:)))) evrim geçirmemiş görümce boku
Yarı ben yarı babası ikimizden de almış:)
Braxton hicks kasılmaları sanırım.Doktor değilim ama okuduğum kadarıyla adı o:) ben de de oluyor o kasılmalar günde 3-4 kez oluyor.Cumartesi günü doktoruma sordum normal o kasılmalar dedi.Maşallah...maşallah.... fınfıkında 34cm lik bir prensesi varmış ne güzel yaaaaa...Artık onu kucağıma almak için daha bir sabırsızlanıyorum
Arkadaşlar bende 2 gündür bilmediğim bişeyler oluyor...göbeğimin alt kısmında "ağrısız" kasılmalar oluyor ara sıra kramp gibi sanki rahmim büzülüp tekrar gevşiyor...tekme desem değil...acaba doğuma hazırlık kasılmaları erkenmi başladı bende...
bu sabah haberlerde dinledim canım,bugün içinde ya da yarın açıklanacakmış
Maşallah...maşallah.... fınfıkında 34cm lik bir prensesi varmış ne güzel yaaaaa...Artık onu kucağıma almak için daha bir sabırsızlanıyorum
Arkadaşlar bende 2 gündür bilmediğim bişeyler oluyor...göbeğimin alt kısmında "ağrısız" kasılmalar oluyor ara sıra kramp gibi sanki rahmim büzülüp tekrar gevşiyor...tekme desem değil...acaba doğuma hazırlık kasılmaları erkenmi başladı bende...
Vay cimcime vaaaayyyy:))))))))))) çok şekerler yaa.Geçen sefer ki muayene sırasında kızım bize nah yapmıştı sempatiksalakcinni cidden öyle böyle değil doktor bile dedi çok ayıp diyesempatiksalakcinni
Bu seferde muayeneye girmeden önce babası terbiyeli bir kız olması konusunda uyarınca iki eliylede yüzünü kapadı ve hiç açmadı boshayallersmile
ben göremedim kime benzediğinii:gitme:
İnşallah canım.Umarım dilediğin gibi olur sonuçlarTeşekkür ederim ASOcum...hayırlısı olur inş.
Ben almıştım bir tane peluş gibi yumuşacık bakayım kumaş cinsi üstünde yazıyorsa söyleyim.
Oha desem:))) kız napcan 7 battaniyeyi:))))))))))
Ben de baktım şimdi benimki %100 pamukmuş
daha bır dolu eksıgımız olmasına ragmn 7 tane battanıyemız var :))) tavsıyemız mumkun oldugunca yun olmaması.. pamuklu kumaslar tercıh edılmelı..
aso en cok battanıye kullanılıomus yaz kış.. altına ustune cok lazım oluomus.. seınkı de o sayıyı bulur sonnda gorursun..
bende bı kere gunduz bı kere de gece oldu o kasılma bayag da sıddetlıydı ılkınde cok korktum yuruodum adım atamaz oldum bısı yokmuş ama normalmıs..
fınfık ben paso yapıom o egzersızlerı otururken yatarken hatta çiş yaparken bıle :roflol::roflol:
Hımm anladım canım birkaç tane daha alırım o halde.aso en cok battanıye kullanılıomus yaz kış.. altına ustune cok lazım oluomus.. seınkı de o sayıyı bulur sonnda gorursun..
bende bı kere gunduz bı kere de gece oldu o kasılma bayag da sıddetlıydı ılkınde cok korktum yuruodum adım atamaz oldum bısı yokmuş ama normalmıs..
fınfık ben paso yapıom o egzersızlerı otururken yatarken hatta çiş yaparken bıle :roflol::roflol:
bende yapıyorum hamile kalmadan önce de yapardım :jeyyar:
hatırlatayım dedim aklinialirimsmile
Miracle geçmiş olsun...ultrason kağıdında FL diye bir ölçü varsa onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş[/
sağol tatlım ..sende hoşgeldin yoktur bayadır umarım güzel geçmiştir zamanın annenlerin yanında:))ay merak ediyodum boyunu bakayım bi şimdi sağol...
çok sapıksın...
doğurduktan snr da yapmamız gerekıo.. malum nedenlerle :roflol::roflol:
Fermuarlı akdife battaniye için çok kullanışlı dediler bende aldım...pusete koyarken dışarı çıkarırken falanda kullanılıyomuş...uyku tulumu olarakda kullanılabiliyomuş üstünü açma derdi olmuyomuş...:) sağol cnm ben kadifelerde %100 pamuk bulanmadım henüz...
hey maşallahama fazla olması daha iyi, bi kusacak kış günü kaç zamanda kurur bilinmez yedekli olmak lazım...
FERMUARLI KADİFE BEBE BATTANİYE - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa bebek
bu battaniye türünden aldınız mı peki? fermuarlı... yada sizce nasıl, çok kararsız kaldım. düz ince penye olanlar da var 2-3 tane de bir de kalın alıcaz...
Miracle geçmiş olsun...ultrason kağıdında FL diye bir ölçü varsa onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş[/
sağol tatlım ..sende hoşgeldin yoktur bayadır umarım güzel geçmiştir zamanın annenlerin yanında:))ay merak ediyodum boyunu bakayım bi şimdi sağol...
Evet ya annemlerle zamanım harika geçti kuzucuğumun ihtiyaç listesini tamamladım sayılır...benim kız 32 cm civarındaymış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?