2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızların da dediği gibi doktordan doktora değişiyor anladıgım kadarıyla :) e 35.haftadan sonra o cüsseyle zor tabiii :)

ben de kabak yapcam bugün.:)az yağlı bol domatesli yap işte salça fln koyma bence yanına da bulgur pilavı:)

saolun kızlar, o zaman kabağı kıymasız yapim, akşam yanına tavuk ızgara yaparım kocamda öle yer, bide çorba yapim misler gibi, ay daha yeşillikleri yıkamam lazım ve barbunya ayıklicam daha...

ya benimki de başaşağı duruyor alakası yok onunla plasenta previa' da yasaklıyorlar ilişkiyi..

Erkekmiş :) bu kadar naz niyaz yapınca aylardır kız diyorduk anasına çekmiş diyorduk :) ama erkekmiş bennim nazlı kuzum. alısveriş bile yapamamıstım aylardır tek bır çöpu bıle yoktu :) inatçılıgından cıplak kalacaktı vallahi

çok bi fark yok listemizde
benim listemmi katı yoksa artık açlığa tahammülüm yok diyemi öyle geliyo bilmem:roflol:
öküz oldum iyice
bende 9 dilim ekmek var misilaaaaaa
ama öğün sayım 7:kedi:
3.saat şekerim sınırın altına düşmüş 2 saatten fazla aç kalmamam gerekiyomuş
bayılabilermişim
aman neyse şekeri hayatımızdan çıkararak en azından bir süre uyabildiğimiz kadar uyarız
en çokta yanlız olmadığıma seviniyorum
aaaaaaaayyyyyyyyyy seviyim sizi opuyorumnanaktan

bizim aylarımızda bebeklerin baş aşağı durması lazımmış.benm doktor öle dedi.aama benimkinin ayaklar aşağıda başı yukarda duruyomuş.bu yüzden ters duruyo dedi.benm doktor.

Biz kocamla uzun süredir bacanak oldukk valalhi hiç seksi olmuyor kocaman göbek önde tuhaf oluyorrrr :) çok komikk çok gülüyorummm

prop laaaa bi şi sorcem, kabak yemeği yapim diyorum nasıl yapsam sen bilirsin bu diyet yemeklerinin yapımını, kıymalımı yapsam acaba...sonuçta eşimde yicek o yemekten..

nalancım ben pirinçle yapıyorum çok güsel oluyor kıyma koymuyorum istersen zevkine göre domatesde doğrarsın üstüne yoğurtlu birde dere otuu çok yakışıyor kabağa

hımm hem çok sağlıklı hem çok güsel oluyorrr :)

karnım kaşınıyor:1shok::1shok::1shok: çatlamayamı başlıyorum yoksa:1shok::1shok::1shok:
kaşıma kaşımaaaa yağ sür hemen yanında varsa kaşındıkça yağlan.
bizim aylarımızda bebeklerin baş aşağı durması lazımmış.benm doktor öle dedi.aama benimkinin ayaklar aşağıda başı yukarda duruyomuş.bu yüzden ters duruyo dedi.benm doktor.
kız benimki de öyle duruyor ama doktor baş şağı durması lazım fln demedi,daha döner o dedi.inşallah döner dönmezse normal doğum hayalleri suya düşer

karnım kaşınıyor:1shok::1shok::1shok: çatlamayamı başlıyorum yoksa:1shok::1shok::1shok:

anam benimki hep kaşınıyoooooo
avuç içimle ovalıyorum
son gittiğim kadın doktor görür görmez oooooooooo hala çatlamamışsın ama her an çatlamaya başlayabilirsin çok beyaz tenlisin nemli tut sakın ihmal etme dedi
karı milleti işte nolcek :1closedeyes:
erkek doktor hiç dikkat etmiyo :roflol:

yanımda krem var süreyim bari :bbo:

Asocum çok şekil değiştirir daha küçük olduğu ve yeri geniş olduğu için merak etme boshayallersmile

Len sen ne diyon ben 5 ay gittim karıya işte daha kapıdan girmeden tartıya çıkarıyordu beni düşün yani sevmiyim kadın tokturları ben 2 aydır erkek toktura gidiyim ya heç tartmıyor bile beni sempatiksalakcinni

hee bende erkek tohtur seviyim
ama halen bulamadım bi tohtur :sinifsinif:

Neyse göstermiş ya o da güzel ya doğana kadar bilmiyor olsaydın off aman çok kötü bişey cinsiyetini bilip ona göre hazırlık yapmak çok keyifli.. Hayırlı olsun canım oğluşun Sağlıkla al kucağına inşallah

ay yapmayın öyle canım bir problem neyim olmadıktan sonra gözünüzü kapatın vazifenizi yapın sempatiksalakcinni

:sm_cool:

Kesinlikle bende de kadın doktorlara karşı antipati var. Branşı farketmez sevmiyorum, mecbur olmadıkça da gitmem zaten bayan doktora. Doktorum erkek ve çook memnunum çok kibar ve çok anlayışlı birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…