- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
e-gebe.com/?urun-detay_190_Dar_Pantolon_Camelot_Slim.html[/url]
Bak cnm biri bu aldıklarımın, bu mağazadan aldım zaten acayip şeyler var bayıldım, bir an önce karnım kocaman olsun da hepsini giyim istiyorum. Ha bi de şunu aldım :)))
e-gebe.com/?urun-detay_74_Esprili_Tisort_[/url]
Başında 3 tane w var tabi :)
bende bende kasım annesıyım
doğru valla onların keyfi gıcır..kaydirigubbakcemile2
biz kendi kendimize kuruntu yapıyoruz.. aynen bende koktey yerine,, bende maden suyu göndercem iice keyiflensin diye kaydirigubbakcemile3:dance:
pantolona bayıldım... bişiy diycem.. üst kısmı tamamda bacak bölgelerin bolluk varmı.. yandan cepleri olan modellerde varmıydı orda..
rişörtte çok güzelmiş ama onu dışarda giyebilirmiyim bilmiyorum.. utanırım ben onu giymeye..bilmiyorumkismile ama yakın evde felan giyerim..
canım dur hemen panikleme.. bebiş senin göbüşünden kendine beslenebilsin diye hat çekiyo ne güzel..
göbek bağı gelişiyo demekki bebişin.. fazla pırgalamada.. rahat rahat beslensin gelişsin yavrucak..:ecrin_bebek:
var canım kaşınmada var :)
hatta ben kaşınırken kociş kızıyo.. "çek elini bebişi gıdıklıyon" diyoo :roflol:
bırakman çok güzel süper olmuş :lepi:Kızlar bu arada ben günde 1.5 pakete yakın sigara içiodum hamile kaldımı öğrenince bıraktım tamamen o yüzden de çok kilo alıyorum galiba :S
hoşgeldinnn opuyorumnanaktanbende bende kasım annesıyım
ahanda buraya adresi yapıştırom.. diğer kızlarda mağazayı satın alsın diye... yakında bende bi tur atarım oraya..
http://www.e-gebe.com/catinfo.asp?cid=80
bırakman çok güzel süper olmuş :lepi:
tişörte de bayıldım akannehir
Ah ahhhhh çok güzel oldu da bi de bana sor neler çekiyorum, çok canım istiyo çok. Eşim de bana yardımcı olmak için bıraktı, canım çekmesin diye :)
kızlar merhaba,
sabah kalktığımda azıcık, böyle bulaşık gibi şeffaf açık kahve lekelenme vardı... akşamdan koyduğum progynex ile beraber akmış koyduğum pedeumarım devamı gelmez.
yine mi yaa??:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?