tatlim hosgeldina.s. nerelerdesin bizde durumlar simdilik iyi sen nasilsin tatilin nasil gectiiyi akşamlar kızlar uzun bir tatilde sonra döndüm çok şükür aranıza nasılsınız bakalım hamilelikler nasıl gidiyor
benim kaç haftadır yemek yedikten sonra midem agrıyor sıkışıyor adeta agrısı sırtıma vuruyor
sizlerinde öyle şikayeti var mı
niyeki canim:1hug:offff canim SIKILIOOOO :sinifsinif: boshayallersmile mafoldumben
hosgeldin tatlim nasilsinopuyorumnanaktanSelam kızlar,nasılsınız?a.s.
Ben uzun süredir yoktum birkaç gün oldu İstanbul a döneli,hamilelik olmasa daha da uzatırdım tatili ya neyse...
İnşallah herkes iyidir
iyi geceler tatlim yarin güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktanhadi ben kaçar kızlar yavaştan yatim yarın sabahın köründe kalkcem...
evet dılemma çarşamba dogum gunum :) koca kız oluyorum 23 bıtıo :)
kızım sen gecenın bu yarısı gelırsen bu hamıle kısılerde enerjı mı kalırr.. valla gozumu zor acık tutuyorum.. sbh gel kı konussanıza degıl sussanıza dersıınnn
günaydın koca göbüşler,
bugün ben de dışarı çıkmayı düşünüyorum ama vazgeçebilirim :)
ben de araba ıstıorum da kocam sımdı ızın vermıo cocuktan snr bakalım nası ızın vercek ama ıse baslayınca el mahkum verır artık
valla bana şimdi araba falan alamayız da anca ben çalışırsam alıcam kendime. ama artık bırakıcak bazı zamanlarda arabasını bana. dediğin gibi çocuk olunca aşıya götürücem arkadaşıma falan gidicem, buranın zifiri soğuğunda bebek arabasıyla gidemem heralde oralara :1closedeyes:
günaydın fınfık bacım.. aw ar yu tu dey :))
günaydınnnnnnnnnn
bugun annemler gelecek tarif bakıyorum . canım çikolatalı bişiyler istedi. bisküvili pasta gibi.
prop sayfana baktım ama yok galıba. biliyosan söylesene bacım :))
pok gibiyim bugün heç çalışasım yok yatıp uyumak istiyim.:umursamaz:
oyyy kıyamamm.. gıt soguk bısıler ıc kendıne gel..
:)) yok cnm cıkolatalı bısıler uzun bı sure de olmaz heralde malum dıyetteyım :))
ben zaten dandırık araba ıstıom ya alısma evresı ıcın şöyle bı 10 mılyarlık bısı yeter de artar bıle.. pahalı bısı olursa vurup kıramam degıl mı ama :)) evet ben de aynı seyı dusunuorum sureklı senı mı cagırcam işten dıorum ya taksıye bınersın ya da ben gelırım dıyo.. aslında ıstanbul trafıgınde taksı en temız cozum hem ucuz hem de trafık derdı cekmıosun ama her dk kucagımda cocukla nası taksıye bınecem ınsanın kendı arabası gıbı olmaz.. sen ne zmn calısmayı dusunuosun benım gıbı bı tarıh koydun mu :) 2012 eylulde baslıorum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?