tatlım bana doktor elevit vermedi bile adam alım gücün var sebzeni meyveni etini yani işte gıdanı al ye dedi doğal yolla al vitaminini o yüzden bence büyük kayıp değil eleviti bırakman..gyno ferre sanol kulanıorum sadece onuda benim kanama riskim var diye 2 tane iç demişti içemedim bende midemi bulandırıyor onu da günde bi tane alıyorum imdi...bende de migren var hamileyken napacam ben diyodum çünkü tuttumu deli gibi hap içerdim ben ama hiç zorlamadı çok şükür zaten doğumdan sonra migreni geçen hatunlar bile varmış bi yerde okumuştum ay geçer inş. o da ayrı bi dert zaten...
ayyy ben delemezdım kendı parmagımı flnkesın hergun polıklınıge gıderdım onun ıcın.. Ben bacagıma agda yapamıom kendı kendıme degıl delecek bı yerlerımı.. Allah gercekten seker hastası olup hergun sbh aksam ınsulın yapanlara yardım etsın..
ah ne güzel bende eleviti bırakmak istiyorum eşim kızıyo doktora her gittiğimde sorucam kaynıyo arada yaaa 7 kilo aldım kesin o elevit yüzünden ya ben herşeyi yiyorum hatta et hiç yemezdim şimdi et bile yiyorum ama sorsam bırakma diycek kesin aslında kan değelerimde iyiydi öffff bir insan hem yatıp hem okdar vitamin alıp hem bebek büyütüp karında nasıl kilo alamaz bilen varsa anlatsın lötfen
bende dün karar verdim artık dikkat edicem yediklerime bugün başladım azaltmaya hadi hayırlısıklava:
höff melcan senin kargon geldi benimki için daha çarşambaya kadar süre verdiler :S
nasıl beğendim mi peki aldıklarını ;???
hayırlısı olsun miracle.. plasentan yukarı cıkmazsa eger tabı kı sezeryan olcaksın ama bu saglık ıcın.. sbh bıjoya da soyluodum sızın nedenınız var sızın de saglıgınız onemlı bebegınkı kdr takmayın kafaya normaldı sezeryandı dıye..
höff melcan senin kargon geldi benimki için daha çarşambaya kadar süre verdiler :S
nasıl beğendim mi peki aldıklarını ;???
wenice mi?
bir höfff daha iyi bir bakıcı bulmam lazım benim yaa nerden bulcam şimdiden düşünüyorum : (((
evet canım
ben şimdi biberonlarımı nuk alıcam polikarbon alsam olmazmı cam mı almalıyım
bir höfff daha iyi bir bakıcı bulmam lazım benim yaa nerden bulcam şimdiden düşünüyorum : (((
senin bide o sorunun var dimiii
:) fınfık benim cvpları es geçiyo
neyse beğendiğine sevindim umarım ben de güzel seçimler yapmışımdır.cuma vermiştim şiparişi bugün veya yarın kargoya verirlermiş...
ben chicco cam aldım...
işin en zor kısmı aslında inş. karşına düzgün biri çıkar direk şans kimi arkadaşım çok memnun kimisi bıkmış ama hepsi temelde çok yüz verme sert ol diyor bi de bi arkadaşım peşin peşin evde kamera var haberin olsun diye pazarlık yapmış...
yatıpta kilo almamamk mümkün değil canım ya ama 7 kilo da normali zaten çok bi kilon da yok..ama beyaz ekmek yeme yani ben eskiden makarnayla bile ekmek yerdim şimdi kepekli tahıllı falan yiyorum tadını hiç sevmediğim için de az yemiş oluyorum kendime haftada bir dondurma izni verdim yoksa eskiden gdiip gelip gofret çikolata dondurma yiyordum tüm bunların sonucunda bu ay 1 kilo aldım hatta 800 gr aldım geçen ay 3,5 kilo almıştım ve doktor kızmıştı ..ama şimdi bi kaç gündür kendimi kaybettim yine ne bulursam yiyorum toparlansan fena olmucak:)
bu arada bilen varsa cevaplarsa sevinirim sezeyandan yada normal doğumdan sonra korse hemen takılıyormu
aa ne güzel bu ay az almışsın bende beyaz ekmeği çok az yiyorum ama ister istemez börek kek tatlı hiç eksik olmuyo evde ben yapmasam eşim çok düşkün o yapıyo zorlada yediriyo herkez bana karşı ye ye diyo millet anlatamıyorum bi kere diyet yaptım 1 kilo verip gittim doktor bile kızdı diyet yok diye bide vijdan yapıyolar bebek küçük olur bebek ister diye çerezide kestim artık sadece ceviz yiycem
bu arada bilen varsa cevaplarsa sevinirim sezeyandan yada normal doğumdan sonra korse hemen takılıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?