2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol tatlım, ben herkeste takılmıyorum zaten, genelde yanlış yalnız bunların ikisinde takılıyorum, bide sonunda b ya da p olduğu zaman...:lepi:

merhaba canım olsun sen doktorunu dinle ne diyorsa onu yap benimki çok garantici neyse artık allahtan eşim görümcem halletti işleri ablamda temizlik işlerimi halledicek inşallah bana pek iş kalmıyor artık sadece yemek bulaşık işine bakıyorum

yaparsın tatlım alışverişini yavaş yavaş daha vaktimiz var allahın izniyle listeni hazırla olmazsa eşini gönder önden araştırma yapsın benimki öyle yaptı fotolarını çekti broşür getirdi ben şu şu dedim aldı geldi sende öyle yap olmazsa

benim ki beşiğle birlikte gelicek biz beşiğini çilekten aldık yatağınıda çilekten alıyoruz gidip sortayim bakim ama sağlıklıdır yatağıda heralde bilmiyorumkismile

saol tatlım, ben herkeste takılmıyorum zaten, genelde yanlış yalnız bunların ikisinde takılıyorum, bide sonunda b ya da p olduğu zaman...:lepi:

nalancım kız sendemi alamancısın aa ne güzel bende alamancıyım neresinden canım ordamı doğdun

prop sanırım benim herkeze takmışsın ama işte sana tuhaf geliyorya banada herkez yazılması gereken bişeyin herkes yazılması tuhaf geliyor evet konuşmada herkes ama yazıda herkez canım benimde bildiğim
ama sen istediğin gibi yaz konuş o senin tercihin canım benim bildiğinden şaşma kaydirigubbakcemile5

nalan benımkı ıcerden tuvalet ve yemek terbıyesıyle cıkıcak da o bakımdan soyluyorum :roflol::roflol:
ay eğlendımmm... karnımı da doyurdum sayılır sımdılık :) 1 saate acıkcam az gelıo yedıklerım mıdemı bayag buyutmusum de farkında degılmısım pes bana pesss

ohhh en güzeli tatlım sen dinlen yapsınlar valla ablanın da eline sağlık temizlik büyük dert hele sıcakta bana gelen temizlikçi hatunda memleketine gitti bayramdan sonra gelecek taa o varken rahat ediyodum biraz şimdi yapıyoruz mecbur eşimde yardım ediyor...alışverişi mersinden yaparsam çok dolanmıcam zaten tatlım alınacak yerler belli bi haftasonu kıyafetleri bi haftasonu yatağını uyku setini falan hallederim arabayla gider geliriz bi alışveriş yaparken ayakta kalırım o da yormaz sanırım...

türkçe genel olarak yazıldığı gibi okunan diller sınıfına giriyor da öyle olmasaydı dahi herkesin yazılışı da okunuşu da aynıdır:
TRK DL KURUMU - Byk Trke Szlk
Türk Dil Kurumunun da belırttıgı gıbı..

ayrıca senınkıne takılmadım sadece cıdden..bı suru kısı var.. ama bak ben yazdıktan snr farkettık kı herkesın takıldıgı bısıler varmış..
hem ben doğrusunu biliyorum zaten ne şaşacam bildiğimden :))

evet alamancıyım ama orda doğmadım sonradan gittim 13 sene ordaydım, Leverkusen tarafında, sen nerdensin...

canım benimde oluyor o anlattığın yalancı doğum sancısıymış sordum doktora eğer 10 dakika yada 5 dakikada bir olursa o zaman bana haber ver dedi onun dışında problem yokmuş bide bebek iyice büyüdüğü için hareket ederkende o hissi verirmiş korma canım benimde 24-25 . haftalarda başladı

Allah iyiliğini versin senin, hadi bakalım görcem seni, en çokta seninki eder yatağına bak gör...

bendede kesin ilk hafta öle olacak, canımın çektiğini istediğim zaman tüketmeye alıştım şimdi listeye göre yemek zor olacaktır, neyse alışırım artık napalım...

:)) kız altına yapmayan velet mı var ki töbeee.. ama soyle uyku ve yemek duzenlı bı bebegım olsa hıc hayır demem :))

ay evet zor oluyo.. hele demın dısarda tarcın kokusu geldı tarcınla yapıcabılcek her turlu tatlı gectı gozumun onunden :))) alısırım yaaaa.. bı-ıkı haftaya kuculur mıde boyle yersem..

sen yarın gıdıosun dımı dıyetısyene? hangı hastanede aynı yerde mı..

Almanca olsa belki bende takardım ama türkçe olunca pek takmıyorum, kendim doğru düzgün bilmediğim için türkçeyi fikir yürütemem bu konuda....

evet alamancıyım ama orda doğmadım sonradan gittim 13 sene ordaydım, Leverkusen tarafında, sen nerdensin...

bende bielefeltte doğdum canım sonra istanbul sonra antalya kaldık burda vatandaşlık aldınmı sen ya benim vatandaşlık hakkım 2000 yılında bitmiş kaçırdım neyse eski almanya bitmiş zaten öyle diyolar

selam bayanlar sabah kasilmalariniz oluyor mu? her sabah kasik agrilari ile uyaniyorum internetten okudugumda antreman agrilarmis diyor

diyetisyene gittim
listemi aldım geldim
ayyyyy ben bu listeyle aç kalırım yaaaadelikafadulden
şeker sıfır sadece meyveden alabilirmişim oda porsiyonuna ve büyüklüğüne göre
aman yarebbbiiiiiimmm bide 1 gün arayla açlık tokluk şekerimi ölçüp not edicekmişim 15-20 gün
sonra bakıcakmış eğer düştüyse belki sütlü tatlıya izin verirmişakannehir

he yarın sabah karga pokunu yemeden 9 da dr.da olcez kocamla birlikte, academic e gidicem, dr.um da orda olduğu için oraya gidim dedim, zaten sigorta karşılamıyo onu nereye gitsem ödicem o kadar para, ne kadar olduğunu bilmiyorum ama ödicez artık napalım...

sonrada eve gelir kahvaltı ederiz, sonra eşim işe giderken beni kuaföre bırakır bende biraz bakım yaptırırım, bakalım yarınki keyfime bağlı...bakalım yarın ne yemek yapıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…