2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar öğle tatilinde alışverişe çıktım. Güneşlide lcw ve ceylanın fabrika satışı var coştum anlıyacağınız çok güzel ve ucuza aldım tavsiye edilir

aman aman aman.. cok koyuyomussun canım sen.. valla ılerde kolestrol fln basına dert olur bak azaltman sımdıden ıyı olcak senın ıcın.. ben zeytınyaglı yemege anca yarım cay bardagı koyuyorum.. ama haklısın ınsan bı damak tadına alısınca zor oluodur.. benım annem de saglıklı olsun dıye az yaglı az salcalı az tuzlu yapar hep..

evet evet sen yanlış anlamış olabilirsin bende geçen ay ilk gittim biliyon o doktora eleviti düzenli kullanmana gerek yok dedi iyi beslenemediğini düşündüğün zamanlarda iç dedi.

elevit bana ekstra kilo yapmadı geçen aya kadar düzenli olarak kullandım bende..

evet evet sen yanlış anlamış olabilirsin bende geçen ay ilk gittim biliyon o doktora eleviti düzenli kullanmana gerek yok dedi iyi beslenemediğini düşündüğün zamanlarda iç dedi.

tabı canım yanlış da olabılırım de en baştan dogru anlayıp sonradan nasıl yanlışa cevırdıgımı anlamadım ben de :)) velhasıl bıraktım gayet mutluyum eksıklıgını cekmıorum.. bana kalsa demır hapını da bırakcam da sırf sezeryan fln olursa dıye işte bırakamıyorum.. ay allah korusun

meyvede sınırlı ya hani ondan dedim
vay salak doktor ne dediğinimi bilmiyo
benim kanımda biraz düşükmüş
o yüzden 2sinide içmek zorundayım hatta inümüzdeki ay yine kan testi olucak eğer yine düşük olursa kan kapsülümü ne öle bişi dedi ondan vericekmiş akannehir
anam millet ne sorunsuz hamilelik geçiriyo imreniyom valla
ama bunada şükür tebi

elevit bana ekstra kilo yapmadı geçen aya kadar düzenli olarak kullandım bende..

şüphelenip 20 gün kadar kullanmadim ilk kilo almaya başladiğim dönem.we gram almadim.
sööledim doktora bişi olmaz tatliyi kes onu yapm bunua yeme şunu içme dedi.
battı balik yan gider emzirirkende içicem kismet olursa :))

kıçımı kaşıyorum.. nazar etme..
ama sen de şükret tabi ki neler cekıo ınsanlar, 40 hafta yatanı bılıyorum.. son 3 ay hastanede yatanı bılıorum.. neler neler oluo.. sen de şanslı kesimdensin hadi yine iyisin :)

he al benden de o kadar nefret ediyim ilaç içmekten bu yaşıma geldim biraz zorlasam kaç defa ağrı kesici aldığımı sayarım yani..

bu arada sen kesin araştırmışsındır diye soruyorum bu doktorun normal doğum yaptırma oranı kaç acaba CADIARZU acaba sezeryan yanlısı mı CADIARZU bana haftasonu normal doğuracam diye kendini yoracak yürüyüşler yapma dedibilmiyorumkismile

bende içiyordum elevit geçen ay doktor içme gerek yok dedi bebeklerde gereksiz yere kilo yapıp normal doğumu zorlaştırıyor dedi..

yohusam benim sıpa ondanmı 1 hafta önceden gidiyokafamçokkarıştı
ama şeker fazla oluncada bebek önde olabiliyomuş işte
o yüzden bebekleri önde çıkanlar çok sevinmesinler çokta sağlıklı bi durum değil boshayallersmile

emzirirken de bı vıtamın verılıo demıslerdı elevıt mıymıs yıne?

aman nazar değmesin
öle tebi benim ablam plesanta previe den dolayı kanamalı olarak son 2 ayını yatarak geçirdi hatta altı bile bezlendi birkaç gün
çok şükür halimize :Saruboceq:

ilona ya her gün şekerini nasıl ölçecekmişin ki ben onu annamadım, her gün hastaneye gidip kan mı vercez...

yok kuzum evde ölçmen için alet var
parmağından kanı alıp kağıt gibi bişeye sürüyosun aletin içine sokuyosun o kağıdı
alet ölçüyo
hastaneye gidip ölçtürmeye canmı dayanır

yok kız benimki 1 hafta geride ama şekerim 174 çıktı onla alakalı değildir bence...sezenin 2 hafta önde ama şeker çıkmadı mesela, tamamen şans işi...

Fınfık ozelden mesaj attım..

ay toplum olaraak ne meraklıyız vıtamıne hapa valla.. benım mıgrenım var.. basım da cok agrıo hamılelıgımde o da azaldı gercı ama valla bı tane agrı kesıcı ıcmedım.. bebege bı zararı yoktur kullanılabılır ama ben ıcmek ıstemıorum ota boka bısıler ıcer olduk bu ne yaa.. babannem 87 dedem 100 yaşında çok şükür vitamınle balık yagıyla mı beslenmısler hayırr.. uzuluorum bu halımıze ya

yok kız benimki 1 hafta geride ama şekerim 174 çıktı onla alakalı değildir bence...sezenin 2 hafta önde ama şeker çıkmadı mesela, tamamen şans işi...

annenin yada bebeğin kilosu normalden fazlaysa
yada amniyo sıvısı fazlaysa şeker olma olasılığından şüpheleniliyomuş
mesela benim şeker çıkan arkadaşımda suyu fazla olduğu için 24. haftadan önce yapılmıştı şeker testi ve çıkmıştı şekeri
erken başlamıştı diyete ve 10 kiloyla doğurdu

aaa o aleti almanı dr.un mu söledi yoksa diyetisyenmi istiyo, ne kadar ki o, ooooffffff daha neler görcez ya kesin bendende ister..

o alet çok doğru değil ama c.tesi hastanede kanımdan oraya damlattılar açlık kan şekerim orda 113 çıktı sonra cihazda ölçtüler 103 çıktı yani fark edebiliyo, hemşirede öle dedi zaten...

yok kuzum evde ölçmen için alet var
parmağından kanı alıp kağıt gibi bişeye sürüyosun aletin içine sokuyosun o kağıdı
alet ölçüyo
hastaneye gidip ölçtürmeye canmı dayanır
[/QUOTE]

ilona şekerin 100 lük yüklemeden sonra kaç çıktı ki hergün kanını kontrol ediyorsun. benim 1. saat 185 , 2. saat 184 ve 3. saatte 123 çıktı diyet verdiler . Nalan senin 50 likten sonra mı 173 çıktı. 100 lük yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…