2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kismete bazen ne düşünce gücü ne önlem işlemiyor :)

bunda pek kısmetlık taraf goremıorum valla:)) koruncaz yanı sonucta ama ona ragmen hamıle kalsam da zaten aldırırım dırek... bi yakınımız prezervatifle hamıle kaldı delık cıkma olasılıgı kac mılyonda birken gıttı onu buldu yanı :)) o yuzden cok kesın bı koruma lazım ama hıcbırırnın de kesınlıgı yok ıste baglatmak dısında..

benimki de tamamen sürprizde o bakimdan diorum :))
ööle aldiririm diyede büyük konuşma bence :))

ayyy barays annecim almis gondericek.. :) cok mutluyum,,, cocugumun uyku seti var ama yatagi yok =)

prop annem jinekologda bi kadinla karsilasmis hamile. tupleri bagliymis nasi kaldigina inanamiyo :)
allah istedikten sonra her sekilde olur. hicbir yontem kesin degil. ve bu olay daha yeni eskiden falan degil.

ya uc tane niye lazim ki, ben bi yorgan ve nevresim, bi de uyku seti diye dusundum. yetmesi lazim yani.

prop saçmalama canim,,
bir kardes sart.. ucuncuye yapma sana kalmis ama iki tane olmali.
yoo sacmalamıorum.. sırf kardesı olsun dıye cocuk mu yapılırmıs.. onun gelecegı nolcak, masrafları nolcak.. nedne tek cocugumu 1. sınıf sartlarda yetıstırmek varken ıkıncıyı yapıp 3. sınıf sartlarda yetıstırıyım kı..gelecegını garantı altına almadan cocuk yapmak sacmalamak olur asıl.. bılemıorum..
benimki de tamamen sürprizde o bakimdan diorum :))
ööle aldiririm diyede büyük konuşma bence :))

allah allah :)) teknolojı nıye var anacım.. ısteyen cocuk yapar, istemeyen kaza kursunu olursa gıder aldırır.. bız yılbasında cocuk yapmaya karar verdık ekımde fln hamıle kalsaydım dırek aldırırdım yanı.. bı kere planlı cocuk yapmak cocuk ve anne sagıgı acısından da onemlıymıs .. kurtajı bulan saolsun..

şahsi görüşün kürtaj için..bişii diyemem..
benim bebeğim tamamen plansiz oldu.hatta önümüzdeki yil hamile kalmayi planlamiştim.öğrendiğimde şok oldum ama kürtaj hiç geçmedi aklimdan..bu da benim şahsi görüşüm :))

tabi bu demek değil ki 5 çocuk doğurcam..spiral kaldi denenmedik.bi de ona bakicaz doğumdan sonra..

hadii yaa herkes daha alacak yani
bende alan varsa fikir sahibi olurum diye düşündüm
neyse bunu acele etmeyeyim biraz bekleyeyim
bende tek takım yeteceğini düşünmeyenlerdenim

gelen cocuk bereketiyle gelir. ve siz maddi acidan zor durumda olan bir aile de degilsiniz. canim tabi ki sana kalmis tercih senin. ama maddi acidan dusundugunde obur yani eksik kalicak. cocuklarin sosyal yasamlarinda, psikolojilerinde kardesli ve kardessiz olanlar fark ediyor diye dusunuyorum. benim fikrim tabi..
ama tuplerini baglatma diye soyluyorum, sonradan pisman olabilirsin. gelecegi bilemiyoruz.

bence de hizli davran, daha doguma var ama senin icin yorucu olucak her gecen gun.. ben iyiki de almisim bisiyler diyorum. daha eksikler bitmedi bile!

sadece odasini boyadik o kadar..başka hiçbi hazirlik yok şimdilik..
yarin işe gelmicem..bebek odasi bakarim doktor randewumdan sonra diye düşündüm.
aklimda net bişi war zaten..
kiyafetlerinide giricem bi mağazaya alicam.
battaniye filanda zaten e-bebekten bakicam mağazası bize yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…