2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burada 7den beri gök gürlüyor ve çok güzel esiyor yağmur yağcak gibi görünüyor, hadi inşallah yaaa

Maşallah sanada kızınada canım

Günaydın kızlar,
fınfık hadi gözün aydın darısı başıma inşallahh... yarın randevum bakalım bizim zilli ne kadar büyümüş :)

Esraa inşallah sende güzel haberle dönersin canım:1hug:

7-8 le bıtırcen lan sen bu işi allah canını almasın.. eferın cok supersın aynen devam..
kızrmızıya anca bızım gıbı kokoşlar meraklı olur zaten fınfık ne beklıon :))

Aso hoşgeldin.. guzele takılmıorum benımkı HERKES.. demek kı HERKESIN takıntılı oldugu bı kelıme varmış :)) HERKESı yanlıs yazınca bırı benım de sınırlerım hopluyo.. hıc mı turkce dersı almadınız demek gelıo ıcımden :) sonucta HERKES hızlı hızlı, kısaltmalarla fln yazıo ama bu HERKES kelımesı oyle bısı degıl :roflol::roflol::roflol:

ay bı de ''K'' yerine ''Q'' kullananlar var da allahtan oyle bırı yok burda :))

Esraa inşallah sende güzel haberle dönersin canım:1hug:

inşallah canım çok sağol, bu arada maaşallah çok iyi kilo almışsın şuana kadar, ben bu 1 ay içinde 2-3 kilo aldım diye düşünüyorum. toplamda 5-6 kilo olmuş oluyor yine de fena sayılmam :)

beyaz canım beyazz antilop zımbırtısı varya ondan işte ama lekelendi

çok güzel bir rüya gördüm, evde kendi açılmama kendim bakıyordum ıkınıyordum :))
normal doğuma o kadar çok hazırlamışım ki kendimi rüyalarıma bile girmeye başladı. inşallah aksilik olmaz da normal doğum yaparım.

Sen de bendensin:))))) HERKEZ yazanlara uyuz oluyorum bir de güzele güSel yazanlara.Acayip sinirlerimi hoplatıyor.

herkeze selam. çok güselsiniz. ben Qtahyadan zeynep -tatlicadiarzu-

bencede farklı,yazma diliyle yazıyoruz burada sonuçta ama herkeZZZ böğğğghh diyorum
herkeze selam. çok güselsiniz. ben Qtahyadan zeynep -tatlicadiarzu-
delikafaduldenkötükedihüso

rezilllll... :roflol::roflol:

aa ama sinir olmadınız olmadı bu :roflol:

çooook mutluyum yaaa.. 5.takımdan bir çoook becerikli bir ablam vardı. bana süprizler hazırlamış canım benimmmmmmmmm. beni kurtardı nası yapıcam diye düşündüğüm bebek şekeri ve kapı süsünden..

ayyy gule gule kullanın yiyin bitirin.. darısı basımıza bız de halletseydık artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…