2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:)))) evrim geçirmemiş görümce boku
Yarı ben yarı babası ikimizden de almış:)

Geçen sefer ki muayene sırasında kızım bize nah yapmıştı sempatiksalakcinni cidden öyle böyle değil doktor bile dedi çok ayıp diyesempatiksalakcinni
Bu seferde muayeneye girmeden önce babası terbiyeli bir kız olması konusunda uyarınca iki eliylede yüzünü kapadı ve hiç açmadı boshayallersmile
ben göremedim kime benzediğinii:gitme:

Braxton hicks kasılmaları sanırım.Doktor değilim ama okuduğum kadarıyla adı o:) ben de de oluyor o kasılmalar günde 3-4 kez oluyor.Cumartesi günü doktoruma sordum normal o kasılmalar dedi.

evet artık başlıyormuş bende de oluyor endişelenme

Vay cimcime vaaaayyyy:))))))))))) çok şekerler yaa.

aso en cok battanıye kullanılıomus yaz kış.. altına ustune cok lazım oluomus.. seınkı de o sayıyı bulur sonnda gorursun..

bende bı kere gunduz bı kere de gece oldu o kasılma bayag da sıddetlıydı ılkınde cok korktum yuruodum adım atamaz oldum bısı yokmuş ama normalmıs..

fınfık ben paso yapıom o egzersızlerı otururken yatarken hatta çiş yaparken bıle :roflol::roflol:

Ben almıştım bir tane peluş gibi yumuşacık bakayım kumaş cinsi üstünde yazıyorsa söyleyim.

Oha desem:))) kız napcan 7 battaniyeyi:))))))))))
Ben de baktım şimdi benimki %100 pamukmuş

:) sağol cnm ben kadifelerde %100 pamuk bulanmadım henüz...

daha bır dolu eksıgımız olmasına ragmn 7 tane battanıyemız var :))) tavsıyemız mumkun oldugunca yun olmaması.. pamuklu kumaslar tercıh edılmelı..

hey maşallah ama fazla olması daha iyi, bi kusacak kış günü kaç zamanda kurur bilinmez yedekli olmak lazım...

FERMUARLI KADİFE BEBE BATTANİYE - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa bebek

bu battaniye türünden aldınız mı peki? fermuarlı... yada sizce nasıl, çok kararsız kaldım. düz ince penye olanlar da var 2-3 tane de bir de kalın alıcaz...

bende yapıyorum hamile kalmadan önce de yapardım :jeyyar:

hatırlatayım dedim aklinialirimsmile

Hımm anladım canım birkaç tane daha alırım o halde.

günaydın herkese...şöyle bir geçmişe bakyım dedimde okuyamadım hepsini bebeklerini görenler gözünüzaydın..bende cumartesi gördüm 960 gr.olmuş tosuncuğum ama boyunu söylemedi bende soracaktım ama unutmuşum çıkınca aklıma geldi bi hesaplamaya çalışayım ultrason resmine bakayımda varmı o kemik ölçüsü acaba...bu arada kasılma demeyin bana hiç cumartesi akşam yaşadım aslında kabızlıkda var bende kaç gündür çıkamıyorum yine tuvalete karnım falan sertleşti çok kötü ıoldum valla doğuruyorum diye korktum bi ara kasıldım mı yoksa kabızlıktan mı oluyor anlamadım haftasonu bi kaç defa yaşadım yani...

Miracle geçmiş olsun...ultrason kağıdında FL diye bir ölçü varsa onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş

günaydınnnnn koca göbüşlülerrr :CüvCüv:

benim göbeğimde sağa doğru sivriliyor çok komik oluyor ama içim bi tuhaf oluyor. napar benım cadım bılmem kaydirigubbakcemile3

Fermuarlı akdife battaniye için çok kullanışlı dediler bende aldım...pusete koyarken dışarı çıkarırken falanda kullanılıyomuş...uyku tulumu olarakda kullanılabiliyomuş üstünü açma derdi olmuyomuş...

bızımde 6 tane battanıyemz var. 4 tanesi penye. penye çok kullanışlı oluyormuş.. 2 tanesi polar .
1 tanede kalın alıcam. yeter heralde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…