- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
saol tatlım kendini bizim için feda etme, hemde hiç ihtiyacın yokken...
ben baya koyuyorumdur yani yarım çay bardağına yakın oluyordur, yoksa soğanlar kavrulmuyo doğru düzgün...
doğru ölede diyebilirler tabi, neyse ben şansımı zorlamim yarın bari...
vitamini nerden alcam yedıklerımden alıorum tabı kı :))
ben zaten 4. aydan snr kullamaya baslamıstım.. oncesınde doktorum kan hapına da vıtamıne de gerek gormemıstı cok saglıklı oldugum ıcın.. ama 4. aydan snr bundan sonra duzenlı kullan ıkısını de demıstı.. ama bana dokundu hıc ıyı gelmedı ayrı ıcmeyı de denemedım cunku vucuduma fazladan vıtamın almamın ne faydası var onu anlamıyorum.. ben gunluk duzende bayag ıyı beslenıorum çeşitli gıda gruplarından fln yıyorum cunku..bana dokundu bu ılac dedıgımde ben sana duzenlı kullan demedım yanlıs anlamıssın gerek yok aslında vıtamıne senın ıcın fln dedı doktor..sınır oldum.. ben de kan hapını alıorum sadece vıtamını bıraktım..
tekrar selam kizlar..azcik işim wardi coşmuşsunuz maşallah :)
elevit beni dana gibi yapti ama asla birakmicam inatla :) demirle birlikte aliorum ayri ayri almaya çaliştim muhakkak unuttum birini çünkü..
yarin benim de diyetisyen randewum war..aç birakicak beni büyük ihtimalle,napicam bilmiorum o yüzden.
troid kontrolümde war yarin inşallah o da normal çikar..
evet evet sen yanlış anlamış olabilirsin bende geçen ay ilk gittim biliyon o doktora eleviti düzenli kullanmana gerek yok dedi iyi beslenemediğini düşündüğün zamanlarda iç dedi.
vitamini nerden alcam yedıklerımden alıorum tabı kı :))
ben zaten 4. aydan snr kullamaya baslamıstım.. oncesınde doktorum kan hapına da vıtamıne de gerek gormemıstı cok saglıklı oldugum ıcın.. ama 4. aydan snr bundan sonra duzenlı kullan ıkısını de demıstı.. ama bana dokundu hıc ıyı gelmedı ayrı ıcmeyı de denemedım cunku vucuduma fazladan vıtamın almamın ne faydası var onu anlamıyorum.. ben gunluk duzende bayag ıyı beslenıorum çeşitli gıda gruplarından fln yıyorum cunku..bana dokundu bu ılac dedıgımde ben sana duzenlı kullan demedım yanlıs anlamıssın gerek yok aslında vıtamıne senın ıcın fln dedı doktor..sınır oldum.. ben de kan hapını alıorum sadece vıtamını bıraktım..
elevit bana ekstra kilo yapmadı geçen aya kadar düzenli olarak kullandım bende..
meyvede sınırlı ya hani ondan dedim
vay salak doktor ne dediğinimi bilmiyo
benim kanımda biraz düşükmüş
o yüzden 2sinide içmek zorundayım hatta inümüzdeki ay yine kan testi olucak eğer yine düşük olursa kan kapsülümü ne öle bişi dedi ondan vericekmiş akannehir
anam millet ne sorunsuz hamilelik geçiriyo imreniyom valla
ama bunada şükür tebi
tabı canım yanlış da olabılırım de en baştan dogru anlayıp sonradan nasıl yanlışa cevırdıgımı anlamadım ben de :)) velhasıl bıraktım gayet mutluyum eksıklıgını cekmıorum.. bana kalsa demır hapını da bırakcam da sırf sezeryan fln olursa dıye işte bırakamıyorum.. ay allah korusun
bende içiyordum elevit geçen ay doktor içme gerek yok dedi bebeklerde gereksiz yere kilo yapıp normal doğumu zorlaştırıyor dedi..
şüphelenip 20 gün kadar kullanmadim ilk kilo almaya başladiğim dönem.we gram almadim.
sööledim doktora bişi olmaz tatliyi kes onu yapm bunua yeme şunu içme dedi.
battı balik yan gider emzirirkende içicem kismet olursa :))
emzirirken de bı vıtamın verılıo demıslerdı elevıt mıymıs yıne?
kıçımı kaşıyorum.. nazar etme..
ama sen de şükret tabi ki neler cekıo ınsanlar, 40 hafta yatanı bılıyorum.. son 3 ay hastanede yatanı bılıorum.. neler neler oluo.. sen de şanslı kesimdensin hadi yine iyisin :)
ilona ya her gün şekerini nasıl ölçecekmişin ki ben onu annamadım, her gün hastaneye gidip kan mı vercez...
yohusam benim sıpa ondanmı 1 hafta önceden gidiyokafamçokkarıştı
ama şeker fazla oluncada bebek önde olabiliyomuş işte
o yüzden bebekleri önde çıkanlar çok sevinmesinler çokta sağlıklı bi durum değil boshayallersmile
yok kız benimki 1 hafta geride ama şekerim 174 çıktı onla alakalı değildir bence...sezenin 2 hafta önde ama şeker çıkmadı mesela, tamamen şans işi...
emzirirken de bı vıtamın verılıo demıslerdı elevıt mıymıs yıne?
aman nazar değmesin
öle tebi benim ablam plesanta previe den dolayı kanamalı olarak son 2 ayını yatarak geçirdi hatta altı bile bezlendi birkaç gün
çok şükür halimize :Saruboceq:
yok kuzum evde ölçmen için alet var
parmağından kanı alıp kağıt gibi bişeye sürüyosun aletin içine sokuyosun o kağıdı
alet ölçüyo
hastaneye gidip ölçtürmeye canmı dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?