doktorlar genelde böyle şeylere yok der ama ebelere ve hemşirelere sorabiliirz sağlık ocağına aşı için gittiğimde sorayım bi...
selam kızlar
nasılsınz ?
konu bakıcılara gelmiş :))) ilk beş ay zaten ben evde olucam sonrasında işe başladıgımda 3gun annem
3gun kayınvalidem bakıcak yazın her sabah annemlere bırakırımda kışın benım evımde bakılır kafayı
yemezsem iyidir çok konusan bir kaynanam var çünki. Bu arada benım arkadaşlarımın bebeğinin
bakıcıları var ayda 1.000tl şu anda piyasa bu sekılde bılgınız olsun
yemegımı de yapıp koydum ocaga.. bı de kıcımı kaldırıp evı supursem cok super olcak.. yemek pıssın de 5 öğünümü yiyip bakım bı yapabılcek mıyım.. fecı uşengec oldum bugun heeeee..kocam sen üşenip cocugun altını da degıstırmezsın dıyo..
doktorlar genelde böyle şeylere yok der ama ebelere ve hemşirelere sorabiliirz sağlık ocağına aşı için gittiğimde sorayım bi...
aa valla çok iyi olur yaa unutmazsan bi sor benim artık sağlık ocağında işim kalmadı gitmem artık sen sor aydınlanalım
ben nasıl 1 eylülde işe başlıcam onu düşünüyorum üşengeçlik hat safhada ya ağırlaştık ama artık ya ayakta durunca yoruluyorum hep dinlenmek istiyorum...bak 2 saattir banyoya gircem yine kalkamadım bilgisayarın başından valla ha kocan haklı çocuk gelince napıcaz biz alıştık evde popo büyütmeye:)
gözün aydin canim opuyorumnanaktanGünaydın Herkeseopuyorumnanaktan
Şekerim 123 çıktı prop yani çıkmadı çok sevindim. Hastanede dizi çekimi vardı adım atacak yer yoktu zaten susuzluktan nevrim döndü kıç kadar hastanede kameralar bir sürü gereksiz adamlar kafamçokkarıştı. Yaklaşık 3,5 saat hastanede kaldım.
Muayene de oldum bu arada 870 gr olmuş sıpam iki eliyle yüzünü kapattığı için göremedim yüzünüboshayallersmile
Öyle iştee
canim bencede zeynep ismi güzelkaydirigubbakcemile2kızlar biz bebeğimize zeynep isminde karar kılmıstık. şimdi eşim takmış şara ismine.. sizce nasıl
ofÇok üzgünüm çoook
ayyyyy yasasın benım dızımın yenı bolumu gelmıs yemek pısene kdr da onu seyredıorum ben hadı gorusuruz kızlarrr
aa yasemın 3 yasından snr alamam şekerım.. 2012 eylulune işe başlıcam artık. cocugumu ıkı yasına kdr buyutcem snr işe..yeter artık o sureden snr yan gelıp yatıp kocama yük olduğum değil mi ama.. 2 sene cocuk ıcın cok onemlı o yuzden ıkı sene evdeyım, sonra kreşe başlıcak benımkı de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?