2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben kilolu başladım ondan çıkmıştır zaten, bebişin kilosu ve suyu normaldi şimdiye kadar...

Aynen öyle propp

Nalancım apotheke de bakıyorlar hayatım şekerine hayatım parmaktan

her eczanede bakıyorlarmı acaba, olmadı aleti alırım çok pahalı bi şi değilse napim artık...

vooovv senin daha çok çıkmış
benim 1.saat 176
2.saat 145
3.saat sınırın altında 59
ama hergün ölçmicem parmakların delik deşik olmasın dedi kadın
bugün ölçüyosam yarın ölçmiycem
mesela bugün sabah açlık tokluk ölçtüysem
çarşamba günü öğlen yemeği öncesi sonrası
cuma günü akşam yemeği öncesi sonrası bu şekilde 20 gün falan ölçüp not edicekmişim

hazalcımm çok uzanma dolaplara olur mu canım yorma kendini dinlene dinlene yap...

ahh canim benim beni dusundugun icin sagol. olumunekankayizsmile bitti isim simdi ayakalarimi uzattim yazdiklarinizi okuyordum.

esimde firca atti bana yere bi kirinti dusse hemen supurup siliyorsun dio kendini yorma falan dio. ee bende dedim gel sen yap o zaman bilardoya gidip geliim yaparim dedi. valla ben kocisi beklesem evi poh goturur yavas yavas yaptim bitti. temizligin gozunu seviim yaa. kaydirigubbakcemile2 o kadar cok derin temizlemedim mutfagi ole dolaplarin ustunu sildim. evi supurdum viladaladim banyomu guel bi cifledim ohhh mis gibim oldu. ellerime saglik guclubacismile

ben hiç ilaç içmedim dr. gerek yok dedii elevitte içmedimm ama 10 kiloyu nirden aldım bilmiyorumm bu arada ilk 2,5 hiç kilo almamıştım

diyetisyen söyledi
valla bilmiyorumki ne kadar alet arkadaşımda var benim sadece iğne alıcam ben
bilmiyom artık ne kadar doğru olur
belki 20 gün sonrası normal yapılan testi istiyodur ona güvenmeyerek hiç bi fikrim yok boshayallersmile

ben kilolu başladım ondan çıkmıştır zaten, bebişin kilosu ve suyu normaldi şimdiye kadar...

her eczanede bakıyorlarmı acaba, olmadı aleti alırım çok pahalı bi şi değilse napim artık...

Bakıyorlar yavrim her eczane bakıyor ama istersen eve de alabilirsin 50 TL ye de var 400 TL ye de var şeker ölçüm cihazıboshayallersmile

yok bana 100 lük yaptırmadı dr.um yeterince yüksek çıkmış seni 100 lükle yormayalım dedi ve diyetisyene yolladı...

benim 50 likte 180 küsür çıkıpta 100 lükte çıkmayan arkadaşım var. Belkide çıkmazdı. Neyse sen herşekilde diyetini yap böylece fazla kilo almadan tamamlarız inşallah. ben çok kilo aldım mesala,,,, şu ana kadar 12 kiloyu devirdim daha fazlaydı da diyet sayesinde 2 kilo verdim. bende b... unu çıkarmıştım ama .

İlona senin sonuçlar gayet iyiymiş benim daha yüksek olmasına rağmen benden günlük şeker ölçümü istemediler. Ama sanırım en doğrusu senin yaptığın. Hangi aleti aldın bende alayım içim rahatlasın

Bakıyorlar yavrim her eczane bakıyor ama istersen eve de alabilirsin 50 TL ye de var 400 TL ye de var şeker ölçüm cihazıboshayallersmile

heh bi o cihazım eksik kalmıştı zaten onuda alayımda tam olsun bari, dr. isterse alcaz artık napalım hoooooffffffff al al bitmiyo valla...

ben almadım canım arkadaşımın var
sadece uç yani iğnesini alıcam
yazarım markasını modelini
çokta gerekli değil aslında 15-20 gün diyet sonucu doktorun ister zaten kan testi

eline sağlık..bende daha yeni bitirdim süpür sil toz al derken canım çıktı yinevalla aynı benim eşimde aman yapma beraber yaparız diyor ama haftada bir olmuyor yaz günü her yer açık toz içinde kalıyoruz dinlene dinelne yapıyorum bende..bi balkonu adama bırakıyorum o da sağolsun kaç gündür elini sürmüyor cumartesi misafir geldi balkonda oturalım dediler yerin dibine girdim leş gibiydi balkon bi de küçük çocukları vardı çocuk yere oturdu üüstü başı leş gibi oldu bi de o ayaklarındaki terliklerle içeriye girdiler sonra cinnet geçirdim sinirden desem yalan olmaz :)şimdi onun pisliğiyle uğraştım işte yoksa evim temizdi..

ayyy ben delemezdım kendı parmagımı fln kesın hergun polıklınıge gıderdım onun ıcın.. ben bacagıma agda yapamıom kendı kendıme degıl delecek bı yerlerımı.. allah gercekten seker hastası olup hergun sbh aksam ınsulın yapanlara yardım etsın..

tatlım bana doktor elevit vermedi bile adam alım gücün var sebzeni meyveni etini yani işte gıdanı al ye dedi doğal yolla al vitaminini o yüzden bence büyük kayıp değil eleviti bırakman..gyno ferre sanol kulanıorum sadece onuda benim kanama riskim var diye 2 tane iç demişti içemedim bende midemi bulandırıyor onu da günde bi tane alıyorum imdi...bende de migren var hamileyken napacam ben diyodum çünkü tuttumu deli gibi hap içerdim ben ama hiç zorlamadı çok şükür zaten doğumdan sonra migreni geçen hatunlar bile varmış bi yerde okumuştum ay geçer inş. o da ayrı bi dert zaten...

canım benım hem reglım sancılı gecer hem de mıgrenım var.. ıkısı ıcın de dogumdan snr gecer gecmese bıle onemlı olcude azalır dıolar.. mıgrneım ıkı kere fln tuttu hamılelıgım boyunca zaten basım agrıo da mıgrenı olanlara oyle hafıf bas agrıları zaten koymaz bılırsın.. o ıkısınde de yattım uyudum gectı cok sukur.. işalla dedıklerı olur.. ozellıkle su regl sancısından bıktım artık..

aynen adet sancısından iğne bile yerdim ben ama evlendikten sonra doğum kontrol hapı kullandım o azalttı baya..normal doğum der hep teyzemler hepsi de normal doğurdu sancıları geçmiş normal doğumdan sonra darısı sana inş.ben çok istedim normali ama kanama riski fazla diye bende yapamıcam büyük ihtimalle...

hayırlısı olsun miracle.. plasentan yukarı cıkmazsa eger tabı kı sezeryan olcaksın ama bu saglık ıcın.. sbh bıjoya da soyluodum sızın nedenınız var sızın de saglıgınız onemlı bebegınkı kdr takmayın kafaya normaldı sezeryandı dıye..

höff melcan senin kargon geldi benimki için daha çarşambaya kadar süre verdiler :S

nasıl beğendim mi peki aldıklarını ;???

selam kızlar,
nasılsınız?
yoğun yorucu bir gün yaa
nette de sorun vardı giremedim
sizleri de özledim

Offfff birsürü işşşşş çok sıcak sanki deniz var o kadar nemli nefes alamıyorumm işlerin bitmesi lazım izne bir çıksam az kaldı 7 haftaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…