2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ee kasım gorunuoz ama ekım basında baslar dogumlar bence.. bana oyle gelıo yanı.. hayırlısıyla alnımızın akıyla dogurup cıkalım su işten valla..

ben de azıcık yag koyuyorum bir tatlı kaşıgı zeytınyagı koyuyorum butun salata kasesıne.. az gelıo ama tadı yeter..

hadi ya bak buna üzülmedim dersem yalan olur, ben karpuz ve kavunu çok seviyorum ve çok tüketiyorum...hhoooooooffffffffffff......

normal diyet listelerindede 2-3 porsiyon oluyo zaten, bize ayrıcalık yapmamışlar yani, çok insafsızca ya...

yemeği nasıl yapıyosun 2 kaşık yağ ile, yani soğanı kavurmak zor olmuyormu öle...

normal diyet listelerindede 2-3 porsiyon oluyo zaten, bize ayrıcalık yapmamışlar yani, çok insafsızca ya...

buna şükür kız
şekeriniz tavan yapmış (en azından benimki 100 yüklemede yaptırdım ben epey bi yüksek çıktı) anneyede bebeğede zararlı
elevitinizden alın vitamininizi meyveniz kusur kalsın demediler ya :roflol:

ben eleviti de bıraktım bi aydır.. soylemıstım burda bana ıyı gelmedı o vıtamın boyle terleme atakları lfn gecırıorum dıye.. bıraktım duzeldım cok sukur..

ben eleviti de bıraktım bi aydır.. soylemıstım burda bana ıyı gelmedı o vıtamın boyle terleme atakları lfn gecırıorum dıye.. bıraktım duzeldım cok sukur..

ee vitamini nerden alıyon
doktorun bişi demedimi
demir hapıyla ayrı içmeyi denedinmi birini sabah birini akşam gibi
belki aynı etkiyi yapmazdı
bende dün sabah unuttum akşam demirle beraber içtim midemi fena yaptı

proppp nalan iloşş siz hiç üzülmeyin bende sizinle birlikte diyet ederim yalnız bırakmam sizi..

saol tatlım kendini bizim için feda etme, hemde hiç ihtiyacın yokken...

aa ben yağımı hiç kısmadım ki evlendıgımden berı ıkı kısılık bı yemek ıcın 2 yemek kasıgı yag kullanırım ben .. sen ne kdr koyuyosun kı ?

ben baya koyuyorumdur yani yarım çay bardağına yakın oluyordur, yoksa soğanlar kavrulmuyo doğru düzgün...

doğru ölede diyebilirler tabi, neyse ben şansımı zorlamim yarın bari...

vitamini nerden alcam yedıklerımden alıorum tabı kı :))
ben zaten 4. aydan snr kullamaya baslamıstım.. oncesınde doktorum kan hapına da vıtamıne de gerek gormemıstı cok saglıklı oldugum ıcın.. ama 4. aydan snr bundan sonra duzenlı kullan ıkısını de demıstı.. ama bana dokundu hıc ıyı gelmedı ayrı ıcmeyı de denemedım cunku vucuduma fazladan vıtamın almamın ne faydası var onu anlamıyorum.. ben gunluk duzende bayag ıyı beslenıorum çeşitli gıda gruplarından fln yıyorum cunku..bana dokundu bu ılac dedıgımde ben sana duzenlı kullan demedım yanlıs anlamıssın gerek yok aslında vıtamıne senın ıcın fln dedı doktor..sınır oldum.. ben de kan hapını alıorum sadece vıtamını bıraktım..

bende içiyordum elevit geçen ay doktor içme gerek yok dedi bebeklerde gereksiz yere kilo yapıp normal doğumu zorlaştırıyor dedi..

tekrar selam kizlar..azcik işim wardi coşmuşsunuz maşallah :)

elevit beni dana gibi yapti ama asla birakmicam inatla :) demirle birlikte aliorum ayri ayri almaya çaliştim muhakkak unuttum birini çünkü..

yarin benim de diyetisyen randewum war..aç birakicak beni büyük ihtimalle,napicam bilmiorum o yüzden.
troid kontrolümde war yarin inşallah o da normal çikar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…