2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşamlar diliyorum..
yarın buralarda olamicam büyük ihtimalle..
çarşamba görüşmek üzere..kendinize iyi bakın..
öptüüümmm opuyorumnanaktan

hadii yaa herkes daha alacak yani
bende alan varsa fikir sahibi olurum diye düşündüm
neyse bunu acele etmeyeyim biraz bekleyeyim
bende tek takım yeteceğini düşünmeyenlerdenim

annemin anlattigina gore, onun aldigi yeni cikmis. kadifemsi bir kumasmis. cocuga temas eden alt kisimlari penyeymis. ama markasini, neye benzedigini bilmiyorum. uyduruk bisey oldugunu sanmiyorum annem pek almaz ole seyler.. msn yi acsalar camdan bakacam da.. cok merak etiyom ben de

o doğru.. herkes onu dıyo zaten gelecekte belkı ıstersın dıolar.. spıral taktırırım cok buyuk ıhtımalle..

ama cocugun bereketıyle geldıgı fln dogru degıl cnm.. turkıye sartlarındayız.. ıssızlık oranı neden bu kdr yuksek sanıyorsun? unıversıte mezunları bıle işsiz acıkta dolasıolar.. yanı turkıyede bı yere gelebılmek ıcın unı mezunu olmak bıle yetmıo.. lısenın de unıversıtenın de en ıyısınden mezun olmak durumundasın.. yabancı dıl bılmek zorundasın.. butun bunların olması ıcın en basından cok kalıtelı bı egıtım almak zorundasın.. toplumumuz cok bılıncsız sanat, kültür bakımından fln.. opera fln demıorum cıdden ben de sevmem :) ama bı cocugun her hafta tıyatroya sınemaya gıtmesı her hafta bı kıtap okuması lazım.. butun bunlar para hepsı para.. ben demıorum kı zaten ozel okulda okusun araba alayım fln ben tamamen gereken seyler uzerınden gıdıorum mınımumdan..

psıkolojı konusunda kesınlıkle haklısın.. ben 15 yasına kdr tek cocuktum, 15 yasındayken kız kardesım oldu.. ama ben tek cocuk mantıgında kaldım, kardesım benden daha farklıdır o dırek ıkı cocuk olarak gordugu ıcın o daha paylasımcıdır daha verıcıdır ben oyle degılımdır mesela gercekten etkılenıo ınsan.. ama dedıgım gıbı artısını eksısını dusuncek olursak şahsen ben ne zeka bakımından ne ruhsal bakımdan tek cocuk oldugum ıcın zarar gormedım ama şımarık vs olmus olabılırım tabıkı de.. ben tartıorum tek cocuk daha mantıklı gelıo.. bakalım hayırlısı olsun..

eksikler daha cok kizlar ben daha yatagini arabasini almadim nevresim takimi uyku seti falan 3 battaniyesi var 1 tane daha alacam komodin alacam ivir zivirlarda cok bu ay sonu cocuk parasi gelecek bu ay sonuda herseyini tamamlicam kiyafetlerini yikayip yerlestircem yatagini kurarim ooooo daha bir suru is var bunlar aklima gelenler bakalim daha ne eksikler cikacak yaa.

hadii yaa herkes daha alacak yani
bende alan varsa fikir sahibi olurum diye düşündüm
neyse bunu acele etmeyeyim biraz bekleyeyim
bende tek takım yeteceğini düşünmeyenlerdenim

kız ben aldım ıste bı tane.. ne konuda fıkır sahıbı olmak ıstıosun.. fıyat? kumaş? desen?

