günaydın güzel anneler nasılsınız?
yin eişe gelmiş bulunmaktayım. Off evde olup ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum
GÜNAYDIN HANIMLAR,
TCHIBODA BEBEKLERE OZEL KAMPANYA VAR. BENDE OYUNCAK KUTUSU VE PİJAMA TAKIMI ALDIM. BAKALIM NE ZAMAN GELICEK
Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya
günaydın güzel anneler nasılsınız?
yin eişe gelmiş bulunmaktayım. Off evde olup ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum
gel sen evde ayaklarını uzat, ben çalışayım senin yerine.. ah ah dünya böyle işte. işi olmayanlar iş istiyor, olanlar evde uzanmak istiyor. değer bilmiyoruz...
ama yine de işiniz zor bu sıcaklarda allah yardımcın olsun canım..
GÜNAYDIN HANIMLAR,
TCHIBODA BEBEKLERE OZEL KAMPANYA VAR. BENDE OYUNCAK KUTUSU VE PİJAMA TAKIMI ALDIM. BAKALIM NE ZAMAN GELICEK
güle güle kullan canım ben de bakayım neler varmış
günaydın :)
güle güle kullan bafocum, gerçekten güzel şeyler var bu hafta, ben de yarın gidip mağazasından alıcam
Günaydınlar hepinize
gel sen evde ayaklarını uzat, ben çalışayım senin yerine.. ah ah dünya böyle işte. işi olmayanlar iş istiyor, olanlar evde uzanmak istiyor. değer bilmiyoruz...
ama yine de işiniz zor bu sıcaklarda allah yardımcın olsun canım..
GÜNAYDIN HANIMLAR,
Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya
Günaydınlar hepinize
sağol tatlım.aslında emizrme sütyenlerinde de aklım kaldı ama bedene güvenemedim:uhm:
opuyorumnanaktanSana da günaydın canım
7 oluyor canımaaaaaaa 29.haftaya girmişim ben şimdi 8aylık mı hamile oldum yaa yoksa 7 mi:uhm:
aaaaaaa 29.haftaya girmişim ben şimdi 8aylık mı hamile oldum yaa yoksa 7 mi:uhm:
Evet iim zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.yasemincim işin çok zormuş seninde.Allah kolaylik wersin.
ben ay sonu tamamen ayriliyorum işten..uzunca bi zamanda çalişacağimi sanmiorum.
prop işte sana yeni bir kariyer imkanı kızıma ingilizce ve bilgisayarda öğretirsin merak etme kocana yük etmem seni:)Şaka bir yana hiç öyle düşünme sonuçta kocan o senin yük te ne demek. Ama 2 kii çalışınca çocuğuna daha iyi bir gelecek hazırlarsınız o açıdan kocası armatör olmayan herkes çalışmalıaa yasemın 3 yasından snr alamam şekerım.. 2012 eylulune işe başlıcam artık. cocugumu ıkı yasına kdr buyutcem snr işe..yeter artık o sureden snr yan gelıp yatıp kocama yük olduğum değil mi ama.. 2 sene cocuk ıcın cok onemlı o yuzden ıkı sene evdeyım, sonra kreşe başlıcak benımkı de..
aaaaaaa 29.haftaya girmişim ben şimdi 8aylık mı hamile oldum yaa yoksa 7 mi:uhm:
fınfık e-bebekte avivo çantalar indirime girmiş ben üyeyim mail gelmiş
bilgin olsun tatlım bi incele istersen
Kızlar biberon ısıtıcı,oda nemlendirici,süt pompası,ateşölçer vs... elektronik aletlerden alan var mı?Onların araştırmasına giricem de hangisi iyi fln filan diye
Ateşölçer kulaktan olandan bir sürü çeşit var modeline karar verdin mi sen?Dün bir göz gezdirdim bir sürü çeşit var onları da şimdiden almak lazım.Alıncak çok şey var çook :) biberon ısıtıcıya uzun bir süre ihtiyacımız olmasa da anne sütü alsalar keşkecanım henüz almadım ama kararımı verdim
Süt pompası avent elektrikli
ateşölçer braun kulaktan
oda nemlendirici arzum
biberon ısıtıcı arzum veya avent (avent arzuma göre baya pahalı emin değilim)
fikir olur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?