melcan hem bir mimar ( prop ) hemde kokoşluk üzerine yüksek lisans yapmış ben sana kırmızı diyoruz boshayallersmile [/QUOT
:) tşk.ediyorum sizler biraz fazla kırmızı olacak çünlü bütün aksesuarlarım da kırmızı
cnm tonlama yaparsın ..ılla cart kızmızı olmasına gerek yok kıııı....
Kızım ve benim için iyi dileklerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum...
Aso benim kızımın femur kemiğinin uzunluğu 46mm boyunu nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum galiba 7 ile çarpıyorduk????
cnm tonlama yaparsın ..ılla cart kızmızı olmasına gerek yok kıııı...
ben kenarlarını beyaz deri içinin siyah beyaz yaptırıyım desenli bide kırmızı beyazlı başka bi aralara yedek kılıf yaptırıyım kenarları beyaz nasıl olsam şirin dururlarrr :teytey:
Hımmm peki şekerim.Artık görümceye benzemiyor biliyor musunnnnnn :))) çok sevindim çok:)aso senin soruna cevap vermek istiyorum ama verem,iyorum çünkü sadece kilosunu söyledi boyu hakkında birşey demedi toktur.:S
32 küsür fln oluyor canım seninki de.Gelsin kızlar:)Kızım ve benim için iyi dileklerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum...
Aso benim kızımın femur kemiğinin uzunluğu 46mm boyunu nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum galiba 7 ile çarpıyorduk????
bu sabah haberlerde dinledim canım,bugün içinde ya da yarın açıklanacakmışBen bu aralar bebeği unuttum KPSS derdine düştüm sonuçlar ne zaman açıklanacak yaaaa...bir fikri yada bilgisi olan var mı? öğretmen olarak atanma şansım düşük ama belkide memur olarak atanabilirim...şimdi olmasada birdahaki alımlarda atansamda bitse bu kaynana kabusu gitsem başka bi şehre...kızımla yeni bi dünyada başlasak herşeye...
Hımmm peki şekerim.Artık görümceye benzemiyor biliyor musunnnnnn :))) çok sevindim çok:)
32 küsür fln oluyor canım seninki de.Gelsin kızlar:)
Ben almıştım bir tane peluş gibi yumuşacık bakayım kumaş cinsi üstünde yazıyorsa söyleyim.kızlar battaniye aldınız mı?
penye battaniye var da, onun dışında 3 çeşit gördüm: kadife, velsoft ve peluş...
tabi bunlar pamuk içerse de sentetik oluyorlar malesef..
aldıysanız yada baktıysanız tavsiyeleriniz var mı?
kızlar battaniye aldınız mı?
penye battaniye var da, onun dışında 3 çeşit gördüm: kadife, velsoft ve peluş...
tabi bunlar pamuk içerse de sentetik oluyorlar malesef..
aldıysanız yada baktıysanız tavsiyeleriniz var mı?
:)))) evrim geçirmemiş görümce bokuben demiştim :)) sadece ayrıntılıya girdiğimiz haftalarda görümcene benziyorlardı.
:)))
Oha desem:))) kız napcan 7 battaniyeyi:))))))))))daha bır dolu eksıgımız olmasına ragmn 7 tane battanıyemız var :))) tavsıyemız mumkun oldugunca yun olmaması.. pamuklu kumaslar tercıh edılmelı..
Hımmm peki şekerim.Artık görümceye benzemiyor biliyor musunnnnnn :))) çok sevindim çok:)
32 küsür fln oluyor canım seninki de.Gelsin kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?