ortopedik yatak ve su geçirmeyen alez...
ayyy acımdan uyuyamadımm.. cok acım cok ...
nalan sen herkez yazabılırsın tabı, alamancı seniii :))
benım de popomu kaldırıp eve supurge tutmam lazım ama ıcımden gelmıo bakalım belkı saat 3-4 gıbı...
hakkaten ne yün yatağı yaa :S yataştan aldık biz bebek yatağını :S
canım merhaba giremedim 2gündür geçmişte gördüm yazdıklarını...çok şükür artık eskisi kadar tehlikeli bi durum yok dedi ama tabi yine dikkaet etmem gerektiğini söyledi..ankaraya izin verdi canım zaten ankara mersin yolu dümdüz otoban beni sarsacak bi yol değil arabyla dinlene dinlene olur dedi ama şimdide eşimin pek gidesi yok e ramazanda başlıyor zor gideriz artık ...ii yapmışsın tatlım en azından çantan hazır oldu gördüm cicileri eklemişsin hepsi çok güzel güle güle giysin kuzucuğun...bende artık bu ay içinde haftasonları eşimle hallederim çünkü daha yıkanıp ütülenecek bebeğin giysileri ağırlaşmadan yapayım diyorum şimdiden yorulmaya başladım ben biraz ayakta durunca...senin doktor daha sağlamcı tatlım sende az daha sık dişini yat dinlen az kaldı benimki geniştir biraz şarıl şarıl kanamam varken bile adam gayet soğukkanlıydı normal karşılıyodu yani sen düşün ...
aa niye yoksa seninki çiş mi yapcak altına :roflol::roflol:
saol tatlım, ben herkeste takılmıyorum zaten, genelde yanlış yalnız bunların ikisinde takılıyorum, bide sonunda b ya da p olduğu zaman...:lepi:
merhaba canım olsun sen doktorunu dinle ne diyorsa onu yap benimki çok garantici neyse artık allahtan eşim görümcem halletti işleri ablamda temizlik işlerimi halledicek inşallah bana pek iş kalmıyor artık sadece yemek bulaşık işine bakıyorum
yaparsın tatlım alışverişini yavaş yavaş daha vaktimiz var allahın izniyle listeni hazırla olmazsa eşini gönder önden araştırma yapsın benimki öyle yaptı fotolarını çekti broşür getirdi ben şu şu dedim aldı geldi sende öyle yap olmazsa
nalancım kız sendemi alamancısın aa ne güzel bende alamancıyım neresinden canım ordamı doğdun
prop sanırım benim herkeze takmışsın ama işte sana tuhaf geliyorya banada herkez yazılması gereken bişeyin herkes yazılması tuhaf geliyor evet konuşmada herkes ama yazıda herkez canım benimde bildiğim
ama sen istediğin gibi yaz konuş o senin tercihin canım benim bildiğinden şaşma kaydirigubbakcemile5
nalancım kız sendemi alamancısın aa ne güzel bende alamancıyım neresinden canım ordamı doğdun
prop sanırım benim herkeze takmışsın ama işte sana tuhaf geliyorya banada herkez yazılması gereken bişeyin herkes yazılması tuhaf geliyor evet konuşmada herkes ama yazıda herkez canım benimde bildiğim
ama sen istediğin gibi yaz konuş o senin tercihin canım benim bildiğinden şaşma kaydirigubbakcemile5
Maşallah...maşallah.... fınfıkında 34cm lik bir prensesi varmış ne güzel yaaaaa...Artık onu kucağıma almak için daha bir sabırsızlanıyorum
Arkadaşlar bende 2 gündür bilmediğim bişeyler oluyor...göbeğimin alt kısmında "ağrısız" kasılmalar oluyor ara sıra kramp gibi sanki rahmim büzülüp tekrar gevşiyor...tekme desem değil...acaba doğuma hazırlık kasılmaları erkenmi başladı bende...
nalan benımkı ıcerden tuvalet ve yemek terbıyesıyle cıkıcak da o bakımdan soyluyorum :roflol::roflol:
ay eğlendımmm... karnımı da doyurdum sayılır sımdılık :) 1 saate acıkcam az gelıo yedıklerım mıdemı bayag buyutmusum de farkında degılmısım pes bana pesss
Allah iyiliğini versin senin, hadi bakalım görcem seni, en çokta seninki eder yatağına bak gör...
bendede kesin ilk hafta öle olacak, canımın çektiğini istediğim zaman tüketmeye alıştım şimdi listeye göre yemek zor olacaktır, neyse alışırım artık napalım...
evet alamancıyım ama orda doğmadım sonradan gittim 13 sene ordaydım, Leverkusen tarafında, sen nerdensin...
:)) kız altına yapmayan velet mı var ki töbeee.. ama soyle uyku ve yemek duzenlı bı bebegım olsa hıc hayır demem :))
ay evet zor oluyo.. hele demın dısarda tarcın kokusu geldı tarcınla yapıcabılcek her turlu tatlı gectı gozumun onunden :))) alısırım yaaaa.. bı-ıkı haftaya kuculur mıde boyle yersem..
sen yarın gıdıosun dımı dıyetısyene? hangı hastanede aynı yerde mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?