- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
günaydın kızlar nasılsınız.dün akşam iş çıkışı profiloya kaçtım.park yatağını aldım.ve birsürü ıvır zıvır aldım :))acayyip keyifli bişey ya bebeğe alışveriş yapmak .kendime alsam bukadar çok mutlu olmazdım herhalde :)))
o da doğru sebamede alışınca bizim ürünler etki ediyo demek çocuklara :)
ben chicco ve jhonsos un setlerini aldım, onları kullanıcam canım.
güle güle kirletsinnnnnnnn
bunun numarası 2 değil mi ki?
evet canım bebegin kilosu boyu vs belli olmadığından küçük olanlarından çok almayın diyorlar. bir de bazı bebeklere prima bile alerjki yapıyomuş. o zaman yazık stoklara :) o yüzden annem alma dedi bebek doğana kadar. o zaman bakarsın duruma göre dedi ama dayanamıyom yaa ben de alıcam sizin gibi 1-2 paket banane :umursamaz:
delikafadulden
evet ya aynen banada aynısını diyolar ama banane banane bende alıcam işte 1-2 paket :roflol: naniknanik
aaaaaaa 29.haftaya girmişim ben şimdi 8aylık mı hamile oldum yaa yoksa 7 mi:uhm:
günaydın herkeze gerçi öğlen oldu dün kontrolümüz vardı gördük bebişimizi gayet iyiydi sağlıklı bir bebek dedi elleri kolları oynuyordu yüzünü bize göstermedi ama yüzünü göremedik çok tatlıydııı :)
bugünde şeker yüklememizi yaptırdık sonuç iyi çıktı bir problem yokk onuda atlattık şdrar yollarımada baktı o da temiz çıktı allahahıma şükürrr biras enfeksiyon var onun içinde ilaç yazmıyorumm bol su içeceksin dedi öyle iştee
Hoşbulduk hazal ,nalan
İyiyim Nalan,doktora gittim bugün ,miniklerim iyilermiş, ama poz vermedi buı kez hınzırlar..Çarşamba günü de şeker yüklemesi olacak,bakalım nasıl çıkacak?Senin yüksek çıkmış sanırım,daha bikaç arkadaşın..Geçmiş olsun ..Benim de çıkabilir valla,diyete talim ederiz biz de ne yapalım
Çok şişkinlik oluyor bende.Ellerim ,ayaklarım.............benneyaptımkiDoktorum normal dedi bugün..Bunlar iyi günlerin demez mi bir de..İkiz gebelik dah zor kızlar,yeni yeni şkayetlerim başlıyor,buma da şükür elbette..
nalan cnm şekerin yüksek çıkmış geçmiş olsun ama diyette düzelir inş..
dilemma gerçekten ikiz daha zor olur bız böyleysek sen daha zorlanıyorsundur bıde sıcakalr iice bunaltıyor. Allah yardımcın olsun cnm senınde
günaydın herkeze gerçi öğlen oldu dün kontrolümüz vardı gördük bebişimizi gayet iyiydi sağlıklı bir bebek dedi elleri kolları oynuyordu yüzünü bize göstermedi ama yüzünü göremedik çok tatlıydııı :)
bugünde şeker yüklememizi yaptırdık sonuç iyi çıktı bir problem yokk onuda atlattık şdrar yollarımada baktı o da temiz çıktı allahahıma şükürrr biras enfeksiyon var onun içinde ilaç yazmıyorumm bol su içeceksin dedi öyle iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?