2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İradene hayranım Propalkisalkisalkis Ama sen kilolu değilsin ki,fazla almamışsın,hele o sülün gibi boyunla maşallahın var yani

diyetin hayırlı olsun cnm :) listeni sevmen en önemlisi bence yoksa çekilmez olur.
liste oldukça uzun ben bunları yesem şişerim iyice sanki :)
ya ben de çok kilolu hamile kaldım daha şeker de bakılmadı umarım bişi çıkmaz, kiloyla ne kadar ilgisi var acaba? sen kaçtın ki 90a geldin??

Aman canım dikkat edersin,normale ,iner.Ablamda da çıkmıştı,dikkat etti,sonraki kontrollerde normale inmişti zaten..

valla muz, incir gibi çok kalorili meyveleri önermiyoruz çok yüksek kalorili oldukları için dedi...

diğer meyvelerinde ölçüleri var öle kafamıza göre yemek yasak, her öğün mutlaka süt yoğurt yada ayran mecburiymiş...

tatlılar, şekerin tamamen düzelene kadar yasak sonra dr. un izin verdiği ölçüde yiyebiliyorsun, bana mesela 2 hafta kesin yasak sonra şeker testi tekrarlancak ve ona göre belki olabilir ama şimdilik sadece meyvelerden şekeri alıcam...

bana çayıda yasakladı, sabahları açık bi bardak çay içiyordum o da yasak artık, onun yerine su içecekmişim kahvaltıda...

hamur işleri, makarna, pilav, beyaz ekmek kesinlikle yasak, dondurmada yasak...

patates püre olarak yasak ama yemeklerin içinde 1-2 tane olabilirmiş...

şimdilik aklıma gelenler bunlar liste eşimin arabasında kaldı onun için hepsi aklımda değil akşam tam yasaklı olanları yazarım buraya...

öğün atlamak yasak her öğün tüketilecek mutlaka...

bugüne kadar yeterince tatlı yedik zaten nalancım bi süre yemesekde olur bende haftada bir dondurma yiyorum sadece 6 ay boyunca dana gibi çikolata pasta ne varsa yedim neye faydası var sanki direk kilo olarak geri dönüyor..ya gebelikte ortaya çıkan şeker genelde gebelikten sonra geçiyomuş tatlım belki ilerde yaşlanınca yeniden çıkma ihtimali varmış şimdi sen 3 ay dikkat et zaten sonra geçecek o büyük bi olasılıkla...

İradene hayranım Propalkisalkisalkis Ama sen kilolu değilsin ki,fazla almamışsın,hele o sülün gibi boyunla maşallahın var yani

canım fazla aldım 9 kılo aldım.. 8.5 yanı.. boyum uzun eyvallah da 9 kılo yukledım yanı bu zavallı vucuda :)) saol yıne de hepımıze maşallahh

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün 78 kg dım, 2 hafta sonra dr.a gittiğimde 83.5 olmuştum, tsh diye bi hormonum yüksek çıktı meğer ondan dolayı hızlı kilo alıyormuşum, dr.um hemen hap yazdı ve kilo alımı hemen durdu, şimdi kilo alımım normal ama kilom fazla tabi...hapı doğurana kadar kullancan ve doğurduktan sonra endokrinolojiye gitcem, troidlerime felan baktırıp her türlü testi yaptırcam...

benim bildiğim kadarıyla, annenin kilosu fazlaysa ya da bebeğin kilosu fazlaysa şeker çıkma olasılığı yüksek ama ille çıkacak diye bi şi yok tabi...

çok güldüm tatlım.. en yiisi hafta hesabından devam etmek sanırım

Gözünaydın canım aman bi problem olmasında göstermesin yüzünü napalım genelde bu kontrollerde kimse bebişinin yüzünü göremedi galiba.. Bunlar anlaşmış olmalı kaydirigubbakcemile2

Nalancığım gerçektende güzelmiş diyet listen sadece tatlı ve beyaz ekmek yasak. Sen rahatlıkla uyarsın bu listeye canım

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor-54.html

göbegımı ekledım gobegımı ekledım gobegıme bakın bakın bakınnnnn..delikafadulden

Canım maşallah formunu korumaya devam ediyorsun

ya onlarda lazım arada tabi, sonuçta tatlılarda hayatımızın bi parçası, benim sorunum tatlı yemekten değil bugün onu fark ettim, mesela ben hiç abur cubur yemem, normal öğünüm neyse onu yerim ama hep beyaz ekmek yerim, her yemeğin yanında ekmek yerim yoksa doymam, bi de öğünleri sağlam yerim, hani yarı aç kalkın derler ya ben hep fazladan doymuş şekilde kalkarım sofradan, bi de yemeklerde bol salça ve yağ kullanırım ondan dolayı alıyorum zaten, şimdi onları ayarlamayı öğrencem inşallah...

col cılgın form korurum aslıcım :)) o kadar sporu dıyetı bosuna mı yapıorum aaaaaa... benı ornek alın dıyetınızı bozmayın sakın kızlar :))

evet canım aynen oyle.. bı de meyveyı sınırsız yıyoruz sankı şekerı yokmus gıbı, hepsı bırarada olunca şişioruz halıyle

propcuk maşallah size ama öyle ihtişamlı ben burdayım die bağıran bi göbek değil çok kibar duruyor gerçekten çok fazla büyümedi göbeğin eski fotoğraflarına göre pek incesiniz ana oğul:)

doğumdan sonra normale döner inşallah da birşeye gerek kalmaz. benim tsh normaldi en son. kilo da almadım daha ama birden alırım diye korkuyorum. haftaya yapılacak benim şeker. inş çıkmaz diyorum...

evet canım aynen oyle.. bı de meyveyı sınırsız yıyoruz sankı şekerı yokmus gıbı, hepsı bırarada olunca şişioruz halıyle

aynen öle, diyetisyende bugün onu anlatıyo işte 2-3 tane kayısı bir su bardağı kadar çilek ama hepsi bir arada değil tabi, biz bi oturuşta koca tabak meyveyi indiriyoruz mideye, yazık aslında midemize ne kadar eziyet ediyoruzda farkında değiliz, dediğin gibi sanki içinde şeker yokmuş gibi yiyiyoruz, her şeyden azar azar yemek lazım işte hepimiz biliyoruz ama uygulamıyoruz maalesef, sonra böle paşa paşa diyetisyene gidip rejim yapmak zorunda kalıyoruz...

neyse zararın neresinden dönülürse kardır aslında, ben seneye bu zamanlar ideal kiloma inmiş olarak görmek istiyorum kendimi öle bi karar aldım ve uygulayacağım bunda kesin kararlıyım...

doğumdan sonra normale döner inşallah da birşeye gerek kalmaz. benim tsh normaldi en son. kilo da almadım daha ama birden alırım diye korkuyorum. haftaya yapılacak benim şeker. inş çıkmaz diyorum...

inşallah bi sorun çıkmaz, ama sen yinede yemene içmene dikkat et elinden geldiği kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…