2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne kdr seker alıodun kı zaten ne takılıosun.. tatlıyı hamur ısını kestım bıttı dıye dusun sen.. bız hepımız dıyetteyız yalnız degılsın hiiiiç üzülme.. hallederız..

selamlar kizlar, ya hu herkes mi diyete basladi ne bu bole, hani asenama laf ediyoduk =)
ben diet falan yapmiyom valla, bakim bu ay kontrole gittigimde kac kilo almisim, bana cok aliyorum gibi geliyo da...
valla ben turkiyeden ekmek kadayifi siparis ettim diyete de baslayamam :umursamaz:
insallah seker cikmaz da hevesim kursagimda kalmaz ama..

aman canım boşver yaww sen bildiğinden şaşma başkasınada takılma valla bu sıcakta feleğim şaştı zaten vücudumdan sular akıyor yazılanları bütünüyle okuyamıyorum bile ben yazarkende çift bastığım oluyor inan tuşlara tek derdimiz bu olsa keşke sınavamı giricez burda sanki

yok biz vatandaşlık almadık canım babam istemedi, zaten olsada bi şi fark etmezdi yani döndükten sonra iş dolayısıyla gittim almanyaya ama özel olarak gitmem açıkcası, gitcek olursam dayım ve teyzemler ordalar, davet ederler giderim, vatandaşlığın bana ne tür bi artısı olurdu bilmiyorum ama eksisi olduğunu hiç hissetmedim...

ben cok kılo aldım ama olması gerekenden fazla o yuzden gırdım dıyete.. dıgerlerının sekerı yuksek cıktu napsınlar.. sende hıc ınsaf yok mu bı de ekmek kadayıfı dıyosun bıze benım de canım güllaç istiyo ramazan baslıcak ya heryere koymuslar güllaçları resımlerını oyyyy buz gibiii...

off burda bırbırımızı azdırmayalım plz :))

selam bayanlar sabah kasilmalariniz oluyor mu? her sabah kasik agrilari ile uyaniyorum internetten okudugumda antreman agrilarmis diyor

selam canım özellikle sabah değilde gün içinde sık sık oluyor benim kasık ağrısı değilde göbeğim kasılıp toplanıyor gibi oluyo kasık ağrıları ayrıca oluyor

bende yarın alcem listeyi bakalım nasıl olcek...

aynı aynı bende oraya gitmezdim isviçre yada ozaman abim italyadaydı onun yanı olabilirdi alabilseydim vatandaşlık ama neyse artık geçti

ay ne kdr seker alıodun kı zaten ne takılıosun.. tatlıyı hamur ısını kestım bıttı dıye dusun sen.. bız hepımız dıyetteyız yalnız degılsın hiiiiç üzülme.. hallederız..

ölemi dersin piroooppp
ama benim listem seninkinden daha katı mafoldumben
mesela seninki 8 kaşık sebze yemeği benimki 4 kaşık böhhhhhüüüüüüüüüüü :sinifsinif:

ölemi dersin piroooppp
ama benim listem seninkinden daha katı mafoldumben
mesela seninki 8 kaşık sebze yemeği benimki 4 kaşık böhhhhhüüüüüüüüüüü :sinifsinif:

bana 8 kaşık da yetmıo zaten de hep bızım sucumuz.. yedık danalar gıbı buyuttuk mıdelerı... sebze yemegı sınırlı ama çiğ sebze sınırsız senın de oyledır paso salata yapar yersın yagsız ya da azıcık zeytınyaglı yaa üzülme leyynn.. cok az kaldı zaten surda 2 ay sonra patır patır dogurmaya başlıcaz... dayanırız..

ya aslında küçük yerde alış veriş daha avantajlı bi taraftan ne bulduysan en içine sineni almak zorundasın hemen olup bitiyor ama büyük yerde olsa gez babam gez bu sıcakta bide ben çok kararsızım aldılar çıktı işte aradan çok incelemedim bile kendim çıksaydım ohoooo günleerr sürerdi sende ikiye üçe böl alınacakları biraz gez biraz dinlen olur olur gider
ama ankaraya eşinin gidesi yoksa gitme bundada vardır bir hayır seneye inşallah bebişinle gider talan edersin oraları hihoyyyt

ya ben 4. aya kadar hic kilo almadim, sonra doktora gittim ya 5. ayda bi baktim 6 kilo almisim. 2 ayda 6 kilo cok aslinda, ilk aylardan itibaren birer kilo alsaydim gayet normaldi .. neyse bakiyim bu sefer nasi cikicak..
prop oyle deme ben burda neler cekiyom biliyon mu sen? orda goruyosunuz ve alabilir en azindan tadina bakabilirsiniz. burda yookkkk, tadina bakmak icin bile bulamiyorum bazi seyleri.. cig kofte istemistim bi ara, kuzenimin esine denk gelmis ole bi yerden getirdi, denk gelmeseydi nerden bulcaktim he?
iste, allahtan kuzenim geliyo da annem gondersin onunla :) senin de cok canin cektiyse ucundan bak tadina

zor olcek nalanım ama katlancaz yapıcak bişi yok kaydirigubbakcemile2
hem buda bize bi teselli aslında daha az kilo alırız
zati 9 kilo almışım bile

katlanırız cnm birbirimize destek oluruz çabucak alışırız, banada kesin öle katı bi diyet verecektir..

ya bi şi sorcam kavun karpuz yasakmı diyette...

evet öküz gibi tıkındık şimdi çekicez el mahkum
evet sınırsız salata ama yağsız
günde 6 tatlı kaşığı yağ hakkı varmış oda sebze yemeğinden ve ızgarandan alırsın salatayı yağsız yiceksin dedi ama ben yerim tebi okadanda değil
ayyyyyyyyyyyyyyyy hakkatten o kadar az kaldı dimi yaaa
heycanlandım birden delikafadulden

herseyi kasikla mi hesapliyosunuz yani.. allah kolaylik versin ya, ben diyet yapmistim da cok zor bisey biliyorum, insallah dogumdan sonra bana da lazim olucak zaten

ben 11 kilo aldım :sm_cool: tatlıyla da hiç aram yok.. ben de dikkat etmeye başladım bakalım nasıl gidicez..

katlanırız cnm birbirimize destek oluruz çabucak alışırız, banada kesin öle katı bi diyet verecektir..

değil canım.. ama bu meyvelerın porsıyonları var ve senın gunluk yıyebılcegın porsıyon var.. kavun karpuzu da ona gore yıyebılıosun.. nerdeyse 2-3 porsıyon yerıne gecıolar yanı.. cok sekerlıler malum

karpuz ince bir dilim (orta boy) 200gr
kavub ince bir dilim (orta boy) 100gr

yazıyo listede 1 porsiyon miktarları
ama hamile olduğumuz ve vitamine ihtiyacımız olduğu için çok şükür günde 3 porsiyon meyve hakkı var :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…