2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy babannemle konusuodum telefonda cok eglendım.. onların zamanında tabı kı ultrason yokmus bebegı dogunca olcuolarmıs.. 9 kılo aldım dedım ıyı zaten 4 kılosu bebek dedı:roflol: babanne bebek daha 1 kılo dedım... neeeeee 1 kılo bebek mı olurmuş delırdın mı sen doktor ne dıyo nası olur fln dedı..dedım daha 7. ay bebek anca bu kdr oluo zaten dedım.. o zmn o kalan 8 kıloyu nerene aldın sen ne yıyosun da bu kdr kılo alıosun delırdın mı dıkkat et azıcık dıye azarladı :roflol::roflol:

her türlüsünü gördüm ben de..

aman normal doğur diyen, normal doğurma ne gerek var sezeryan ol rahat et diyen. sezeryan dikişinden çeken, sezeryanın ertesi gün iş yapabilen, normal doğumda makatına kadar kesilen senelerce çeken, 2 dikişle normal doğurup koşarak doğumhaneden çıkan..

arkadaşım normal doğurmak üzereyken çocuğun kafası kemiğe takıldı çıkamadı acil sezeryana girdi, diyo ki ikisini de yaşadım. şimdiki aklım olsa direk yatardım sezeryana ne rahatmış..

biraz vücut yapısı biraz dr biraz ebe biraz şans hepsi etkili.. allah herkesin gönlüne göre versin...

haahaaaaa süpermiş:))

geçende anneme dedim ki anne ya 3 çocuğu nası doğurdun normal helal valla korkmadın mı dedim. dedi ki korkmam mı ama giren çıkmak zorundaydı yapcak bişe yoktu :roflol:

amiiiiinnnn...

gittim oğluma battaniye dikmek için güzel güzel kumaşlar aldım. ay çok zevkli böyle alışveriş yapmak. bir de yatak kenarlarına takılan korumalıklardan dikicem.. çok özendim çok. sabahtan beri etsy'de geziyorum.

maşallah bebişin 1 kg mi oldu
ben 20 haftalıkken bebeğim 314 gramdı
ben de babaanneme dedim 314 gram diye ne dese beğenirsiniz
ele güne karşı el kadar çocuk doğurup da kendine güldğrme
nasıl canım sıkıldı

:roflol::roflol:
ee eskı kuşak boyle ıste..
ben bılmıorum 1 kg oldu mu tahmin ediyorum sadece.. 19 temmuzda gıttıgımde 650 grdı o yuzden sımdı 1 kılodur dıorum :))

ben bılmıorum 1 kg oldu mu tahmin ediyorum sadece.. 19 temmuzda gıttıgımde 650 grdı o yuzden sımdı 1 kılodur dıorum :))

olmuştur prop benim cumartesi 960gr.dı seninle aramızda 4 gün falan var hızlı büyüyecekleri bi döneme girdiler kuzular her gittiğimizde baya fark edecek kilolaları..

üstüne bir de yengem yok işte ferda yengem de 5 buçuk aylık doğum yaptı bebeği yarım kiloymuş senin ki gerçekten zayıf dedi
hamile bir kadına böyle denir mi ya başımdan aşagı kaynar sular döküldü

olmuştur olmuştur.. fazlası bile vardır.. ben 13 temmuzda gitmiştim.535gr.dı.şimdi kontrolden geldim 1050gr. olmuş..hihoyyyt bundan sonra çok hızlı büyüyolarmış..ama ben de büyümüşüm.. bu ay 3 kilo almışım.toplamda 7kg almış oldum.. bide 10kiloyla bitiricem diyodum..peeehhh.. nerde..

aman canım ya takma kimseyi kafana o haftalarda o kilo normal ki doktor bişey dememiş sonuçta bi alt sınır bi üst sınır var valla ben sorana tek kelime ceavp veriyorum iyiyiz diyorum kestirip atıyorum bana da uzunca bi süre doğuramaz bu hasta düşürür dediler plesanta aşağıda diye ..

sen onlara ne bakıyosun yaa.. canını sıkma boyle şeylere.. doktorun normal dedikten sonra bi problem yok yani..

saol canım, ama bu diyet ya da sağlık yeme tarzı diyelim çok uzun süre hatta bundan sonra hep böle devam edecek, tabiki hayatım boyunca salatalık kemirmicem tatlımıda hamur işimide zamanı gelince yicem ama dikkat ederek, artık daha bilinçli ve kontrollü beslencem, eski formda olduğum günlere geri döncem kısacası...

eşimede bugün onu dedim, eskiden 1-2 kg alsam hemen greyfurt suyu maydonoz suyu kaynatıp içerdim, k.yalıdan maltepeye ya da bostancıya kadar yürür bi bardak çay içer geri yürürdüm hemde çalıştığım halde, iş dönüşü yapardım bunları, ya da servisten baya önce inip yürüyerek eve giderdim, kendimi nasıl salmışım farkına varmadan...

bak senin öğününde fazlaymış ne güzel, bende 3 saat arayla yemeliymişim, ama bugün biraz sıkıştırdım öğünleri ve 2 saatte bir yedim çünki geç kahvaltı ettim maalesef ama yarın düzene sokarım ben yeme düzenini...
merak etme sonuna kadar seninleyim...

annemde piriçle yapmıştı bi kere ben o zaman küçüktüm tadını hiç beğenmemiştim zorla yedirdi bana bende hepsini çıkarttım sonra uzun yıllar kabak yiyemedim, yeni yeni yemeğe başladım, onun için pirinçli yapmam herhalde....

ay yapmayın öyle canım bir problem neyim olmadıktan sonra gözünüzü kapatın vazifenizi yapın sempatiksalakcinni

Allah iyiliğini versin senin emi....

merhaba kızlar misafirim geldiği için netin başından ayrılmak zorunda kaldım
size bir sorum var oruç tutmayı düşünüyormusunuz

kız ne orucu, doğurduktan sonra tutarsın şimdi besinlerine ve aldığın suya dikkat etmen lazım....

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah...

bence bu doğum işi herkesin keyfine kalmış bi şi, sen normal doğumu çok büyük hevesle istiyo olabilirsin ama herkesten aynı fikirde olmasını bekleyemezsin herkesin kendi tercihi, bazıları korkuyordur ve sezeryanı tercih edecektir, bazıları daha cesaretli oldukları için normali tercih edeceklerdir, topicte böle baskıcı bi tavır oluşturmamak lazım bence canım...

senin babanne süper ya, keşke benimde babannem ve anannem yaşasaydı...

geçende anneme dedim ki anne ya 3 çocuğu nası doğurdun normal helal valla korkmadın mı dedim. dedi ki korkmam mı ama giren çıkmak zorundaydı yapcak bişe yoktu :roflol:

senin annende süpermiş bijucum lafı tam yerine oturtmuş, eskiler müthiş ya...

hakkaten amma buyumüş sızın sıpalar da :)) offffff gel çarşamba gel çarşambaaaa...
bu sefer de yuzunu gostermezse bu velet valla ben ona yapıcagımı bılıorum.. 3 aydır yzuunu bı kere bıle goremedık, çatlıcam merakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…