2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar nerdesinizguclubacismile kocacimda türkiyeden oglumuza cok güzel seyler getirmis foto isinden fazla cakmiyorum ekliycem ama biraz ugrasayim bari bende bugün temizlik yaptim cok yoruldumakannehir

onların yanında olmamandan sana karşı bi yanlış yaptıkları belli zaten ama neticede eşin onların oğulları, onları ayırman ya da birbirlierine karşı soğutman zaten doğru olmaz, sen onlarla görüşmesende olur, sonuçta öle bi zorunluluğun yok ama eşinden aynı şeyi beklememelisin, sen ne kadar ayırmaya çalışırsan onlar birbirlerine bi o kadar kenetlenir, sonra kötü olan sen olursun...oğullarını kendi taraflarına alınca ne olacak ki, turşusnumu kuracaklar...

boşver, onların seviyesine inme, eğer eşinin onlarla görüşmesini kısıtlamaya çalışırsan kayınvaldenden ne farkın kalır ki, onu ayıplarken sen onun seviyesine düşersin, eşin eğer akıllı bi adamsa kimin tarafında olacağını bilir, senin ayrıca bi çaba sarf etmen gerekmez...

kizlar nerdesinizguclubacismile kocacimda türkiyeden oglumuza cok güzel seyler getirmis foto isinden fazla cakmiyorum ekliycem ama biraz ugrasayim bari bende bugün temizlik yaptim cok yoruldumakannehir

burdayim şekerim sen nerelerdesin, kocacın gelcek diye hazırlıkmı yaptın sen bakim....

hadi koy fotolarıda bakalım kocişin neler almış...

cnm dediim gibi esimi doldurmuyorum sadece esime dedigim annen benim hakkimda konustugu zaman onu sustur. istedigim sadece bu oraya gitme diede baski yapmadim yapmamda. sevindigim sey esim de bilio annesinin ne oldugunu ama hep der annem ne yapabilirim die. o yuzden kaynanam icin esimin basinin etini yemem sonucta omur boyu yasayacak olan esim ve benim. onlarin yaptigi kotuluk onlara kalsin. yuzlerini gormuyorum ya oda bana yeter. ama icimden gecen onlarin yanina fazla gidip gelmemesi yani ozellikle bisey yapmiorum sadece icimden gecio. ama dediin gibi onlarin seviyesine inmem. ALLAHA sukur esim kimin yaninda olacagini ii bilo hakliyi haksizi gorebilio.
neyse ya kaynanamin kulaklari ii cinladi. ben onlardan gelecek her turlu kotulukten ALLAHA SIGINIYORUM.

Akşam yemegımı sımdı yedım :) Yogurtlu semızotu salatası ve köz patlıcan biber salatası :) Kocam da profiterol aldı yedı bıtırdı bıle ben yemedım hıc.. valla kendımı aştım :) ankaradan gelen arkadasım lokum getırmıstı bı kutu gerı gonderdım yerım ben bunu kalırsa dıye :))

Niye tatsız tuzsuz olsun nalancım yemekler.. mis gibi sebze yemeklerı et yemeklerı olcak.. yogurtlu soslu fln ohhh buz gibi.. barbunya fln yaparsın baklagıller de onemlı malum.. sen sımdıden dert etme ama sadece hamur ısı ve ekmek gıtcek dıger yemeklerın lezzetı kalacak :)

Bacaklarım da hala agrıyo dedıgın gıbı valla 3 gune anca gecer..bu kdr gezmenın de bı bedelı olsun tabı dımı :))

burdayim şekerim sen nerelerdesin, kocacın gelcek diye hazırlıkmı yaptın sen bakim....

hadi koy fotolarıda bakalım kocişin neler almış...

canim kocam geleli bir hafta olduda evin isi hic bitmiyorki yapiyorum yapiyorum hep ayni:bbo:
kocam güzel seyler getirmis fotolarini cekeyimde koymaya calisayim en kisa zamanda

sabahın köründe günaydııınnnn..

günaydınnn

bu sabah uyandım ve ben normal doğurmalıyım dedim. haha ne alakaysa böyle uyandım. dr.la bu meseleyi iyice bi konuşayım bakayım. sonuçta anestezisiz kürtaj olan biri rahatça doğurur da bel olayını iyice sorup soruşturim.. doğurmaktan korkum yok yani..

vardır bi hikmet di mi kaydirigubbakcemile3

günaydın canım :) senın saglık problemın oldugu ıcın sana tabı kı normal dogurmalısın dıyemıcem ama keyfı sezeryan yaptırmaya kalkcak bırı olsaydın sımdı sana surda 100 cumle kurardım :))
sen bı doktorunla gorus bakalım yıne de..
napıosun dınlenebıldın mı haftasonu..

canım ben de istiyorum baksana uykumdan uyandım normal doğurucam diye. diyorum ya hem ameliyat eden dr uma gidicem beyin cerrahına yani hem de benim dr a sorucam. kesmedi bi kadın dogumcuya daha sorucam. bakalım doğurabilirsin derlerse neden olmasınnn.. tatilde bir arkadaşım normal doğumu anlattı o kadar hoşuma gitti ki.. hakatten ben de keyfi sezeryan olmak isteyenlere şaşırıyorum..

dinlendim valla danalar gibi yattım ohhh. tv izledim oyun oynadım haketmiştim ama :) eşim de yoktu rahat rahat keyif yaptım. bugün kalktım elelrim ayaklarımın ağrısı sızı şekline dönmüş. bugün de sadece birkaç parça ütü yapıp evi süpürürüm o kadar..

sen ne yaptın çıkmadınız mı dün hiç? ist çok sıcakmış yaaa, burası da çok sıcak ama kuru sıcak, nem yok başa çıkabiliyoruz.

ben geldiiiim.. bir haftadır istanbul'daydım, mahvoldum sıcaktan. resmen su buharının içinde yaşıyorsunuz kızlar nasıl tahammül ediyorsunuz. şimdi nemsiz kuru sıcak ama gene de esen evimde oturuyorum mis gibi. üzerimde uzun kollu gecelik var düşünün yani. :)
kızlar diyete mi başladınız? ne oldu anlatın geçmişi okumak ömür sürer şöyle bir baktım ama bir şey anlamadım.

dun sadece yandakı markete gıttık alısverıse :) deterjan fln alıncaktı onları hallettık.. yanı normalde cevahır mıgrosa gıdıoruz alısverıs ıcın onu bıle yapmadık.. hakkaten nereye cıkıoruz kuzum ben geberıodum dun zaten artık.. kocam zaten gezmeyı sevmez sınema dısında hep evde olmak ıster de benım zorumla gezıo hep :) cayır cayır burası.. dunu oncekı gunu bılmem valla hep cayır cayır mahvoluyorum amaaaaannnnn...

madem heveslendın sen bı arastır canım tabı .. ama bebegın saglıgı kadar senınkı de onemlı.. normal olmasa da olur sen ıyı ol da.. ama çoooook sevındım bole heveslenmene süper süperrrr

ya gör bak neler cekıyoruz :))
bazıılarının sekerı yuksek cıktı paşa paşa dıyete gırdıler cnm..
benım sekerım normal cıktıgı ıcın ben de korkkup dıyetısyene gıttım.. sımdı sekerım de normal cıktı ben daha cok yemeye baslarım dıye.. yanı ben de dıyetteyım :)

birisi hoşgeldin canım özledik valla,
ben de ist teydim 4 gün oldu geleli ve evet orası aşırı sıcaktı yaaa :bbo:

hee istanbul'da hiç kilo almamışım hep meyve yedim zaten az yemek yedim.. oy ne mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…