2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy çok kötü gerçekten okadar seneden sonra Allahım hayırlısıyla bidaha versin sağlıkla inşallah. gerçekten öyle olmasıda çok zor . olan kıymet bılmez olmayanda arar ...
geçen teyzemın tanıdığı ikizlere hamıleymiş 6buçuk aylıkmış onunda. kalbı durmuş ikisininde almışlar. kadın tedavı falan görcekmiş . bende onda çok etkılenmiştim. kadın hareketlerini hissetmemıs doktora gitmişler 5-6 saat önce kalbı durmuş demış. ayy neler oluyor Allah korusunnn
Allah herkesin gönlünün muradını versin.
bende 1 sene istedim bebiş. olmayınca baya kötü olmuştum kımselerede söylemedim. hergün dua ettim. hiç hamile kalamıcam sandım çok şükür bu günleree yawrum benımle :Saruboceq:

Hoşbulduk hazal ,nalan

İyiyim Nalan,doktora gittim bugün ,miniklerim iyilermiş, ama poz vermedi buı kez hınzırlar..Çarşamba günü de şeker yüklemesi olacak,bakalım nasıl çıkacak?Senin yüksek çıkmış sanırım,daha bikaç arkadaşın..Geçmiş olsun ..Benim de çıkabilir valla,diyete talim ederiz biz de ne yapalım
Çok şişkinlik oluyor bende.Ellerim ,ayaklarım.............benneyaptımkiDoktorum normal dedi bugün..Bunlar iyi günlerin demez mi bir de..İkiz gebelik dah zor kızlar,yeni yeni şkayetlerim başlıyor,buma da şükür elbette..

nalan cnm şekerin yüksek çıkmış geçmiş olsun ama diyette düzelir inş..

dilemma gerçekten ikiz daha zor olur bız böyleysek sen daha zorlanıyorsundur bıde sıcakalr iice bunaltıyor. Allah yardımcın olsun cnm senınde

ya kızlar bende de su içeyim yemek yiyeyim hemen midem sıkışıveriyor agrısı sırtıma da vuruyor o yüzden oklava yutmuş gibi oturmam ya da uzanmam gerekiyor
aynı sıkıntıyı yaşayan var mı

oyy kapı calmasa valla ne guzel uyurdum.. yarım saat uyumusum mal oldum bugun uyu uyan uyu uyan :S
dilemma hoş geldın sekerım.. göbek ekle göbek yok mu gobegını gorelım..

Sağol Yaren..Doktor bile bugün daha karnın çok büyüyecek,şu anda 30 haftalık hamile gibi göbeğin dedi,ne yapalım katlanıcaz,herşey bebeklerim için,

ya kızlar bende de su içeyim yemek yiyeyim hemen midem sıkışıveriyor agrısı sırtıma da vuruyor o yüzden oklava yutmuş gibi oturmam ya da uzanmam gerekiyor
aynı sıkıntıyı yaşayan var mı
Yok canım valla,henüz öyle bir şikayetim yok
oyy kapı calmasa valla ne guzel uyurdum.. yarım saat uyumusum mal oldum bugun uyu uyan uyu uyan :S
dilemma hoş geldın sekerım.. göbek ekle göbek yok mu gobegını gorelım..

Hoşbulduk canım,valla bloğunu inceledim biraz ne güzel beğendim,çok samimi
Eklerim bir ara göbişimi,ama bakıyorum da hep aynı kişiler eklemiş,yeniler yokmu ki

e boşver başkasını bız yetmıo muyuz sana :)) arada oluo yenı mal gırısı ama genelde bayatlarla ıdare edıoruz :)

saol cnm eğlence cıkarttım kendıme bır ay olcak nerdeyse valla mesgul edıo ınsanı guzel guzel.. tutarsa ne ala, tutmazsa pekala.. ben yazmaya dvm ederım cok ıyı oluo cunku..

alemsin sen yaa, sen yetmez olur musun hiçzemuszemus
Sevdim ben bloğunu , dilin ,anlatışın da çok hoş
Doğumgüne az kaldı sanırım,sen de aslan burcusun demekkaydirigubbakcemile5 süper

evet dılemma çarşamba dogum gunum :) koca kız oluyorum 23 bıtıo :)
kızım sen gecenın bu yarısı gelırsen bu hamıle kısılerde enerjı mı kalırr.. valla gozumu zor acık tutuyorum.. sbh gel kı konussanıza degıl sussanıza dersıınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…