2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biz bebeğimize zeynep isminde karar kılmıstık. şimdi eşim takmış şara ismine.. sizce nasıl

ofÇok üzgünüm çoook

zeynep daha güzel geliyor kulağa tatlım ama anlam da önemli anlamı neymiş şara nın...ya bende elif şafak çocuğuna emir zahir adını koyduğunda vurulmuştum resmen bende oğlum olunca adını emir zahir koyacm demiştim kocamı zar zor ikna ettim ama kime desem zahir ne ya diye tepki veriyor oysaki anlamıda güzel ama insanlara laf anlatmak çok gıcık...

Bu kızlar hep edepsiz olacak galiba nalancım : ) )

Emniyet kemerini kasığına kadar indir aman karnına koyma boshayallersmile

Bende artık anladım benim kızım işi seviyor ya evde dinlenirken hiç bu kadar tekme yemiyorum işe geldiğimde akşama kadar tekmeler havalarda uçuyorkaydirigubbakcemile3

saol cnm, benim için daha ii oldu, zaten doğumdan sonra başlayacaktım, böylelikle bu süreci biraz öne çekmiş oldum o kadar, doğumdan sonra kilo vermem daha kolay olacak, kısa sürede ideal kiloma inmek istiyorum doğumdan sonra,

valla hamilelik bana yaradı desem yalan olmaz, sigara içmeyen ve sağlıklı beslenen biri olcam bundan sonra, kendim için yapmazdım bunların hiç birini ama çocuğum söz konusu olunca akan sular duruyo...

doğru söylüyosun nalancım inş. bu alışkanlıklar doğumdan sonrada devam eder hayatımda yemediğim kadar meyve sebze yedim yoksa tam bi aburcubur delisiydim ben...tatlının bizi şişirmekten başka bi hayrı yok en azından bahanen oldu şimdi yemeyeceksin...

ay valla hep söylerlerdi de inanmazdım ama bu veletler anneleri çok değiştiriyormuş.
sigara benim hayatımda hep vazgeçilmezlerim arasındaydı ve şimdiye kadar heç bırakmayı denememiştim bile ama şimdi bazen canım çekiyorda 1 nefes bile çekmek istemiyorumboshayallersmile
ama geçen gün 1 kadeh kırmızı şarap içtim sempatiksalakcinni o da faydalı diye kan yapsın diye aklinialirimsmile

valla öle olacaklar galiba, kasığa kadar indiriyorum mecburen öteki türlü durmuyo zaten ama ona rağmen bazen kemeri çıkarana kadar tekmelemeye devam ediyo, çok inatçı istediğini yaptırana kadar devam ediyo, benim annem tatar yani çok inatçı bende öleyim kesin onada tatar inadı geçecek diyorum ben...

selamlar kizlar dunden beri burasida pek sicak ama hic sikayetci deilim valla o kadar kis yasadik bide sicak yuzu gorelim.
mutfagim temizlenecek dolaplar kirli gibi gelio bana yavastan basliyim artik anca yaparim yavas yavas.

bende aynen öle diyordum hep, her şeyi bırakırım ama sigarayı bırakamam diyordum, büyük konuşmamak lazımmış işte, insan öle bi bırakıyor ki kendi bile şaşıyor valla...

ama ben bırakamayan ya da bırakmak istemeyen bir sürü anne tanıyorum, sadece keyiflerinden ödün vermeyecekler diye içmeye devam ediyorlar ve çocuğu tehlikeye atıyorlar, adınada tiryakilik diyorlar,

ben 20 senedir içiyorum ve günde 1 - 1.5 paket civarı içiyorum, normalde bende tiryaki sayılıyorum, ama hamiş olduğumu öğrenince hemen bıraktım, midem bulandığından falan değil kendim istedim ve bıraktım içsem içerim canımda çekti valla ne yalan sölim ama irade işi bence, iradesiz insanların bahanesi tiryakilik...

kırmızı şarabın bi sakıncası yok diye biliyorum bende hatta kan yapıcı özelliği varmış, haftada 1-2 kadehe izin veriyor dr.lar, afiyet olsun yarasın sanada kzınada...

selamlar kizlar dunden beri burasida pek sicak ama hic sikayetci deilim valla o kadar kis yasadik bide sicak yuzu gorelim.
mutfagim temizlenecek dolaplar kirli gibi gelio bana yavastan basliyim artik anca yaparim yavas yavas.

hazalcımm çok uzanma dolaplara olur mu canım yorma kendini dinlene dinlene yap...

kızlar bebek karyolasının içine hangi yataktan aldınız? nasıl bir yatak tercih ediyorsunuz? kimisi yün yatak yaptırıyor falan. işbirin bebek yatağını beğendim ben ama önce sizin de fikirlerinizi sorayım dedim.

Ne yün yatağı yaa hiç sağlıklı değil.Kesinlikle ortopedik yatak olcak.

henüz almadım ama alıcam. dr.lar yarı ortopedik öneriyor. ne yumuşak ne de çok sert iyi değilmiş, zaten yumuşak olursa boğulma vs olabiliyormuş allah korusun. ama kimisi de sert sünger kestiriyor yatağın içine.

ayyy acımdan uyuyamadımm.. cok acım cok ...
nalan sen herkez yazabılırsın tabı, alamancı seniii :))
benım de popomu kaldırıp eve supurge tutmam lazım ama ıcımden gelmıo bakalım belkı saat 3-4 gıbı...
hakkaten ne yün yatağı yaa :S yataştan aldık biz bebek yatağını :S

selam herkese sabahtan beri geçmişi okuyorum

bende cuma günü işe gelmedim çook sıcak diye bazanın altını düzelttim
biraz oğlum için alışveriş yaptım

şeker çıkanlara geçmiş olsun diyorum neyseki diyetle halledilebilecek bir sorun
ben de bu ayın sonuna doğru yaptıracağım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…