2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf... anlayamadım kanama falan yok plesantayla da ilgili bişi demedi... normal dedi her şey... tedirgın oldum

tedirgin olma bazı doktorlar bişey olmasada yasaklıyo.önlem amaçlı.bana ilk 3 ay yasaktı.sonra 1 ay serbest dedi sonra gene yasakladı ve halen yasak:)))sadece çocuk ters durduğu için. tabi vardır bi bildikleri ama korkma önemli bişey oldğu için dememiştir.

saolun kızlar, bana yararlı bi liste olacağına eminim, umarım sonuçta ii olurda bu koşuşturmaya değer...

kadın beni hiç kasmadı mesela dışarda alışverişe çıktığımda acıktım canım lahmacun çekti, bir tane yiyebilirmişim ama o işte 3 ekmek 1 et yemeğinin yerine geçiyormuş o gün listemden onları azaltacakmışım, her zaman yeme arada kaçamak yapabilirsin dedi...

aa o naktayı belırtmeyı unuttum bebegın bası asagıdaydı... dogru söluorsun :) cok sağol bayagı bır rahatladımm... bısı olsa sölerdı zaten erken dogum tehdıdı falan olsa yataktan kalkmamı bıle engeller sanırım: çok çok sağol

prop laaaa bi şi sorcem, kabak yemeği yapim diyorum nasıl yapsam sen bilirsin bu diyet yemeklerinin yapımını, kıymalımı yapsam acaba...sonuçta eşimde yicek o yemekten..

Selam canım..Odanız hayırlı olsun,fotosunu eklersin dimi,merak ederiz

Aso'cuğum şimdiden hayırlı olsun kızının odası gelsin,de eklersin artık fotosunu inşallah
Çok sağolun kızlar koyarım tabikide bir gelsin kurulsun hemen koyarım resmini.
nıye yasaklıosun deseydın :)
ben sordum ust sınırımız kac olsun dedım haftada 4u gecrıme bı zahmet dedı :))
bayanssulusmileopuyorumnanaktan

nıye yasaklıosun deseydın :)
ben sordum ust sınırımız kac olsun dedım haftada 4u gecrıme bı zahmet dedı :))
daha bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendım 28.haftada :) heyecanladım sanırım o an aklıma gelmedı sormak, bir de eşim yanımda türkıyede diil zaten önemsemedim sanırım cinsel ilişki yok diye

prop laaaa bi şi sorcem, kabak yemeği yapim diyorum nasıl yapsam sen bilirsin bu diyet yemeklerinin yapımını, kıymalımı yapsam acaba...sonuçta eşimde yicek o yemekten..
ben de kabak yapcam bugün.:)az yağlı bol domatesli yap işte salça fln koyma bence yanına da bulgur pilavı:)

Nalancım..

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | burcuname

burda kac kısı yaptı benım bu tarıfle bayıldılar valla.. hatta benım kocam bıle yedı hayatında ılk defa.. test edıldı onaylandı..

edit: ama aso haklı salca yerıne bı buyuk domates koy ıstersen.. ama bulgur pılavı yapma tabı kı yanına :) bu boyle doyuruo adamı pılava gerek yok :))

Son düzenleme:

her sağlıklı herşeyi yolunda giden hamilelin bile erken doğum riski vardır.bu bazı hamilelerde daha fazla bazılarında daha azdır. ama her hamilenin erken doğum riski vardır. o yüzden takma bence.ne garip bi süreç ya.ilk 3 ay tutunsa düşmese diye uğraşıyoz.ikinci 3 ayda testlerdi tetkiklerdi onlar normal çıksın diye uğraşıyoz son 3 ayda erken doğum riski korkusu.bide hamilelik çok güzel diyolar :))))))))))

daha bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendım 28.haftada :) heyecanladım sanırım o an aklıma gelmedı sormak, bir de eşim yanımda türkıyede diil zaten önemsemedim sanırım cinsel ilişki yok diye

hahahah lazım olmaz gereksız bılgı dıosun :))
cınsıyetı neymıs hayırlı olsun.. ayrıca yuh yanı senın bebiş de tam ınatcı cıkmıs heralde :))

korkma başak.. olucagı varsa olur.. erkense erken gecse gec, kader neyse oyle olcak yanı.

http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...7212-kizlar-bebeklerim-28-haftalik-dogdu.html

bak kaıdnın ıkızlerı 28. haftada dogdu burda 1 ay oldu sapasağlam ıkısı de kuvezdeler fln ama yasıolar ıste, biriin hayatı tehlıkesı bıle kalmadı cok sukur.. ılk okudugumda cok uzulmustum ben ama snr hersey yoluna gırmeye basladı nazar degmesın..

tabii öyle erken doğum riski var herkeste (allah hepimizi korusun) ama doktor da dedi bizim amacımız vaktinde çıkmasını saglamak :) evet hamilelik çok ilginç bir süreç tüm hayatım boyunca böle ilginç bir süreç yaşamadım, türkıye'ye gelince bu sürec daha da zorlastı...

ee benimkide baş aşağı duruyomuş
hatta 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi ama hiç biri ilişki yasak demedi
35. haftaya kadar daha çooookk dönermiş 35.haftadan sonra çok zor dönermişboshayallersmile

Nalancım diyet listen gayet iyi sende üstesinden kolayca geleceksin 3 ay boyunca canım bak doğumdan sonra fazladan almadığın kilolar için çok mutlu olacaksınopuyorumnanaktan

Bu arada ben doğru düzgün kilo almamama rağmen kocam tosun diyor bana sempatiksalakcinni
Tosun sana kosun diyorum bende sempatiksalakcinni

Genellikle hamile eşleri böyle espriler! yapıyormuş anladığım kadarıylabenneyaptımki

ilk zamanlar yalan yok korkuyodum da şimdi çok takmıyorum dedğin gibi oluyoysa oluyoo zaten.

hahahah lazım olmaz gereksız bılgı dıosun :))
cınsıyetı neymıs hayırlı olsun.. ayrıca yuh yanı senın bebiş de tam ınatcı cıkmıs heralde :))

eh yanii öyle dedim :):) eşim geldiğinde zaten son haftalarda olcaz...
evet o kadar inatıydı ki, her seferinde poposunu gösteriyordu bezmiştik artık biz de :) neyse ki burda hemen gösteriverdi erkekmiş :) dolgun dudaklı bir erkek :)

cinsiyeti neymiş peki merak ettim bu kadar nazlanan bebeğin cinsiyetini :)

Eh işte annelik dimi hep en iyisi olsun sorunsuz olsun. Çok şükür bugünlere kadar geldik Yaşanan kötü olan herşey unutuluyor bebişi kucağa alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…