2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de normal doğum istiyorum kızlar
sezaryen doğum sonrası az da olsa göbek kalıyor diyorlar
sezaryen göbeğiymiş ve vücutann doğum nedeniyle atılması gerekenler sezaryen tam sağlamıyormuş ama normal doğumda tüm hepsi gidiyormuş

Talihsizlik işte bazen olabiliyor böyle şeyler. Allah hayırlısıyla doğurmak nasip etsin bütün hamilelere. Daha öncede demiştim bebeği kucağımıza alana kadar, bebişi görünce her şey unutuluyor ne acı kalıyor ne de başka birşey.

aman sezeryandan sonra göbek kalıyo lafını kilo veremeyenler söylüyolar.arkadaşım sezeryan oldu şu an kızı 2,5 aylık ve göbek dümdüz. hatta birkaç kişi daha var göbek dümdüz olan. Normal olmuyorsa zorlamanın anlamı yok bence

valla bikaç kişiden duyunca insan biraz korkuyor göbek neyse de sağlık açısından normal en iyisi
ama sezaryen gerekliyse de mecbur yaptıracakasın ki inşallah öyle durum olmaz

ebru şallı da sezeryan olmuştu ama dümdüzü bırak kadının göbeği içeri kaçmış :)
normal yapıp da göbegi kalanlar da biliyorum. tamamen uğraş meselesi. mekik çekmek spor yapmak lazım her iki durumda da..

aynen öyleeeeee. istedikten sonra her şey gider normalle sezeryanla hiiiiç alakası yok

ayy ebru şallıyı gördükçe moralim bozuluyor benim ya
kadın 7 aylık hamile sanki 3 aylık gibi

Normal doğum yada sezeryan tamamen kişiye özel, kişinin bedenine özel, yaşadığı tecrübeye özel bir durum bana kalırsa..

Bende şuan kendimi normal doğuma hazırlıyorum hiç sezeryan düşünmüyorum şimdilik ama anneme kalsa normal doğum yapmamı istemiyor çünkü tecrübeli ve kötü bir tecrübesi var bu konuda..
Bu sebepten bu konu tartışmaya çok açık görünsede herkes kendi kaderini yaşıyor tabiri caizse bakalım bizim başımıza ne gelecek : ))

merhaba.
ben geçen yıl kasım annesi olacakken ekimde geldi oğluşum.
tabi doğal olarak sezeryan oldu. aniden olunca ne ameliyttan bişe anladım nede başka bişey. sadece uyuşturucunun etkisi geçince 24 saat dayanılmaz ağrılarım oldu. 3. gün alışveriş yapmaya gittim. (ağrıları çoktan unutmuştum bile :))) şimdi oğlum 10 aylık ve çook yaramaz gamyoncuiremsu
sezeryandan sonra göbekten bahsetmişsiniz. doğumdan sonra kooca bir göbeğim vardı. inanın sanki bebeiş hala içimdeydi. şimdiyse tabiri caizse taş gibi.
ha bide ne spor yaptım ne bişey. zaten oğlumun arkasından koşturmaktan derman kalmıyo...
darısı başınıza. sağlıcakla gelsin inş. yeni kasım bebeişlerimiz

ohh bitirdim yazımı döktüm içimi rahatladım :))
bi kere sezeryan göbegı dıkıs kalıtesınden de kaynaklanan bısıdır ve herkes ebru şallının verdıgı parayı verıp o doktora amelıyat olamıyacagına, ve sonrasındakı bakımı yapamıyacagına gore ebru sallıyla kıyaslanmayalım bence de :))

ayrıca spora sezeryanda daha gec baslanabılıor ve oturmus bı yag dokusu oluyo gobekte o yuzden de erımesı zorlasıo..

ama dedıgınız gıbı ıkısınde de dumduz karınlar cıkabılır sonuc olarak ama normal dogum sonrası surec hem daha hızlı hem de daha garantılı

cok şaşırdım annene.. ılk defa duydum boyle bısı..
benım annem benı 28 saat sonunda 20 dıkısle dogurmus ona ragmen kardesımı normal doguramadıgı ıcın hala cok uzgun ve bana hep aman kızım normal aman normal dıo..

Selam kızlar nasılsınız? Bugün doktor kontrolümüz vardı meleğimi gördüm 1.273 gr olmuş... Bir hafta falan önde gidiyoruz... BDP'ye göre 29+4 AC'ye göre 28+0 FL'ye görede 29+2 haftalığız. 13 Eylülde tekrar kontrolümüz var ama bu sefer vizite kağıdıyla gidicez. Doğum öncesi izne ayrılıcam hayırlısıyla...

Neden ilk defa duydun propp normal doğum yapıpta önermeyen bir çok insanı okudum bu forumda..

Aynı zamanda sezeryan olupta çok memnun kalanlar yada hiç memnun kalmayanlarda var..

Neden ilk defa duydun propp normal doğum yapıpta önermeyen bir çok insanı okudum bu forumda..

Aynı zamanda sezeryan olupta çok memnun kalanlar yada hiç memnun kalmayanlarda var..

etrafımda normal dogum yapıp da onermeyen bı kısıyı bıle gormedım canım cunku, burda varsa tabı bılemıcem hıc denk gelmedım...

sezeryandan memnun kalan ben de gordum de yıne de ımkanım olsa normal dogururdum dıyo onlar da.. oyle yanıı :)

hepimizin ayrı bi doğum hikayesi olacak birbirine benzemeyen ya da bire bir benzeyen bakalım valla ekim sonu gibi başlarız artık daha çatı muayenesi falan var hepimiz için en iyisi olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…