Ben de hep aynı boy almıcam zaten,dün3-6 kg.luk aldım şimdi çıktığımda bi boy büyüğünü alcam dursun nasılsa lazım olcak. ama başlarda çok işeyip sıçarlar bunlar şidmi o yüzden 3-6 kgluk çok alırım gibi görünüyor.
güle güle kirletsinnnnnnnn
bunun numarası 2 değil mi ki?
evet canım bebegin kilosu boyu vs belli olmadığından küçük olanlarından çok almayın diyorlar. bir de bazı bebeklere prima bile alerjki yapıyomuş. o zaman yazık stoklara :) o yüzden annem alma dedi bebek doğana kadar. o zaman bakarsın duruma göre dedi ama dayanamıyom yaa ben de alıcam sizin gibi 1-2 paket banane :umursamaz:
sıvı kaka emiyor diyor reklamlarda o beyaz paketler için ama kullanan bilmiyorum hiç o yüzden bilemiyorum ki canım nasıldır bilmiyorumkismileprimanın bir de premium care var çevremdekiler onu kullanıyor. yeni bebek beziyle arasında ne fark var acaba?
ilk zamanlar paso işiyolarmış pasooooo :) arkadaşım abarttı mı bilmiyorum haftada 1 paket bez gitti diyor. gerçi o biraz pipiriklidir ikide bi değiştirmiştirBen de hep aynı boy almıcam zaten,dün3-6 kg.luk aldım şimdi çıktığımda bi boy büyüğünü alcam dursun nasılsa lazım olcak. ama başlarda çok işeyip sıçarlar bunlar şidmi o yüzden 3-6 kgluk çok alırım gibi görünüyor.
amaaan bana alerji demeyin valla oooff.En iyisi kumaşçıya gidelim metrelerce bez kestirelim eski usulartık elimizde boklu bez yıkarız
Oyhh dötleri de ne güzel olur şimdi onların etli butlu bembeyaz:))))))senin kızının dötünü ısırırım amaaaaa opuyorumnanaktan
pişik kremi de chicco öneriyorum aklınızda olsun. eşimin yeğeni 2 kız doğurdu ardarda. pişikleri olunca 1 kere sürüyodu hemen geçiyodu. çok çok memnundu yani. benim bir tane var inşallah iyi gelir benim oğlumun dötüne de :)
senin kızının dötünü ısırırım amaaaaa opuyorumnanaktan
pişik kremi de chicco öneriyorum aklınızda olsun. eşimin yeğeni 2 kız doğurdu ardarda. pişikleri olunca 1 kere sürüyodu hemen geçiyodu. çok çok memnundu yani. benim bir tane var inşallah iyi gelir benim oğlumun dötüne de :)
Oyhh dötleri de ne güzel olur şimdi onların etli butlu bembeyaz:))))))
Benim kuzenim de chicco'nun pişik kreminden hiç memnun kalmadı mahfetti bebeğin poposunu.Sonra doktoru sebamed'in ürünlerini kullan demiş sebamed'ten de çok memnun.Çok iyi gelmiş ama bilmem ben. Denemek lazım her cilde farklı reaksiyn vermesi normal.Deneye deneye görcez artık napalım
ben de öyle düşündüm sonuçta fonksiyon aynı fonksiyon.Bebefonu kesinlikle görüntülü alcam ama.Dün akşam markete gittik gitmişken bi paket bez aldım:)))))) siftahı yaptım bebek beziyle:) her çıktığımda bir paket alcam bozulmaz etmez:)Huggies aldım ama prima mı daha iyi acaba bugün de bu tür şeyleri araştırmaya girmem lazım.Çevremdeki bebekliler kesinlikle huggies diyorlar.prima sızdırıyomuş artık ne kadar doğruysa:)
günaydın kızlar nasılsınız.dün akşam iş çıkışı profiloya kaçtım.park yatağını aldım.ve birsürü ıvır zıvır aldım :))acayyip keyifli bişey ya bebeğe alışveriş yapmak .kendime alsam bukadar çok mutlu olmazdım herhalde :)))
bende sebametin yenidoğan setlerinden almayı düşünyorum.ama halam kullanmış sebameti bırkıp daline geçtiğinde çok kötü oluyo.doğar doğmaz dalin kullan dedi.ne edicemi şaşırdım.sizler ne kullanıcaksınız ilk şampuanını vücuk kremini felan
bende sebametin yenidoğan setlerinden almayı düşünyorum.ama halam kullanmış sebameti bırkıp daline geçtiğinde çok kötü oluyo.doğar doğmaz dalin kullan dedi.ne edicemi şaşırdım.sizler ne kullanıcaksınız ilk şampuanını vücuk kremini felan
Evet yaa ben de çok pimpirikliyimdir kesin bana da çok gider:)Sidikliler:))))
sıvı kaka emiyor diyor reklamlarda o beyaz paketler için ama kullanan bilmiyorum hiç o yüzden bilemiyorum ki canım nasıldır bilmiyorumkismile
ilk zamanlar paso işiyolarmış pasooooo :) arkadaşım abarttı mı bilmiyorum haftada 1 paket bez gitti diyor. gerçi o biraz pipiriklidir ikide bi değiştirmiştir
bez kestirelim de mi valla ben onlarla büyüdüm allaha şükür taş gibi totom varen iyisi bez ve naylon almak :)))
günaydın kıslar nasılsınız
Ben de Prima diye bilirim en iyisini kızımda da 7 yıl önce prima kullanmıştım ve çok memnundum. Arkadaşımın 4 aylık bebeği var o da prima kullanıyor ve çok memnun
Canım benim ne güzel ya Sağlıklı günlerde kullansın inşallah oğluşun. Profilo'da hangi mağazadan aldın canım park yatak ben de internetten bakıyorum ama görerek almayı tercih ederim Mağaza ve fiyat bilgisi verirsen sevinirim canım.
