2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçicek bidenem gelmiycek bidaha... içini ferah tut..

Ah ahhhhh çok güzel oldu da bi de bana sor neler çekiyorum, çok canım istiyo çok. Eşim de bana yardımcı olmak için bıraktı, canım çekmesin diye :)

inşallah bir daha hiç içmezsin.. var öyle arkadaşlarım hamilelikte bırakan ve bir daha hiç içmeyen.. ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra oh be dersin. kilon da büyük ihtimal o yüzden artmıştır hiç takma keyfini cıkar.. burdan diyet topiğine transfer oluruz kaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız yarın 9 haftam doluyor ben daha doktora gidemedim bile cumartesi bi aksilik olmazsa gidicem inş yurt dışında bi çok hamile 3-4 kez ultrosana giriyor ben önceki hamileliğimde çok girdim bunda 2 ayda bir gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı zaten bir buçuk yaşında oğlum var ona da bakıourum bir yandan, Allah yardımcımız olsun..

Kızlar kızlarrr hamile modasını yakından takip edip sizlerle paylaşıcam merak etmeyin. Gerçekten de o jileler fln o kdr tatlılar ki tam bizim zor aylarımız yaza gelcek giyincez püfür püfürrr ohhhhhh

bidenem senin tickerde bi enteresanlık var yanlış olmuş..
32 hafta + 6 günlük diyo..

ama resmine bayıldımn.. sadece sayıları değiştir

ahahahaha bayıldım tişörtleree kaydirigubbakcemile3
kanıma girdinizx kızlar bende alıcam bitane.. ama prophetic inden istiyom ben..

al tabi all bende alıcam bakalımm..
lcw de varmış.. ben geçen hafta baktım ama yoktu. havalar ısınınca gelir belkii .
tşörtlerimizi giyip göbişlerimizde çıkınca foto çekip koyarız bideeeeee :CüvCüv:

ben LCW da da görmüştüm beli ayarlı hamile pantolonu ve birkaç tişört. hamile koleksyionu vardı bi ara hala var mı bilmiyorum aklınızda olsun..

slm kızlar maşallah sohbet koyu burda yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)) benim mide bulantılarım biraz azaldı uykuya çok düştüm bi arkadaş yazmış göbeğim kaşınıyo diye benimde öle çok kaşınıyo bu aralar büyüdüğündenmi ne kaşımıyom ama çatlak oluşurmuş öylemi?

enson lwc gittiğimde bol bo eşofman vardı..
henüz hamişliğim çok yeni olduğundan ne alacağımı bilememiştim:.

ay nebiliim bidenem..
dünyam hızlı döndüğünden onu bilem ters görmüşüm demekki...kaydirigubbakcemile3

ceylan da yaşıyor senin gibi tansiyon sorunu.. en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah canım yaa valla çok zor :bbo:

kızlar ben halen aynı giysi sitesindeyim.. iç çamaşırlarına bakıyodumda..
çok afedersiniz ama.. hamişlikte nasıl sutyen tercih edilmeli acep.. benimkiler zaten büyüklerdi.. şimdi karpuz gibi oldular.. ilerde nlurlar bilinmez.. :))) uçlarıda çok belirgin.. normal kalıplı sutyenden bile bu ara uçları belli olur oldu (

doktorum sıkı sütyen kullan dedi :)

aaaaaa harikasın, teşekkürler.e ben görmedim bunu, e-gebeden değil mi? Ayyy benimkiler böyle mi olacak :1shok:, sığamadıkları için agresifleşip, karnıma tekmelerle dalacaklar alsanaalsanasmile

Son düzenleyen: Moderatör:
vesta bidenem senin hamişlik doğal yoldan mıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…