tabi 2.ye hamile kalmazsan zemuszemus
düşünmüyorum.. hatta tuplerımı baglatmayı dusunuorum dıye topa tuttular burda benı :))
düşünmüyorum.. hatta tuplerımı baglatmayı dusunuorum dıye topa tuttular burda benı :))
kismete bazen ne düşünce gücü ne önlem işlemiyor :)
DÜŞÜNME AMA TÜPLERİNİ DE BAĞLATMA PROPUMolumunekankayizsmile
bunda pek kısmetlık taraf goremıorum valla:)) koruncaz yanı sonucta ama ona ragmen hamıle kalsam da zaten aldırırım dırek... bi yakınımız prezervatifle hamıle kaldı delık cıkma olasılıgı kac mılyonda birken gıttı onu buldu yanı :)) o yuzden cok kesın bı koruma lazım ama hıcbırırnın de kesınlıgı yok ıste baglatmak dısında..
kızlar bebeklerinizin yatağı için uyku seti aldınız mı?
yoo sacmalamıorum.. sırf kardesı olsun dıye cocuk mu yapılırmıs.. onun gelecegı nolcak, masrafları nolcak.. nedne tek cocugumu 1. sınıf sartlarda yetıstırmek varken ıkıncıyı yapıp 3. sınıf sartlarda yetıstırıyım kı..gelecegını garantı altına almadan cocuk yapmak sacmalamak olur asıl.. bılemıorum..prop saçmalama canim,,
bir kardes sart.. ucuncuye yapma sana kalmis ama iki tane olmali.
benimki de tamamen sürprizde o bakimdan diorum :))
ööle aldiririm diyede büyük konuşma bence :))
ya uc tane niye lazim ki, ben bi yorgan ve nevresim, bi de uyku seti diye dusundum. yetmesi lazim yani.
ben daha bi çorap bile almadim.
çok hizli davranmam gerekecek kisa süre içinde
yoo sacmalamıorum.. sırf kardesı olsun dıye cocuk mu yapılırmıs.. onun gelecegı nolcak, masrafları nolcak.. nedne tek cocugumu 1. sınıf sartlarda yetıstırmek varken ıkıncıyı yapıp 3. sınıf sartlarda yetıstırıyım kı..gelecegını garantı altına almadan cocuk yapmak sacmalamak olur asıl.. bılemıorum..
allah allah :)) teknolojı nıye var anacım.. ısteyen cocuk yapar, istemeyen kaza kursunu olursa gıder aldırır.. bız yılbasında cocuk yapmaya karar verdık ekımde fln hamıle kalsaydım dırek aldırırdım yanı.. bı kere planlı cocuk yapmak cocuk ve anne sagıgı acısından da onemlıymıs .. kurtajı bulan saolsun..
bence de hizli davran, daha doguma var ama senin icin yorucu olucak her gecen gun.. ben iyiki de almisim bisiyler diyorum. daha eksikler bitmedi bile!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?