gözün aydın :) darısı benim başıma...
günaydın :)
melcan wenice internet indirimini sen önermiştin değil mi? şipariş verdim ama hangi kargo şirketiyle gönderiyorlar? yazmıyor da sitelerinde...
koyu kahve yaptırabilirsin. hem de rahat kullanırsın.. halın falan ne renk? benim de koltuklar krem rengi, değiştirirsem koyu çimen yeşili düşünüyorum..
dizi seyredıom cnm ayrıca bu haftasonundan sonra enerjık degılım henuz yenı yenı depoluyorum kaybettıgım enerjıyı :)
sen napıosun..
fınfık senı de gordum :) nası gectı şeker testın vs..
tv ünitem siyah beyaz halım siyah beyaz kırmızı masamda siyah
nası renklerden hoşlanıyosun bilmiyorum ki ama koyu gri veya bordo yaptırabilirsin bu durumda bence..
canım ben beyazı cok seviyorummm ve şu antilop dedikleri varya ondan yaptırmıştım şimdide hala gönlüm beyazdan yana
selam kızlar ben geldim, hemencecik geçmişe bi göz attım, nasılsınız bakim...
şeker yüklemem yapıldı prop cum ve maalesef yüksek çıktı
açlık 103 tokluk 174 müş, tsh ım da yükselmiş 1.60 dan 2.45 e çıkmış,
100 lük yüklemeye gerek görmedi dr.um hemen diyetisyene yönlendirdi, salı sabah 9 a randevumu aldım diyetisyenden bakalım ne diyecek, sıkı bi rejim verecek herhalde, neyse önemli olan sorunu bulup onu tedavi ettirebilmemiz, kızım ii olsunda gerisi önemli değil...
cilt dr.unada gittim, mantar olmuş göğsümün altı ve yayılmaya başlamış, özel karışım losyon gibi bi şi verdi bi de krem 1 haftaya bir şeyin kalmaz dedi...
bende durumlar böle....
günaydın fıstıklar :CüvCüv:
hurişim gözün aydın şekerin çıkmamış
darısı başıma demek isterdim ama benim şeker tavan yapmış akannehir
diyetisyen yolları gözüktü bana -tatlicadiarzu-
ben olsam kırmızı yaptırırdım kan kırmızısı ve yastıklar da beyaz gri ve antrasit..
fınfık cnm gecmıs olsun.. bu da bıttı boylece :))
kac kılo almıssın toplamda merak ettım :))
Günaydınlar hepinize...İnşallah herkesler iyidir...
Biz kızımla iyiyiz şükür...Şeker çıkmadı...774 gr olmuş kızım ve herşey yolundayumış...
4 gündür misafirim vardı...onlarla sümela manastırına tırmandım kaç km yokuş çıktım bilmiyorum ama herkes MAŞALLAH dedi...orada başıma bir hal gelse doktora nasıl bir açıklama yapardım bilmiyorum:)
Neyseki 6 ayını bitirmiş bir hamile olarak hala enerjimin yerinde olduğuna herkes şaşırdı kaldı...
Nalancımda şeker çıkmış geçmişler olsun...kuzenimdede çıktı...diyet işi hamilelikte biraz zor oluyor ama neyseki bu durum geçici...Allah kolaylıklar versin...
Ben biraz geçmişe bakayım neler olmuş....
Sen de bendensin:))))) HERKEZ yazanlara uyuz oluyorumherkes.. herkes..herkes herkes herkes herkes herkes herkes herkes..
pardon takılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?