Prop blog mu açmış,aktif kız valla
allah her isteyene nasib etsin. bi tanidik 12 13 senedir evli ve cocugu olmadi. sonra hamile kalmis benden 2 hafta ondeydi. herhalde 1 aya yakin oluyor bebegini igneyle oldurmek zorunda kaldilar... allah yeniden versin insallah.. cok kotu o kadar uzuldum ki anlatamam...
kocana da melemen yap 2 dk da..
sağolasın nalan cım
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
hazal cım kullanıcı profilimi düzenlediğim zaman gzili modu kullan diye bir şık var onu işaretledim de ondan öyle görünüyorum:)
nalan cnm şekerin yüksek çıkmış geçmiş olsun ama diyette düzelir inş..
dilemma gerçekten ikiz daha zor olur bız böyleysek sen daha zorlanıyorsundur bıde sıcakalr iice bunaltıyor. Allah yardımcın olsun cnm senınde
Yok canım valla,henüz öyle bir şikayetim yokya kızlar bende de su içeyim yemek yiyeyim hemen midem sıkışıveriyor agrısı sırtıma da vuruyor o yüzden oklava yutmuş gibi oturmam ya da uzanmam gerekiyor
aynı sıkıntıyı yaşayan var mı
oyy kapı calmasa valla ne guzel uyurdum.. yarım saat uyumusum mal oldum bugun uyu uyan uyu uyan :S
dilemma hoş geldın sekerım.. göbek ekle göbek yok mu gobegını gorelım..
Yok canım valla,henüz öyle bir şikayetim yok
Hoşbulduk canım,valla bloğunu inceledim biraz ne güzel beğendim,çok samimi
Eklerim bir ara göbişimi,ama bakıyorum da hep aynı kişiler eklemiş,yeniler yokmu ki
e boşver başkasını bız yetmıo muyuz sana :)) arada oluo yenı mal gırısı ama genelde bayatlarla ıdare edıoruz :)
saol cnm eğlence cıkarttım kendıme bır ay olcak nerdeyse valla mesgul edıo ınsanı guzel guzel.. tutarsa ne ala, tutmazsa pekala.. ben yazmaya dvm ederım cok ıyı oluo cunku..
evet dılemma çarşamba dogum gunum :) koca kız oluyorum 23 bıtıo :)
kızım sen gecenın bu yarısı gelırsen bu hamıle kısılerde enerjı mı kalırr.. valla gozumu zor acık tutuyorum.. sbh gel kı konussanıza degıl sussanıza dersıınnn[/QUOTE
Küçüksün sen daha,bir de anne olacan:)
Hadi iyi geceler ,sabah bakarım doğru diyosun,muhabbet koyu tabi o saatlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?