evlenmeden önce bende hep prop gibi düşündüm bi tane olsun istediğim okula göndereyim istediğim tüm imkanlardan faydalansın diye ama eşim asla tek çocuk istemiyor bu hamilelik zor geçince gözü korkar dedim yok daha şimdiden ikincinin hayalini kuruyor eskiden erkek deliisydi şimdi oğlu olacağını bildiği için kız olsa şöyle olur böyle olur diye ballandıra ballandıra anlatıyor..ya annelik süper bi duyguymuş insan illa ki bi kere daha yaaşsın isterde ama sorumluluğuda çok tam büyüdü rahatladım derken bakıcılardan kurtulduk derken aynı şeyleri yine yaşıcam valla prop eşinde senin gibi düşünüyosa önlemini bi şekilde al yapma başka..görümcemim de bi tane oğlu var çocuk 9 yaşında süper piyano çalıyor ne bilim akla gelmedik sosyal etkinlikleri var ankarada tevfik fikrete gidiyor en az iki dil garanti iyi yetişiyor yani ve bunların hepsi parayla oluyor ama görümcemde diyor bir tane daha olsaydı ikisine asla gücümz yetmezdi diye...

al al bitmiyo ki.. feda olsun onlara ne yapalim..

propcum basligi okuyunca cok kati duruyo ilerde ne olacagi belli degil, tupleri aldirmakta neymis, bi daha cocuk olmazsa vs. vs. ama sebebini ackilayinca insan hak verio turkiyede cocuk yetistirmek gercekten zor. esim burda yasamamiza ragmen 2 cocuk yeter bize dio bana kalirsa 3 yada 4 cocuk istiyom ama ben istemekle kalacam sonucta esim kabul etmezse ben istedigim kadar istiyim. rabbim bu dogacak bebislerimize hayirli ve uzun omurler versin onlari saglikla buyutelimde bunlar sonraki konular.

al al bitmiyo ki.. feda olsun onlara ne yapalim..

feda olsun tabiki devletimiz sagolsun sırnaşık şey bu saydiklarimin hepsini devlet karsilio bunlari alsam bile uste bide para kalio bize :lepi: valla saka bi yana bu ay yapmam lazim bunlari son ana kadar bisey kalsin istemiyorume ekim baslarindada hastane cantami hazirlarim sonra beklerim artik oglumun gelmesini zaman cabuk gecio zaten aklinialirimsmile

eşimin şimdilik bi fikri yok ben bı tane daha ıstemıorum dıyınce bakarız zamanı gelınce dıo o kdr.. ama benı anlamana sevındım.. aynen anlatmaya calıstıgım buydu. işalla gucumuz yetsın de bu elımızdekılerı bı 4x4luk yetıstırelım :)

=) ayy hazal benim kocam da ne diyo biliyon mu.. takim kurucam cocuklarla diyo. basketbolmu futbolmu diyorum ben de :) ben de simdilik iki istiyorum. sonra biraz yasim olgunlasinca canim cekerse ucuncuyu isterim belki =) nasip kismet, hayirlisi olsun hele bunlar dogsunlar da bi selametle.. sonrasini sonra dusunuruz..

slm kızlar
bayadır giremiyorum
şimdi biraz geçmişe baktımda yine tüm çalışan annelerin ortak sorunu gündemde
bebeğime kim bakacak:ecrin_bebek:
bide kış olması cabası

neyse hayırlısı olsun yinede
gerçi devlette çalışanlar yine şanslı en azından ücretsiz filan izin alınca dönebilecek bi işleri var
özel sektör berbat

yuh hazal ne yadar veriyo orda devlet. ben pusetimi indirmden almasaydim anca pusete yetecekti :)

kızlar propun üzerine çok gitmeyin

hem 2 iyi düşünmesi için çok erken zaten
biraz kariyer yapsın bencede
çok genç bi anne adayı
o kadar okumuş yazık günah
35 indede 1 tane yapar olur biter:)

ohhhh missss... hem cocuk yapın hem de para versınler maşalla maşalla.. siz şanslısınız :))

hahahah o ne kiz ne takimi. biz bunu bi doguralimda takim kurmak isterlerse kocisler kendileri cikarsin cocuklari

yuh hazal ne yadar veriyo orda devlet. ben pusetimi indirmden almasaydim anca pusete yetecekti :)

cnm 35 bin kron veriolar turk parasi ile uc bucuk 4 milyar para edio galiba yaniloda olabilirim. orda ne kadar veriolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…