kaşıma kaşımaaaa yağ sür hemen yanında varsa kaşındıkça yağlan.
kız benimki de öyle duruyor ama doktor baş şağı durması lazım fln demedi,daha döner o dedi.inşallah döner dönmezse normal doğum hayalleri suya düşer
Neyse göstermiş ya o da güzel ya doğana kadar bilmiyor olsaydın off aman çok kötü bişey cinsiyetini bilip ona göre hazırlık yapmak çok keyifli.. Hayırlı olsun canım oğluşun Sağlıkla al kucağına inşallah
cok tesekkurler canım :) heyecanlıyım hem de cok sankı hamıle oldugumu bile ilk kez öğrenmıs gıbı hıssettım kendımı hiç böyle mutlu olmamıstım... alısverıs kısmı pek eglencelı olcanı sanmıorum ne de olsa erkek :) kız olsaydıı ohooooo nasıl cici seyler vardı içim gidiodu hep :) içimde de kaldı zaten...
evet ya allahım bi de tartıları doğru olsa içim yanmıcak 2kilo fazla tartıyor sonra hemen diyet... hayatımda ilk kez 43ün üzerine çıkmısım bi bırak azıcık kilo alayım... aldığım kilo da sadece göbekten ve gögüsten... Arkadaşlar dalga geçiyor arkana dikkat bebek var yaz diye :) ama doktor (kendisi obez bir flaman kapı kadar enine boyuna?) böyle gidersen benim kadar olursun diyor :):)
hee bende erkek tohtur seviyim
ama halen bulamadım bi tohtur :sinifsinif:
Kesinlikle bende de kadın doktorlara karşı antipati var. Branşı farketmez sevmiyorum, mecbur olmadıkça da gitmem zaten bayan doktora. Doktorum erkek ve çook memnunum çok kibar ve çok anlayışlı birisi
ya bu hurma oksitosın ıcerdıgı ıcın dogumu tetıklıomus ya, kac tane yıyınce tetıklıomus yanı 5-10 tane yesek bısı olmaz dımı..
ya bu hurma oksitosın ıcerdıgı ıcın dogumu tetıklıomus ya, kac tane yıyınce tetıklıomus yanı 5-10 tane yesek bısı olmaz dımı..
ekim sonu kasım başı tam belli diil diyor doktorumuz ben 3.aydan beri kasıma yazıordum yine burdan devam edeyim dedim... 43 kiloydum çokta mutluydum hiçte uçmadımm :) :) artık 52yim de bacak kol falan hep aynı... almak istediğim yerden kilo almıyorum bir türlüya sen ekım annesı dııl mısın? sweet november yazıo.. ama bebegın 28+3 gunlukse ekım olmuo mu yanlıs mı hesap yaptım kafamda :S
43 kılo musun :) üflesem ucacaksın heeee... :))
kızlar benım de canım cok cektı aldım bı kucuk paket ve durdurmaıom kendımı 15 tane fln yedım, sonra da korktum..
Fınfık bılıom son ay mutlaka gunde en az 10 tane yıyın dıolar da butun ramazan her yerde hurmaları gorup nası yemıcem onu anlamadım...
Linden baska tetıkleyen bısı mı bılıosun kı ben sadece hurma ve ahududu cayı bılıorum oksıtosın ıcerdıklerı ıcın, baska bılıosan de bakalım kı ekımden sonra yemeye baslayalım
merhaba kızlar misafirim geldiği için netin başından ayrılmak zorunda kaldım
size bir sorum var oruç tutmayı düşünüyormusunuz
gel benim doktoruma hiç pişman olmıcaksın:)hee bende erkek tohtur seviyim
ama halen bulamadım bi tohtur :sinifsinif:
hadi bakalım görcez canım dönerler dönerler merak etme sen:) dönmezlerse de canları sağolsun ayol neyapalım :)ben ayın 6 sında gittim en son.gene ayaklar aşağıda baş yukardaydı.35 haftaya kadar dönmesi lazım dedi.dönmezse sezeryan büyük ihtimal dedi.şuan baş aşağı durması lazım ama seninki tam tersi duruyo dedi.bol bol sol tarafına yat ki rahat dönsün dedi.anlamdım bende doktorun yalancısıyım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?