2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel anneler nasılsınız?
yin eişe gelmiş bulunmaktayım. Off evde olup ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum

gel sen evde ayaklarını uzat, ben çalışayım senin yerine.. ah ah dünya böyle işte. işi olmayanlar iş istiyor, olanlar evde uzanmak istiyor. değer bilmiyoruz...

ama yine de işiniz zor bu sıcaklarda allah yardımcın olsun canım..

Günaydınlar ben de sıcaklardan muzdaribim. Allah yardımcımız olsun

günaydın güzel anneler nasılsınız?
yin eişe gelmiş bulunmaktayım. Off evde olup ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum

aynen bende istiyorum neyse az kaldı doğum izinlerimize

Sağol canım

GÜNAYDIN HANIMLAR,
TCHIBODA BEBEKLERE OZEL KAMPANYA VAR. BENDE OYUNCAK KUTUSU VE PİJAMA TAKIMI ALDIM. BAKALIM NE ZAMAN GELICEK

güle güle kullan canım ben de bakayım neler varmış

sağol canım arada insan bunalıp evde olmayı istiyor
kırmızı araba mı dedin bayılırım kırmızıya benim de en büyük isteğim kırmızı bir arabam olsun
o yüzden oğluma kırmızı araba alacam inş.

GÜNAYDIN HANIMLAR,
TCHIBODA BEBEKLERE OZEL KAMPANYA VAR. BENDE OYUNCAK KUTUSU VE PİJAMA TAKIMI ALDIM. BAKALIM NE ZAMAN GELICEK

Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya

günaydın canım
bende şimdi bakıyorum linke
nasılsın nasıl gidiyor bafocuğum?

Günaydınlar hepinize

günaydın canım

fınfık e-bebekte avivo çantalar indirime girmiş ben üyeyim mail gelmiş
bilgin olsun tatlım bi incele istersen

sağol tatlım.aslında emizrme sütyenlerinde de aklım kaldı ama bedene güvenemedim:uhm:

ben de ilk ona bakmıştım ama bence aklın kalmasın polyamid çünkü. pamuklu almak lazım iç çamaşını zaten çok hassas olacak çatlayacak vs... tabi bir de beden uymayabilir hatta doğum sonrası ne olacağımız belli değil, DD cup bakıcam artık :)

günaydın kızlar yine bir iş günü yine kavurucu sıcaklar Allahtan klima icad edilmiş. Bu seferde sıcak soğuk kombinasyonundan hastalıklar uff yaranılmaz bize... herkese güzel bir gün diliyorum

yasemincim işin çok zormuş seninde.Allah kolaylik wersin.

ben ay sonu tamamen ayriliyorum işten..uzunca bi zamanda çalişacağimi sanmiorum.
Evet iim zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

prop işte sana yeni bir kariyer imkanı kızıma ingilizce ve bilgisayarda öğretirsin merak etme kocana yük etmem seni:)Şaka bir yana hiç öyle düşünme sonuçta kocan o senin yük te ne demek. Ama 2 kii çalışınca çocuğuna daha iyi bir gelecek hazırlarsınız o açıdan kocası armatör olmayan herkes çalışmalı

Kızlar biberon ısıtıcı,oda nemlendirici,süt pompası,ateşölçer vs... elektronik aletlerden alan var mı?Onların araştırmasına giricem de hangisi iyi fln filan diye

19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik

Kızlar biberon ısıtıcı,oda nemlendirici,süt pompası,ateşölçer vs... elektronik aletlerden alan var mı?Onların araştırmasına giricem de hangisi iyi fln filan diye

canım henüz almadım ama kararımı verdim
Süt pompası avent elektrikli
ateşölçer braun kulaktan
oda nemlendirici arzum
biberon ısıtıcı arzum veya avent (avent arzuma göre baya pahalı emin değilim)
fikir olur belki :)

Ateşölçer kulaktan olandan bir sürü çeşit var modeline karar verdin mi sen?Dün bir göz gezdirdim bir sürü çeşit var onları da şimdiden almak lazım.Alıncak çok şey var çook :) biberon ısıtıcıya uzun bir süre ihtiyacımız olmasa da anne sütü alsalar keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…