Ben Profilo'daki Çilek mobilya dan kızıma oda almıştım bu senenin başında. Bebek odası yapamıcam şimdi sadece park yatak alacağım şimdilik bi de 2 kapılı beyaz dolap düşünüyorum
hadi yaaa .ne yapalım inşallah olmaz bebişlerimizde alerji malerji çok zor ya oof.
sebamede gözüm kapalı güveniyorum valla. iyi hatırlattın bak onu da kullanabilirim dee işte alerji faktörü var asocum bizde. bakalım dediğin gibi denicez.
bu arada kuzenim de aşırı alerjik bir yapıda. oğlu da ona benzedi, bana diyor ki anneden alıyor yapıcak bişey yok hazırlıklı ol :bbo:
Ben de primayı iyi biliyordum hatta annem iki kardeşimde de hep prima kullandı çok memnundu ama bi arkım çok feci sızıdırıyor diyince etkilendim.Prima da alcam onu da denicem zaten bakalım görcezBen de Prima diye bilirim en iyisini kızımda da 7 yıl önce prima kullanmıştım ve çok memnundum. Arkadaşımın 4 aylık bebeği var o da prima kullanıyor ve çok memnun
Canım benim ne güzel ya Sağlıklı günlerde kullansın inşallah oğluşun. Profilo'da hangi mağazadan aldın canım park yatak ben de internetten bakıyorum ama görerek almayı tercih ederim Mağaza ve fiyat bilgisi verirsen sevinirim canım.
Ben Profilo'daki Çilek mobilya dan kızıma oda almıştım bu senenin başında. Bebek odası yapamıcam şimdi sadece park yatak alacağım şimdilik bi de 2 kapılı beyaz dolap düşünüyorum
haha nerde mi satılıyo bakıyom niyeti bozdun galiba :))) hakatten nerde satılıyodur ki o naylonlarEvet yaa ben de çok pimpirikliyimdir kesin bana da çok gider:)Sidikliler:))))
Naylonlar nerde satılıyor acababenbeyaz kar gibi bezleri kestirelim içine sıçsınlar sonra da temizleriz.ay nasıl temizlicez o bokları kız düşündüm de böghhh :) ben kesin kusarım.
Haftasonu bir arkadaşımın bebeğini görmeye gittik çok tatlıydı ya maymuncuk:)O gün eşimle bir şey fark ettik iki bebekli arkımızın evlerinde bir bok kokusu var.Ben kesinlikle bebek bezlerini çöpte tutmıcam.Kullanır kullanmaz evden uzaklaştırcam.İğrenç yaa böğğğgh.Bizim her kata konteyner koymuşlar allahtan hemen atarım kolayca.Olmasa kesin bebek bezini atmak için satılan özel çöp kovalarından alırdım
cnm ben çok dolaştım dün profiloyu elit bebekde bulabildim istedğim gibi.girişte asansörün yanındadaki mağza.diğer mazalarda ya rengi yoktu yada özllikleri azdı.ben 200 TL aldım.amaa tam istediğim gibi.
hadi yaaa .ne yapalım inşallah olmaz bebişlerimizde alerji malerji çok zor ya oof.
Ben de primayı iyi biliyordum hatta annem iki kardeşimde de hep prima kullandı çok memnundu ama bi arkım çok feci sızıdırıyor diyince etkilendim.Prima da alcam onu da denicem zaten bakalım görcez
Neyse kızlar ben çıkıyorum.Bir suyun altına gireyim sonra da spora ineyim.Yürüyüş bağırsaklarımı çalıştırıyor malum durumlar :S Öpüyorum hepinizi
evett bozdum kafayı eski usul büyütcem bebeğimihaha nerde mi satılıyo bakıyom niyeti bozdun galiba :))) hakatten nerde satılıyodur ki o naylonlar
o arkadaşının evinde bi yere kaka falan bulaşmıştır canım. o kokuyodur.. yoksa bezi iyice kapatır sıkı bi poşetin içine koyarsan kokmaz. ya da birkaç gün evde bekletmiştir bezleri atmamıştır falan filan. çok arkadaşım var dedim ya bebekli, hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?