2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gel benim doktoruma hiç pişman olmıcaksın:)

hadi bakalım görcez canım dönerler dönerler merak etme sen:) dönmezlerse de canları sağolsun ayol neyapalım :)

dönerler inş.kız miss gibi normal doğum yapıp bütün ağırlıktan bi anda kurtulamk ne kdar güzel olur.sezeryanda yok dikişti yok içinde kan kalmasıydı çarttı curttu.uzun inş inş bağıa bağıra doğururuz.

Linden tamam sormadım farzet :)) kızım sen kendıne herseyı yasaklamıssın anladıgım kadarıyla :) genetıgıyle oynanmamıs gıda mı kaldı zaten bu devırde mısır da yıyorum soya da yıyorum :)) bı tek oksıtosın ıceren gıdalar neyse onları yememeye calısıorum ıste..

normal doğumda da var dikiş hayatım dikişten kaçış yok maalesef :S

çok tesekkürler canım
okudum yazıyı başka bir yazıda da dr kontrolunde tutulabilir dr un tavsiyesine bağlı olarak filan diyordu
ben zaten düşünmüyordum da merak ettim size de sorayım dedim
az sıvı alımından iltihaplanma dolayısıyla düşük riski de çıkıyormuş çok şükür o çıkmadı

:roflol: yok güzelim bile bile yiyemem hepsi bu :)
mısır delisiyimdir ama tez konum da mısırla ilgili ne halt olduğunu bildiğim için kıyamıyorum kızıma :)

normal doğumda da var dikiş hayatım dikişten kaçış yok maalesef :S

dikiş var biliyorum ama oranın dikişi göbeği boydan boya kesmelerinden iyidir.aman ne bilim ikisinide düşününce insan korkuyo.aslında hiç düşünmiceksin hastaneye gittiğine en uygun doğum şekli hangisiyse onu yapıcaksın.önceden düşnmemek lazım.

rica ederim tatlım, biz önlemimizi alalım da :)

kız ne boydan boyaaa yuhhh:) karnı da azcık kesiyolar.gördüm ben arkadaşım yeni doğum yapınca. çok büyük değil öylee korkma kız:)

ay başak hiç boydan boya kesilen bir göbek görmedim sezeryanda :roflol: :roflol:

inş.normal ve kolay doğum yaparız diye dua edelim bence her normal kolay olmuyo alttan 26 dikiş atılan komşumuz vardı adı normal doğum sezeryandan fazla çekti kadın devlet hastanesinde stajer ebelerin elinde oyuncak olmuştu zavallım..abimin eşi ise gece 3 de sancılandı 4 te doğurmuştu ki yarım saatte hastaneye gittiler ve sadece 3 dikişi vardı Allah yardımıcımız olsun inş.kolay olur doğumlarımız...

Başakcığım benim ilk doğumum mecburi sezeryan. 8 saat normal doğum diye sancı çektim en sonunda sezeryana aldılar. Bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor. Zamana bırakmak lazım tatlım, yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi kolay..Bu arada sezeryanda göbeğin altından yaklaşık 1 karıştan daha az uzunlukta kesiyorlar ve estetik dikiş yani yapıştırma. Dışarıdan sadece kırmızı bir çizgi görünüyor zamanla o da geçiyor zaten

ben de bırden gaza geldım normal dogumla ılgılı bı yazı dokturuyorum sımdı :)))

habertürk gazetesinde yazan hamile bi hatun var şimdi damla çeliktaban diye kadın savaş açtı sezeryana her hafta normal doğumu anlatıo ballandıra ballandıra valla onu okuyunca bende gaza geliourm normal doğurmak için..

ne güzel seninki çok kolay geçmiş.benmde bi tanıdığım var sezeryanda dikiş yerleri mikrop kaptı ve dikişleri tekrar açılmak zorunda kaldı.neyse dedğin gibi zaman bırakmak lazım bu tür şeyleri haklısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…