2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa bı fılm seyredın.. bı masaj yap kocana.. bı sarılıp uzanın bıraz aaaaaaaaaa

canim senin bu dediklerini adam yatmiyoken yapiom zatii ama simdi yatio yatan adamin ustunemi atliim bide benimki uykusunu bolununce sinirli olurr risk alamam yanii hamile olmasam kaldirirdim pislik yapardim ama simdi uyuku sersemiyle ustune atlasam yataktan atar beni valla :uhm:

ya hakikaten selulitin caresi varda catlaklarin yok demi? benim bacagimin on kisimi acip catlamis yaa kipkirmizi bakinca tuhaf oluom bunun caresi yok dimi??? offf bide buna canim SIKILDI YAAA :bbo:

hazalcım şimdi onlar kırmızı ama doğumdan sonra sedef rengini alırlar belli bile olmaz sıkma canını
benim de ergenlikten kalan çatlaklarım var basenlerimde belimde bir de diz kapaklarımın arkasında
bundan sonra da yine çatlarım diye düşünüyorum hamileyiz çünkü
kakao yağını öneriyorlar ya bakalım artık

yaaa belli olmazmi gercekten yani insallah belli olmaz ben bakarken bile dayanamiom zamaninda surmedim yag krem falan simdide catladi yaa bide cok kilo aldim ben 14 kilo catlamainda ne yapsin bacgim yanii. insallah cnm belli olmaz dogumdan sonra. :Saruboceq:

kız bi bardak şaraptan nolcek ki, abartmadığın sürece bi şi olmaz nasılsa ama sen bilirsin tabi...senin doğum günü ne zamandı?

benimde bu ay doğumgünüm 30 ağustosta az kaldı, biz kesin evde kutlarız...

hazalcım tamamen kaybolmaz ama rengi açılır en azından
sana diyorum ama ben de yag filan sürmüyorum
başlayayım bari bir yandan

Selam kızlar,nasılsınız?a.s.
Ben uzun süredir yoktum birkaç gün oldu İstanbul a döneli,hamilelik olmasa daha da uzatırdım tatili ya neyse...
İnşallah herkes iyidir

hazalcım tamamen kaybolmaz ama rengi açılır en azından
sana diyorum ama ben de yag filan sürmüyorum
başlayayım bari bir yandan

hadi yaaa keske tamamen kaybolsa yaa . neyse canim artik bundan sonra surelim bari daha beter bi goruntu olmasin.
bende gidiimde kocamin yaninda kivrilip yatmaya calisiyim hic yatasim yok ama saga sola done done yatarim belki iyi gecelr herkese yerimseniben

ha cikmadan bisiy sorayim teolag neden sen cevrim disi gorunuosun o sari seyin yesil olmasi gerekmiyomu?
bu arada hosgeldin dilamma.

ellerine sağlık prop cum ben aklıma geldikce yazarım sana yine, sende baya ekleme yapmışsın çok güzel olmuş...

hazal cım kullanıcı profilimi düzenlediğim zaman gzili modu kullan diye bir şık var onu işaretledim de ondan öyle görünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…