2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güle güle kuşllan canım ne marka ve ne kadara aldın bende kendi yatak odama almak istiyorum ilk bir kaç ay benimle kalacağı için sepet almak istemiyorum ama .. tavsiye eder misin

Arkadaşlar bebek bakım ürünlerimi bende sebamed aldım...Kadıköyde bir kozmetik deposu var perakende satış yapıyor oradan çok uygun fiyata aldım...53 tl ye bütün gerekenleri aldım... bitincede annemden isterim yenilerini getirir...kızıma iyi gelsin yeterki...

ama dediğiniz gibi bazı şeyleri tecrübe etmeden bilmemiz mümkün değil...deneyip görmek içinde miniklerin doğması gerekiyor:)

merhaba kasım anneleri nasılsınız
ben kahvaltımı yaptım evimi toparladım bi sizi ziyaret edeyim gerçi işlerim bitmedi ama
sizinle biraz takılıp devam edeceğim yine

sebamed bakım ürünlerini ucuza yani indirimli (yüzde35) satan güvenilir bir site biliyorum. öğrenmek isteyenler mesaj atarsa siteyi vereyim. arkadaşlarım alışveirş yaptılar çok memnun kaldılar aklınızda olsun..

birkaç ütü yaptım yemeğimi koydum. duş alıcam ve dışarı çıkıcam öğlen yemeğinden sonra karar verdim. 1 haftadır sokağa çıkmadım sıkıldım yaa :dilcikar:

ben dun bebek gormeye gittim, tosun gibiydi masallah.. iki aylik ama annesi 6 ayliklari giydirebiliyo. biraz buyuk geliyo ama kaldiriyo cocuk akannehir masallah, bizimkiler de mi oyle olucak :)

o da doğru sebamede alışınca bizim ürünler etki ediyo demek çocuklara :)
ben chicco ve jhonsos un setlerini aldım, onları kullanıcam canım.

günaydın kızlar nasılsınız

canım bende ortalama 5-6 tecrübeli anneden duyduğum kadarıyla hep chıcconun ürünlerini tavsiye ettiler hatta birçok ürün denedik şampuan yağ pişik kremi ve pudrada chıcco en iyisi dediler bende ondan o seti aldım zaten jhonson baby bide dalinde iyidir sanırrım biraz daha yaşı büyük olan ablalarda onları tavsiye etti deniycez bakalım

ama annelerede sebamedin vajinal temizleme jelini tavsiye ederim doğumdan sonra hem kuru tutuyor hemde enfeksiyonları önlüyor

delikafadulden
evet ya aynen banada aynısını diyolar ama banane banane bende alıcam işte 1-2 paket :roflol: naniknanik

kızlar bu günlerinizin kıymetini bilin. iyi dinlenin. çoook yoruyorlar vallaha. ben de mayıs annesiyim. ihtiyacınız olabilir diye

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaaaa 29.haftaya girmişim ben şimdi 8aylık mı hamile oldum yaa yoksa 7 mi:uhm:

bana doktorum 29. haftada gel hem 7. ayın bitmiş olur dedi sanırım 7. bitti 8 oldun

:uhm: amaaan benimde aklım ermiyor bitürlü bu hesaba ya yumurta adetin ilk günü oluşmaya başlıyor yani adet geçince 4 haftalık oluyor yani 1 aylık eğer öyle hesaplarsam
0-4=1 ay
5-8=2 ay
9-12=3 ay
13=16=4 ay
17-20=5 ay
21-24=6 ay
25-28=7 ay
29-32=8ay
33-36=9 ay
veeeeeeeeeeeeeeee :lepi: =37-40=10 ay kafamçokkarıştı

kızlar gözümüz aydın gebelik artık 10 ay :roflol: :roflol:

günaydın herkeze gerçi öğlen oldu dün kontrolümüz vardı gördük bebişimizi gayet iyiydi sağlıklı bir bebek dedi elleri kolları oynuyordu yüzünü bize göstermedi ama yüzünü göremedik çok tatlıydııı :)

bugünde şeker yüklememizi yaptırdık sonuç iyi çıktı bir problem yokk onuda atlattık şdrar yollarımada baktı o da temiz çıktı allahahıma şükürrr biras enfeksiyon var onun içinde ilaç yazmıyorumm bol su içeceksin dedi öyle iştee

ayyy şiştim sıcaktan.. belkı cevahır e gıderım dıodum ama valla odlmuşa nası atladıgımı bılemedım.. spor salonu super tabı klımalar fln calısıo sıcagı anlamıorum ama dısarı bı cıkıorum bı de spor sonrası ısınmıs oluo vucut tam işkence..

ben sımdıden 7. aydayım dıorum bafo :) ama ısın dogrusu sen 7. ayını bıtırmıssın dun artık 8. ayın ıcıne grmıssın, hayırlı ugurlu olsun..

nalannn... gecmısı okumadım noldu dıyet ağla bakalım azıcık bize :))

gözün aydın canım çok sevindim

enfeksiyonada ben 4 litre su içtim girip çıkıp atlattım şükür bide çamaşırını 2 kere hatta 3 kere değiştir yüksek ısıda biraz çamaşır suyu koyarak yıkansın makinede üşenmezsen ağını ütüle kullandığın tuvaletide hergün temizle bak bidaha yaklaşıyormu enfeksiyon sana ben öyle yaptım enfeksiyon çok riskli dikkat et aman

kizlar bebekler icin alacagimiz islak mendilleri alkollu alkolsuz die ayircazmi? alkolsuz olani dah iyidir dimi bebislerimiz icin?

gözünaydın cnm demek senin minikler sana kapris yaptı bu sefer, neyse bi dahaki sefere görürsün artık...
evet maalesef şeker yüksek çıktı ama halledilmeyecek bi şi değil nasılsa diyetle yoluna girecek...

saol cnm, evet diyetle düzeltecez artık, hiç olmazsa fazla kilo alımını durdurmuş olurum bölelikle...

gozunaydin canim herseyin yolunda olmasina sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…