ne güzel seninki çok kolay geçmiş.benmde bi tanıdığım var sezeryanda dikiş yerleri mikrop kaptı ve dikişleri tekrar açılmak zorunda kaldı.neyse dedğin gibi zaman bırakmak lazım bu tür şeyleri haklısın .
valla arkadaşım normal yaptı 3 ay önce 16 dikişi var:S
aman sezeryandan sonra göbek kalıyo lafını kilo veremeyenler söylüyolar.arkadaşım sezeryan oldu şu an kızı 2,5 aylık ve göbek dümdüz. hatta birkaç kişi daha var göbek dümdüz olan. Normal olmuyorsa zorlamanın anlamı yok benceben de normal doğum istiyorum kızlar
sezaryen doğum sonrası az da olsa göbek kalıyor diyorlar
sezaryen göbeğiymiş ve vücutann doğum nedeniyle atılması gerekenler sezaryen tam sağlamıyormuş ama normal doğumda tüm hepsi gidiyormuş
aynen öyleeeeee. istedikten sonra her şey gider normalle sezeryanla hiiiiç alakası yokebru şallı da sezeryan olmuştu ama dümdüzü bırak kadının göbeği içeri kaçmış :)
normal yapıp da göbegi kalanlar da biliyorum. tamamen uğraş meselesi. mekik çekmek spor yapmak lazım her iki durumda da..
ayy ebru şallıyı gördükçe moralim bozuluyor benim ya
kadın 7 aylık hamile sanki 3 aylık gibi
ah canımmm benimmmm yerim seni benn kızzzopuyorumnanaktansen aso yu gör bi de. ebru halt etmiş yanında sempatiksalakcinni
Normal doğum yada sezeryan tamamen kişiye özel, kişinin bedenine özel, yaşadığı tecrübeye özel bir durum bana kalırsa..
Bende şuan kendimi normal doğuma hazırlıyorum hiç sezeryan düşünmüyorum şimdilik ama anneme kalsa normal doğum yapmamı istemiyor çünkü tecrübeli ve kötü bir tecrübesi var bu konuda..
Bu sebepten bu konu tartışmaya çok açık görünsede herkes kendi kaderini yaşıyor tabiri caizse bakalım bizim başımıza ne gelecek : ))
ah canımmm benimmmm yerim seni benn kızzzopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile şekerim şekerimmmmmm bidenesin sen:)dur nazar boncugu takmamışım
cok şaşırdım annene.. ılk defa duydum boyle bısı..
benım annem benı 28 saat sonunda 20 dıkısle dogurmus ona ragmen kardesımı normal doguramadıgı ıcın hala cok uzgun ve bana hep aman kızım normal aman normal dıo..
Neden ilk defa duydun propp normal doğum yapıpta önermeyen bir çok insanı okudum bu forumda..
Aynı zamanda sezeryan olupta çok memnun kalanlar yada hiç memnun kalmayanlarda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?