2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya allahım bi de tartıları doğru olsa içim yanmıcak 2kilo fazla tartıyor sonra hemen diyet... hayatımda ilk kez 43ün üzerine çıkmısım bi bırak azıcık kilo alayım... aldığım kilo da sadece göbekten ve gögüsten... Arkadaşlar dalga geçiyor arkana dikkat bebek var yaz diye :) ama doktor (kendisi obez bir flaman kapı kadar enine boyuna?) böyle gidersen benim kadar olursun diyor :):)

ben ayın 6 sında gittim en son.gene ayaklar aşağıda baş yukardaydı.35 haftaya kadar dönmesi lazım dedi.dönmezse sezeryan büyük ihtimal dedi.şuan baş aşağı durması lazım ama seninki tam tersi duruyo dedi.bol bol sol tarafına yat ki rahat dönsün dedi.anlamdım bende doktorun yalancısıyım :))))

ya bu hurma oksitosın ıcerdıgı ıcın dogumu tetıklıomus ya, kac tane yıyınce tetıklıomus yanı 5-10 tane yesek bısı olmaz dımı..

kızlar biraz gecikmeli oldu
araya işler girdi
bu bebek bakım setleri ile ilgili
bübchen marka belki duymuşsunuzdur tamamen bitkiselmiş
ben bu marka almayı düşünüyorum

ya sen ekım annesı dııl mısın? sweet november yazıo.. ama bebegın 28+3 gunlukse ekım olmuo mu yanlıs mı hesap yaptım kafamda :S
43 kılo musun :) üflesem ucacaksın heeee... :))

hee bende erkek tohtur seviyim
ama halen bulamadım bi tohtur :sinifsinif:

artık bulman lazım yavrim bilmiyorumkismile son üç ay geri sayım başlıyor..

Kesinlikle bende de kadın doktorlara karşı antipati var. Branşı farketmez sevmiyorum, mecbur olmadıkça da gitmem zaten bayan doktora. Doktorum erkek ve çook memnunum çok kibar ve çok anlayışlı birisi

aynen branşı farketmiyor benim içinde sevmiyim işte sevmiyim :1closedeyes:

ya bu hurma oksitosın ıcerdıgı ıcın dogumu tetıklıomus ya, kac tane yıyınce tetıklıomus yanı 5-10 tane yesek bısı olmaz dımı..

Burcu'cuğum çok güzel bir konuya değindin. Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum Hurmayı çok ama çok severim sırf bu sebepten 1 tane bile yemeye korkuyorum

:S nasıl yaa hurma çok faydalıdır, o da mı ttikliyormuş?? bir de yemeye başlayınca durduramıyor insan kendini dünden beri 15 tane yemişimdir...

ya sen ekım annesı dııl mısın? sweet november yazıo.. ama bebegın 28+3 gunlukse ekım olmuo mu yanlıs mı hesap yaptım kafamda :S
43 kılo musun :) üflesem ucacaksın heeee... :))
ekim sonu kasım başı tam belli diil diyor doktorumuz ben 3.aydan beri kasıma yazıordum yine burdan devam edeyim dedim... 43 kiloydum çokta mutluydum hiçte uçmadımm :) :) artık 52yim de bacak kol falan hep aynı... almak istediğim yerden kilo almıyorum bir türlü

Hurma - Doğum Kolaylaştırıcı

İlacın Latince Adı:
Türü: Meyve
Hastalık: Doğum Kolaylaştırıcı
Tedavi: Rahim adalesini kuvvetlendirir.Bu özellik doğumu kolaylaştırır.Hurma macunu 1/3'ü kadar defne tohumu öğütülüp karıştırılarak, doğuma 1 hafta kala yenmeye devam edilirse. Doğum ağrısız ve çok kolay olur.
Yan Tesiri: Fazla yenildiğinde baş ağrısı ve göz ağrısı yapar. Sıcak mizaçlı kişilerde hararet yapar. Telafisi: Baş ve göz ağrısı için badem içi, hararet için soğutucu gıdalar, Acur, Kavun, Karpuz, Hıyar yenebilir. Tüm yan etkilerine karşı sirkeli bal şerbeti
Önemli Notlar: Hurmanın şekeri şeker hastalarına zarar vermez.
İçindekiler:Sodyum, Protitin, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Kükürt, Fosfor, Klor, B1 Vitamini, B2 Vitamini, A ve C vitaminleri.

kızlar benım de canım cok cektı aldım bı kucuk paket ve durdurmaıom kendımı 15 tane fln yedım, sonra da korktum..

Fınfık bılıom son ay mutlaka gunde en az 10 tane yıyın dıolar da butun ramazan her yerde hurmaları gorup nası yemıcem onu anlamadım...

Linden baska tetıkleyen bısı mı bılıosun kı ben sadece hurma ve ahududu cayı bılıorum oksıtosın ıcerdıklerı ıcın, baska bılıosan de bakalım kı ekımden sonra yemeye baslayalım

merhaba kızlar misafirim geldiği için netin başından ayrılmak zorunda kaldım
size bir sorum var oruç tutmayı düşünüyormusunuz

canım çoğunuz biliyorsunuzdur özellikle ilk aylar maydanoz (ki hiç sevmem) düşüğe neden olabiliyor. bir de bazı bitkiçayları (adaçayı mesela çok severek içerdim..) rahim kaslarının da kasılmasına neden oluyor. bir liste yapmıştım, kayıtlydı bilg.da ama bakayım bulabilirsem eklerim buraya...

Son düzenleme:
merhaba kızlar misafirim geldiği için netin başından ayrılmak zorunda kaldım
size bir sorum var oruç tutmayı düşünüyormusunuz

ben düşünmüyorum cnm.saatler çok uzun.bebklerin tam gelişme süreci başladı .yediğimiz en ufak bişeyden ona besin gidiyo.küçücük bişey bize muhtaç nasıl aç bırakırz onu.hem kaza ibadetleri bu tür şeyler için var.allah herşeyin kolaylını sağlamış.bunları bile bile tutmak daha günah bence.

ayrıca soyayı da hatırlıyorum sanki östrojen benzeri maddeler içeriyor diye pek tüketilmesi önerilmiyor
tabi bunun dışında mısır GODli olduğu için tüketmemek lazım etkisi bilinmiyor erken doğumla ilgisi var mı bilemiyorum

ben de tutmayı düşünmüyorum
zaten günde 3 lt su içmemiz gerekiyor bu arada kızlar tatildeyken sıcak çarptı beni nedeni az sıvı tükettiğim için o gün kabus gibydi o yüzden çok dikkat edin

hee bende erkek tohtur seviyim
ama halen bulamadım bi tohtur :sinifsinif:
gel benim doktoruma hiç pişman olmıcaksın:)
hadi bakalım görcez canım dönerler dönerler merak etme sen:) dönmezlerse de canları sağolsun ayol neyapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…