2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya ne diorum ben 7 kilo aldım :S 36 bedendim 40 fln oldum galiba. Geçen hafta 2 tane aldım bi kot bi siyah, ohhhh dünya varmış dedim o kdr rahatlar ki, tabi artık sıkmıo nasolsa diye daha da çok yiyorum, enfess :)

ay hiç sorma.. ben önceden 34-36 arası giyerdim.. sonra tedaviler ilaçlar iğneler şimdi 40 bedenim.. ama varsın olsun.. bebişim geldi ya.. ben kilo almaya razıyım.. isterse 100 kg olayım.. :dance:

hayy allah yazını okur okumaz bende denedim bende de oluyomu ki die -tatlicadiarzu- ne tuhaflaştım yaa. bende olmuyor canım. ama önemli bişe deildir bence korkma

sağol canım yazını görmeden tekrar yazmıştım bende .
niye öyle oldu ki kendimi dinliyorum çok ondanmı ki . ohaoldumsmile

Dikkat et şekerimm zaten 7. aydan sonra inanılmaz kilo almaya başlıyor insan.. Şimdiden 7 kiloya doktorun ne diyor,, normal miymiş?? Ben hala eski kotlarımı giyiyorum umarım zarar vermez

Tabi ki nırmal değil. İlk trimester sonunda toplamda 1 ila 2 kg almış olmak gerekiyo sadece. Ama kusması fln olmayanlar için bu 4 olabilir dedi doktor, ama fazlası zarar. Bu arada istediğin kadar dar giyinebilimişsin ilk 4 ay çünkü bebeğe baskı yapmazmış şu an 4. aydan snr bebeğe baskı yapmaya başlarmış. Madem kilo almadın oh giy daracık kotları at havanı ne diyim :)

kimsenin bilgisi yokmu kızlarrr. bişey batıyo sanki bi acayip.
korkmkmaya başladım offfeyvahedigeldismile

canım dur hemen panikleme.. bebiş senin göbüşünden kendine beslenebilsin diye hat çekiyo ne güzel..

göbek bağı gelişiyo demekki bebişin.. fazla pırgalamada.. rahat rahat beslensin gelişsin yavrucak..:ecrin_bebek:

içtim kaydirigubbakcemile2 tşk ettimm..

* Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. ınsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.
Ben onların yalancısıyım.

ayyyy canım ne güzel şey yazmışsın öyleeeeeolumunekankayizsmile
iiki yazdım buraya yoksa akşama kadar rahat durmazdım..
aman ellemeyimde yavrum rahat rahat gelişsinn :lepi:

Ya ne diorum ben 7 kilo aldım :S 36 bedendim 40 fln oldum galiba. Geçen hafta 2 tane aldım bi kot bi siyah, ohhhh dünya varmış dedim o kdr rahatlar ki, tabi artık sıkmıo nasolsa diye daha da çok yiyorum, enfess :)

kusamıoruz yaa biz ondan alıoz. değilse çok yedimiz felan da yok :1ninca: hayırlı ossun canım cicilerin. kaça aldın çok pahalı hamiş kıyafetler yaa

Kızlar bu arada ben günde 1.5 pakete yakın sigara içiodum hamile kaldımı öğrenince bıraktım tamamen o yüzden de çok kilo alıyorum galiba :S

ayyyy canım ne güzel şey yazmışsın öyleeeeeolumunekankayizsmile
iiki yazdım buraya yoksa akşama kadar rahat durmazdım..
aman ellemeyimde yavrum rahat rahat gelişsinn :lepi:

he şöyleee.. onların rahatı iyi içerde merak etme.. :lepilumunekankayizsmile

onlar olimpik havuzlarında yan gelmiş yatıyorlar.. bitek meyveli kokteyleri eksik..kaydirigubbakcemile3

ama ben onlara maden suyu göndericem akşama..:içelim:

kusamıoruz yaa biz ondan alıoz. değilse çok yedimiz felan da yok :1ninca: hayırlı ossun canım cicilerin. kaça aldın çok pahalı hamiş kıyafetler yaa

Hmm bilmem pahalı ya da ucuz gelmedi bana orta karar bence. Pantolonların biri 70 biri 90 TL işte. Hem nolcak ya daha 7 ay giycem yani, 160 TL çok gelmıo oyle dusununce

Hmm bilmem pahalı ya da ucuz gelmedi bana orta karar bence. Pantolonların biri 70 biri 90 TL işte. Hem nolcak ya daha 7 ay giycem yani, 160 TL çok gelmıo oyle dusununce

iyiymiş fiyatları..
beni korkuttular 100 den aşağı kumaş pantolon bulamazsın diye..

bide sen nasıl pantolon aldın.. ben beli lastikli (siyah yüksek geniş lastik gibi) olanlardan almak istiyom..

her mağazada varmın yoksa büyük beden satanlara mı gitmeliyim sadece

e-gebe.com/?urun-detay_190_Dar_Pantolon_Camelot_Slim.html[/url]

Bak cnm biri bu aldıklarımın, bu mağazadan aldım zaten acayip şeyler var bayıldım, bir an önce karnım kocaman olsun da hepsini giyim istiyorum. Ha bi de şunu aldım :)))

e-gebe.com/?urun-detay_74_Esprili_Tisort_[/url]
Başında 3 tane w var tabi :)

doğru valla onların keyfi gıcır..kaydirigubbakcemile2
biz kendi kendimize kuruntu yapıyoruz.. aynen bende koktey yerine,, bende maden suyu göndercem iice keyiflensin diye kaydirigubbakcemile3:dance:

benim pantolonlarım var ablam verdi . bayanssulusmile o derdim yok yani
biri siyah lastikli biride kot gibi oda lastikli . .
doğumdan sonra kendime kot alırım onun yerine zemuszemus daha iyii :jeyyar:
üstüme bişiler alırım bide hamileler için tşörtler varya öyle istiyorum bulabilirsem inş. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…