- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
ay evet yelkenlı bısıdı ben eklemıstım de nerede bılmıom netten buldugum lınkı vereyım
LINENS - Koleksiyon
evet lınensten aldım.. 240 tl fiyatı.. yastıgı yok ama ıcınde sadece kılıfı var
ohhhh missss... hem cocuk yapın hem de para versınler maşalla maşalla.. siz şanslısınız :))
Pek şekermiş
güzel gzel uyur inş. oğluşun prop
benim park yatakta kırmızılı grili nasıl renk alsam diye karar veremedim
beyaz diyen çok ama
beyazda çabuk kirlenir diye düşündüm
hahahah o ne kiz ne takimi. biz bunu bi doguralimda takim kurmak isterlerse kocisler kendileri cikarsin cocuklari
cnm 35 bin kron veriolar turk parasi ile uc bucuk 4 milyar para edio galiba yaniloda olabilirim. orda ne kadar veriolar
he valla norvecin en sevdigim yani bu cok ii bi sistem bazi yabancilar bu para icin her 2 senede bir cocuk yapiolar :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahahah o ne kiz ne takimi. biz bunu bi doguralimda takim kurmak isterlerse kocisler kendileri cikarsin cocuklari
cnm 35 bin kron veriolar turk parasi ile uc bucuk 4 milyar para edio galiba yaniloda olabilirim. orda ne kadar veriolar
yurtdışında çocuk yapmak türkideki gibi değil ki
onların bizim kadar kaygıları yok
onlar için her çocuk maddi
en az 3 tane yapıyolarohaoldumsmile
eşimin şimdilik bi fikri yok ben bı tane daha ıstemıorum dıyınce bakarız zamanı gelınce dıo o kdr.. ama benı anlamana sevındım.. aynen anlatmaya calıstıgım buydu. işalla gucumuz yetsın de bu elımızdekılerı bı 4x4luk yetıstırelım :)
kader bizim maddi yonden olmasada cocugu yetistirmek acisindan endiselerimiz ve kaygilarimiz var burdaki cocuklar ozgurliklerine duskun oluolar 18 den sonra ailelerinden ayriliolar baslari buyruk uyusturucu sigara kotu aliskanliklari var. hep erken yaslarda basliyo bu aliskanliklar. sonucta oglum buyunce okula kendi gidicek arkadas cevresi olacak iyimi kotumu olacak die kaygilarimiz var burda cok goruyoruz turk genclerini gelenek goreneklerini unutup buranin hayatina aldananlari. o yuzden herseye maddi olarak bakmayalim cocuk yetistirmek her acidan zordur herseyin hayirlisi olur insallah bebislerimiz icin
hee daha da bana laf soyluonuz ben orda olsam ben de yedeklerıne kdr futbol takımı kurardım yanı:roflol:roflol:
ay kiz o saka yapiyo tabii ama demek o kadarini bile hayal ediyo yani! aynen diyorum bi bu olsun da sonra dusunuruz yani. bi de doktora diyo ki sezeyanla dogum olursa en fazla uc cocuk mu yapilabiliyo diye soruyo.. sonra ben de guldum neyine yetmiyo 3 tane diye,, doktor da guldu kocama sonra... =)
oooo size de baya veriyolarmis ama tabi yasam sartlari orda daha pahaliysa daha cok veriyorlardir. burda 800 euro veriyorlar doguma yakin.. daha vermediler zaten. sonrasinda her ay duzenli veriyorlar ama o ne kadar dahalik bilmiyorum.
gülme kız ciddiyim
bak ben 37 yaşındayım daha ilk
gerçi ben aşık olamadım o yüzden geç evlendim
çok şükür yaşımı göstermiyorum hiç
ama çok geç kaldığımın farkındayım
benim yaşımdaki arkadaşlarımın (yani çocuklk arkadaşlarımın) 17 yaşlarında boylarınca kızları var
ama napalım kısmet böyleymiş
bende aslında başka düşünmüyorum ama bitarafımda bi kızım olmasını çok istiyo
eşime kalsa o bir tane daha istiyo
böyle karışık bi durum işte
mirmirmirmir
Çok iyiymiş walla
biz burda doğum izni ücretini nasıl alacaz diye düşünüyoruz
genelde ssklar hep asgari ücretten yatıyor çalıştığından çok düşük ücret alıyorsun ve doğum izni bitince alıyorsun
o yüzden propa birçok konuda katılıyorum bende tek çocuk düşünenlerdenim açıkçası
özel sektör berbat hayatından yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?