Evet ya annemlerle zamanım harika geçti kuzucuğumun ihtiyaç listesini tamamladım sayılır...benim kız 32 cm civarındaymış:)
çok sevindim canım iyi gelmiştir biraz uzaklaşmak...güle güle kullansın kuzucuk cicilerini bende bu ay halledecem artık inş..ya hilal bende yazmıyor o senin dediğin ölçü bi sürü şey var ama yok taaa 4 eylüle kadar öğrenemicem ben galiba gittğimde soracam artık...zaten cumartesi ultrason görüntüsü bile alırken çok zorlandı doktor paşam oturur pozisyondaydı kıçını dönmüş bize elinin biri havada böyle keyif adamı tam hiç ilgilenemdi bizimle sadeec bi yanağını gördüm yandan böyle tombiş tombiş içim gitti ya sıkasım geldi yanağını:)
ben yatmaya gıdıorum kızlar.. sbh 6da uyandıgım ıcın uykumu alamamıstım gıdıp bı saat yatayım yemekten once.. ıyı sohbetler bakalım size..
ben yatmaya gıdıorum kızlar.. sbh 6da uyandıgım ıcın uykumu alamamıstım gıdıp bı saat yatayım yemekten once.. ıyı sohbetler bakalım size..
canım çok sevindim ne güzel herşeyin iyiymiş peki izin verdimi ankaraya gitmene?
bende perşembe akşam gittim doktora herşey iyi dedi yukarı çıkıyor dedi tahlillerimde temizmiş ama ben 1 kere dışarı çıkıp az az alışveriş yapmak için izin istedim vermedi :dilcikar: ayın 25 inde gel dedi ozaman 29-30 haftalık filan oluyor yukarı çıkmışmı tam ozaman bakarız durumuna göre tekrar sor bu soruyu bakarız ozaman ama şimdi yatmaya devam dedi dikkat et dedilmaz: neyse artık bende verdim listeyi eşim ve görümcem sağolsun bütün herşeyi almış hepside çok güzel şeyler yani aşağı yukarı çanta hazır diğer önemlilerde hazır bitek pijama takımım tek göğüs açılanı almış pazartesi bende gidicem artık değiştirmeye kendim alırım gelirim (kaçamak yapıcam yani pazartesi) yarın çeker fotolarını koyarım cicilere
bi yatak uykuseti filan kaldı onlarında yeri hazır hemen doğum olduğu gün yada 3-5 gün önce getirtiriz kısmetse inşallah bide taşıma koltuğu artık ıvır zıvır var onlarıda ablam alıcakmış
e artık bizede yatmak kalıyor yerimseniben
Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD....
MİRACLE bu adrese gir bi bak bebeğin FL ölçüsü femur kemiği ölçüsü...diz kalça arası kem,ik yani...doktoruna sorarsan ölçüp söyler...
Nalancım şekerin çıkmış kuşum geçmiş olsun ama bana kalırsa sağlıklı bir hamilelik geçireceksin bundan sonra en azından çok kilo almayacaksın ve faydalı şeyler ile besleneceksin..
günaydın fıstıklar :CüvCüv:
hurişim gözün aydın şekerin çıkmamış
darısı başıma demek isterdim ama benim şeker tavan yapmış akannehir
diyetisyen yolları gözüktü bana -tatlicadiarzu-
Günaydınlar hepinize...İnşallah herkesler iyidir...
Biz kızımla iyiyiz şükür...Şeker çıkmadı...774 gr olmuş kızım ve herşey yolundayumış...
4 gündür misafirim vardı...onlarla sümela manastırına tırmandım kaç km yokuş çıktım bilmiyorum ama herkes MAŞALLAH dedi...orada başıma bir hal gelse doktora nasıl bir açıklama yapardım bilmiyorum:)
Neyseki 6 ayını bitirmiş bir hamile olarak hala enerjimin yerinde olduğuna herkes şaşırdı kaldı...
Nalancımda şeker çıkmış geçmişler olsun...kuzenimdede çıktı...diyet işi hamilelikte biraz zor oluyor ama neyseki bu durum geçici...Allah kolaylıklar versin...
Ben biraz geçmişe bakayım neler olmuş....
Nalancım cok gecmiş olsun bende de seker cıktı diyet yapıyorum. 1 hafta sonra aclık tokluk tekrarladılar Allaha şükür iyi gidiyor. Merak etme sende diyetle kontrol altına alırsın ben bu sayede 2 kilo verdim. Hep abur cuburdan almışım bu kiloları. günde 6 öğün yiyorsun sebze istediğin kadar ye benim en çok zorlayan dondurma ben tatlı hastasıyımdır ama kısmet işte. Bide Nalan beyaz ekmeği tamamen kes tam tahıl yada cavdar ekmeğinde seker oranı az onuda öğünlerde 1 dilim yiyorum alıştım valla.. Benim gibi bir oturuşta yarım beyaz ekmek yiyen adam alışıyorsa sen halli halli alışırsın.Hiç moralini bozma birbirimize destek olarak bu günleride atlatırız doğumdan sonra ahtım var 1 kilo dondurma yiyecem.
