Günaydınlar hepinize...İnşallah herkesler iyidir...
Biz kızımla iyiyiz şükür...Şeker çıkmadı...774 gr olmuş kızım ve herşey yolundayumış...
4 gündür misafirim vardı...onlarla sümela manastırına tırmandım kaç km yokuş çıktım bilmiyorum ama herkes MAŞALLAH dedi...orada başıma bir hal gelse doktora nasıl bir açıklama yapardım bilmiyorum:)
Neyseki 6 ayını bitirmiş bir hamile olarak hala enerjimin yerinde olduğuna herkes şaşırdı kaldı...
Nalancımda şeker çıkmış geçmişler olsun...kuzenimdede çıktı...diyet işi hamilelikte biraz zor oluyor ama neyseki bu durum geçici...Allah kolaylıklar versin...
Ben biraz geçmişe bakayım neler olmuş....
Günaydın kızlar,
fınfık hadi gözün aydın darısı başıma inşallahh... yarın randevum bakalım bizim zilli ne kadar büyümüş :)
Kuşum sağol ama çıksaydı da çok üzülmezdim en azında hem geçici hemde çaresi olan bir durum sende üzülme Şeniz
vereliniortak aynı fikirdeymişiz
Daha kan uyuşmazlığı ile ilgili test var benim bir ay sonra onuda yaptıracamboshayallersmile
Prop bu doktor beni heç tartamadı galiba başından beri değilde ortasından itibaren başladım ya buna ondan.
Ama ben evden takip ediyorum şuana kadar 4.300 gr aldım boshayallersmile
Esraa inşallah sende güzel haberle dönersin canım:1hug:
Nalancım cok gecmiş olsun bende de seker cıktı diyet yapıyorum. 1 hafta sonra aclık tokluk tekrarladılar Allaha şükür iyi gidiyor. Merak etme sende diyetle kontrol altına alırsın ben bu sayede 2 kilo verdim. Hep abur cuburdan almışım bu kiloları. günde 6 öğün yiyorsun sebze istediğin kadar ye benim en çok zorlayan dondurma ben tatlı hastasıyımdır ama kısmet işte. Bide Nalan beyaz ekmeği tamamen kes tam tahıl yada cavdar ekmeğinde seker oranı az onuda öğünlerde 1 dilim yiyorum alıştım valla.. Benim gibi bir oturuşta yarım beyaz ekmek yiyen adam alışıyorsa sen halli halli alışırsın.Hiç moralini bozma birbirimize destek olarak bu günleride atlatırız doğumdan sonra ahtım var 1 kilo dondurma yiyecem.
melcan inanamıyorum benim evimden bahsediyorsun koltuklarımda beya de apışıp kalayım
Sen de bendensin:))))) HERKEZ yazanlara uyuz oluyorumbir de güzele güSel yazanlara.Acayip sinirlerimi hoplatıyor.
Aso hoşgeldin.. guzele takılmıorum benımkı HERKES.. demek kı HERKESIN takıntılı oldugu bı kelıme varmış :)) HERKESı yanlıs yazınca bırı benım de sınırlerım hopluyo.. hıc mı turkce dersı almadınız demek gelıo ıcımden :) sonucta HERKES hızlı hızlı, kısaltmalarla fln yazıo ama bu HERKES kelımesı oyle bısı degıl :roflol::roflol::roflol:
ay bı de ''K'' yerine ''Q'' kullananlar var da allahtan oyle bırı yok burda :))
bencede farklı,yazma diliyle yazıyoruz burada sonuçta ama herkeZZZ böğğğghh diyorumAso hoşgeldin.. guzele takılmıorum benımkı HERKES.. demek kı HERKESIN takıntılı oldugu bı kelıme varmış :)) HERKESı yanlıs yazınca bırı benım de sınırlerım hopluyo.. hıc mı turkce dersı almadınız demek gelıo ıcımden :) sonucta HERKES hızlı hızlı, kısaltmalarla fln yazıo ama bu HERKES kelımesı oyle bısı degıl :roflol::roflol::roflol:
ay bı de ''K'' yerine ''Q'' kullananlar var da allahtan oyle bırı yok burda :))
delikafaduldenkötükedihüsoherkeze selam. çok güselsiniz. ben Qtahyadan zeynep -tatlicadiarzu-
herkeze selam. çok güselsiniz. ben Qtahyadan zeynep -tatlicadiarzu-
rezilllll... :roflol::roflol:
en mantıklısı kırmızı galibaaa siyah koyu beyaz kirleniyor geriye kaldı kırmızı
aa ama sinir olmadınız olmadı bu :roflol:
çooook mutluyum yaaa.. 5.takımdan bir çoook becerikli bir ablam vardı. bana süprizler hazırlamış canım benimmmmmmmmm. beni kurtardı nası yapıcam diye düşündüğüm bebek şekeri ve kapı süsünden..
melcan hem bir mimar ( prop ) hemde kokoşluk üzerine yüksek lisans yapmış ben sana kırmızı diyoruz boshayallersmile [/QUOT
:) tşk.ediyorum sizler biraz fazla kırmızı olacak çünlü bütün aksesuarlarım da kırmızı
ayyy gule gule kullanın yiyin bitirin.. darısı basımıza bız de halletseydık artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?