diyetisyene gittim
listemi aldım geldim
ayyyyy ben bu listeyle aç kalırım yaaaadelikafadulden
şeker sıfır sadece meyveden alabilirmişim oda porsiyonuna ve büyüklüğüne göre
aman yarebbbiiiiiimmm bide 1 gün arayla açlık tokluk şekerimi ölçüp not edicekmişim 15-20 gün
sonra bakıcakmış eğer düştüyse belki sütlü tatlıya izin verirmişakannehir
türkçe genel olarak yazıldığı gibi okunan diller sınıfına giriyor da öyle olmasaydı dahi herkesin yazılışı da okunuşu da aynıdır:
TRK DL KURUMU - Byk Trke Szlk
Türk Dil Kurumunun da belırttıgı gıbı..
ayrıca senınkıne takılmadım sadece cıdden..bı suru kısı var.. ama bak ben yazdıktan snr farkettık kı herkesın takıldıgı bısıler varmış..
hem ben doğrusunu biliyorum zaten ne şaşacam bildiğimden :))
bende bielefeltte doğdum canım sonra istanbul sonra antalya kaldık burda vatandaşlık aldınmı sen ya benim vatandaşlık hakkım 2000 yılında bitmiş kaçırdım neyse eski almanya bitmiş zaten öyle diyolar
selamlar kizlar, ya hu herkes mi diyete basladi ne bu bole, hani asenama laf ediyoduk =)
ben diet falan yapmiyom valla, bakim bu ay kontrole gittigimde kac kilo almisim, bana cok aliyorum gibi geliyo da...
valla ben turkiyeden ekmek kadayifi siparis ettim diyete de baslayamam :umursamaz:
insallah seker cikmaz da hevesim kursagimda kalmaz ama..
selam bayanlar sabah kasilmalariniz oluyor mu? her sabah kasik agrilari ile uyaniyorum internetten okudugumda antreman agrilarmis diyor
diyetisyene gittim
listemi aldım geldim
ayyyyy ben bu listeyle aç kalırım yaaaadelikafadulden
şeker sıfır sadece meyveden alabilirmişim oda porsiyonuna ve büyüklüğüne göre
aman yarebbbiiiiiimmm bide 1 gün arayla açlık tokluk şekerimi ölçüp not edicekmişim 15-20 gün
sonra bakıcakmış eğer düştüyse belki sütlü tatlıya izin verirmişakannehir
yok biz vatandaşlık almadık canım babam istemedi, zaten olsada bi şi fark etmezdi yani döndükten sonra iş dolayısıyla gittim almanyaya ama özel olarak gitmem açıkcası, gitcek olursam dayım ve teyzemler ordalar, davet ederler giderim, vatandaşlığın bana ne tür bi artısı olurdu bilmiyorum ama eksisi olduğunu hiç hissetmedim...
ay ne kdr seker alıodun kı zaten ne takılıosun.. tatlıyı hamur ısını kestım bıttı dıye dusun sen.. bız hepımız dıyetteyız yalnız degılsın hiiiiç üzülme.. hallederız..
ölemi dersin piroooppp
ama benim listem seninkinden daha katı mafoldumben
mesela seninki 8 kaşık sebze yemeği benimki 4 kaşık böhhhhhüüüüüüüüüüü :sinifsinif:
bende yarın alcem listeyi bakalım nasıl olcek...
ohhh en güzeli tatlım sen dinlen yapsınlar valla ablanın da eline sağlık temizlik büyük dert hele sıcakta bana gelen temizlikçi hatunda memleketine gitti bayramdan sonra gelecek taa o varken rahat ediyodum biraz şimdi yapıyoruz mecbur eşimde yardım ediyor...alışverişi mersinden yaparsam çok dolanmıcam zaten tatlım alınacak yerler belli bi haftasonu kıyafetleri bi haftasonu yatağını uyku setini falan hallederim arabayla gider geliriz bi alışveriş yaparken ayakta kalırım o da yormaz sanırım...
ben cok kılo aldım ama olması gerekenden fazla o yuzden gırdım dıyete.. dıgerlerının sekerı yuksek cıktu napsınlar.. sende hıc ınsaf yok mu bı de ekmek kadayıfı dıyosun bızebenım de canım güllaç istiyo ramazan baslıcak ya heryere koymuslar güllaçları resımlerını oyyyy buz gibiii...
off burda bırbırımızı azdırmayalım plz :))
zor olcek nalanım ama katlancaz yapıcak bişi yok kaydirigubbakcemile2
hem buda bize bi teselli aslında daha az kilo alırız
zati 9 kilo almışım bile
bana 8 kaşık da yetmıo zaten de hep bızım sucumuz.. yedık danalar gıbı buyuttuk mıdelerı... sebze yemegı sınırlı ama çiğ sebze sınırsız senın de oyledır paso salata yapar yersın yagsız ya da azıcık zeytınyaglıyaa üzülme leyynn.. cok az kaldı zaten surda 2 ay sonra patır patır dogurmaya başlıcaz... dayanırız..
katlanırız cnm birbirimize destek oluruz çabucak alışırız, banada kesin öle katı bi diyet verecektir..
ya bi şi sorcam kavun karpuz yasakmı diyette...
katlanırız cnm birbirimize destek oluruz çabucak alışırız, banada kesin öle katı bi diyet verecektir..
ya bi şi sorcam kavun karpuz yasakmı diyette...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?