2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de hep aynı boy almıcam zaten,dün3-6 kg.luk aldım şimdi çıktığımda bi boy büyüğünü alcam dursun nasılsa lazım olcak. ama başlarda çok işeyip sıçarlar bunlar şidmi o yüzden 3-6 kgluk çok alırım gibi görünüyor.
amaaan bana alerji demeyin valla oooff.En iyisi kumaşçıya gidelim metrelerce bez kestirelim eski usul artık elimizde boklu bez yıkarız

sağolun kızlar oğlumla birklikte teşekkür ederiz.artık bütün yatırımımı oğluma yapıcam.araba almak istiyodum çalışıyoken ama bebek olunca ertelendi.herşeyinde en iyisini sağlıklısını almaya çalışıyorum sizler gibi.dolayısıyla araba hayalimde ikinci bahara kaldı olsun bende oğluma bebek arabası alcam gene en azından bi arabamız olucak ya :))))))))))

primanın bir de premium care var çevremdekiler onu kullanıyor. yeni bebek beziyle arasında ne fark var acaba?
sıvı kaka emiyor diyor reklamlarda o beyaz paketler için ama kullanan bilmiyorum hiç o yüzden bilemiyorum ki canım nasıldır bilmiyorumkismile

ilk zamanlar paso işiyolarmış pasooooo :) arkadaşım abarttı mı bilmiyorum haftada 1 paket bez gitti diyor. gerçi o biraz pipiriklidir ikide bi değiştirmiştir
bez kestirelim de mi valla ben onlarla büyüdüm allaha şükür taş gibi totom var en iyisi bez ve naylon almak :)))

Oyhh dötleri de ne güzel olur şimdi onların etli butlu bembeyaz:))))))
Benim kuzenim de chicco'nun pişik kreminden hiç memnun kalmadı mahfetti bebeğin poposunu.Sonra doktoru sebamed'in ürünlerini kullan demiş sebamed'ten de çok memnun.Çok iyi gelmiş ama bilmem ben. Denemek lazım her cilde farklı reaksiyn vermesi normal.Deneye deneye görcez artık napalım

bende sebametin yenidoğan setlerinden almayı düşünyorum.ama halam kullanmış sebameti bırkıp daline geçtiğinde çok kötü oluyo.doğar doğmaz dalin kullan dedi.ne edicemi şaşırdım.sizler ne kullanıcaksınız ilk şampuanını vücuk kremini felan

sebamede gözüm kapalı güveniyorum valla. iyi hatırlattın bak onu da kullanabilirim dee işte alerji faktörü var asocum bizde. bakalım dediğin gibi denicez.

bu arada kuzenim de aşırı alerjik bir yapıda. oğlu da ona benzedi, bana diyor ki anneden alıyor yapıcak bişey yok hazırlıklı ol :bbo:

Ben de Prima diye bilirim en iyisini kızımda da 7 yıl önce prima kullanmıştım ve çok memnundum. Arkadaşımın 4 aylık bebeği var o da prima kullanıyor ve çok memnun

Canım benim ne güzel ya Sağlıklı günlerde kullansın inşallah oğluşun. Profilo'da hangi mağazadan aldın canım park yatak ben de internetten bakıyorum ama görerek almayı tercih ederim Mağaza ve fiyat bilgisi verirsen sevinirim canım.
Ben Profilo'daki Çilek mobilya dan kızıma oda almıştım bu senenin başında. Bebek odası yapamıcam şimdi sadece park yatak alacağım şimdilik bi de 2 kapılı beyaz dolap düşünüyorum

o da doğru sebamede alışınca bizim ürünler etki ediyo demek çocuklara :)
ben chicco ve jhonsos un setlerini aldım, onları kullanıcam canım.

Evet yaa ben de çok pimpirikliyimdir kesin bana da çok gider:)Sidikliler:))))
Naylonlar nerde satılıyor acaba benbeyaz kar gibi bezleri kestirelim içine sıçsınlar sonra da temizleriz.ay nasıl temizlicez o bokları kız düşündüm de böghhh :) ben kesin kusarım.
Haftasonu bir arkadaşımın bebeğini görmeye gittik çok tatlıydı ya maymuncuk:)O gün eşimle bir şey fark ettik iki bebekli arkımızın evlerinde bir bok kokusu var.Ben kesinlikle bebek bezlerini çöpte tutmıcam.Kullanır kullanmaz evden uzaklaştırcam.İğrenç yaa böğğğgh.Bizim her kata konteyner koymuşlar allahtan hemen atarım kolayca.Olmasa kesin bebek bezini atmak için satılan özel çöp kovalarından alırdım

ben de sebamed alırım diyorum ama kızların da dediği gibi bakalım bizimkilerin teni neye hassas olacak, onlar belirleyecek yani...
ama pudra almayacağım özellikle kız bebeklerde enfeksiyona neden olabiliyormuş, agubugu programında bir dr söylemişti

Ben bu haftasonu kızıma komili bebe şampuan aldım zeytinyağlı.. Çok beğendim şampuanı

günaydın kıslar nasılsınız

günaydın canım sağol sen nasılsın

cnm ben çok dolaştım dün profiloyu elit bebekde bulabildim istedğim gibi.girişte asansörün yanındadaki mağza.diğer mazalarda ya rengi yoktu yada özllikleri azdı.ben 200 TL aldım.amaa tam istediğim gibi.

hadi yaaa .ne yapalım inşallah olmaz bebişlerimizde alerji malerji çok zor ya oof.
Ben de primayı iyi biliyordum hatta annem iki kardeşimde de hep prima kullandı çok memnundu ama bi arkım çok feci sızıdırıyor diyince etkilendim.Prima da alcam onu da denicem zaten bakalım görcez

haha nerde mi satılıyo bakıyom niyeti bozdun galiba :))) hakatten nerde satılıyodur ki o naylonlar

o arkadaşının evinde bi yere kaka falan bulaşmıştır canım. o kokuyodur.. yoksa bezi iyice kapatır sıkı bi poşetin içine koyarsan kokmaz. ya da birkaç gün evde bekletmiştir bezleri atmamıştır falan filan. çok arkadaşım var dedim ya bebekli, hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.

Neyse kızlar ben çıkıyorum.Bir suyun altına gireyim sonra da spora ineyim.Yürüyüş bağırsaklarımı çalıştırıyor malum durumlar :S Öpüyorum hepinizi

cnm ben çok dolaştım dün profiloyu elit bebekde bulabildim istedğim gibi.girişte asansörün yanındadaki mağza.diğer mazalarda ya rengi yoktu yada özllikleri azdı.ben 200 TL aldım.amaa tam istediğim gibi.

Tşekkür ederim canım bakarım ben de inşallah fiyatıda uygunmuş

Dediğin gibi deneyerek anlaşılacak canım

Neyse kızlar ben çıkıyorum.Bir suyun altına gireyim sonra da spora ineyim.Yürüyüş bağırsaklarımı çalıştırıyor malum durumlar :S Öpüyorum hepinizi

hadi görüşürüz canım ben de kalkim biraz ütü yapim :bbo:

evett bozdum kafayı eski usul büyütcem bebeğimi
Ay valla bilmiyorum canım benim koku hassasiyetim de çok fazla her şeyin herkesin kokusunu alırım ne kadar uzağımda durursa dursun.Boklu günler bizi bekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…