melcan inanamıyorum benim evimden bahsediyorsun koltuklarımda beya de apışıp kalayım
Aso hoşgeldin.. guzele takılmıorum benımkı HERKES.. demek kı HERKESIN takıntılı oldugu bı kelıme varmış :)) HERKESı yanlıs yazınca bırı benım de sınırlerım hopluyo.. hıc mı turkce dersı almadınız demek gelıo ıcımden :) sonucta HERKES hızlı hızlı, kısaltmalarla fln yazıo ama bu HERKES kelımesı oyle bısı degıl :roflol::roflol::roflol:
ay bı de ''K'' yerine ''Q'' kullananlar var da allahtan oyle bırı yok burda :))
nalancım geçmiş olsunnn
oyy maşallahGünaydın Herkeseopuyorumnanaktan
Şekerim 123 çıktı prop yani çıkmadı çok sevindim. Hastanede dizi çekimi vardı adım atacak yer yoktu zaten susuzluktan nevrim döndü kıç kadar hastanede kameralar bir sürü gereksiz adamlar kafamçokkarıştı. Yaklaşık 3,5 saat hastanede kaldım.
Muayene de oldum bu arada 870 gr olmuş sıpam iki eliyle yüzünü kapattığı için göremedim yüzünüboshayallersmile
Öyle iştee
Günaydınlar hepinize...İnşallah herkesler iyidir...
Biz kızımla iyiyiz şükür...Şeker çıkmadı...774 gr olmuş kızım ve herşey yolundayumış...
4 gündür misafirim vardı...onlarla sümela manastırına tırmandım kaç km yokuş çıktım bilmiyorum ama herkes MAŞALLAH dedi...orada başıma bir hal gelse doktora nasıl bir açıklama yapardım bilmiyorum:)
Neyseki 6 ayını bitirmiş bir hamile olarak hala enerjimin yerinde olduğuna herkes şaşırdı kaldı...
Nalancımda şeker çıkmış geçmişler olsun...kuzenimdede çıktı...diyet işi hamilelikte biraz zor oluyor ama neyseki bu durum geçici...Allah kolaylıklar versin...
Ben biraz geçmişe bakayım neler olmuş....
Aso hoşgeldin.. guzele takılmıorum benımkı HERKES.. demek kı HERKESIN takıntılı oldugu bı kelıme varmış :)) HERKESı yanlıs yazınca bırı benım de sınırlerım hopluyo.. hıc mı turkce dersı almadınız demek gelıo ıcımden :) sonucta HERKES hızlı hızlı, kısaltmalarla fln yazıo ama bu HERKES kelımesı oyle bısı degıl :roflol::roflol::roflol:
ay bı de ''K'' yerine ''Q'' kullananlar var da allahtan oyle bırı yok burda :))
tatlım allah gonlune gore veriri inşallahBen bu aralar bebeği unuttum KPSS derdine düştüm sonuçlar ne zaman açıklanacak yaaaa...bir fikri yada bilgisi olan var mı? öğretmen olarak atanma şansım düşük ama belkide memur olarak atanabilirim...şimdi olmasada birdahaki alımlarda atansamda bitse bu kaynana kabusu gitsem başka bi şehre...kızımla yeni bi dünyada başlasak herşeye...
%100 pamuklu tavsiye ederim. birde el örgüsü battaniyelerde sıcacık tutuyor polar yerine onu tercih ederimkızlar battaniye aldınız mı?
penye battaniye var da, onun dışında 3 çeşit gördüm: kadife, velsoft ve peluş...
tabi bunlar pamuk içerse de sentetik oluyorlar malesef..
aldıysanız yada baktıysanız tavsiyeleriniz var mı?
kaydirigubbakcemile3Geçen sefer ki muayene sırasında kızım bize nah yapmıştı sempatiksalakcinni cidden öyle böyle değil doktor bile dedi çok ayıp diyesempatiksalakcinni
Bu seferde muayeneye girmeden önce babası terbiyeli bir kız olması konusunda uyarınca iki eliylede yüzünü kapadı ve hiç açmadı boshayallersmile
ben göremedim kime benzediğinii:gitme:
al benden de o kadar. hepsi hurclarda oda öyle duruyor ramazandan sonra kısmetse izne cıkınca yaparım diyorum:kedi:ne güsel herkes battaniyeydi zibindi önlüktü hastane çikişiydi herbişeyini tamamlamiş.
bende daha hiç ama hiç bişi yok..
bi odasini boyadik hepsi bu kadarcik
kızlar biz bebeğimize zeynep isminde karar kılmıstık. şimdi eşim takmış şara ismine.. sizce nasıl
ofÇok üzgünüm çoook
Günaydın annişler ve bebişleri, nasılsınız bakim...
kızlar biz bebeğimize zeynep isminde karar kılmıstık. şimdi eşim takmış şara ismine.. sizce nasıl
ofÇok üzgünüm çoook
Zeynep daha güzel bence bafocum bilmiyorumkismile
İyiyiz nalancım sen ve cimcimen nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?