ee benimkide baş aşağı duruyomuş
hatta 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi ama hiç biri ilişki yasak demedi
35. haftaya kadar daha çooookk dönermiş 35.haftadan sonra çok zor dönermişboshayallersmile
ben de kabak yapcam bugün.:)az yağlı bol domatesli yap işte salça fln koyma bence yanına da bulgur pilavı:)
Nalancım..
Zeytinyağlı Kabak Yemeği | burcuname
burda kac kısı yaptı benım bu tarıfle bayıldılar valla.. hatta benım kocam bıle yedı hayatında ılk defa.. test edıldı onaylandı..
edit: ama aso haklı salca yerıne bı buyuk domates koy ıstersen.. ama bulgur pılavı yapma tabı kı yanına :) bu boyle doyuruo adamı pılava gerek yok :))
ee benimkide baş aşağı duruyomuş
hatta 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi ama hiç biri ilişki yasak demedi
35. haftaya kadar daha çooookk dönermiş 35.haftadan sonra çok zor dönermişboshayallersmile
cinsiyeti neymiş peki merak ettim bu kadar nazlanan bebeğin cinsiyetini :)
Eh işte annelik dimi hep en iyisi olsun sorunsuz olsun. Çok şükür bugünlere kadar geldik Yaşanan kötü olan herşey unutuluyor bebişi kucağa alınca
ya benimki de başaşağı duruyor alakası yok onunla plasenta previa' da yasaklıyorlar ilişkiyi..
Herkese tünaydın bu arada...
evet nihayet sevgili diyetisyenimle olan buluşmamız gerçekleşti..
çok tatlı bi bayandı, beni uzun uzun dinledi ve uzun uzun her şeyi detaylı bi şekilde anlattı, anlattığı şeylerde bana mantıklı ve uygulanabilir geldi, sevdim hatunu, hatunu sevdiğim için diyet listemide sevdim herhalde...
günde 6 öğün toplamda yemem gerekiyo, gün içerisinde yemekler ve salatalar dahil 3 yemek kaşığı sıvıyağ yada zeytinyağ kullanabiliyorum,
her çeşit meyve suyu yasak, tatlı ve reçeller yasak, şeker yasak, hamur işi yasak, makarna ve pilav yasak ama bulgur yiyebiliyorum, dondurma yasak...
günde 3 porsiyon meyve artı 3 kere süt ya da yoğurt mecburi
toplamda günde 10 dilim ekmek, ekmekler etimek büyüklüğünde ve kalınlığında olacak ve sadece tam buğday ekmeği, diğer ekmekler yasak..
bi porsiyon et bi dilim ekmek yerine geçiyo, ya da çeyreksimit 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş..
eğer öğünlerde çorba tüketmek istersem, 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş yani ekmek sayısını ona göre azaltmam gerekiyormuş..
hafta 2-3 gün haşlanmış yumurta ya da omlet yicekmişim, o zamanda 2 dilim peynir yerine 1 dilim peynir yemem gerekiyormuş..
su ve her türlü yeşillik sınırsız, meyvelerin porsiyonları var onlarıda o porsiyonlara göre tüketcem, karpuz ve kavun serbest ama günde 1 dilim sadece..
her öğün mutlaka 4-6 yemek kaşığı kadar sebze yemeği ve salata olacak ve günde 1 öğün bir avuç büyüklüğünde mutlaka tavuk ya da balık mecburi, kırmızı et hafta bir olacak...
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar, tartıldım 91.5 kg olmuşum, yani aslında kilo alımı normal ama kilo çok, geçen seferki kontrolümden bu yana 1 kg almışım, bundan sonra en fazla 3-5 kg daha alacaksın dedi, yani toplamda 12-13 kg la doğuma gidersin dedi...
veeeeeee aynı kadın doğumcumun dediği gibi doğumdan sonra hemen endokrine gitmen lazım dedi, ama doğumdan sonra 2 ay diyet felan yokmuş sonra başlicakmışız öle diyo kendisi, bakalım nolecek...
prop laaaa bi şi sorcem, kabak yemeği yapim diyorum nasıl yapsam sen bilirsin bu diyet yemeklerinin yapımını, kıymalımı yapsam acaba...sonuçta eşimde yicek o yemekten..
kaşıma kaşımaaaa yağ sür hemen yanında varsa kaşındıkça yağlan.karnım kaşınıyor:1shok::1shok::1shok: çatlamayamı başlıyorum yoksa:1shok::1shok::1shok:
kız benimki de öyle duruyor ama doktor baş şağı durması lazım fln demedi,daha döner o dedi.inşallah döner dönmezse normal doğum hayalleri suya düşerbizim aylarımızda bebeklerin baş aşağı durması lazımmış.benm doktor öle dedi.aama benimkinin ayaklar aşağıda başı yukarda duruyomuş.bu yüzden ters duruyo dedi.benm doktor.
karnım kaşınıyor:1shok::1shok::1shok: çatlamayamı başlıyorum yoksa:1shok::1shok::1shok:
Biz kocamla uzun süredir bacanak oldukk valalhi hiç seksi olmuyor kocaman göbek önde tuhaf oluyorrrr :) çok komikk çok gülüyorummm
kaşıma kaşımaaaa yağ sür hemen yanında varsa kaşındıkça yağlan.
kız benimki de öyle duruyor ama doktor baş şağı durması lazım fln demedi,daha döner o dedi.inşallah döner dönmezse normal doğum hayalleri suya düşer
anam benimki hep kaşınıyoooooo
avuç içimle ovalıyorum
son gittiğim kadın doktor görür görmez oooooooooo hala çatlamamışsın ama her an çatlamaya başlayabilirsin çok beyaz tenlisin nemli tut sakın ihmal etme dedi
karı milleti işte nolcek :1closedeyes:
erkek doktor hiç dikkat etmiyo :roflol:
Len sen ne diyon ben 5 ay gittim karıya işte daha kapıdan girmeden tartıya çıkarıyordu beni düşün yani sevmiyim kadın tokturları ben 2 aydır erkek toktura gidiyim ya heç tartmıyor bile beni sempatiksalakcinni
Erkekmiş :) bu kadar naz niyaz yapınca aylardır kız diyorduk anasına çekmiş diyorduk :) ama erkekmiş bennim nazlı kuzum. alısveriş bile yapamamıstım aylardır tek bır çöpu bıle yoktu :) inatçılıgından cıplak kalacaktı vallahi
ay yapmayın öyle canım bir problem neyim olmadıktan sonra gözünüzü kapatın vazifenizi yapın sempatiksalakcinni
yanımda krem var süreyim bari :bbo:
Asocum çok şekil değiştirir daha küçük olduğu ve yeri geniş olduğu için merak etme boshayallersmile
Len sen ne diyon ben 5 ay gittim karıya işte daha kapıdan girmeden tartıya çıkarıyordu beni düşün yani sevmiyim kadın tokturları ben 2 aydır erkek toktura gidiyim ya heç tartmıyor bile beni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?