2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Herkeseopuyorumnanaktan

fınfık senı de gordum :) nası gectı şeker testın vs..

Şekerim 123 çıktı prop yani çıkmadı çok sevindim. Hastanede dizi çekimi vardı adım atacak yer yoktu zaten susuzluktan nevrim döndü kıç kadar hastanede kameralar bir sürü gereksiz adamlar kafamçokkarıştı. Yaklaşık 3,5 saat hastanede kaldım.
Muayene de oldum bu arada 870 gr olmuş sıpam iki eliyle yüzünü kapattığı için göremedim yüzünüboshayallersmile
Öyle iştee

Nalancım şekerin çıkmış kuşum geçmiş olsun ama bana kalırsa sağlıklı bir hamilelik geçireceksin bundan sonra en azından çok kilo almayacaksın ve faydalı şeyler ile besleneceksin..

canım ben beyazı cok seviyorummm ve şu antilop dedikleri varya ondan yaptırmıştım şimdide hala gönlüm beyazdan yana

yok valla beyaz falan yaptırma bak evde çocuk olacak artık. hem kullanmışsın işte birazcık beyaz, işine gelecek bir renk yaptır bence..

günaydın fıstıklar :CüvCüv:

hurişim gözün aydın şekerin çıkmamış
darısı başıma demek isterdim ama benim şeker tavan yapmış akannehir
diyetisyen yolları gözüktü bana -tatlicadiarzu-

Günaydınlar hepinize...İnşallah herkesler iyidir...

Biz kızımla iyiyiz şükür...Şeker çıkmadı...774 gr olmuş kızım ve herşey yolundayumış...

4 gündür misafirim vardı...onlarla sümela manastırına tırmandım kaç km yokuş çıktım bilmiyorum ama herkes MAŞALLAH dedi...orada başıma bir hal gelse doktora nasıl bir açıklama yapardım bilmiyorum:)

Neyseki 6 ayını bitirmiş bir hamile olarak hala enerjimin yerinde olduğuna herkes şaşırdı kaldı...

Nalancımda şeker çıkmış geçmişler olsun...kuzenimdede çıktı...diyet işi hamilelikte biraz zor oluyor ama neyseki bu durum geçici...Allah kolaylıklar versin...

Ben biraz geçmişe bakayım neler olmuş....

Nalancım cok gecmiş olsun bende de seker cıktı diyet yapıyorum. 1 hafta sonra aclık tokluk tekrarladılar Allaha şükür iyi gidiyor. Merak etme sende diyetle kontrol altına alırsın ben bu sayede 2 kilo verdim. Hep abur cuburdan almışım bu kiloları. günde 6 öğün yiyorsun sebze istediğin kadar ye benim en çok zorlayan dondurma ben tatlı hastasıyımdır ama kısmet işte. Bide Nalan beyaz ekmeği tamamen kes tam tahıl yada cavdar ekmeğinde seker oranı az onuda öğünlerde 1 dilim yiyorum alıştım valla.. Benim gibi bir oturuşta yarım beyaz ekmek yiyen adam alışıyorsa sen halli halli alışırsın.Hiç moralini bozma birbirimize destek olarak bu günleride atlatırız doğumdan sonra ahtım var 1 kilo dondurma yiyecem.

tv ünitem siyah beyaz halım siyah beyaz kırmızı masamda siyah

melcan inanamıyorum benim evimden bahsediyorsun koltuklarımda beya de apışıp kalayım

Günaydın kızlar,
fınfık hadi gözün aydın darısı başıma inşallahh... yarın randevum bakalım bizim zilli ne kadar büyümüş :)
hllyvz canım senin de gözün aydın bebişini görmüşsün canım,

Kuşum sağol ama çıksaydı da çok üzülmezdim en azında hem geçici hemde çaresi olan bir durum sende üzülme Şeniz

ben olsam kırmızı yaptırırdım kan kırmızısı ve yastıklar da beyaz gri ve antrasit..

vereliniortak aynı fikirdeymişiz

fınfık cnm gecmıs olsun.. bu da bıttı boylece :))
kac kılo almıssın toplamda merak ettım :))

Daha kan uyuşmazlığı ile ilgili test var benim bir ay sonra onuda yaptıracamboshayallersmile

Prop bu doktor beni heç tartamadı galiba başından beri değilde ortasından itibaren başladım ya buna ondan.
Ama ben evden takip ediyorum şuana kadar 4.300 gr aldım boshayallersmile

brava sana ben 15 dakika yürüyüşümü zor yapıyorum.. şekerinin çıkmamasına çok sevindim benim içinde ye, bebişine de maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…