kızlar biz bebeğimize zeynep isminde karar kılmıstık. şimdi eşim takmış şara ismine.. sizce nasıl
ofÇok üzgünüm çoook
biraz önce lierac kremim geldi kargoyla, akşam sürcem umarım çatlamadan devam ederim....
ya ben iyiyim de bu maymun beni hep depiyo ya, yazı yazarken kolum karnıma değiyo diye sürekli koluma vuruyo, işine gelmedikce depiği basıyo valla, iyi alıştı bu beni tekmelemeye,
bi de napıyo biliyomusun arabada emniyet kemerini takıyorum onu depikliyo, ta kemeri çıkarana kadar, anam karnıma bi şi deysin istemiyo ölede nasıl olcak ki, çok edepsiz oldu bu Fınfık teyzesi biraz şikayet edim onu sana...
tatlım ben okumadım ama şeker yüklemen yüksek çıkmış sanıırm geçmiş olsun...ama sağlıklı besleneceksin bundan sonra 3 ay sıkarsın dişini zaten yedğimiz tatlıların bi hayrı yok bebeklere...
saol cnm, benim için daha ii oldu, zaten doğumdan sonra başlayacaktım, böylelikle bu süreci biraz öne çekmiş oldum o kadar, doğumdan sonra kilo vermem daha kolay olacak, kısa sürede ideal kiloma inmek istiyorum doğumdan sonra,
valla hamilelik bana yaradı desem yalan olmaz, sigara içmeyen ve sağlıklı beslenen biri olcam bundan sonra, kendim için yapmazdım bunların hiç birini ama çocuğum söz konusu olunca akan sular duruyo...
saol cnm, benim için daha ii oldu, zaten doğumdan sonra başlayacaktım, böylelikle bu süreci biraz öne çekmiş oldum o kadar, doğumdan sonra kilo vermem daha kolay olacak, kısa sürede ideal kiloma inmek istiyorum doğumdan sonra,
valla hamilelik bana yaradı desem yalan olmaz, sigara içmeyen ve sağlıklı beslenen biri olcam bundan sonra, kendim için yapmazdım bunların hiç birini ama çocuğum söz konusu olunca akan sular duruyo...
Bu kızlar hep edepsiz olacak galiba nalancım : ) )
Emniyet kemerini kasığına kadar indir aman karnına koyma boshayallersmile
Bende artık anladım benim kızım işi seviyor ya evde dinlenirken hiç bu kadar tekme yemiyorum işe geldiğimde akşama kadar tekmeler havalarda uçuyorkaydirigubbakcemile3
ay valla hep söylerlerdi de inanmazdım ama bu veletler anneleri çok değiştiriyormuş.
sigara benim hayatımda hep vazgeçilmezlerim arasındaydı ve şimdiye kadar heç bırakmayı denememiştim bile ama şimdi bazen canım çekiyorda 1 nefes bile çekmek istemiyorumboshayallersmile
ama geçen gün 1 kadeh kırmızı şarap içtim sempatiksalakcinni o da faydalı diye kan yapsın diye aklinialirimsmile
selamlar kizlar dunden beri burasida pek sicak ama hic sikayetci deilim valla o kadar kis yasadik bide sicak yuzu gorelim.
mutfagim temizlenecek dolaplar kirli gibi gelio bana yavastan basliyim artik anca yaparim yavas yavas.
birazdan kalkim da ütülerimi yapim, yine bir sürü ütülencek çamaşır var...
ben de kıçımı artık yerinden oynatıp evi süpürüp silsem ii olacak cumaretsi günü temizledim ama bi misafir geldi ev savaş alanına döndü sıcakta bayıla bayıla yapıcam mecbur
Çoooook kolay gelsin canım bu sıcakta ütü yapmak tam kabus neyskei kliman var geç karşısına misler gibi serin serin yap:)bende sinir oluyorum sıcakta iş yapmaya...
Ne yün yatağı yaa hiç sağlıklı değil.Kesinlikle ortopedik yatak olcak.kızlar bebek karyolasının içine hangi yataktan aldınız? nasıl bir yatak tercih ediyorsunuz? kimisi yün yatak yaptırıyor falan. işbirin bebek yatağını beğendim ben ama önce sizin de fikirlerinizi sorayım dedim.
kızlar bebek karyolasının içine hangi yataktan aldınız? nasıl bir yatak tercih ediyorsunuz? kimisi yün yatak yaptırıyor falan. işbirin bebek yatağını beğendim ben ama önce sizin de fikirlerinizi sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?