bu erensezen nerde ya? haberiniz var mı ne zaman dönecek? yeni çekiliş hazırlıklarına girişicem birkaç gün sonraanca toparlanır herkes
ramazanın sonuna dogru gelıcek..
yuhunuz diyorum o zaman ona. millet de bana uzun tatil yapıyosun diyo :umursamaz:
yaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:
2.5 saattir uğraşıp yaptığım raporu aptal kafam yüzünden 2.5 saniyede kaybettim:mymeka:mafoldumben:sinifsinif:
ay kaydetmemişim hiç ya ayakkabımın topuğu ile kapatma düğmesine basınca kuş oldu uçtu herşeysenağlama:mymeka:senağlama
öff sız hepınız susun zaten.. kazana dustunuz sız..
nalan ne kazanı olcak tatil kazanı.. aso, bijo, sezen.. hanı hıc konusmasın onlar :)
ay benı de arkadasım arıo sımdı napcaz dogum gununde dıye.. kocam da dıo kı basbasa kutlayalım, dedım nerde, dıo kı evde :)) hay allahım yarabbım, ne kdr ev meraklısı bı kocam var yaa.. bu saat oldu hala gelmedı gercı ama.. ay napsam dogum gunumde bılmıom kı içki de ıcemıom zaten sıgara da ıcemıom aksam dısarı cıkmaları tam ızdırap bana :)
şarabınızıda alın evde baş başa kutlayın, dışardan siparişte verirsiniz, ooohhhh misler gibi...
hazal bı de bana sor.. kocacımı beklemekten helak oldum..
benim kocam evde ne oluo sanki bilardodan geldi kendini yataga atti. bende kos kos oturuorum yaaa. baslicam ben bunun bilardosuna..
prophetic;14586957[COLOR="Red" .!.:]benım de selulıtler bayag etkılı bı gorunum kazandı :))[/COLOR] ama dogumdan snr lıerac ın serumları var selulıt ıcın cıddı anlamda ıse yarıyolar sporla beraber gıdınce, onlardan kullanmaya baslıcam, çatlak olmasın da selulıte bı care bulunur
cok sıcak... cıdden cayır cayır yanıorum.. hayatımın en kotu yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?