2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: :roflol: :roflol:

sizinkide az deilmis cnm. aman yarisi cocuga gidicek iste hastane masraflarinidi karsilar biter gider.

kiz ne diyom pusetin normal fiyati o kadardi zaten =) ama ben pahali bisey sectim..
neyse zaten allaha cok sukur muhtac degiliz o paraya cocugumun hemen hemen herseyini aldim gibi..
maddiyat degil de senin de dedigin gibi yetistirmek cok zor burda... insxallah ustesinden gelebilirirz. iste ben kardes kardes diyorum surekli cunku yaninda bir arkadasi olsun ki disardan arkadas aramasin. ne tur pislikler var disarda,, okulda da yaninda degiliz pesinde kosturamayiz surekli..

allah her isteyene nasib etsin. bi tanidik 12 13 senedir evli ve cocugu olmadi. sonra hamile kalmis benden 2 hafta ondeydi. herhalde 1 aya yakin oluyor bebegini igneyle oldurmek zorunda kaldilar ... allah yeniden versin insallah.. cok kotu o kadar uzuldum ki anlatamam...

kocana da melemen yap 2 dk da..

sen iyi bi sekilde ozetlemisin vereliniortak

ay demin haberlerde seyrettim de gene turkiyede olaylar olmus. kokleri kurusun!

Son düzenleme:
doydummmm sempatiksalakcinni
afiyet olsun anam ben de yemek yemek istemedim bi tost yaptım iyi gitti valla..

2-3. çocukları konuşmuşsunuz hele bismillah bunlar bi doğsun ya -tatlicadiarzu-

propcum daha önceki konuşmalarda ben yoktum ama sakın ola tüplerini bağlatma. bu konuda çok acı hikayeler biliyorum malesef. spiral mprial, prezervatif ne bulursan uygula ama onu yapma. tabi sen biliceksin gerisini opuyorumnanaktan

yağmur yağdı burda sevindik serinlicez diye ama nerdee daha beter nem yaptı gitti :bbo:

ya bijocum benımkı kesın karar degıl kı zaten konusuom ıste oyle..
ben cok acıkmıstım valla ıı kı yemısım sımdı kocamı aradım 10 gıbı gelırım dedı bosuna beklemıs olcaktım saf saf ıı kı yemısım :)

zeyn bı tanecık dızı seyredıom nerden cıkardın butun dızılerı ızledıgımı (

canim nebileyim genelde film yada diziden bahsedince bende seni dizi bagimlisi sandim kizdinmi yoksabilmiyorumkismile

kizlar siz bilirsiniz ama tek cocukta kalmayin cok zor oluyor derim ben tecrübelerime dayanarak kizimin kardes kardes diye agladigi cok oldu birde paylasmayi sevmiyorlar sorumluluk almiyorlar anne baba icinde cok zor oluyor tek cocugu yetistirmek tabiki karar sizin ben zorlugunu cok cektim:sinifsinif:

bu erensezen nerde ya? haberiniz var mı ne zaman dönecek? yeni çekiliş hazırlıklarına girişicem birkaç gün sonra anca toparlanır herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…