çok şımartma çocuğu tamam mı :))
çok şımaramıycak çünkü ben okadar az olabileceğim ki yanında
öyle bi lüksü olamıycakmirmirmirmir
:roflol: :roflol: :roflol:
sizinkide az deilmis cnm. aman yarisi cocuga gidicek iste hastane masraflarinidi karsilar biter gider.
çarşıda arkadaşımı gördüm . benı hamıle görünce çok sevindi. 5 yıllık evli. çocuğu olmuyormuş. tedavi görüyorum . inşallah olur falan dedi. ayyy çok kötü oldummm ... karnımı sevdi kıyamam . baya kafasına takmış . Allah bütün istiyenlere versin ne kadar zor :gitme:
benim karnım tok. eşime yemek yok. offf napcaammm . hiç bişey yapasımda yok pöfff yaaaaaaa
avrupada boyle bir sistem kurulmasinin sebebi, genc neslin cok az olmasi. insanlar evlenmeden beraber yasiyorlar cocuk falan yapmiyorlar. ya da tek cocuk yapiyorlar. ilerde yaslanmaya yakin yanliz kaldiklarinda hoop bi kopek aliyorlar yanlizliklarini gidermek icin.
genc nufusun kaynagi avrupa ulkelerinde yasayan yabancilar. burda en cok afrikalilar, araplar ve turkler.
tayyip erdogan bas bas bagiriyo ya 3 cocuk diye =) avrupa gibi yasli bir ulke olmak istemiyo. ama tabi para bagladilar mi baglamadilar mi orda haberim yok. muhakkak yakinda o da olur..
almanya mesela cocuk paralarina zam yapmis neden? nufus genclessin diye
kiz ne diyom pusetin normal fiyati o kadardi zaten =) ama ben pahali bisey sectim..
neyse zaten allaha cok sukur muhtac degiliz o paraya cocugumun hemen hemen herseyini aldim gibi..
maddiyat degil de senin de dedigin gibi yetistirmek cok zor burda... insxallah ustesinden gelebilirirz. iste ben kardes kardes diyorum surekli cunku yaninda bir arkadasi olsun ki disardan arkadas aramasin. ne tur pislikler var disarda,, okulda da yaninda degiliz pesinde kosturamayiz surekli..
sen iyi bi sekilde ozetlemisin vereliniortak
afiyet olsun anam ben de yemek yemek istemedim bi tost yaptım iyi gitti valla..doydummmm sempatiksalakcinni
ya bijocum benımkı kesın karar degıl kı zaten konusuom ıste oyle..
ben cok acıkmıstım valla ıı kı yemısım sımdı kocamı aradım 10 gıbı gelırım dedı bosuna beklemıs olcaktım saf saf ıı kı yemısım :)
zeyn bı tanecık dızı seyredıom nerden cıkardın butun dızılerı ızledıgımı(
canim nebileyim genelde film yada diziden bahsedince bende seni dizi bagimlisi sandim kizdinmi yoksabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?