offf... anlayamadım kanama falan yok plesantayla da ilgili bişi demedi... normal dedi her şey... tedirgın oldum
offf... anlayamadım kanama falan yok plesantayla da ilgili bişi demedi... normal dedi her şey... tedirgın oldum
nalancım hayırlı olsun listen. herşeyde bir hayır vardır belki bu şeker olayı incecik olmana yardım edecek.. hamileyken diyete alışırsan sonrası kolay gelir..
arkadaşlar 2010 kasım anneleri grup msn i aldım. isteyenler mesaj atsın adresi vereyim eklesin. facebooka da yazdım gerçi ordan da bakabilirsiniz. maksat muhabbet olsun :)
nalan diyet listen hayılrı olsun cnm :) doktor beni diyetisyene yönlendirmedi ama kendm diyet yapmak istiyorum.böle beni kasmadan zararı olmadan.forma girmek istiyorum.kocam bazen, sırtıma vuruyo koçum benim diyo uyuz :)))))aslında komik ama burdaki koç ben olunca bütün espiri gidiyo işte :))
senınkı ıyıyımıs benımkı ayıcık dıo :))
aa o naktayı belırtmeyı unuttum bebegın bası asagıdaydı... dogru söluorsun :) cok sağol bayagı bır rahatladımm... bısı olsa sölerdı zaten erken dogum tehdıdı falan olsa yataktan kalkmamı bıle engeller sanırım: çok çok sağoltedirgin olma bazı doktorlar bişey olmasada yasaklıyo.önlem amaçlı.bana ilk 3 ay yasaktı.sonra 1 ay serbest dedi sonra gene yasakladı ve halen yasak:)))sadece çocuk ters durduğu için. tabi vardır bi bildikleri ama korkma önemli bişey oldğu için dememiştir.
seninki sana o halinde ayıcık diyosa beni görse ne der kimbilir :))benm göğüsler başlı başınca ayı gibi :)))))))
Selam canım..Odanız hayırlı olsun,fotosunu eklersin dimi,merak ederiz
Çok sağolun kızlar koyarım tabikide bir gelsin kurulsun hemen koyarım resmini.Aso'cuğum şimdiden hayırlı olsun kızının odası gelsin,de eklersin artık fotosunu inşallah
nıye yasaklıosun deseydın :)
ben sordum ust sınırımız kac olsun dedım haftada 4u gecrıme bı zahmet dedı :))
daha bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendım 28.haftada :) heyecanladım sanırım o an aklıma gelmedı sormak, bir de eşim yanımda türkıyede diil zaten önemsemedim sanırım cinsel ilişki yok diyenıye yasaklıosun deseydın :)
ben sordum ust sınırımız kac olsun dedım haftada 4u gecrıme bı zahmet dedı :))
ben de kabak yapcam bugün.:)az yağlı bol domatesli yap işte salça fln koyma bence yanına da bulgur pilavı:)prop laaaa bi şi sorcem, kabak yemeği yapim diyorum nasıl yapsam sen bilirsin bu diyet yemeklerinin yapımını, kıymalımı yapsam acaba...sonuçta eşimde yicek o yemekten..
prop laaaa bi şi sorcem, kabak yemeği yapim diyorum nasıl yapsam sen bilirsin bu diyet yemeklerinin yapımını, kıymalımı yapsam acaba...sonuçta eşimde yicek o yemekten..
aa o naktayı belırtmeyı unuttum bebegın bası asagıdaydı... dogru söluorsun :) cok sağol bayagı bır rahatladımm... bısı olsa sölerdı zaten erken dogum tehdıdı falan olsa yataktan kalkmamı bıle engeller sanırım: çok çok sağol
daha bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendım 28.haftada :) heyecanladım sanırım o an aklıma gelmedı sormak, bir de eşim yanımda türkıyede diil zaten önemsemedim sanırım cinsel ilişki yok diye
her sağlıklı herşeyi yolunda giden hamilelin bile erken doğum riski vardır.bu bazı hamilelerde daha fazla bazılarında daha azdır. ama her hamilenin erken doğum riski vardır. o yüzden takma bence.ne garip bi süreç ya.ilk 3 ay tutunsa düşmese diye uğraşıyoz.ikinci 3 ayda testlerdi tetkiklerdi onlar normal çıksın diye uğraşıyoz son 3 ayda erken doğum riski korkusu.bide hamilelik çok güzel diyolar :))))))))))
aa o naktayı belırtmeyı unuttum bebegın bası asagıdaydı... dogru söluorsun :) cok sağol bayagı bır rahatladımm... bısı olsa sölerdı zaten erken dogum tehdıdı falan olsa yataktan kalkmamı bıle engeller sanırım: çok çok sağol
korkma başak.. olucagı varsa olur.. erkense erken gecse gec, kader neyse oyle olcak yanı.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...7212-kizlar-bebeklerim-28-haftalik-dogdu.html
bak kaıdnın ıkızlerı 28. haftada dogdu burda 1 ay oldu sapasağlam ıkısı dekuvezdeler fln ama yasıolar ıste, biriin hayatı tehlıkesı bıle kalmadı cok sukur.. ılk okudugumda cok uzulmustum ben ama snr hersey yoluna gırmeye basladı nazar degmesın..
hahahah lazım olmaz gereksız bılgı dıosun :))
cınsıyetı neymıs hayırlı olsun.. ayrıca yuh yanı senın bebiş de tam ınatcı cıkmıs heralde :))
daha bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendım 28.haftada :) heyecanladım sanırım o an aklıma gelmedı sormak, bir de eşim yanımda türkıyede diil zaten önemsemedim sanırım cinsel ilişki yok diye
her sağlıklı herşeyi yolunda giden hamilelin bile erken doğum riski vardır.bu bazı hamilelerde daha fazla bazılarında daha azdır. ama her hamilenin erken doğum riski vardır. o yüzden takma bence.ne garip bi süreç ya.ilk 3 ay tutunsa düşmese diye uğraşıyoz.ikinci 3 ayda testlerdi tetkiklerdi onlar normal çıksın diye uğraşıyoz son 3 ayda erken doğum riski korkusu.bide hamilelik çok güzel diyolar :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?