propcuk maşallah size ama öyle ihtişamlı ben burdayım die bağıran bi göbek değil çok kibar duruyor gerçekten çok fazla büyümedi göbeğin eski fotoğraflarına göre pek incesiniz ana oğul:)
kızlar merhaba damdan düşer gibi lafa karısıcam ama, dün türkıyede ilk kez doktora gittim, doktor cinsel ilişki artık yasak dedi, neden anlamadım eve gelince aklıma takıldı, yurtdışında doktorum böyle bir yasak getirmemişti. size de böyle şeyler dedi mi doktorunuz? normal bir durum mu bu? aklıma hemen erken doğum gelio allah korusun... bunun için alınmıs sıradan bir önlem mi sizce? bebegımde de bende de her sey normal doktor böyle soyledı hatta 1ay sonrası için randevu verdi...
rutin bişi değil.. önde gelen plesenta , kanama fln gıbı durumlar dısında hıcbırımızın doktoru yasaklamadı..kızlar merhaba damdan düşer gibi lafa karısıcam ama, dün türkıyede ilk kez doktora gittim, doktor cinsel ilişki artık yasak dedi, neden anlamadım eve gelince aklıma takıldı, yurtdışında doktorum böyle bir yasak getirmemişti. size de böyle şeyler dedi mi doktorunuz? normal bir durum mu bu? aklıma hemen erken doğum gelio allah korusun... bunun için alınmıs sıradan bir önlem mi sizce? bebegımde de bende de her sey normal doktor böyle soyledı hatta 1ay sonrası için randevu verdi...
selamlar kızlar
sıcak çok sıcaak bugün kızımın odası gelecek saat 5te çok heyecanlıyım:)Gelsin kızımın odası bir an önce gelsin.Yarın da temizlikçim gelcek mobilyalarını da sildiririm bir güzel
Selam,kızlar merhaba damdan düşer gibi lafa karısıcam ama, dün türkıyede ilk kez doktora gittim, doktor cinsel ilişki artık yasak dedi, neden anlamadım eve gelince aklıma takıldı, yurtdışında doktorum böyle bir yasak getirmemişti. size de böyle şeyler dedi mi doktorunuz? normal bir durum mu bu? aklıma hemen erken doğum gelio allah korusun... bunun için alınmıs sıradan bir önlem mi sizce? bebegımde de bende de her sey normal doktor böyle soyledı hatta 1ay sonrası için randevu verdi...
nalan diyet listen hayılrı olsun cnm :) doktor beni diyetisyene yönlendirmedi ama kendm diyet yapmak istiyorum.böle beni kasmadan zararı olmadan.forma girmek istiyorum.kocam bazen, sırtıma vuruyo koçum benim diyo uyuz :)))))aslında komik ama burdaki koç ben olunca bütün espiri gidiyo işte :))
col cılgın form korurum aslıcım :)) o kadar sporu dıyetı bosuna mı yapıorum aaaaaa... benı ornek alın dıyetınızı bozmayın sakın kızlar :))
Ah ben hiç yazmiyim 15 kilo aldım,nereler gideyimklava:
nalan diyet listen hayılrı olsun cnm :) doktor beni diyetisyene yönlendirmedi ama kendm diyet yapmak istiyorum.böle beni kasmadan zararı olmadan.forma girmek istiyorum.kocam bazen, sırtıma vuruyo koçum benim diyo uyuz :)))))aslında komik ama burdaki koç ben olunca bütün espiri gidiyo işte :))
Sağol canım benim.Gelsin bakalım merakla bekliyorum=)))odası gelsin kokusu çıksın da eylülde alıp alıp yerleştircem dolabına.Anneme kalsa hiçbir şey almıcakmışım,hepsini o alcakmış ben bilmezmişim tüm kıyafetleirni ben alcam diye tutturdu :))))))) ahh ahh annelerin gözünde hiç büyümüyoruz hiç:)rutin bişi değil.. önde gelen plesenta , kanama fln gıbı durumlar dısında hıcbırımızın doktoru yasaklamadı..
ohhh herkesın bısıyı gelcek ne guzelkıskandımmmmm... gule gule kullanın canım.. bizimde arabamız geleydı ya artık bekledıgım baska bısı yok ben de ona sardım :))
selamlar kızlar
sıcak çok sıcaak bugün kızımın odası gelecek saat 5te çok heyecanlıyım:)Gelsin kızımın odası bir an önce gelsin.Yarın da temizlikçim gelcek mobilyalarını da sildiririm bir güzel
kızlar merhaba damdan düşer gibi lafa karısıcam ama, dün türkıyede ilk kez doktora gittim, doktor cinsel ilişki artık yasak dedi, neden anlamadım eve gelince aklıma takıldı, yurtdışında doktorum böyle bir yasak getirmemişti. size de böyle şeyler dedi mi doktorunuz? normal bir durum mu bu? aklıma hemen erken doğum gelio allah korusun... bunun için alınmıs sıradan bir önlem mi sizce? bebegımde de bende de her sey normal doktor böyle soyledı hatta 1ay sonrası için randevu verdi...
senınkı ıyıyımıs benımkı ayıcık dıo :))nalan diyet listen hayılrı olsun cnm :) doktor beni diyetisyene yönlendirmedi ama kendm diyet yapmak istiyorum.böle beni kasmadan zararı olmadan.forma girmek istiyorum.kocam bazen, sırtıma vuruyo koçum benim diyo uyuz :)))))aslında komik ama burdaki koç ben olunca bütün espiri gidiyo işte :))
hımm anladım biraz daha araştırayım bakalım netten, belki bişiler bulabilirim, sağolun kızlar, içim rahatladıson 3 aya girildiğinde bazı dr.lar böle yasaklar koyabiliyormuş erken doğumu önlemek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?