2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dün dedim tam hamile kalıcak yazı bulmuşuz :)))

hoşbulduk bijo.. aman Allah İstanbul'dakilere sabır versin. ben kocama çok kızdım beni serin evimden buraya getirdin diye. sıcaktan da bir şey yapılmıyor gezilmiyor edilmiyor. bunalıma girdim. resmen. o devamlı dışarda akadaşlarıylaydı tabii. aman neyse bitti. şimdi evi temizlemem lazım leş gibiiiii.

''Biz anneler, içinden kıymetli bir hediyenin bozulmadan, bir an önce çıkarılması için kesilmesi, yırtılıp buruşturulması gereken bir ambalaj kâğıdı değiliz.'' demiş normal doğum yanlısı bir ebe. Çok başarılı buldum yaa...

ayy o temizlik.. aman benim gbi yapma 2 günde bitirdim ama 3 gün kendime gelemedim :bbo: kolay gelsin canım..

hahahahah:roflol: bıleydım bu kdr sıcak olcak yapmazdım çocuk mocuk:roflol::roflol:
piyango fena vurdu :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız.cumartesi 100 lük şeker yüklemesi yapıldı.sonuç iyiymiş.bişey çıkmadı.ama ben resmen mahfoldum.damar yoluda açmadılar.her saat başı bi parmağımdan kan aldılar hem kan hem idrar verdim.ve iki tane şekerli su içirdiler.okdar kötü bi gündüki.neyse geçti çok şükür.

aa neden parmaktan aldılar ki? valla parmağımdan almasınlar damardan alsınlar çok çok daha iyi benim için. neyse geçmiş gitmiş, sonuç da iyiymiş sevindim adına.. yani şimdi gebelik şekeri yokmuş sende değil mi?

başak sevındım 100lugun ıyı cıkmasına.. ama sen de dıyet yap yıne de bızımle bak :)) kilolarımıza bı dur dıyelm..

ay yagmur yagcak bugun galıba ne super kapalı hava cok mutlu oldummm..

geçmiş olsun canım ... neyse ki iyi çıkmış çok şükür:)

kızlarr bişiy sorucam sizeee alakasız ama yardıma ihtiyacım var koltuklarım bahsetmiştim sizeee beyazz lekelendi diye firma geldi değiştirecek ama ben ne renk yapıcam bi türlü karak veremedim tv ünitem siyah beyaz beyaz yaparsam sorun olursa uğraşamıcam tekrar ne yapmalıyım

yokmuş cnm.evt benimda damardan alsalar çok iyi olurdu ama her saat bi parmağımı deldiler.keşke hamilelik boyunca iğneleri kocalar olsa bari :)))

gözün aydın :) darısı benim başıma...

günaydınnn kızlarrrrr

günaydın :)
melcan wenice internet indirimini sen önermiştin değil mi? şipariş verdim ama hangi kargo şirketiyle gönderiyorlar? yazmıyor da sitelerinde...

ben olsam antrasit yaptırırım, ne siyah gibi herşeyi belli eder üzerinde ne de beyaz gibi çabuk kirlenir. yastık kılflarını da bir kısmını siyah bir kısmını beyaz yaptırır kirlendikçe yıkardım....

koyu kahve yaptırabilirsin. hem de rahat kullanırsın.. halın falan ne renk? benim de koltuklar krem rengi, değiştirirsem koyu çimen yeşili düşünüyorum..

sağol kızlar.inş diğer herkesin iyi çıkar.bende başaladım cnm bugün diyete.ama uygun bi diyet nerden bulcm biilmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…