2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yaa çoook şey var daha alınacak, ben de nette araştırıyorum önce, izne çıkınca hepsini bir günde halletmeyi planlıyoruz bakalım :)
canım sadece braunun 3 çeşidi var ama arasında bir fark göremedim o yüzden en ucuzunu alıcam 3020 galiba kodu, en ucuz teknosada bi bak istersen.
umarım sütümüz yeter de dediğin gibi ne biberona ne de ısıtıcıya ihtiyacımız olur, bir kere biberona alışınca emmeyebiliyorlar çünkü

arkadaşım braun kulaktan ölçen kullanıyodu çok memnundu aklında olsun. şıp diye bebek bişey anlamadan ateşini ölçüveriyodu.
ben oda için buhar şeysi almicam tv de dr dedi ki cocukların burun tıkanıklıklarının bir numaralı sebebi oda buhar makineleri. onun yerine odada kaloriferin üstünde su bulundurun çok daha sağlıklı dedi. bana da mantıklı geldi açıkçası.
çalışmadığım için pompa almicam ama belki göğüs ucu oluyomuş silikon mu ne, benim de göğüs ucum yoktur hiç, meydana da çıkmadı hala. ona ihtiyacım olabilir..

ben de öyle düşündüm sonuçta fonksiyon aynı fonksiyon.Bebefonu kesinlikle görüntülü alcam ama.Dün akşam markete gittik gitmişken bi paket bez aldım:)))))) siftahı yaptım bebek beziyle:) her çıktığımda bir paket alcam bozulmaz etmez:)Huggies aldım ama prima mı daha iyi acaba bugün de bu tür şeyleri araştırmaya girmem lazım.Çevremdeki bebekliler kesinlikle huggies diyorlar.prima sızdırıyomuş artık ne kadar doğruysa:)

doğru söylüyorsun bijocum fazla nem özellikle akciğerlere çok zararlı ama kışın ortasında kaloriferler üstündeki suluklar yetmiyor ben hatta ayrıca kaba su koyup peteğin üstüne koyuyorum ama o bile yetmyebiliyor sabah burnum boğazım kupkuru kalkıyorum. tabi bu bizim evde böyle. herkesin farklıdır evinin nemi. ben kendi adıma herşeye rağmen alıcam...

ben de kulaktan istiyorum cnm zaten en kolayı o olur.Ama oda nemlendiricisini alabilirm gibi görünüyor.Bana çektiyse mecbur gerekebilir alerjim hat safhada biliyorsun ki çocuk da olma olasılığı da çok yüksekmiş.Bakalım valla ya oda nemlendiricisini çocuk doktoruna da sormak lazım.Önümüzdeki ay çocuk doktoru araştırmalarına da başlıcam zaten.bulup hemen görüşcem:)

bez işini araştırdım canım ben. malum etrafta çok bebek var şimdi :)
prima uyu ve oyna kullanıyor bazıları ama araştırdım ki primanın 2.kalite bebek beziymiş. ince ve rahat diyolar ama çoğu zaman bebeğin çişi kakası sırtına çıkıyomuş yani onu eledim..
huggies ten de memnun bir arkadaşım var, başka kullanan tanımıyorum.
ben prima nın üstü sarı olan yeni bebek bezine karar verdim. kullananlar gayet memnunmuş canım.
fotosu da bu

işte astım falan yapma durumları oluyomuş özellikle sıcak olanların. alacaksan soğuk al derim canım. biliyosun ben de alerjiğim. biraz da o yüzden kalorifer üstü suyu kullanıcam.
çocuk dr u yönlendirir bence de bu konuda seni, acele etme de dr bulunca bir görüşür sorarsın..

en önemlisi :) en çok parayı beze harcayacağız di mi:)
emin değilim ama huggies de GODli ürünlerin bazıları kullanılıyormuş mısırdı galiba.
ntv.de öyle bir belgesel vardı hatırlayamıyorum adını...
bulursam ayrıntılı yazarım...

günaydın kızlar nasılsınız.dün akşam iş çıkışı profiloya kaçtım.park yatağını aldım.ve birsürü ıvır zıvır aldım :))acayyip keyifli bişey ya bebeğe alışveriş yapmak .kendime alsam bukadar çok mutlu olmazdım herhalde :)))

tabi hayatım sen bilirsin ben uyarayım dedim sadece :)

Günaydınlar...
Biju bende o resimdeki paketten aldım 98lik olandan...en küçük boy bezi 3 hafta falan kullanıyormuş bebekler onun için en küçüğünden fazla stoklamayın dediler...en geç 1. ayın sonunda 2 numara beze geçiliyomuş

oo hayırlı olsun yeni cicileri bebeğinin. hakatten çok zevkli alışveriş yapmak ya :)

Evet işte bir arkadaşım da dedi prima çok fena sızdırıyor diye demek ki doğruymuş.Primanın bu paketinden de alayım çıkınca deneye deneye karar vercez artık napalım.
Bana kalorifer üstü su bile yetmiyor canım ya. Biliyorsun ki ben direk hastanelik oluyorum alerji mevsimi.Gittiğim her doktor astım sanıyor beni öyle krize giriyorum :S alırsam zaten soğuk alırım sıcak almam sıcak iyice mahfeder gibime geliyor.İnşallah alerjisi bana çekmez de hiç almam.
Aynen öylee:))) en çok bez ve pişik kremi:)Şimdiden başlamak lazım stoklara işte. ben dün ilk paketimi aldım:)Vatana millete kızımın dötüne hayırlı olsun

güle güle kirletsinnnnnnnn
bunun numarası 2 değil mi ki?
evet canım bebegin kilosu boyu vs belli olmadığından küçük olanlarından çok almayın diyorlar. bir de bazı bebeklere prima bile alerjki yapıyomuş. o zaman yazık stoklara :) o yüzden annem alma dedi bebek doğana kadar. o zaman bakarsın duruma göre dedi ama dayanamıyom yaa ben de alıcam sizin gibi 1-2 paket banane :umursamaz:

Ohhhh hayırlı olsun :))))

güle güle kullansın bebeğin ....kesinlikle artık en zevklisi onlara bişey almak:)

Vatana millete kızımın dötüne hayırlı olsun
senin kızının dötünü ısırırım amaaaaa opuyorumnanaktan

pişik kremi de chicco öneriyorum aklınızda olsun. eşimin yeğeni 2 kız doğurdu ardarda. pişikleri olunca 1 kere sürüyodu hemen geçiyodu. çok çok memnundu yani. benim bir tane var inşallah iyi gelir benim oğlumun dötüne de :)

benm eşimin arkadaşı toptancı büyük marketlere ürün satıyo onda birsürü bez var her marka her boy :))çocuk bezi sıkıntım yok çok şükür zaten olmasada gidip en iyisi alıncak mecbur zaten etsin oğlum babasının paralarının içine :))))))))))

günaydın herkese...

primanın bir de premium care var çevremdekiler onu kullanıyor. yeni bebek beziyle arasında ne fark var acaba?

Eklentiler

• $images.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…