evet öküz gibi tıkındık şimdi çekicez el mahkum
evet sınırsız salata ama yağsız
günde 6 tatlı kaşığı yağ hakkı varmış oda sebze yemeğinden ve ızgarandan alırsın salatayı yağsız yiceksin dedi ama ben yerim tebi okadanda değil
ayyyyyyyyyyyyyyyy hakkatten o kadar az kaldı dimi yaaa
heycanlandım birden delikafadulden
değil canım.. ama bu meyvelerın porsıyonları var ve senın gunluk yıyebılcegın porsıyon var.. kavun karpuzu da ona gore yıyebılıosun.. nerdeyse 2-3 porsıyon yerıne gecıolar yanı.. cok sekerlıler malum
ben 11 kilo aldım :sm_cool: tatlıyla da hiç aram yok.. ben de dikkat etmeye başladım bakalım nasıl gidicez..
karpuz ince bir dilim (orta boy) 200gr
kavub ince bir dilim (orta boy) 100gr
yazıyo listede 1 porsiyon miktarları
ama hamile olduğumuz ve vitamine ihtiyacımız olduğu için çok şükür günde 3 porsiyon meyve hakkı var :roflol:
ee kasım gorunuoz ama ekım basında baslar dogumlar bence.. bana oyle gelıo yanı.. hayırlısıyla alnımızın akıyla dogurup cıkalım su işten valla..
ben de azıcık yag koyuyorum bir tatlı kaşıgı zeytınyagı koyuyorum butun salata kasesıne.. az gelıo ama tadı yeter..
yemeği nasıl yapıyosun 2 kaşık yağ ile, yani soğanı kavurmak zor olmuyormu öle...
proppp nalan iloşş siz hiç üzülmeyin bende sizinle birlikte diyet ederim yalnız bırakmam sizi..
normal diyet listelerindede 2-3 porsiyon oluyo zaten, bize ayrıcalık yapmamışlar yani, çok insafsızca ya...
proppp nalan iloşş siz hiç üzülmeyin bende sizinle birlikte diyet ederim yalnız bırakmam sizi..
amaaaann diim 5 kiloyla doğuma girip tarihe geçersin yeminle :roflol:
ben eleviti de bıraktım bi aydır.. soylemıstım burda bana ıyı gelmedı o vıtamın boyle terleme atakları lfn gecırıorum dıye.. bıraktım duzeldım cok sukur..
aa ben yağımı hiç kısmadım ki evlendıgımden berı ıkı kısılık bı yemek ıcın 2 yemek kasıgı yag kullanırım ben .. sen ne kdr koyuyosun kı ?
buna şükür kız
şekeriniz tavan yapmış (en azından benimki 100 yüklemede yaptırdım ben epey bi yüksek çıktı) anneyede bebeğede zararlı
elevitinizden alın vitamininizi meyveniz kusur kalsın demediler ya :roflol:
ee vitamini nerden alıyon
doktorun bişi demedimi
demir hapıyla ayrı içmeyi denedinmi birini sabah birini akşam gibi
belki aynı etkiyi yapmazdı
bende dün sabah unuttum akşam demirle beraber içtim midemi fena yaptı
ee vitamini nerden alıyon
doktorun bişi demedimi
demir hapıyla ayrı içmeyi denedinmi birini sabah birini akşam gibi
belki aynı etkiyi yapmazdı
bende dün sabah unuttum akşam demirle beraber içtim midemi fena yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?