2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlim hosgeldina.s. nerelerdesin bizde durumlar simdilik iyi sen nasilsin tatilin nasil gecti
offff canim SIKILIOOOO :sinifsinif: boshayallersmile mafoldumben
niyeki canim:1hug:
Selam kızlar,nasılsınız?a.s.
Ben uzun süredir yoktum birkaç gün oldu İstanbul a döneli,hamilelik olmasa daha da uzatırdım tatili ya neyse...
İnşallah herkes iyidir
hosgeldin tatlim nasilsinopuyorumnanaktan
hadi ben kaçar kızlar yavaştan yatim yarın sabahın köründe kalkcem...
iyi geceler tatlim yarin güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktan

canim simdiden dogum günün kutlu olsun nice yaslaraolumunekankayizsmile

sabahın köründe günaydın
geç yatmıştım fekat erken kalktım. odada cam açık tabi. saat 6 bucukta dışardan gümm diye bi ses ne olduysa. ondan sonra da başladı toprak dönmeye taklalar atmaya bi daha uyuyamadım :bbo: alsında bi taraftan da iyi oldu nasıl serinmiş bu saatler, bi hava aldım valla...

bugün çıkıp kendime pijama gecelik bakmayı düşünüyorum ayaklarım elverdiği sürece. bi de yemekler falan yapmam lazım malum eşim oruç tutacak ben tutamicam bu sene üzülüyorum yaa :sinifsinif:

Son düzenleme:
günaaaaydınnn... bu yaz ılk defa tamamen delıksız uyudum :S sagdan sola donerken bıle uyanmadım.. telefonun alarmıyla uyandım hatta sabah o derece.. demek kı neymıs gercekten yorgun olunca paşa paşa uyuyomuş bizim bu vücutlar :)) kahvaltımı yapıorum sımdık, sonra da spora gıdıcem..

günaydın koca göbüşler,
bugün ben de dışarı çıkmayı düşünüyorum ama vazgeçebilirim :)

günaydın koca göbüşler,
bugün ben de dışarı çıkmayı düşünüyorum ama vazgeçebilirim :)

valla ben de baktım şimdi hava durumuna çok sıcak gösteriyo ama çıkmam da lazım :bbo: artık şapka falan takıp gölgeden gidicem, elimden geldiği kadar da yürümicem. allahım ya kapının önünden servis geçiyo ama adam arabayı bırakmıyo bana. ben yapsam aynı şeyi kızardı ha servisle gitsene diye. neyse günahını almiyim sabah istemek de aklıma gelmedi :)
çalışırsam kendime araba alıcam :1closedeyes::1closedeyes:

ben de araba ıstıorum da kocam sımdı ızın vermıo cocuktan snr bakalım nası ızın vercek ama ıse baslayınca el mahkum verır artık

ben de araba ıstıorum da kocam sımdı ızın vermıo cocuktan snr bakalım nası ızın vercek ama ıse baslayınca el mahkum verır artık

valla bana şimdi araba falan alamayız da anca ben çalışırsam alıcam kendime. ama artık bırakıcak bazı zamanlarda arabasını bana. dediğin gibi çocuk olunca aşıya götürücem arkadaşıma falan gidicem, buranın zifiri soğuğunda bebek arabasıyla gidemem heralde oralara :1closedeyes:

ben zaten dandırık araba ıstıom ya alısma evresı ıcın şöyle bı 10 mılyarlık bısı yeter de artar bıle.. pahalı bısı olursa vurup kıramam degıl mı ama :)) evet ben de aynı seyı dusunuorum sureklı senı mı cagırcam işten dıorum ya taksıye bınersın ya da ben gelırım dıyo.. aslında ıstanbul trafıgınde taksı en temız cozum hem ucuz hem de trafık derdı cekmıosun ama her dk kucagımda cocukla nası taksıye bınecem ınsanın kendı arabası gıbı olmaz.. sen ne zmn calısmayı dusunuosun benım gıbı bı tarıh koydun mu :) 2012 eylulde baslıorum ben :))

günaydınnnnnnnnnn
bugun annemler gelecek tarif bakıyorum . canım çikolatalı bişiyler istedi. bisküvili pasta gibi.
prop sayfana baktım ama yok galıba. biliyosan söylesene bacım :))

günaydın güzel anneler nasılsınız?
yin eişe gelmiş bulunmaktayım. Off evde olup ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum

oh tarih de belirlemişsin hadi hayırlı olsun şimdiden. valla ben ne zaman iş bulursam girerim burda işsizlik diz boyu çünkü. olmadı istanbula taşınınca artık işte o da 2-3 sene sonra falan. ben otomotivciyim zaten, yine o sektörde çalışırsam ilk işim olur en kırmızısından bir araba almak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…