2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman nalan ne baskısı :)) ben baskı yaptım dıye gıdıp normal mı dogurcaklar :roflol::roflol:
ama durumun cıddıyetının farkında olmalı herkes normal dogum ıcın de sezeryan amelıyatı ıcn de.. ıkısını de artısı eksısı olabılır ama birinin adı dogum bırının adı amelıyat.. ben sezeryanın bı dogum şekli gibi lanse edılmesınden rahatsız oluorum.. keşke baskı yapsam da herkes normal dogursa ahh nerdeeee :roflol:
bızım de n eolcagımız belırsız ..evet cok ıstıyorum normalı bakalım kısmetse fınfıkla bırbırımızı dogurtcaz işte :roflol::roflol:

aramızda 1 gün var seninle 870 gr dı cumartesi benim sıpa seninki de haftaya kadar 1 kg kesin olur

aramızda 1 gün var seninle 870 gr dı cumartesi benim sıpa seninki de haftaya kadar 1 kg kesin olur

aman aman normalı neyse o olsun, şişko olmasınlar, tamam dogunca cok guzel oluo sevmesı ama hem bıze yazık hem de dogum zorlasıo.. senın kız 90-60-90 mu doğacak yoksa yıvrımm.. :roflol:

keşke en normalinden hatta en rahatından bir doğum maceramız olsa hepimizin :Saruboceq:

evet bencede sen beni kesin normal doğurtursun hemde epizyotomi bile yapmazsın :roflol:

propcum benimkide göstermedi yüzünü sakladıı çok uğraşdık ama göremedik :) benim bebişte 840 gr olmuş :)

keşke en normalinden hatta en rahatından bir doğum maceramız olsa hepimizin :Saruboceq:

evet bencede sen beni kesin normal doğurtursun hemde epizyotomi bile yapmazsın :roflol:

kan görünce düşüp bayılıyorum epizyotomi yapamam :roflol::roflol:
elimi sokcam çıkartcam :roflol::roflol:
ay iğrencizzzzzzzz... ya da iğrencimm ..

Son düzenleme:

tabiki doğurmayacaklardır ama burda her iki günde bir kendilerini savunmak zorunda kalıyolar...

yani kimse kalkıpta, benim her şeyim normal kardeşim ama ben yinede gidip bastırcam parayı sezeryan olcem len rahatıma düşkünüm işte kime ne diyemiyo...

tabi gönül isterki herkes normal doğumu tercih etsin, ama maalesef ufacık bi acıya bile dayanamayan insanlar var ve onları haliyle normal doğum baya korkutuyo olsa gerek onun için dedim, yoksa tabiki bizim lafımız kim niye hareket etsin....

ben rahim filmi çektirmeden önce araştırma yaptın internetten bu nasıl bi şi nasıl yapılıyo felan diye, anam ödüm koptu valla, millet öle bi anlatmışki, bayılanlar ayılanlar, illa anestezi altında yapın diyenler, yok hiç olmazsa oranızı uyuştutturun diyenler, aşırı kanama oluyo diyenler, ya dedim bu nasıl bi şi ve ürktüm randevuya giderken...

anestezi alcakmısınız dediler hayır dedim baya şaşırdılar, girdim ve yaptırdım işlemi, he acımadımı acıdı, dayanılmayacak gibimiydi, hayır hiç öle bi şi yok biraz canın acıyo ama o kadar, biraz dişini sıkman gerekiyo, hatta bi sonraki ay tekrar yaptırdım ve yine anestesisiz, yani o kişinin dayanıklılığına göre değişiyor...

onun için normal doğum yapmak istemeyenleri anlıyorum, ben Allah kısmet ederse normal doğum yapıcam, bi aksilik çıkmazsa tabi...

lütfen konuyu saptırmayalım ben 10. yılımda ameliyat olabilirim dedim tükkan kapatma ameliyatı:jeyyar:

dogru.. ben daraltma gıbı dusunmustum.. hatırladım lan..cok pardon..
ben usulca yaparım işimi sen merak etme noldunu bile anlamadan şıııp diye doğuruverceksin :roflol::roflol: amen :roflol:

hep bu abartmaların yuzunden zaten..
işalla gonlumuze gore olur cnm dogumlarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…