2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güsel herkes battaniyeydi zibindi önlüktü hastane çikişiydi herbişeyini tamamlamiş.
bende daha hiç ama hiç bişi yok..
bi odasini boyadik hepsi bu kadarcik

ben yatmaya gıdıorum kızlar.. sbh 6da uyandıgım ıcın uykumu alamamıstım gıdıp bı saat yatayım yemekten once.. ıyı sohbetler bakalım size..

hava bugun serin ohhhh...
bugunde çarşıya gidicem kaçgündür ii geziyorum. çok çabuk yoruluyorum ama..
kızımda ben gibi gezenti olacak ne güüseeelll gezeriz biz onla sempatiksalakcinni

fermuarlı battaniyeden bende aldım,bana çok kullanışlı geldi,gece üstünü açamaz çünkü onunla. 1 yün battaniye 2 tanede penye battaniye aldık.Penye battaniye doğduktan sonra yaza doğru bikaçtane daha alıcam. Kışın çok ihtiyaç olmaz heralde onlara

canım merhaba giremedim 2gündür geçmişte gördüm yazdıklarını...çok şükür artık eskisi kadar tehlikeli bi durum yok dedi ama tabi yine dikkaet etmem gerektiğini söyledi..ankaraya izin verdi canım zaten ankara mersin yolu dümdüz otoban beni sarsacak bi yol değil arabyla dinlene dinlene olur dedi ama şimdide eşimin pek gidesi yok e ramazanda başlıyor zor gideriz artık ...ii yapmışsın tatlım en azından çantan hazır oldu gördüm cicileri eklemişsin hepsi çok güzel güle güle giysin kuzucuğun...bende artık bu ay içinde haftasonları eşimle hallederim çünkü daha yıkanıp ütülenecek bebeğin giysileri ağırlaşmadan yapayım diyorum şimdiden yorulmaya başladım ben biraz ayakta durunca...senin doktor daha sağlamcı tatlım sende az daha sık dişini yat dinlen az kaldı benimki geniştir biraz şarıl şarıl kanamam varken bile adam gayet soğukkanlıydı normal karşılıyodu yani sen düşün ...

Nalancım şekerin çıkmış kuşum geçmiş olsun ama bana kalırsa sağlıklı bir hamilelik geçireceksin bundan sonra en azından çok kilo almayacaksın ve faydalı şeyler ile besleneceksin..

saol tatlım, doğru sölüyosun zaten çokta fazla takmadım, yarın kısmetse sağlıklı yaşam başlıyo benim için...

boşver birlikte yaparız rejimi üzülme sakın, alt tarafı üç ay sonra normale döner tekrar...

gözünaydın cnm kocaman olmuş bebeğin maşallah ona... şeker çıkmamasına sevindim cnm, ben zor olacağını düşünmüyorum sadece pişirme faslı belki biraz zor oluyordur hani daha az yağ tuz felan kullanıyorsun ya ondan...

saol cnm sanada geçmiş olsun sen alışmışındır bile diyete, bende tatlı pek sevmem ama tam bir beyaz ekmek canavarıyım ya sanki beyaz ekmek yemeyince doymuyorum gibi geliyo daha doğrusu yemeğin yanında ekmek yemeyince doymuyorum 1-2 dilimde olsa illa yicem, neyse c.tesi çavdar ekmeği aldık bundan sonra çavdar ekmeği yicem..

ben hiç türkçe dersi almadım canım, ben yanlış yazabilirim o zaman...

nalancım geçmiş olsunnn

çok saol canım...

oyy maşallah

kısssssssssssss nasıl cktın onca merdiveni

walla ya ne demeli

tatlım allah gonlune gore veriri inşallah

%100 pamuklu tavsiye ederim. birde el örgüsü battaniyelerde sıcacık tutuyor polar yerine onu tercih ederim

kaydirigubbakcemile3

ne güsel herkes battaniyeydi zibindi önlüktü hastane çikişiydi herbişeyini tamamlamiş.
bende daha hiç ama hiç bişi yok..
bi odasini boyadik hepsi bu kadarcik
al benden de o kadar. hepsi hurclarda oda öyle duruyor ramazandan sonra kısmetse izne cıkınca yaparım diyorum:kedi:

kızlar biz bebeğimize zeynep isminde karar kılmıstık. şimdi eşim takmış şara ismine.. sizce nasıl

ofÇok üzgünüm çoook

Fınfıkcım seninde gözünaydın cnm şekerin ii çıkmış maşallah güzel kızımızada...

Başak 100 lük yüklemenin ii çıkmasına sevindim canım, ne güzel bak diyete felan gerek kalmadı ama sen yinede dikkat et yediklerine, prop un sitesinde diyetisyenin ona verdiği liste var ordan bi bak istersen...

Zeynep daha güzel bence bafocum bilmiyorumkismile

İyiyiz nalancım sen ve cimcimen nasılsınız..

ya ben iyiyim de bu maymun beni hep depiyo ya, yazı yazarken kolum karnıma değiyo diye sürekli koluma vuruyo, işine gelmedikce depiği basıyo valla, iyi alıştı bu beni tekmelemeye,

bi de napıyo biliyomusun arabada emniyet kemerini takıyorum onu depikliyo, ta kemeri çıkarana kadar, anam karnıma bi şi deysin istemiyo ölede nasıl olcak ki, çok edepsiz oldu bu Fınfık teyzesi biraz şikayet edim onu sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…