2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kamera olayını bende koyacam kesinlikle kimseye güvenemem valla:umursamaz:

ben gizliden koyarım diyodumda sonra açık açık söylemek daha mantıklı geldi baştan bilsin ona göre davransın haklısın sonuçta en kıymetli varlığımızı teslim edecz..üstelik dünya kadar para alıyolar bari kafamız rahat etsin..

Fınfıkkk ben bakarım lan ıkısıne bırden getır bana :)) aylık 1500e anlaşalım
korse sezeryandna snr da takılabılıo hemen ama tam yerıne takamıosun bıkc un ıcınde ındırebılıosun yerıne.. babannem sımdıden tembıhlıo unutma dıye hastane cantamda olcak benım de kesınlıkle babanneme guvenım sonsuz.. anama da takmıs benden snr karı 36 beden pantolonuyla cıkmıs hastaneden..yaaa..

ya bide ben aile apartmanında oturuyorum yani ablam ve annemlerle aynı apartmanda ben yapmasam onlar hergün bişey koyup getiriyolar başedemiycem artık irademe kaldı son olarak

bende ondan merak ettim korse hemen takarsak göbeği torlar sarkmaz filan demişlerdi ama ne zaman takıcaz bide mantıkende sezeryan olursa takılamaz ne biliyim ablam sezeryan oldu ilki 18 ikincisi 13 sene oldu hiçbişey yapmadı önünde benimkinden büyük koca bir göbek var üstelik zayıf bide o göbek hiç gitmedi bide sarıyolarmış o nasıl oluyorsa

bende hastane çantama koysammı diye tereddüt ettim o zaman normal doğum ihtimali yüksek olursa koyarım sezeryan derse alırım dikişler toparlanınca takarım

sarma işi falan hani korse olmzsa yapılıo galiba kuşakla sımsıkı sarıoalr asıl sezeryandan sonra göbek çok kalıo ama dediğim gibi bana da mutlaka hastane çantana koy hemen gyersin göbek kalmz dediler dikişleri etkilermi ki sezeryanda ben ondan tırsıyorum yoksa giyerim sorun değil...

ah ah bakacak insan çok aslında da ben çok huysuzum ne anneme birşey diyebilirim ne kayınvalideme onlarında istedikleri gibi yetiştirmelerine izin vermem ya kendimi ya onları yerim kafamçokkarıştı

öle deme kuşum yaa en azından 8-9 aylık olana kadar yada 1 yaşına kadar güvendiğin insanların yanında olsun
sonrasında bakıcı düşünsen daha iyi olmazmı
3-4 aylık bebeni nasıl bırakıcan tanımadığın bi insana

çüşşş propp bir de sana getirem he gel benim evde bak o fiyata : )))

bu arada korse işini bende yapacam kesin eskilere güvenirim bu konuda eskiden doğumdan sonra hemen kuşak bağlarlarmış kadınların karınlarına
hatta sezeryandan sonrada hastanede kum torbası koyarlardı eskiden şimdi koymuyorlarmış.
eltim 3 çocuk doğurdu sezeryanla son velet 2 yaşında dün şöyle bir baktım karnında gram yağ yok sıfır göbek yani..

ah ah bakacak insan çok aslında da ben çok huysuzum ne anneme birşey diyebilirim ne kayınvalideme onlarında istedikleri gibi yetiştirmelerine izin vermem ya kendimi ya onları yerim kafamçokkarıştı

canım o zaman sen bi 6 ay annelerden birine ver sonra düşünürsün bakıcı çok küçük olacak zaten en iyi onlar bakar yine sonuçta kendi canları...haklısın bakıcıya istediğini yaptırırsın da zaten ilk 6 ay uyuyolar genelde öğreneceği çok bişey yok bebeğin..

ahh ah bilmiyim valla ne pok yiyecem aslına bakarsan el kadar bebeği her sabah evden dışarı çıkarıp akşam almak işime gelmiyor
eee öyle olmazsa ya annemin ya kayınvalidemin bana gelmesi lazım ki çok zor olur..
kalsalar bende 1 aya kalmaz ben yerim kafayı kafamçokkarıştı
benim işim çok zor boshayallersmile

ayy Allah sabir wersin bebeğini bakiciya birakacak arkadaşlara

aminn :Saruboceq:

aaaaa ne çüşü daha ucuza kurtarmaz.. senın kızın da sen gıbı cadı olcagı ıcın ugrasılmaz zaten

orası kesin, kesin anasına benzeyecek benim velet şöyle düşündüm de ben sana 1750 TL versemde sen bakma benim kızıma naniknanik

bebeğin için en iyisini yine sen bilirsin canım evde sürekli birinin olmasıda rahatsız edici haklısın annede olsa insan rahat edemez sen en azından bebeği evden çıkarmamak için ve kamera olayı için evde bakacak bi bakıcı bul arada işten izin alır baskınlarda yaparsın en azından çekinir biraz..dediğim gibi biraz da şans benim görümcemin bakıcısı süper bi kadın çocuk ilkokula gidiyor hala okuldan geldiğinde karşılasın diye geliyor öğleden sonraları bebeklikten beri o bakmış annesi kadar bakmış kadın inş.bizlerinde karşısına iyi insanlar çıkar sonuçta çalışan bu kadar kadının çocuğu büyüdüyse bizimkilerde büyür heralde..

bide doktoramı sorsak acaba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…