2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah ne güzel bende eleviti bırakmak istiyorum eşim kızıyo doktora her gittiğimde sorucam kaynıyo arada yaaa 7 kilo aldım kesin o elevit yüzünden ya ben herşeyi yiyorum hatta et hiç yemezdim şimdi et bile yiyorum ama sorsam bırakma diycek kesin aslında kan değelerimde iyiydi öffff bir insan hem yatıp hem okdar vitamin alıp hem bebek büyütüp karında nasıl kilo alamaz bilen varsa anlatsın lötfen
bende dün karar verdim artık dikkat edicem yediklerime bugün başladım azaltmaya hadi hayırlısı klava:

Son düzenleme:

propcum ben hergün hamile kaldığım günden beri kan sulandırıcı vuruyorum kolumdan bıktım ama çok zor geliyor vurmakk küçük bir iğne ama canımı yakıyor

bugün kontrolüm var bebişi görcem :) iğneğide söyleyeceğim bıraksın artık

yatıpta kilo almamamk mümkün değil canım ya ama 7 kilo da normali zaten çok bi kilon da yok..ama beyaz ekmek yeme yani ben eskiden makarnayla bile ekmek yerdim şimdi kepekli tahıllı falan yiyorum tadını hiç sevmediğim için de az yemiş oluyorum kendime haftada bir dondurma izni verdim yoksa eskiden gdiip gelip gofret çikolata dondurma yiyordum tüm bunların sonucunda bu ay 1 kilo aldım hatta 800 gr aldım geçen ay 3,5 kilo almıştım ve doktor kızmıştı ..ama şimdi bi kaç gündür kendimi kaybettim yine ne bulursam yiyorum toparlansan fena olmucak:)

öyle artık canım hayırlısı yeter ki vaktinde gelsin erken olmasın sezeryan olsun zaten eskisi kadar zor olmuyomuş benim derdim bana bakacak kimse olmamasıydı yani var da hiç istemiyorum muhtaç olmak ona çok takıyodum normalden sonra hemen kendine geliyosun çünkü ama artık sezeryandada 3 gün içinde falan baya baya toparlanmış oluyosun diolar..

bir höfff daha iyi bir bakıcı bulmam lazım benim yaa nerden bulcam şimdiden düşünüyorum : (((

işin en zor kısmı aslında inş. karşına düzgün biri çıkar direk şans kimi arkadaşım çok memnun kimisi bıkmış ama hepsi temelde çok yüz verme sert ol diyor bi de bi arkadaşım peşin peşin evde kamera var haberin olsun diye pazarlık yapmış...

kamera olayını bende koyacam kesinlikle kimseye güvenemem valla:umursamaz:

aa ne güzel bu ay az almışsın bende beyaz ekmeği çok az yiyorum ama ister istemez börek kek tatlı hiç eksik olmuyo evde ben yapmasam eşim çok düşkün o yapıyo zorlada yediriyo herkez bana karşı ye ye diyo millet anlatamıyorum bi kere diyet yaptım 1 kilo verip gittim doktor bile kızdı diyet yok diye bide vijdan yapıyolar bebek küçük olur bebek ister diye çerezide kestim artık sadece ceviz yiycem

bu arada bilen varsa cevaplarsa sevinirim sezeyandan yada normal doğumdan sonra korse hemen takılıyormu

yok yok canım öle kilo verdirecek diyet yapma dediğim gibi sen beyaz ekmeği kes farkı hemen görürsün..işin zor evde öle yiyecekelr olsa bende yerim ama yapmıyorum hiç bişey eşiminde çok arası yok yaparsam yer de yapmazsam aklına gelmez...valla bana korse al hemen giyersin göbeğin kalmaz dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum söyleyenlere çok güvenmedim açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…