dun sadece yandakı markete gıttık alısverıse :) deterjan fln alıncaktı onları hallettık.. yanı normalde cevahır mıgrosa gıdıoruz alısverıs ıcın onu bıle yapmadık.. hakkaten nereye cıkıoruz kuzum ben geberıodum dun zaten artık.. kocam zaten gezmeyı sevmez sınema dısında hep evde olmak ıster de benım zorumla gezıo hep :) cayır cayır burası.. dunu oncekı gunu bılmem valla hep cayır cayır mahvoluyorumamaaaaannnnn...
madem heveslendın sen bı arastır canım tabı .. ama bebegın saglıgı kadar senınkı de onemlı.. normal olmasa da olur sen ıyı ol da.. ama çoooook sevındım bole heveslenmene süper süperrrr
ayy o temizlik.. aman benim gbi yapma 2 günde bitirdim ama 3 gün kendime gelemedim :bbo: kolay gelsin canım..hoşbulduk bijo.. aman Allah İstanbul'dakilere sabır versin. ben kocama çok kızdım beni serin evimden buraya getirdin diye. sıcaktan da bir şey yapılmıyor gezilmiyor edilmiyor. bunalıma girdim. resmen. o devamlı dışarda akadaşlarıylaydı tabii. aman neyse bitti. şimdi evi temizlemem lazım leş gibiiiii.
piyango fena vurdu :roflol:hahahahah:roflol: bıleydım bu kdr sıcak olcak yapmazdım çocuk mocuk:roflol::roflol:
günaydın kızlar nasılsınız.cumartesi 100 lük şeker yüklemesi yapıldı.sonuç iyiymiş.bişey çıkmadı.ama ben resmen mahfoldum.damar yoluda açmadılar.her saat başı bi parmağımdan kan aldılar hem kan hem idrar verdim.ve iki tane şekerli su içirdiler.okdar kötü bi gündüki.neyse geçti çok şükür.
günaydın kızlar nasılsınız.cumartesi 100 lük şeker yüklemesi yapıldı.sonuç iyiymiş.bişey çıkmadı.ama ben resmen mahfoldum.damar yoluda açmadılar.her saat başı bi parmağımdan kan aldılar hem kan hem idrar verdim.ve iki tane şekerli su içirdiler.okdar kötü bi gündüki.neyse geçti çok şükür.
gunaydın melcan..
aa neden parmaktan aldılar ki? valla parmağımdan almasınlar damardan alsınlar çok çok daha iyi benim için. neyse geçmiş gitmiş, sonuç da iyiymiş sevindim adına.. yani şimdi gebelik şekeri yokmuş sende değil mi?
günaydınnn kızlarrrrr
dapıyosun enerjik hatunhihoyyyt
kızlarr bişiy sorucam sizeee alakasız ama yardıma ihtiyacım var koltuklarım bahsetmiştim sizeee beyazz lekelendi diye firma geldi değiştirecek ama ben ne renk yapıcam bi türlü karak veremedim tv ünitem siyah beyaz beyaz yaparsam sorun olursa uğraşamıcam tekrar ne yapmalıyım
kızlarr bişiy sorucam sizeee alakasız ama yardıma ihtiyacım var koltuklarım bahsetmiştim sizeee beyazz lekelendi diye firma geldi değiştirecek ama ben ne renk yapıcam bi türlü karak veremedim tv ünitem siyah beyaz beyaz yaparsam sorun olursa uğraşamıcam tekrar ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?