etrafımda normal dogum yapıp da onermeyen bı kısıyı bıle gormedım canım cunku, burda varsa tabı bılemıcem hıc denk gelmedım...
sezeryandan memnun kalan ben de gordum de yıne de ımkanım olsa normal dogururdum dıyo onlar da.. oyle yanıı :)
ayyy babannemle konusuodum telefonda cok eglendım.. onların zamanında tabı kı ultrason yokmus bebegı dogunca olcuolarmıs.. 9 kılo aldım dedım ıyı zaten 4 kılosu bebek dedı:roflol: babanne bebek daha 1 kılo dedım... neeeeee 1 kılo bebek mı olurmuş delırdın mı sen doktor ne dıyo nası olur fln dedı..dedım daha 7. ay bebek anca bu kdr oluo zaten dedım.. o zmn o kalan 8 kıloyu nerene aldın sen ne yıyosun da bu kdr kılo alıosun delırdın mı dıkkat et azıcık dıye azarladı :roflol::roflol:
ay yapmayın öyle canım bir problem neyim olmadıktan sonra gözünüzü kapatın vazifenizi yapın sempatiksalakcinni
her türlüsünü gördüm ben de..
aman normal doğur diyen, normal doğurma ne gerek var sezeryan ol rahat et diyen. sezeryan dikişinden çeken, sezeryanın ertesi gün iş yapabilen, normal doğumda makatına kadar kesilen senelerce çeken, 2 dikişle normal doğurup koşarak doğumhaneden çıkan..
arkadaşım normal doğurmak üzereyken çocuğun kafası kemiğe takıldı çıkamadı acil sezeryana girdi, diyo ki ikisini de yaşadım. şimdiki aklım olsa direk yatardım sezeryana ne rahatmış..
biraz vücut yapısı biraz dr biraz ebe biraz şans hepsi etkili.. allah herkesin gönlüne göre versin...
geçende anneme dedim ki anne ya 3 çocuğu nası doğurdun normal helal valla korkmadın mı dedim. dedi ki korkmam mı ama giren çıkmak zorundaydı yapcak bişe yoktu :roflol:
gittim oğluma battaniye dikmek için güzel güzel kumaşlar aldım. ay çok zevkli böyle alışveriş yapmak. bir de yatak kenarlarına takılan korumalıklardan dikicem.. çok özendim çok. sabahtan beri etsy'de geziyorum.
ayyy babannemle konusuodum telefonda cok eglendım.. onların zamanında tabı kı ultrason yokmus bebegı dogunca olcuolarmıs.. 9 kılo aldım dedım ıyı zaten 4 kılosu bebek dedı:roflol: babanne bebek daha 1 kılo dedım... neeeeee 1 kılo bebek mı olurmuş delırdın mı sen doktor ne dıyo nası olur fln dedı..dedım daha 7. ay bebek anca bu kdr oluo zaten dedım.. o zmn o kalan 8 kıloyu nerene aldın sen ne yıyosun da bu kdr kılo alıosun delırdın mı dıkkat et azıcık dıye azarladı :roflol::roflol:
:roflol::roflol:maşallah bebişin 1 kg mi oldu
ben 20 haftalıkken bebeğim 314 gramdı
ben de babaanneme dedim 314 gram diye ne dese beğenirsiniz
ele güne karşı el kadar çocuk doğurup da kendine güldğrme
nasıl canım sıkıldı
:roflol::roflol:
ee eskı kuşak boyle ıste..
ben bılmıorum 1 kg oldu mu tahmin ediyorum sadece.. 19 temmuzda gıttıgımde 650 grdı o yuzden sımdı 1 kılodur dıorum :))
ben bılmıorum 1 kg oldu mu tahmin ediyorum sadece.. 19 temmuzda gıttıgımde 650 grdı o yuzden sımdı 1 kılodur dıorum :))
üstüne bir de yengem yok işte ferda yengem de 5 buçuk aylık doğum yaptı bebeği yarım kiloymuş senin ki gerçekten zayıf dedi
hamile bir kadına böyle denir mi ya başımdan aşagı kaynar sular döküldü
üstüne bir de yengem yok işte ferda yengem de 5 buçuk aylık doğum yaptı bebeği yarım kiloymuş senin ki gerçekten zayıf dedi
hamile bir kadına böyle denir mi ya başımdan aşagı kaynar sular döküldü
Nalancım diyet listen gayet iyi sende üstesinden kolayca geleceksin 3 ay boyunca canım bak doğumdan sonra fazladan almadığın kilolar için çok mutlu olacaksınopuyorumnanaktan
Bu arada ben doğru düzgün kilo almamama rağmen kocam tosun diyor bana sempatiksalakcinni
Tosun sana kosun diyorum bende sempatiksalakcinni
Genellikle hamile eşleri böyle espriler! yapıyormuş anladığım kadarıylabenneyaptımki
çok bi fark yok listemizde
benim listemmi katı yoksa artık açlığa tahammülüm yok diyemi öyle geliyo bilmem:roflol:
öküz oldum iyice
bende 9 dilim ekmek var misilaaaaaa
ama öğün sayım 7:kedi:
3.saat şekerim sınırın altına düşmüş 2 saatten fazla aç kalmamam gerekiyomuş
bayılabilermişim
aman neyse şekeri hayatımızdan çıkararak en azından bir süre uyabildiğimiz kadar uyarız
en çokta yanlız olmadığıma seviniyorum
aaaaaaaayyyyyyyyyy seviyim sizi opuyorumnanaktan
nalancım ben pirinçle yapıyorum çok güsel oluyor kıyma koymuyorum istersen zevkine göre domatesde doğrarsın üstüne yoğurtlu birde dere otuu çok yakışıyor kabağa
hımm hem çok sağlıklı hem çok güsel oluyorrr :)
ay yapmayın öyle canım bir problem neyim olmadıktan sonra gözünüzü kapatın vazifenizi yapın sempatiksalakcinni
merhaba kızlar misafirim geldiği için netin başından ayrılmak zorunda kaldım
size bir sorum var oruç tutmayı düşünüyormusunuz
merhaba.
ben geçen yıl kasım annesi olacakken ekimde geldi oğluşum.
tabi doğal olarak sezeryan oldu. aniden olunca ne ameliyttan bişe anladım nede başka bişey. sadece uyuşturucunun etkisi geçince 24 saat dayanılmaz ağrılarım oldu. 3. gün alışveriş yapmaya gittim. (ağrıları çoktan unutmuştum bile :))) şimdi oğlum 10 aylık ve çook yaramaz gamyoncuiremsu
sezeryandan sonra göbekten bahsetmişsiniz. doğumdan sonra kooca bir göbeğim vardı. inanın sanki bebeiş hala içimdeydi. şimdiyse tabiri caizse taş gibi.
ha bide ne spor yaptım ne bişey. zaten oğlumun arkasından koşturmaktan derman kalmıyo...
darısı başınıza. sağlıcakla gelsin inş. yeni kasım bebeişlerimiz
etrafımda normal dogum yapıp da onermeyen bı kısıyı bıle gormedım canım cunku, burda varsa tabı bılemıcem hıc denk gelmedım...
sezeryandan memnun kalan ben de gordum de yıne de ımkanım olsa normal dogururdum dıyo onlar da.. oyle yanıı :)
geçende anneme dedim ki anne ya 3 çocuğu nası doğurdun normal helal valla korkmadın mı dedim. dedi ki korkmam mı ama giren çıkmak zorundaydı yapcak bişe yoktu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?