2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yemegımı de yapıp koydum ocaga.. bı de kıcımı kaldırıp evı supursem cok super olcak.. yemek pıssın de 5 öğünümü yiyip bakım bı yapabılcek mıyım.. fecı uşengec oldum bugun heeeee..kocam sen üşenip cocugun altını da degıstırmezsın dıyo..

selam kızlar

nasılsınz ?

konu bakıcılara gelmiş :))) ilk beş ay zaten ben evde olucam sonrasında işe başladıgımda 3gun annem

3gun kayınvalidem bakıcak yazın her sabah annemlere bırakırımda kışın benım evımde bakılır kafayı

yemezsem iyidir çok konusan bir kaynanam var çünki. Bu arada benım arkadaşlarımın bebeğinin

bakıcıları var ayda 1.000tl şu anda piyasa bu sekılde bılgınız olsun

benim belirsiz k.validem bakarım diyor aslında çok iyi olur aynı binadayız
sonuçta bebeğim kışın soğuk görmez
annemde bakarım diyor o da işyerime yakın oturuyor
bakalım nasıl yapacaz?

ben nasıl 1 eylülde işe başlıcam onu düşünüyorum üşengeçlik hat safhada ya ağırlaştık ama artık ya ayakta durunca yoruluyorum hep dinlenmek istiyorum...bak 2 saattir banyoya gircem yine kalkamadım bilgisayarın başından valla ha kocan haklı çocuk gelince napıcaz biz alıştık evde popo büyütmeye:)

boşver hiç düşünme 1 eylülde 28 haftalık filan olucaksın heralde 2-3 hafta gidersin hemen doğum iznini alırsın sonra sonra baya dinlenirsin artık bebişinle a.s
aslında senin durumunda biraz daha erken verebilir rapor (benim doktor olsa şimdiden vermişti heralde -tatlicadiarzu- )

gözün aydin canim opuyorumnanaktan
kızlar biz bebeğimize zeynep isminde karar kılmıstık. şimdi eşim takmış şara ismine.. sizce nasıl

ofÇok üzgünüm çoook
canim bencede zeynep ismi güzelkaydirigubbakcemile2
ayyyyy yasasın benım dızımın yenı bolumu gelmıs yemek pısene kdr da onu seyredıorum ben hadı gorusuruz kızlarrr

masallah canim sana seyretmedik dizi birakmadin:hulya:

yaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:

2.5 saattir uğraşıp yaptığım raporu aptal kafam yüzünden 2.5 saniyede kaybettim:mymeka:mafoldumben:sinifsinif:
ay kaydetmemişim hiç ya ayakkabımın topuğu ile kapatma düğmesine basınca kuş oldu uçtu herşeysenağlama:mymeka:senağlama

kızlar wenice den bir sürü kıyafet aldım kızıma seneye yazın giyer diye elbiseler falan.. markafonide de aventin ürünleri indirime girmiş ama hiçbirşey kalmamış hemen almışlar yaww...

Ah sormayın bakıcı benim içinde büyük sorun Allahtan 10 aylığa kadar kızımın yanında kalıcam ücretsiz izin falan hepsini kullanıcağım. Sonra uçuşa geri dönücem 2 yıl yatı kesintim olacak o dönemi bakıcı ile atlatıcam ama sonra benim uzak mesafe yatı görevlerim başlayacak yatılı bayan lazım bende eşime şöyle 20 yaşlarında 120 cm bacak boylu bir rus önerdim balıklama atladı tabi... Şaka bir yana 3 yaşından sonra umarım geceleri babası bakabilir. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Ama arkadaşlar nasıl büyütüyorsa bende büyütürüm..... olmadı propa paslarım.

yasemincim işin çok zormuş seninde.Allah kolaylik wersin.

ben ay sonu tamamen ayriliyorum işten..uzunca bi zamanda çalişacağimi sanmiorum.

aa yasemın 3 yasından snr alamam şekerım.. 2012 eylulune işe başlıcam artık. cocugumu ıkı yasına kdr buyutcem snr işe..yeter artık o sureden snr yan gelıp yatıp kocama yük olduğum değil mi ama.. 2 sene cocuk ıcın cok onemlı o yuzden ıkı sene evdeyım, sonra kreşe başlıcak benımkı de..

tabi 2.ye hamile kalmazsan zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…