- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
Ya ne diorum ben 7 kilo aldım :S 36 bedendim 40 fln oldum galiba. Geçen hafta 2 tane aldım bi kot bi siyah, ohhhh dünya varmış dedim o kdr rahatlar ki, tabi artık sıkmıo nasolsa diye daha da çok yiyorum, enfess :)
hayy allah yazını okur okumaz bende denedim bende de oluyomu ki die -tatlicadiarzu- ne tuhaflaştım yaa. bende olmuyor canım. ama önemli bişe deildir bence korkma
Dikkat et şekerimm zaten 7. aydan sonra inanılmaz kilo almaya başlıyor insan.. Şimdiden 7 kiloya doktorun ne diyor,, normal miymiş?? Ben hala eski kotlarımı giyiyorum umarım zarar vermez
kimsenin bilgisi yokmu kızlarrr. bişey batıyo sanki bi acayip.
korkmkmaya başladım offfeyvahedigeldismile
maden suyu zararlı diye okumuştum sanki bir eyrde.. Değil miymiş??
Ama Pelin bak çok yanlış yapmışsın, antibiyatik yani bu, doktor tok demiş eyvallah da, aç içsen de bişi olmuo sadece yan etkileri baş dönmesi kusturma fln olur olursa, saatini geçirmek çok çok daha kötü çünkü o zaman etkisini kaybedio antibiyotik , en başa dönmüş gibi oluo, tedavi yarım kalıo, 1 saatten bişi olmaz iç hemen saatini kaydırırsın birazcık
canım dur hemen panikleme.. bebiş senin göbüşünden kendine beslenebilsin diye hat çekiyo ne güzel..
göbek bağı gelişiyo demekki bebişin.. fazla pırgalamada.. rahat rahat beslensin gelişsin yavrucak..:ecrin_bebek:
Ya ne diorum ben 7 kilo aldım :S 36 bedendim 40 fln oldum galiba. Geçen hafta 2 tane aldım bi kot bi siyah, ohhhh dünya varmış dedim o kdr rahatlar ki, tabi artık sıkmıo nasolsa diye daha da çok yiyorum, enfess :)
ayyyy canım ne güzel şey yazmışsın öyleeeeeolumunekankayizsmile
iiki yazdım buraya yoksa akşama kadar rahat durmazdım..
aman ellemeyimde yavrum rahat rahat gelişsinn :lepi:
kusamıoruz yaa biz ondan alıoz. değilse çok yedimiz felan da yok :1ninca: hayırlı ossun canım cicilerin. kaça aldın çok pahalı hamiş kıyafetler yaa
bende bende kasım annesıyım
Hmm bilmem pahalı ya da ucuz gelmedi bana orta karar bence. Pantolonların biri 70 biri 90 TL işte. Hem nolcak ya daha 7 ay giycem yani, 160 TL çok gelmıo oyle dusununce
bende bende kasım annesıyım
iyiymiş fiyatları..
beni korkuttular 100 den aşağı kumaş pantolon bulamazsın diye..
bide sen nasıl pantolon aldın.. ben beli lastikli (siyah yüksek geniş lastik gibi) olanlardan almak istiyom..
her mağazada varmın yoksa büyük beden satanlara mı gitmeliyim sadece
he şöyleee.. onların rahatı iyi içerde merak etme.. :lepilumunekankayizsmile
onlar olimpik havuzlarında yan gelmiş yatıyorlar.. bitek meyveli kokteyleri eksik..kaydirigubbakcemile3
ama ben onlara maden suyu göndericem akşama..:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?