2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso senin soruna cevap vermek istiyorum ama verem,iyorum çünkü sadece kilosunu söyledi boyu hakkında birşey demedi toktur.:S

Kızım ve benim için iyi dileklerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum...

Aso benim kızımın femur kemiğinin uzunluğu 46mm boyunu nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum galiba 7 ile çarpıyorduk????

evet canım 7 ile çarpılıyor. 32.2 çıkıyor maaşallahhhh

Ben bu aralar bebeği unuttum KPSS derdine düştüm sonuçlar ne zaman açıklanacak yaaaa...bir fikri yada bilgisi olan var mı? öğretmen olarak atanma şansım düşük ama belkide memur olarak atanabilirim...şimdi olmasada birdahaki alımlarda atansamda bitse bu kaynana kabusu gitsem başka bi şehre...kızımla yeni bi dünyada başlasak herşeye...

Günaydın lar herkezeee benimde bugün doktor kontrolüm varrr yarında şekr yüklemem olur heralde bakalım bizim oğluş napıyor ösledim :)

burda acaip bir hava var acaip terliyorum sabahtan beri ikinci üstümü değiştirişimmm

ben çıkıyorum eşim bu hafta akşamcı yeni kalktı, kahvaltıyı hazırlıyım
görüşürüzz

aso senin soruna cevap vermek istiyorum ama verem,iyorum çünkü sadece kilosunu söyledi boyu hakkında birşey demedi toktur.:S
Hımmm peki şekerim.Artık görümceye benzemiyor biliyor musunnnnnn :))) çok sevindim çok:)
32 küsür fln oluyor canım seninki de.Gelsin kızlar:)

bu sabah haberlerde dinledim canım,bugün içinde ya da yarın açıklanacakmış

kızlar battaniye aldınız mı?
penye battaniye var da, onun dışında 3 çeşit gördüm: kadife, velsoft ve peluş...
tabi bunlar pamuk içerse de sentetik oluyorlar malesef..
aldıysanız yada baktıysanız tavsiyeleriniz var mı?

Ben almıştım bir tane peluş gibi yumuşacık bakayım kumaş cinsi üstünde yazıyorsa söyleyim.

daha bır dolu eksıgımız olmasına ragmn 7 tane battanıyemız var :))) tavsıyemız mumkun oldugunca yun olmaması.. pamuklu kumaslar tercıh edılmelı..

Hımmm peki şekerim.Artık görümceye benzemiyor biliyor musunnnnnn :))) çok sevindim çok:)

32 küsür fln oluyor canım seninki de.Gelsin kızlar:)

Maşallah...maşallah.... fınfıkında 34cm lik bir prensesi varmış ne güzel yaaaaa...Artık onu kucağıma almak için daha bir sabırsızlanıyorum

Arkadaşlar bende 2 gündür bilmediğim bişeyler oluyor...göbeğimin alt kısmında "ağrısız" kasılmalar oluyor ara sıra kramp gibi sanki rahmim büzülüp tekrar gevşiyor...tekme desem değil...acaba doğuma hazırlık kasılmaları erkenmi başladı bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…