emzirirken de bı vıtamın verılıo demıslerdı elevıt mıymıs yıne?
annenin yada bebeğin kilosu normalden fazlaysa
yada amniyo sıvısı fazlaysa şeker olma olasılığından şüpheleniliyomuş
mesela benim şeker çıkan arkadaşımda suyu fazla olduğu için 24. haftadan önce yapılmıştı şeker testi ve çıkmıştı şekeri
erken başlamıştı diyete ve 10 kiloyla doğurdu
Aynen öyle propp
Nalancım apotheke de bakıyorlar hayatım şekerine hayatım parmaktan
ilona şekerin 100 lük yüklemeden sonra kaç çıktı ki hergün kanını kontrol ediyorsun. benim 1. saat 185 , 2. saat 184 ve 3. saatte 123 çıktı diyet verdiler . Nalan senin 50 likten sonra mı 173 çıktı. 100 lük yaptırdın mı?
yok bana 100 lük yaptırmadı dr.um yeterince yüksek çıkmış seni 100 lükle yormayalım dedi ve diyetisyene yolladı...
hazalcımm çok uzanma dolaplara olur mu canım yorma kendini dinlene dinlene yap...
aaa o aleti almanı dr.un mu söledi yoksa diyetisyenmi istiyo, ne kadar ki o, ooooffffff daha neler görcez ya kesin bendende ister..
o alet çok doğru değil ama c.tesi hastanede kanımdan oraya damlattılar açlık kan şekerim orda 113 çıktı sonra cihazda ölçtüler 103 çıktı yani fark edebiliyo, hemşirede öle dedi zaten...
ben kilolu başladım ondan çıkmıştır zaten, bebişin kilosu ve suyu normaldi şimdiye kadar...
her eczanede bakıyorlarmı acaba, olmadı aleti alırım çok pahalı bi şi değilse napim artık...
yok bana 100 lük yaptırmadı dr.um yeterince yüksek çıkmış seni 100 lükle yormayalım dedi ve diyetisyene yolladı...
diyetisyen söyledi
valla bilmiyorumki ne kadar alet arkadaşımda var benim sadece iğne alıcam ben
bilmiyom artık ne kadar doğru olur
belki 20 gün sonrası normal yapılan testi istiyodur ona güvenmeyerek hiç bi fikrim yok boshayallersmile
Bakıyorlar yavrim her eczane bakıyor ama istersen eve de alabilirsin 50 TL ye de var 400 TL ye de var şeker ölçüm cihazıboshayallersmile
İlona senin sonuçlar gayet iyiymiş benim daha yüksek olmasına rağmen benden günlük şeker ölçümü istemediler. Ama sanırım en doğrusu senin yaptığın. Hangi aleti aldın bende alayım içim rahatlasın
ahh canim benim beni dusundugun icin sagol. olumunekankayizsmile bitti isim simdi ayakalarimi uzattim yazdiklarinizi okuyordum.
esimde firca atti bana yere bi kirinti dusse hemen supurup siliyorsun dio kendini yorma falan dio. ee bende dedim gel sen yap o zaman bilardoya gidip geliim yaparim dedi. valla ben kocisi beklesem evi poh goturur yavas yavas yaptim bitti. temizligin gozunu seviim yaa. kaydirigubbakcemile2 o kadar cok derin temizlemedim mutfagi ole dolaplarin ustunu sildim. evi supurdum viladaladim banyomu guel bi cifledim ohhh mis gibim oldu. ellerime saglik guclubacismile
Fınfık ozelden mesaj attım..
ay toplum olaraak ne meraklıyız vıtamıne hapa valla.. benım mıgrenım var.. basım da cok agrıo hamılelıgımde o da azaldı gercı ama valla bı tane agrı kesıcı ıcmedım.. bebege bı zararı yoktur kullanılabılır ama ben ıcmek ıstemıorum ota boka bısıler ıcer olduk bu ne yaa.. babannem 87 dedem 100 yaşında çok şükürvitamınle balık yagıyla mı beslenmısler hayırr.. uzuluorum bu halımıze ya
tatlım bana doktor elevit vermedi bile adam alım gücün var sebzeni meyveni etini yani işte gıdanı al ye dedi doğal yolla al vitaminini o yüzden bence büyük kayıp değil eleviti bırakman..gyno ferre sanol kulanıorum sadece onuda benim kanama riskim var diye 2 tane iç demişti içemedim bende midemi bulandırıyor onu da günde bi tane alıyorum imdi...bende de migren var hamileyken napacam ben diyodum çünkü tuttumu deli gibi hap içerdim ben ama hiç zorlamadı çok şükür zaten doğumdan sonra migreni geçen hatunlar bile varmış bi yerde okumuştum ay geçer inş. o da ayrı bi dert zaten...
canım benım hem reglım sancılı gecer hem de mıgrenım var.. ıkısı ıcın de dogumdan snr gecer gecmese bıle onemlı olcude azalır dıolar.. mıgrneım ıkı kere fln tuttu hamılelıgım boyunca zaten basım agrıo da mıgrenı olanlara oyle hafıf bas agrıları zaten koymaz bılırsın.. o ıkısınde de yattım uyudum gectı cok sukur.. işalla dedıklerı olur.. ozellıkle su regl sancısından bıktım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?