2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
propcuk maşallah size ama öyle ihtişamlı ben burdayım die bağıran bi göbek değil çok kibar duruyor gerçekten çok fazla büyümedi göbeğin eski fotoğraflarına göre pek incesiniz ana oğul:)

ahh canım tesekkur ederım.. en azından işe yaradıgını bılıorum ya dıyetımın ve sporun daha azımle devam edıorum ıyı oluo moral oluo.. :)

ben de evlendıgımdekı kıloma tekrar ınmeyı dusunmuorum ama hamıle kaldıgım kıloma ınmıs olmak ıstıyorum mart- nısan gıbı.. herkes yılbasına kdr vermıs olursun dıo ama bakalım nası olcak..

kızlar merhaba damdan düşer gibi lafa karısıcam ama, dün türkıyede ilk kez doktora gittim, doktor cinsel ilişki artık yasak dedi, neden anlamadım eve gelince aklıma takıldı, yurtdışında doktorum böyle bir yasak getirmemişti. size de böyle şeyler dedi mi doktorunuz? normal bir durum mu bu? aklıma hemen erken doğum gelio allah korusun... bunun için alınmıs sıradan bir önlem mi sizce? bebegımde de bende de her sey normal doktor böyle soyledı hatta 1ay sonrası için randevu verdi...

selamlar kızlar
sıcak çok sıcaak bugün kızımın odası gelecek saat 5te çok heyecanlıyım:)Gelsin kızımın odası bir an önce gelsin.Yarın da temizlikçim gelcek mobilyalarını da sildiririm bir güzel

nalancım hayırlı olsun listen. herşeyde bir hayır vardır belki bu şeker olayı incecik olmana yardım edecek.. hamileyken diyete alışırsan sonrası kolay gelir..

arkadaşlar 2010 kasım anneleri grup msn i aldım. isteyenler mesaj atsın adresi vereyim eklesin. facebooka da yazdım gerçi ordan da bakabilirsiniz. maksat muhabbet olsun :)

nalan diyet listen hayılrı olsun cnm :) doktor beni diyetisyene yönlendirmedi ama kendm diyet yapmak istiyorum.böle beni kasmadan zararı olmadan.forma girmek istiyorum.kocam bazen, sırtıma vuruyo koçum benim diyo uyuz :)))))aslında komik ama burdaki koç ben olunca bütün espiri gidiyo işte :))

7. ayda pek çok doktor yasaklıyor benim bildiğim.Benim doktorum henüz bişey söylemedi ama zaten biz eşimle korkudan bişey yapamıyoruz

rutin bişi değil.. önde gelen plesenta , kanama fln gıbı durumlar dısında hıcbırımızın doktoru yasaklamadı..

ohhh herkesın bısıyı gelcek ne guzel kıskandımmmmm... gule gule kullanın canım.. bizimde arabamız geleydı ya artık bekledıgım baska bısı yok ben de ona sardım :))

Selam,
Ben cumartesi günü doktordaydım henüz öyle bir yasak getirmedi bana.

Of çok sinir bozucu kocan öyle deyince ne uyuz oluyosundur kimbilir..Sen de cevabını ver şekerim

col cılgın form korurum aslıcım :)) o kadar sporu dıyetı bosuna mı yapıorum aaaaaa... benı ornek alın dıyetınızı bozmayın sakın kızlar :))

işe yaradığını bilmek ve görmek gerçekten güzel canım bravo valla maşallah

Ah ben hiç yazmiyim 15 kilo aldım,nereler gideyimklava:

Güzelim bizde 1 tane sen de 2 tane var gayet iyisin maşallah

:) he he bizimkide bana koca duba oldun diyo halbu ki 10 kg kadar aldım ne olcak sanki :))
prop taki listeye uyabilirsin aslında o da kendi isteği ile yapıyor diyeti biliyorsun.
Ben de burda yazılanlara göre biraz kısıtlamaya gidiyorum mesela bugün öğle yemeğinde sadece 2 küçük kase salata ve 1 parça ekmek yedim

Sağol canım benim.Gelsin bakalım merakla bekliyorum=)))odası gelsin kokusu çıksın da eylülde alıp alıp yerleştircem dolabına.Anneme kalsa hiçbir şey almıcakmışım,hepsini o alcakmış ben bilmezmişim tüm kıyafetleirni ben alcam diye tutturdu :))))))) ahh ahh annelerin gözünde hiç büyümüyoruz hiç:)

Selam canım..Odanız hayırlı olsun,fotosunu eklersin dimi,merak ederiz

son 3 aya girildiğinde bazı dr.lar böle yasaklar koyabiliyormuş erken doğumu önlemek için...

senınkı ıyıyımıs benımkı ayıcık dıo :))

Aslı sağol canım,moral oldu bana biraz..
Benim de hedefim önümüzdeki yaza baya zayıflamış olmak.Hemen olmaz çünkü biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…