ye gelıodu galıba yıne de.. bugun bacaklarım havada otruorum hep mutfagı bıle toparlamadım cunku cıdden yorgunum kendımı zor tasıyorum :) ayrıca dogum gunu pastasında n bıle yemedım goruo musun sen bendekı ıradeyiiiiii...
ay kizlar kaynanam gil dun geldi esimde bugun yanlarina gitti daha gelmedi yaaa akilli sahsiyetler bavul unutmuslar hava alaninda esimde babasi ile almaya gitti off ya cnm SIKILDI YAA carsiya cikacaktik guya mani oldular yaa sinir oluyorum hepsineeeeklava:
bence öle düşünme senin annenler gelse sen gitmiş olsan ve eşin böle yapsa nasıl sinirlenirsin, empati yapmak lazım bence, sen kendi ailene nasıl önem veriyosan eşininde kendi ailesine önem vermesi gayet normal bence, ve tabiki bavulları havaalanında kaldıysa evlat olarak babasıyla gidip onu ordan alacak, bundan daha doğal bi şi düşünemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?