Canım endişelenme.Daha önce olduğunda tehlikeli bi sıkıntı oluşturdu mu?Dr.un belki olabilir endişelenme der, sen üzmesene kendini.
geçicek bidenem gelmiycek bidaha... içini ferah tut..
vesta bidenem senin hamişlik doğal yoldan mıydı...
yok canım, tüp bebek.2 embriyo transferi, ikisi de çok şükür benimle.
geçen seferki gebeliğimde düşük tehlikesi yatacaksın iğne olacaksın demişti. 3 hafta yattım progesteron iğneleri oldum ama bana mısın demedi, gitti...
umarım bu lekelenme devam etmez ben de sizlerle beraber devam edebilirim kasıma kadar burada.... :çok üzgünüm:
vestacım aramızdada 1 gün varrr:hulya:
ayy kıyamam, üzme kendini.Aynı şey olacak demek değil ki.İnşallah hiç bir sorun yoktur, hep beraber sağlıkla geçiririz ayları.Kendimize elbiseler, tshirtler seçeriz hep böyle.Bi sakin ol bakalım, böyle hafifi kanamaları olan arkadaşalar var, hiç birşey olmadan da bebeklerine kavuşuyorlar.Hatta geçen hafta çok yakın bir arkadaşım 3. ayında çok fazla kanama ve sancı atlattı.O an bebeğini kaybettiğini sandı.Dr. hiç bişey yok korkma dedi.Seninki büyük bi kanama değil bile, üzme sen kendini.Merak ederim seni, durumunu haber verirsen sevinirim.
evet, transferler arka arkaya yapıldı muhtemelen.Bizim de evliliğimizde 5. yılımız.Biz tedaviye geç başladık ama ilkinde kavuştuk çok şükür.Yine de zor bir süreç, tedavide olan bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun.Çok şükür biz atlattık.
cuma günü doktor randevum var bakalım ne diyecek doktor... bilmiyorumkismile
tebrik ediyorum vesta:) umarım sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine :Saruboceq:
cuma günü doktor randevum var bakalım ne diyecek doktor... bilmiyorumkismile
benimde randavum cuma.. aslında bugün çağırmıştı dr ama kociş maaşını cuma alıcağı için cuma günü gidicez..
inşlh güzel haberlerle dönücez..
senin kaç haftalık şimdi..
inşallah her şey yolunda, endişenme diyecektir.Senin kaç haftalık şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?