2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız bilgisayarını otomatik kaydetmeye ayarlasana sen kaydetmeyi unutsanda o kaydetsin...araçlar - seçenekler - kaydet - otomatik kurtarma bilgilerini kaydetme sıklığını 2 dakika yap mesela...

öff sız hepınız susun zaten.. kazana dustunuz sız..

ne kazanı kız...

ay benı de arkadasım arıo sımdı napcaz dogum gununde dıye.. kocam da dıo kı basbasa kutlayalım, dedım nerde, dıo kı evde :)) hay allahım yarabbım, ne kdr ev meraklısı bı kocam var yaa.. bu saat oldu hala gelmedı gercı ama.. ay napsam dogum gunumde bılmıom kı içki de ıcemıom zaten sıgara da ıcemıom aksam dısarı cıkmaları tam ızdırap bana :)

şarabınızıda alın evde baş başa kutlayın, dışardan siparişte verirsiniz, ooohhhh misler gibi...

şarabınızıda alın evde baş başa kutlayın, dışardan siparişte verirsiniz, ooohhhh misler gibi...

bebeği sarhoş mu edeyim nalan aşkolsun :) alkol yasak biliyorsun..

annem kardeşime hamileyken rakı aşermiş doktoru aramış doktor yarım duble içebilirsin demiş annem dıo kı cocuk noldunu sasırdı dıyo resmen sallanıodu ıcımde dıyo kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar uzun bir tatilde sonra döndüm çok şükür aranıza nasılsınız bakalım hamilelikler nasıl gidiyor
benim kaç haftadır yemek yedikten sonra midem agrıyor sıkışıyor adeta agrısı sırtıma vuruyor
sizlerinde öyle şikayeti var mı

teolog canım bızım olağanüstü gidiyor hamılelıkler en ufak bır problemımız yok..
ne ayaklarımız ellerımız şişiyor..
ne gebelik şekeri cıktı..
ne artık hık mık nefes almaya başladık..
ne ıkı adım atınca yoruluoruz..
ne yemeklerden sonra mıdemız cayır cayır yanıyor..
ne kasılmalarımız var..
ne de sıcaklardan cınnet gecırmek uzereyız

herşey harıka valla:roflol::roflol::roflol:

sen nasılsın :))

kız prop maşalah mı desem artık
ben de selülitler de artmaya başladı nasıl canım sıkılıyor ya
mide ve sırt agrısının üzerine mide yanması yaşamaıyorm çok şükür
biz 20 gündür antalyadaydık afyona geldim derin bir ohh çektim ya sıcaklar nasıl mahvetti
Allah hepimizin yardımcısı olsun
sıcak memleketlerde olanlara daha çok etsin valla

benım de selulıtler bayag etkılı bı gorunum kazandı :)) ama dogumdan snr lıerac ın serumları var selulıt ıcın cıddı anlamda ıse yarıyolar sporla beraber gıdınce, onlardan kullanmaya baslıcam, çatlak olmasın da selulıte bı care bulunur

cok sıcak... cıdden cayır cayır yanıorum.. hayatımın en kotu yazı

sırnaşık şey ilahi prop bu saate güldürdün beni
dediğin gibi çatllak olmasın da selülitin çaresi kolay
çok şükür çatlak yok şimdilik ilerleyen zamanlar ne gösterecek bilmiyorum
bu yaz artık dişimizi sıkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…