2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sıkıldı yaa bikaç bişey ekliyim bari cici topiğine

hadi eklede bakalım bijocum
bende sıkıldım kocamı markete yolladım malzeme alsın tiramisu yapıcam cokacimcoook

nabersiniz kızlar...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, umarım en yakın zamanda şekerim düzelirde bende rahatlarım, bu diyetisyen işi beni heycanlandırdı, valla biraz sevindim desem yalan olmaz, banada bahane lazımdı böle bi rejim için ii oldu yani...

herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah, umarım herkesin sonuçları ii çıkar..

bugün çok güzel bi kahvaltı sofrasıyla mükellef kahvaltı sofralarına veda ettim, birazdanda kalkıp fırın makarna yapcem, salı gününe kadar rahat olcem sonra tam gaz diyete başlicem, hoş yaptıklarım çok abartılı şeyler değil...

nalan var ya pes sana :) ınsan hemen başlar dıyete sen ustune fırında makarna mı yapıosun :)) allah ıyılıgını versın, vedalaş tabii sen yavaştan.. ben valla sbh ıkı dılım kuru ekmekle beyaz peynır yemekten şiştim ben krem ve kaşar peynırlerıne taparım cunku ama onlar yasak dıyette :))

Son düzenleme:
prop nasıl geçti doğum günü partisi, artık 2 gün yatarsın herhalde bu kadar yorgunluktan sonra...

en erken de bız kalktık ama eve geldıgımızde 12ye gelıodu galıba yıne de.. bugun bacaklarım havada otruorum hep mutfagı bıle toparlamadım cunku cıdden yorgunum kendımı zor tasıyorum :) ayrıca dogum gunu pastasında n bıle yemedım goruo musun sen bendekı ıradeyiiiiii...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarrr çamaşırları attım kuruttum ütümü bile bitirdim :):):) sizlere bir bakim dedim nasılsınızzz

aman napim almıştım geçen hafta özel makarna aldım fırın makarna yapcem die onun için yapim dedim, gözümün önünde kalmasın diye, evde güzel ne varsa salı gününe kadar pişircem, sonra bi süre onlar eve girmicek daha sonra ben rejimime ayak uydurunca kocem onlardan yiyebilir ama ilk zamanlarda bana destek olacak, öle tatsız tuzsuz yemekler yicez beraber napalım...

helal sana valla, bende böle iradeli olcem bak görcen, arada kaçamak olurmu bilmem ama olmaması için elimden geleni yapcem valla...

bacaklarını havada tutmakla en ii sini yapıyosun ama bi kaç gün geçmeden o ağrılar geçmez yarın daha ii olursun herhalde, ama yorulduğuna deymiştir sonuçta eğlendin önemli olan o, yorgunluğu atarsın nasılsa...

benim ayaklarımda dün balon gibi olmuştu, bugün daha ii ler...

bugün yine üşendik e-bebek mağazasına gitmeye, offfffff çok sıcak canım hiç dışarı çıkmak istemiyo, belki haftaya gideriz, ben çok üşengeç oldum ya, yaz aylarını ve sıcakları sevmiyorum, en güzeli ilkbahar ve sonbahar bence...

ay kizlar kaynanam gil dun geldi esimde bugun yanlarina gitti daha gelmedi yaaa akilli sahsiyetler bavul unutmuslar hava alaninda esimde babasi ile almaya gitti off ya cnm SIKILDI YAA carsiya cikacaktik guya mani oldular yaa sinir oluyorum hepsineeee klava:

bence öle düşünme senin annenler gelse sen gitmiş olsan ve eşin böle yapsa nasıl sinirlenirsin, empati yapmak lazım bence, sen kendi ailene nasıl önem veriyosan eşininde kendi ailesine önem vermesi gayet normal bence, ve tabiki bavulları havaalanında kaldıysa evlat olarak babasıyla gidip onu ordan alacak, bundan daha doğal bi şi düşünemiyorum...

cnm ama sole bisiy var esimin annesi olacak kadin biz cok mutlu iken o sirf dedikodu olsun aramiz bozulsun die esimin benden biktigini soledi herkese ozelllikle turkiyedeyken ve isin tuhafi esimede intizer eden bi annesi var. daha neler neler. benim ailem asla bole olmadigi icin esim citini cikaramaz. bende bazen senin gibi dusunuyorum ama aklima bana karsi yapilanlar gelince gercekten sinir oluyorum evet evladi dogru yapacak ne kadar kotu olsada bak kayananam bana o kadar laf getirtti ama ben esimi asla doldurmadim annesine karsi. evladididr dedim.. ne kadar ailesi olursa olsun fazla gorusmelerini istemem cunku esimle arami bozup esimi kendi tarflarina almak istiolar. ii birileri olsaydi daha dogal bisiy dusunemezdim ama maalesef ii biri deiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…