hadii yaa herkes daha alacak yani
bende alan varsa fikir sahibi olurum diye düşündüm
neyse bunu acele etmeyeyim biraz bekleyeyim
bende tek takım yeteceğini düşünmeyenlerdenim
gelen cocuk bereketiyle gelir. ve siz maddi acidan zor durumda olan bir aile de degilsiniz. canim tabi ki sana kalmis tercih senin. ama maddi acidan dusundugunde obur yani eksik kalicak. cocuklarin sosyal yasamlarinda, psikolojilerinde kardesli ve kardessiz olanlar fark ediyor diye dusunuyorum. benim fikrim tabi..
ama tuplerini baglatma diye soyluyorum, sonradan pisman olabilirsin. gelecegi bilemiyoruz.
hadii yaa herkes daha alacak yani
bende alan varsa fikir sahibi olurum diye düşündüm
neyse bunu acele etmeyeyim biraz bekleyeyim
bende tek takım yeteceğini düşünmeyenlerdenim
eksikler daha cok kizlar ben daha yatagini arabasini almadim nevresim takimi uyku seti falan 3 battaniyesi var 1 tane daha alacam komodin alacam ivir zivirlarda cok bu ay sonu cocuk parasi gelecek bu ay sonuda herseyini tamamlicam kiyafetlerini yikayip yerlestircem yatagini kurarim ooooo daha bir suru is var bunlar aklima gelenler bakalim daha ne eksikler cikacak yaa.
kız ben aldım ıste bı tane.. ne konuda fıkır sahıbı olmak ıstıosun.. fıyat? kumaş? desen?
kız ben aldım ıste bı tane.. ne konuda fıkır sahıbı olmak ıstıosun.. fıyat? kumaş? desen?
al al bitmiyo ki.. feda olsun onlara ne yapalim..
evlenmeden önce bende hep prop gibi düşündüm bi tane olsun istediğim okula göndereyim istediğim tüm imkanlardan faydalansın diye ama eşim asla tek çocuk istemiyor bu hamilelik zor geçince gözü korkar dedim yok daha şimdiden ikincinin hayalini kuruyor eskiden erkek deliisydi şimdi oğlu olacağını bildiği için kız olsa şöyle olur böyle olur diye ballandıra ballandıra anlatıyor..ya annelik süper bi duyguymuş insan illa ki bi kere daha yaaşsın isterde ama sorumluluğuda çok tam büyüdü rahatladım derken bakıcılardan kurtulduk derken aynı şeyleri yine yaşıcam valla prop eşinde senin gibi düşünüyosa önlemini bi şekilde al yapma başka..görümcemim de bi tane oğlu var çocuk 9 yaşında süper piyano çalıyor ne bilim akla gelmedik sosyal etkinlikleri var ankarada tevfik fikrete gidiyor en az iki dil garanti iyi yetişiyor yani ve bunların hepsi parayla oluyor ama görümcemde diyor bir tane daha olsaydı ikisine asla gücümz yetmezdi diye...
propcum basligi okuyunca cok kati duruyo ilerde ne olacagi belli degil, tupleri aldirmakta neymis, bi daha cocuk olmazsa vs. vs. ama sebebini ackilayinca insan hak verio turkiyede cocuk yetistirmek gercekten zor. esim burda yasamamiza ragmen 2 cocuk yeter bize dio bana kalirsa 3 yada 4 cocuk istiyom ama ben istemekle kalacam sonucta esim kabul etmezse ben istedigim kadar istiyim. rabbim bu dogacak bebislerimize hayirli ve uzun omurler versin onlari saglikla buyutelimde bunlar sonraki konular.
linens aldin dimi fotoyu yuklemistin ya linkini versene :) mavi yelkenli bisiydi galiba
HEPSİ HAKKINDAsempatiksalakcinni
feda olsun tabiki devletimiz sagolsun sırnaşık şey bu saydiklarimin hepsini devlet karsilio bunlari alsam bile uste bide para kalio bize :lepi: valla saka bi yana bu ay yapmam lazim bunlari son ana kadar bisey kalsin istemiyorume ekim baslarindada hastane cantami hazirlarim sonra beklerim artik oglumun gelmesini zaman cabuk gecio zaten aklinialirimsmile
feda olsun tabiki devletimiz sagolsun sırnaşık şey bu saydiklarimin hepsini devlet karsilio bunlari alsam bile uste bide para kalio bize :lepi: valla saka bi yana bu ay yapmam lazim bunlari son ana kadar bisey kalsin istemiyorume ekim baslarindada hastane cantami hazirlarim sonra beklerim artik oglumun gelmesini zaman cabuk gecio zaten aklinialirimsmile
kızlar propun üzerine çok gitmeyin
hem 2 iyi düşünmesi için çok erken zaten
biraz kariyer yapsın bencede
çok genç bi anne adayı
o kadar okumuş yazık günah
35 indede 1 tane yapar olur biter:)
=) ayy hazal benim kocam da ne diyo biliyon mu.. takim kurucam cocuklarla diyo. basketbolmu futbolmu diyorum ben de :) ben de simdilik iki istiyorum. sonra biraz yasim olgunlasinca canim cekerse ucuncuyu isterim belki =) nasip kismet, hayirlisi olsun hele bunlar dogsunlar da bi selametle.. sonrasini sonra dusunuruz..
yuh hazal ne yadar veriyo orda devlet. ben pusetimi indirmden almasaydim anca pusete yetecekti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?