cnm ama sole bisiy var esimin annesi olacak kadin biz cok mutlu iken o sirf dedikodu olsun aramiz bozulsun die esimin benden biktigini soledi herkese ozelllikle turkiyedeyken ve isin tuhafi esimede intizer eden bi annesi var. daha neler neler. benim ailem asla bole olmadigi icin esim citini cikaramaz. bende bazen senin gibi dusunuyorum ama aklima bana karsi yapilanlar gelince gercekten sinir oluyorum evet evladi dogru yapacak ne kadar kotu olsada bak kayananam bana o kadar laf getirtti ama ben esimi asla doldurmadim annesine karsi. evladididr dedim.. ne kadar ailesi olursa olsun fazla gorusmelerini istemem cunku esimle arami bozup esimi kendi tarflarina almak istiolar. ii birileri olsaydi daha dogal bisiy dusunemezdim ama maalesef ii biri deiller.
kizlar nerdesinizguclubacismile kocacimda türkiyeden oglumuza cok güzel seyler getirmis foto isinden fazla cakmiyorumekliycem ama biraz ugrasayim bari bende bugün temizlik yaptim cok yoruldumakannehir
onların yanında olmamandan sana karşı bi yanlış yaptıkları belli zaten ama neticede eşin onların oğulları, onları ayırman ya da birbirlierine karşı soğutman zaten doğru olmaz, sen onlarla görüşmesende olur, sonuçta öle bi zorunluluğun yok ama eşinden aynı şeyi beklememelisin, sen ne kadar ayırmaya çalışırsan onlar birbirlerine bi o kadar kenetlenir, sonra kötü olan sen olursun...oğullarını kendi taraflarına alınca ne olacak ki, turşusnumu kuracaklar...
boşver, onların seviyesine inme, eğer eşinin onlarla görüşmesini kısıtlamaya çalışırsan kayınvaldenden ne farkın kalır ki, onu ayıplarken sen onun seviyesine düşersin, eşin eğer akıllı bi adamsa kimin tarafında olacağını bilir, senin ayrıca bi çaba sarf etmen gerekmez...
aman napim almıştım geçen hafta özel makarna aldım fırın makarna yapcem die onun için yapim dedim, gözümün önünde kalmasın diye, evde güzel ne varsa salı gününe kadar pişircem, sonra bi süre onlar eve girmicek daha sonra ben rejimime ayak uydurunca kocem onlardan yiyebilir ama ilk zamanlarda bana destek olacak, öle tatsız tuzsuz yemekler yicez beraber napalım...
helal sana valla, bende böle iradeli olcem bak görcen, arada kaçamak olurmu bilmem ama olmaması için elimden geleni yapcem valla...
bacaklarını havada tutmakla en ii sini yapıyosun ama bi kaç gün geçmeden o ağrılar geçmez yarın daha ii olursun herhalde, ama yorulduğuna deymiştir sonuçta eğlendin önemli olan o, yorgunluğu atarsın nasılsa...
benim ayaklarımda dün balon gibi olmuştu, bugün daha ii ler...
burdayim şekerim sen nerelerdesin, kocacın gelcek diye hazırlıkmı yaptın sen bakim....
hadi koy fotolarıda bakalım kocişin neler almış...
sabahın köründe günaydııınnnn..
günaydınnn
bu sabah uyandım ve ben normal doğurmalıyım dedim. haha ne alakaysa böyle uyandım. dr.la bu meseleyi iyice bi konuşayım bakayım. sonuçta anestezisiz kürtaj olan biri rahatça doğurur da bel olayını iyice sorup soruşturim..
vardır bi hikmet di mi kaydirigubbakcemile3
günaydın canım :) senın saglık problemın oldugu ıcın sana tabı kı normal dogurmalısın dıyemıcem ama keyfı sezeryan yaptırmaya kalkcak bırı olsaydın sımdı sana surda 100 cumle kurardım :))
sen bı doktorunla gorus bakalım yıne de..
napıosun dınlenebıldın mı haftasonu..
canım ben de istiyorum baksana uykumdan uyandım normal doğurucam diye. diyorum ya hem ameliyat eden dr uma gidicem beyin cerrahına yani hem de benim dr a sorucam. kesmedi bi kadın dogumcuya daha sorucam. bakalım doğurabilirsin derlerse neden olmasınnn.. tatilde bir arkadaşım normal doğumu anlattı o kadar hoşuma gitti ki.. hakatten ben de keyfi sezeryan olmak isteyenlere şaşırıyorum..
dinlendim valla danalar gibi yattım ohhh. tv izledim oyun oynadım haketmiştim ama :) eşim de yoktu rahat rahat keyif yaptım. bugün kalktım elelrim ayaklarımın ağrısı sızı şekline dönmüş. bugün de sadece birkaç parça ütü yapıp evi süpürürüm o kadar..
sen ne yaptın çıkmadınız mı dün hiç? ist çok sıcakmış yaaa, burası da çok sıcak ama kuru sıcak, nem yok başa çıkabiliyoruz.
ben geldiiiim.. bir haftadır istanbul'daydım, mahvoldum sıcaktan. resmen su buharının içinde yaşıyorsunuz kızlar nasıl tahammül ediyorsunuz. şimdi nemsiz kuru sıcak ama gene de esen evimde oturuyorum mis gibi. üzerimde uzun kollu gecelik var düşünün yani. :)
kızlar diyete mi başladınız? ne oldu anlatın geçmişi okumak ömür sürer şöyle bir baktım ama bir şey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?