gel benim doktoruma hiç pişman olmıcaksın:)
hadi bakalım görcez canım dönerler dönerler merak etme sen:) dönmezlerse de canları sağolsun ayol neyapalım :)
merhaba kızlar misafirim geldiği için netin başından ayrılmak zorunda kaldım
size bir sorum var oruç tutmayı düşünüyormusunuz
normal doğumda da var dikiş hayatım dikişten kaçış yok maalesef :Sdönerler inş.kız miss gibi normal doğum yapıp bütün ağırlıktan bi anda kurtulamk ne kdar güzel olur.sezeryanda yok dikişti yok içinde kan kalmasıydı çarttı curttu.uzun inş inş bağıa bağıra doğururuz.
Linden tamam sormadım farzet :)) kızım sen kendıne herseyı yasaklamıssın anladıgım kadarıyla :) genetıgıyle oynanmamıs gıda mı kaldı zaten bu devırde mısır da yıyorum soya da yıyorum :)) bı tek oksıtosın ıceren gıdalar neyse onları yememeye calısıorum ıste..
merhaba kızlar misafirim geldiği için netin başından ayrılmak zorunda kaldım
size bir sorum var oruç tutmayı düşünüyormusunuz
normal doğumda da var dikiş hayatım dikişten kaçış yok maalesef :S
çok tesekkürler canım
okudum yazıyı başka bir yazıda da dr kontrolunde tutulabilir dr un tavsiyesine bağlı olarak filan diyordu
ben zaten düşünmüyordum da merak ettim size de sorayım dedim
az sıvı alımından iltihaplanma dolayısıyla düşük riski de çıkıyormuş çok şükür o çıkmadı
kız ne boydan boyaaa yuhhh:) karnı da azcık kesiyolar.gördüm ben arkadaşım yeni doğum yapınca. çok büyük değil öylee korkma kız:)dikiş var biliyorum ama oranın dikişi göbeği boydan boya kesmelerinden iyidir.aman ne bilim ikisinide düşününce insan korkuyo.aslında hiç düşünmiceksin hastaneye gittiğine en uygun doğum şekli hangisiyse onu yapıcaksın.önceden düşnmemek lazım.
dikiş var biliyorum ama oranın dikişi göbeği boydan boya kesmelerinden iyidir.aman ne bilim ikisinide düşününce insan korkuyo.aslında hiç düşünmiceksin hastaneye gittiğine en uygun doğum şekli hangisiyse onu yapıcaksın.önceden düşnmemek lazım.
dikiş var biliyorum ama oranın dikişi göbeği boydan boya kesmelerinden iyidir.aman ne bilim ikisinide düşününce insan korkuyo.aslında hiç düşünmiceksin hastaneye gittiğine en uygun doğum şekli hangisiyse onu yapıcaksın.önceden düşnmemek lazım.
ben de bırden gaza geldım normal dogumla ılgılı bı yazı dokturuyorum sımdı :)))
ay başak hiç boydan boya kesilen bir göbek görmedim sezeryanda :roflol: :roflol:
Başakcığım benim ilk doğumum mecburi sezeryan. 8 saat normal doğum diye sancı çektim en sonunda sezeryana aldılar. Bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor. Zamana bırakmak lazım tatlım, yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi kolay..Bu arada sezeryanda göbeğin altından yaklaşık 1 karıştan daha az uzunlukta kesiyorlar ve estetik dikiş yani yapıştırma. Dışarıdan sadece kırmızı bir çizgi görünüyor zamanla o da geçiyor zaten
valla arkadaşım normal yaptı 3 ay önce 16 dikişi var:Skızlar mübalağa yaptım tabi kesmiyolar bende gördüm sezeryanlı.demek istedğim normal doğumda daha az dikiş atıyolar.gerçi o bölge daha hassas daha ok acır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?